57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • 6milan6
    Nekem valahogy az a "füst" nem jön be.:S Motor indításnál jól mutatna, meg mikor letiprod.:D Folyamatosan szerintem "ronda". Hangjára kíváncsi vagyok, azt lehet beteszem. A sebesség meg csak egy dolog, 1-esbe kell tenni a tempomatot aratásnál, ha annyira a realitásra akarsz menni, de ez mind csak az én meglátásom.
  • konrad91
    nem lehet!sajna
    neked is emelgeti a traki elejét?
  • 16gaborm
    Lehet olyat csinálni hogy előre a súlyt hátulra meg pl 40t pót?És hogyan köszi
  • nandorb
    OK!
  • pecspapi
    passz.nekem a 252 van meg.semmi reklám nincsen.ja és ez a telepített.holnap visszahozzák a cd-t megnézem mekkora
  • nandorb
    nos a 652mb mellett 72mb a full ugye akkorul van a demo is nem letezik hogy a tobbi reklam vagy mar mi vagy adtak ki tobb valtozatot is
  • pecspapi
    köszi
  • caseih9400
    Eredeti játákban volt egy demó azt a méret csökkentése érdekében kivettem.(Nem demot akarok megosztani veletek)
  • nandorb
    nos ezt en talaltam de ez torrent az megnem felel meg, meg ez 196MB hany jatek van ebbol meg meik a normalis
  • BMW320i
    Nagyjából sejtem ám.Új gép!!!Egy kajakabb!!!Joóóóó a logód (BMW forever)!!!
  • Linkerboy
    Jah jóval életübb
  • caseih9400
    füst,hang,olyan mint az igazi kombájnak a fizikája , reálisabb gyorsaság (nem 10el arat hanem 4-6al) És kb ennyi :)
  • BMW320i
    Én nem tok a gyik-ba tenni semmit.Ez nem az én reszortom.CSak szívességből kerestem ki a vágóasztalt.
  • nandorb
    szedd le es rakd fel a data.hu-ra a full-t ha birod
  • marko37
    1 ötlet: a gyik -ba kellene rakni hogy letöltések és a meglévöket oda tenni
  • marko37
    megprobálom ugy hogy a gép parkot meghagyom és csak a térképet másolom át
  • BMW320i
    Benne volt a V6 MOD-ban.
    De itt is van nagy vágóasztal
  • feherkiraly
    Azt mondtátok hogy ha leszedem a teljest akkor menni fog a 128Mb-os videókarimon.De ugyanazt irja mint a demónál.Hol lehet lentebb vennni a grafikáját???
  • pecspapi
    de ezt bevetni 2-3X annyi idő mint felszántani
  • marko37
    akkor neked mákod van
  • Linkerboy
    egy a baj a Class Lexicon a többit nem tudom nem probáltam nagyon lassan üritt
  • BMW320i
    A kamion után van egy tréler , azzal szerintem tudod vinni.
  • Kata
    Na akkor majd Milán ráoperálja. Én meg a saját feljavított skinemet teszem rá, és tökéletes lesz. :)
  • Flyman
    Nincs vonószem, ahogy észre vettem.
    A hangja jobb lett meg valamivel a teljesítménye.
  • Kata
    a kipufogófüstön kívül mit tud ez az 1.1? a vonószem rá van rakva?
  • marko37
    azért szerettem vna vontatni mert mégis csak hitelesebb lenne
  • Linkerboy
    Leszedtem az új mappot NAGYON FASZA gépek is jók főleg a Class Lexiconnak a hangja [KÖSZ]
  • pecspapi
    már sikerült
  • caseih9400
    Arattam ma és még fogok is csak még először berakom a képeket mer rendes vagyok :)
    Letöltöttem az 1.1es Update-t a Lexionnak ..hmm kurvafasza :) főleg mikor elindulok előre :)
    És egy kis érdekesség : Feléledt a kipufugóból a füst :O

Jó sok ideig ürít , nembaj legalább van időm pihenni :D

Ebbe a bányagödörben is rekordot döntöttem a gyorsaságommal , nembaj olyan mint az igazi..:)

Na mindjárt megyek vissza már csak 30T-s Fliegl pótaimmal mert már meguntam a 2kerekezést a 40-tsekkel..
    5x30T megy be egyszerre :)
  • kitt2000
    Telepitése egyszerű lekell tölteni majd kicsomagolva felűl irni a data mappát.Azért célszerű mentést késziteni rólla ha véletlennűl nem jó nektek!!!.A letölteni a linken lehet amit belinkeltem.Jó szórakozást hozzá.
  • kitt2000
    Új térkép letölthetö!!
    http://www.landwirtschafts-simulator.de/forum/viewtopic.php?f=8&t=1226&sid=8b42494ca162749ac932702de8351190
    Pár kép a telepröl.

Megjegyzés a térképhez: A gépeket igy vannak elhelyezve de nézetek köröl mert még vannak eldukva.A Lexinkton kombány hagja jó nagyon viszont a ursusnak nem.A tractoroknak v8 motor hagja van.A terűlet egyenlöen vannak felosztva.Van egy tractor rakodó amelynek nem lehet használni a kanalát!Akinek nem megy a berakás annak ajánlom betenni eszt a térképet de mindenki kiprobálhatja.ESZT A MAPPOT KITRÓBÁLTAM ÉS IGY ÉRTÉKELTEM.
  • BMW320i

jó öreg bálázó
  • BMW320i
    Olvass GYIK-ot!!!Ott írja , hogy mi kell neki.
  • Szabó Péter
    Laptopon szerettem volna futtatni, de nagyon akad.

Videokáryta igénye miatt?

512 RAM, 3400+ os proci, 64 mega xpress1100, ha minden igez

• BMW320i
    S.O.S. !!!Írtam már a problémámról , amit már tényleg nem értek.Amikor új játékot kezdek , akkor tudok minent csinálni , de amikor a mentést betöltöm és aratni akarok (bekapcsolom a vágóasztalt) akkor kiírja , hogy az adatok melyekkel éppen dolgozott elvesztek , valamint a game.exe hibát észlelt ezért leáll.Na ez mitől lehet???Ha valaki tud , kérem segítsen!!!Köszi!
  • BMW320i
    MF 3655 nem bírja a 30t-át

És itt elvérzett

Uniog és a 30t-ás tolóürítéses Fliegl Gigant

nagy Ursus 35t-val

Valtra és a 30t

• BMW320i
    Tengap beittam és árokba mentem , de már jön a mentés

Máshogy nem jött ki

Űrítés Ursus-al húzott Pottingerbe

Fiat és a 16t

JD 8530 és 35t