57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#2525 Nagyobb lett mint egy kombájn vagy mi?
egyébként persze, felteszem, nyomasd :) -
#2524 Fliegl Gigantot is fellehetne rakni, bár szerintem az eredeti a többi géphez képest kicsi lett. Én csináltam egy OPTIKAILAG nagyobbat, ha kell szóljatok. -
#2523 T191-nek hirdetik..:D -
JD4650 #2522 amúgy a skinjén T171-van:) -
#2521 done -
#2520 Leírás ? Háát : Valtra T191 tipusú traktor.
Mást nemtudok :) -
#2519 Ok.
LINK
És kép.
Unimogról egyik sincs mert nincs nekem bent a játékban ..Mások hátha tudnak:) -
#2518 rar-t, képt, leírást! :) -
#2517 Valtra T-191 , Unimog :) -
#2516 innen -
#2515 AM ha már ennyire a modolásba vagytok nem tudjátok a 8530ast 8220asra operálni meg a hátsó felfüggesztését megemelni mer nagyon nem szeretné normálisan felemelni a cuccokat..ja és egy hátsó duplakerék sem ártana :D -
#2513 Ha jó és működik, feltehetjük az oldalra ezt is.
Meg rinyáljatok még, h mi legyen feltéve. Jöhetnek skinek, mapok és egyéb modok is. -
pecspapi #2512 na erre kiváncsi leszek mien.csak sajna este lesz itthon a lemez akkor tudom feltenni az alapot mert tegnap le kellet rugnom mert variáltak kicsit és minden a levegőben,falban volt -
#2511 köszi, javítottam is mindent az oldalon -
#2510 Passz. Még nem tesztelték eleget, kisebb bugok előjöhetnek. (mint a lengyel modok 80%-ánál) -
#2506 Összecsukható kultivátor BETA VERZIÓ
-
#2505 Mindenféle gép lesz, most csak azokat a modokat tettem fel, amik nekem megvannak. Csak mondjátok, küldjétek, amit fel szeretnétek tenni. -
#2504 Ezekhez hülye vagyok, de reméltem, hogy majd segítetek, és megmondjátok mi micsoda. Meg a kérdőjelek helyére is lehet vmi okosságot írni a cuccokról, de azzoh sem értek. Akár ide, akár privibe ha lefirkantanád, megköszönném és javítanám, kiegészíteném az oldalon. -
#2503 Köszi, már majdnem tökéletes a lexi.:) -
#2500 case tedd linkeld a bannerba az osszes mukodo faq-t -
#2496 Eddig ez a legfaszább !:) Be is rakom :) -
szeif akos #2495 Hellotok!!!!
segitsegeteket kerem,mert egy kis gond akadt. felinstallaltam,de valami vegett nem nyitja meg. Valami PhisXLoader.dll nem tud megtalalni vagy megnyitni. mi lehet a hiba? ha valaki tudja akkor legyszi irjon vagy ide,de jobb lenne az e-mail cimemre:[email protected]
elore is kossz mindenkinek -
#2494 John Deere gépek is lesznek az oldalon? -
#2493 Gratulálok a weboldalhoz igazán szép -
pecspapi #2492 oké.kösz -
#2491 Kész van gyakorlatilag, csak tartalommal kell feltöltőcskézni. Most csomagolom a Lexion packot, ha még fentmaradsz, sztem negyed óra múlva fent lesz. -
#2490 mióta beraktam a módosított lexiont, a fendt konbájnnal nem tok húzni semmit, azaz tok de csak úgy, hogy a konbájn mögött a pót az 60 fokkal balra áll. -
#2489 Nagyon profi lett/lesz az oldal.:O -
#2488 Nemsokára felteszem a lexion megapackot az új oldalra, ha már ilyen nagy modolásban vagyunk. :) ls2008.extra.hu -
A hangja kicsit tényleg hasonlít egy hajtóműre.:D (ha megoldható, igényt tartanék a módosításaidra.:P) -
#2486 oké, megvan a hiba, a dds-converteremben voltak a fendtek file-jai :D
Annyit azonban módosítottam a lexion új hangjain, hogy a pitchoffset-eket levettem 0,5-re és már nem olyan magas vinnyogó a hangja. Azonban az indítás hangját és a motor hangját összefade-li, így kicsit fura indításnál. -
#2485 Erre semmi okosat nem tudok mondani. Esetleg töröld ki a Lexit és kiderül az zavar-e be. -
#2484 nekem a fendt skinek mind eltüntek a játékban, minden fendt cucc fehér -
#2483 Letöltöttm megint, bemásoltam, nekem jó minden. -
#2482 Na hang már van, meg füst, bár kicsit más a hang a játékban, mint ahogy kint meghallgattam simán a hangfile-okat. Viszont a fendt-eknek nincs skinje továbbra sem. -
#2481 érdekes, mert nekem se hang, se füst
ellenben frankón eltűnt az összes alap fendt jármű skinje. Valami nem jó azzal a pakkal, amit adtál... -
#2480 Én bemásoltam a kombi cuccai mellé és működik. -
#2479 a hangfile-okat hova kell másolni? -
#2478 Tényleg nem rossz ez a verzió.:) Csak a TE kedvedért vónószem is került rá.:D
-
#2477 Kevesebb az a füst, csak ő xar grafikán tolja. Ráteszed a vonószemet azért nekem? Meg persze a kameraigazítást a fülke nézetre.