57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#2570 Tudnám miről beszélsz, még lehet segítenék is.:D -
pecspapi #2569 hova kell tenni az iglit?? -
kitt2000 #2568 Szerintem erre van egy megoldás mindeki játszana egy adott térképen és ha valaki be tudja rakni akkor aszt megoszthatnánk egymásalfeltölthetné egy oldalra hogy mindeki letudja tölteni.A gépet a megfelelö mappa telepitve és a pozicioját hogy csak bekell rakni.Vagy képet beteni hogy a többieknek is tetszik e a gép,eszköz pozicioja vagy hogy eszközölje az észre vételtt amit a töbiek adnak neki.Én még aszt nem értem hogy kijön egy térkép adott gépekell de tovább nem foglalkoznak velle miért nem teszi be a többi gépet hogy tovább gyarapodna a irányitható gépek a adott térképen..Meg miért nem teszik fell a térképűk pozicio térképét. -
#2567 Sry az előző hsz-ben a képért,azthittem máshogy is meglehet csinálni a képfelrakást data.huval,de nembaj,mostmár jó:D
-
#2566 Nemzetközi vizekre törsz? -
#2565 JD 8530 hátsó ikerkerekekkel,by me:D
-
pecspapi #2564 azt szeretném kérdezni a nagy iglit mibe kell bemásolni?? -
#2563 pedig abban a txt-ben részletesen le van írva az is, attól érthetőbben senki nem tudja elmondani, úgyhogy próbáld meg értelmezni -
#2561 Azt aláirom de legalább akkor nem kéne 20T póttal futkozni oda fissza hanem pár fordulóval beleférne a 40esbe! -
#2560 ha megoldanák tolatáskor akkor is megemelné a hátulját.. -
#2559 OKSA köszi az infót,mind1 elöbb utóbb ezt is megoldják majd!Mert 40T pótnál eléggé emelgeti az elejét
DE A RÉT MOOOOD A NAGYON JÓ LEZS MÁR ALIG VÁROM,SOK HONFITÁRSAMMAL EGYÜTT,úgy érzem -
#2558 A játékban semmi jelentősége. Amúgy talajtömörítő, vetéskor használják, a talaj előtömörítésére, hogy a magok minél légmentesebb földbe kerüljenek.
Pótkocsi és súly még mindíg nem lehet egyszerre a trakin.:S -
#2557 Olyan kérdésem lenne hogy azok a 4-5db kerék mire való amit előre lehet(kell),felrakni?Még mindig nincs előre súly a 40t-ás póthoz?
KÖSZI CSÁÓ -
#2556 Én LittleRockot használom, néhány saját módosítással, csak már van pár láthatatlan "izé", ami elég idegesítő. (valószínűleg a lengyelek bugos módjaiktól:D) Egyelőre fenthagyom ezt, megvárom a "gras mod"-ot, milyen formában lesz elérhető. -
#2555 És hozzá persze pozíciókat :) -
#2554 mapokat is adjatok, amik jók és működnek -
#2553 én a v6 on mert az uj map megáll ha a farm felé fordulok -
Linkerboy #2552 Amugy ti a v6-os modon vagy az új mapont nyomjátok? -
#2550 akkor feltegyük? -
#2548 Azt csinálja más munkagép is.:D -
#2547 4,45HA bekultivátorozás után kijelentem hogy semmi baja nincs :)(najób egyszer gyorsan mentem leért a kultivátor a földhöz és felemelve kultivátorozott egyenes talajon)
-
#2545 Elküldtem mégegyszer, de szerintem most ment el mindkettő.:D -
#2543 küldd el még egyszer légyszi, mert eddig semmi nem jött -
#2542 Elvileg elküldtem.:D -
#2541 kicserélem, de a fliegl_gigant.rar-t tedd fel még egyszer, nem lehet letölteni. Vagy küldd el e-mailben, az emailcímet mindenhova felraktam a weboldalra. -
#2540 Akinek esetleg megint skin nélkül jelenik meg a JD a játékban, az valószínűleg attól van, hogy a .png kiterjesztésű skint nem tudja rátenni vaalmiért.
Ebben dds formátumban van a skin, akinek nem működne a másik. Szerintem ez működik mindenkinél. (Esetleg Kata felteheti ezt is, vagy kicserélni a másikat). Már nem tudom. -
#2539 a rar-t nem lehet leszedni, hibát dob a data.net -
#2538 Fliegl Gigant
Ezt csak optikailag növeltem meg. Így szerintem már elfogadható méretű a többi géphez képest.
-
#2537 done -
#2536 felfüggesztés..eddig épphogy emelt valamit. -
#2535 Hátsó függesztést. -
#2534 miket javítottál rajta? mert akkor azt feltüntetem -
#2533 Kész a John Deere 8530
-
#2532 Most a JD hidraulikájával szenvedek, mert alapból alig emeli meg a munkagépeket....ha kész linkelem. -
#2531 Caseih, 6milan6-nak vannak ilyesmi a pc-n nekem nincs hiaba kered en megvarom a jo a cucosokat es akkor majd folrakom -
#2530 Azt rakok fel, amihez adtok egy legalább 800x600 -as screenshotot meg rar/zip file-t. Magamtól nem fogok elmenni válogatni és szemezni az interneten. -
#2529 modokat is rakjal fel -
#2528 CAT Challanger traki skint nem csinalt senki sem esetleg new hollandot -
#2527 Jöhet. Meg a johndeer trakesz is. Csak jelezzétek kérlek, hogy új modell, vagy csak vmelyik meglévő modellre skin. -
#2526 Ennyi a különbség:
Próbáltam az eredetit megcsinálni tandemre, de az egyik tengelyen valamiért nem akarnak forogni a kerekek.:D