Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk azt hogy elég sokszínû egyéniség vagy a zene terén. Mert én nem találtam bennük közöset. De az elsõnek van egy kis EA Trax beütése!
Szeva!Köszi szépen a segítséget.Részben sikerült , de sajna megcsüntem , de nem adom fel.Légyszi nézd meg a képet és ha van valami ötleted írd meg.Elõre is köszönöm!Íme a képek:
A bácsi vegyvédelmi ruhába kiült a motorházra 😄
És a színekkel meg a méretekkel is gond van.

A bácsi vegyvédelmi ruhába kiült a motorházra 😄
És a színekkel meg a méretekkel is gond van.

John Deere 8530
Nálam a rock a sláger de van kivétel! Például amikor egész nap nyomom az MTZ-nek akkor mindegy mi van a rádióban csak szóljon!
Akkor erre varrjatok gombot. Aki megmondja mi a közös ezekben (mostanában ezeket hallgatom), az vehet magának egy csokit.<#zavart1>#zavart1>
Paul Oakebfold Scott D. DavisChapeau Claque Muse James Holden
Paul Oakebfold Scott D. DavisChapeau Claque Muse James Holden
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Ne tudd meg, h mennyire egyetértünk! <#eljen>#eljen>
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Egyik zenei mûfaj se tuti amit mondotok..az az igazi amikor péntek délután végzünk mit tudom én például rendsodrózással,beülünk a haverral a sarki kocsmába,jól bealapozunk,Miki bácsi a sarokban a szintetizátorával,rettenetes hangulat csap a mulatós.lakodalmas nótáival,na az a buli gyerekek😊))
Oké akkor merüljünk el a zenei világban 3 éve DJ zek elég jólmegy mûfajom a trance,dance,House,Kicsit technmo Jumpstyle->mint zene és a Retro... Több bulin vettem részt és szerveztem... Mellesleg kedvelem az Italo Dancet és az Italo discot melyek a 80-90 es évek zenméit elevenítik fel😄
Inkább ez legyen a téma, mint a szokásos, vagy 31 Rába kép...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
hali. milyen program kell hogy normálisan szántson az auto pilota???
Bocs de én nem <#kocsog>#kocsog>-öztem le senkit sem csupán azt írtam hogy nem tudják mi a jó. És nem is neked ment hanem NH G240-nek úgyhogy nem értem a zavargásod okát.
nektek jó az LS portal??
TSz-ben alappótkocsi volt. Burgonya hordásra...😄 Nagyon szuper lesz!!! Nickel77
na akkor én most kérdeznék egy témábavágót:
mivel az ls2009portál nem mûkszik, segítsetek légyszi abban, hogy hogyan lehet kombájnra vonószemet csinálni.
köszi a helpet elõre is!
mivel az ls2009portál nem mûkszik, segítsetek légyszi abban, hogy hogyan lehet kombájnra vonószemet csinálni.
köszi a helpet elõre is!
jah neked az a jó de nekem meg nem mert utálom pl! am k..va nagy RAP-per vagyok szal nekem az az igazi meg annak értelme is van ám!!
Most mivan abba hogy szeretik a tektonikot?Akkor én meg azt mondom akik Rockot halgatnak akkor azok köcsögök!!
De ezt csak mondom minek utálni amiet hogy mien zenét hallgat?Én szeretem a Rockot is meg a discot is meg a rapp én minden zenét kedvelek.
De ezt csak mondom minek utálni amiet hogy mien zenét hallgat?Én szeretem a Rockot is meg a discot is meg a rapp én minden zenét kedvelek.
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
NICKEL nagyon jo lesz a potkocsi remelem megosztod mert nagyon jo lenne az mtz utan.Csak annyit mondok GRATULA.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"
hello valaki meg mondja hogy mi a baj ls2009 portalal mert nem tölt be nem is agya be webet???????
teszel rá csigát?
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Az igen ***** jó mérföldekkel jobb mint az amit még én csináltam.
Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.
Húúúú! Ez nagyon zsír!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Bizony! De ne offoljunk, még ha igazunk is van. 😉
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
bocsi
hogy ne lógjon a vegõben

hogy ne lógjon a vegõben
Neked ez a jó, nem biztos, hogy másnak is. Ez meg nem zene topik!
Vedd fel a kapcsolatot a szoftver forgalmazójával! Szívesen segítenek!
Nem tudják mi a jó! Amikor remegnek az ablakok a Rock N' Roll-tól!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
bocsi elcsesztem
Sanya ha vagy írjál fontos
Sanya ha vagy írjál fontos
sany ha vagy irjál
Hali tudnátok segíteni hogy miért van az hogy a Mayát telepítem belicenselem normálisan és utánna is folyamat írja hogy nem jó a licens
http://www.abload.de/img/szsb1.jpg
egy kicsit hulyere sikerdett a kep itt a masik
BOCS 2 egyforma kepert
egy kicsit hulyere sikerdett a kep itt a masik
BOCS 2 egyforma kepert
Kérdezni akarok valamit