57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • 6milan6
    Tudnám miről beszélsz, még lehet segítenék is.:D
  • pecspapi
    hova kell tenni az iglit??
  • kitt2000
    Szerintem erre van egy megoldás mindeki játszana egy adott térképen és ha valaki be tudja rakni akkor aszt megoszthatnánk egymásalfeltölthetné egy oldalra hogy mindeki letudja tölteni.A gépet a megfelelö mappa telepitve és a pozicioját hogy csak bekell rakni.Vagy képet beteni hogy a többieknek is tetszik e a gép,eszköz pozicioja vagy hogy eszközölje az észre vételtt amit a töbiek adnak neki.Én még aszt nem értem hogy kijön egy térkép adott gépekell de tovább nem foglalkoznak velle miért nem teszi be a többi gépet hogy tovább gyarapodna a irányitható gépek a adott térképen..Meg miért nem teszik fell a térképűk pozicio térképét.
  • Daneszka
    Sry az előző hsz-ben a képért,azthittem máshogy is meglehet csinálni a képfelrakást data.huval,de nembaj,mostmár jó:D
  • 6milan6
    Nemzetközi vizekre törsz?
  • Daneszka
    JD 8530 hátsó ikerkerekekkel,by me:D
  • pecspapi
    azt szeretném kérdezni a nagy iglit mibe kell bemásolni??
  • Kata
    pedig abban a txt-ben részletesen le van írva az is, attól érthetőbben senki nem tudja elmondani, úgyhogy próbáld meg értelmezni
  • 16gaborm
    Azt aláirom de legalább akkor nem kéne 20T póttal futkozni oda fissza hanem pár fordulóval beleférne a 40esbe!
  • caseih9400
    ha megoldanák tolatáskor akkor is megemelné a hátulját..
  • 16gaborm
    OKSA köszi az infót,mind1 elöbb utóbb ezt is megoldják majd!Mert 40T pótnál eléggé emelgeti az elejét

DE A RÉT MOOOOD A NAGYON JÓ LEZS MÁR ALIG VÁROM,SOK HONFITÁRSAMMAL EGYÜTT,úgy érzem
  • 6milan6
    A játékban semmi jelentősége. Amúgy talajtömörítő, vetéskor használják, a talaj előtömörítésére, hogy a magok minél légmentesebb földbe kerüljenek.
    Pótkocsi és súly még mindíg nem lehet egyszerre a trakin.:S
  • 16gaborm
    Olyan kérdésem lenne hogy azok a 4-5db kerék mire való amit előre lehet(kell),felrakni?Még mindig nincs előre súly a 40t-ás póthoz?

KÖSZI CSÁÓ
  • 6milan6
    Én LittleRockot használom, néhány saját módosítással, csak már van pár láthatatlan "izé", ami elég idegesítő. (valószínűleg a lengyelek bugos módjaiktól:D) Egyelőre fenthagyom ezt, megvárom a "gras mod"-ot, milyen formában lesz elérhető.
  • caseih9400
    És hozzá persze pozíciókat :)
  • Kata
    mapokat is adjatok, amik jók és működnek
  • marko37
    én a v6 on mert az uj map megáll ha a farm felé fordulok
  • Linkerboy
    Amugy ti a v6-os modon vagy az új mapont nyomjátok?
  • Kata
    akkor feltegyük?
  • 6milan6
    Azt csinálja más munkagép is.:D
  • caseih9400
    4,45HA bekultivátorozás után kijelentem hogy semmi baja nincs :)(najób egyszer gyorsan mentem leért a kultivátor a földhöz és felemelve kultivátorozott egyenes talajon)

• 6milan6
    Elküldtem mégegyszer, de szerintem most ment el mindkettő.:D
  • Kata
    küldd el még egyszer légyszi, mert eddig semmi nem jött
  • 6milan6
    Elvileg elküldtem.:D
  • Kata
    kicserélem, de a fliegl_gigant.rar-t tedd fel még egyszer, nem lehet letölteni. Vagy küldd el e-mailben, az emailcímet mindenhova felraktam a weboldalra.
  • 6milan6
    Akinek esetleg megint skin nélkül jelenik meg a JD a játékban, az valószínűleg attól van, hogy a .png kiterjesztésű skint nem tudja rátenni vaalmiért.
    Ebben dds formátumban van a skin, akinek nem működne a másik. Szerintem ez működik mindenkinél. (Esetleg Kata felteheti ezt is, vagy kicserélni a másikat). Már nem tudom.
  • Kata
    a rar-t nem lehet leszedni, hibát dob a data.net
  • 6milan6
    Fliegl Gigant
    Ezt csak optikailag növeltem meg. Így szerintem már elfogadható méretű a többi géphez képest.
  • Kata
    done
  • caseih9400
    felfüggesztés..eddig épphogy emelt valamit.
  • 6milan6
    Hátsó függesztést.
  • Kata
    miket javítottál rajta? mert akkor azt feltüntetem
  • 6milan6
    Kész a John Deere 8530

• 6milan6
    Most a JD hidraulikájával szenvedek, mert alapból alig emeli meg a munkagépeket....ha kész linkelem.
  • nandorb
    Caseih, 6milan6-nak vannak ilyesmi a pc-n nekem nincs hiaba kered en megvarom a jo a cucosokat es akkor majd folrakom
  • Kata
    Azt rakok fel, amihez adtok egy legalább 800x600 -as screenshotot meg rar/zip file-t. Magamtól nem fogok elmenni válogatni és szemezni az interneten.
  • nandorb
    modokat is rakjal fel
  • nandorb
    CAT Challanger traki skint nem csinalt senki sem esetleg new hollandot
  • Kata
    Jöhet. Meg a johndeer trakesz is. Csak jelezzétek kérlek, hogy új modell, vagy csak vmelyik meglévő modellre skin.
  • 6milan6
    Ennyi a különbség:

Próbáltam az eredetit megcsinálni tandemre, de az egyik tengelyen valamiért nem akarnak forogni a kerekek.:D