57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • szeif akos
    ok. de amugy te sem tudod hogy honnan lehet lehuzni? amugy van egy gondom es meg arra is keresem a valaszt:game.exe-s hibat eszlel. mit lehet ez ellen tenni?
  • pecspapi
    valahol láttam asszem eggyik torrent oldalon de nem biztos ott.de a próbaverzió is jó.nekem van olyan ami 1éve töltöttem le próbaverziót és még mindig ugyan az van és ugyan azt lehet letölteni
  • 6milan6
    Konkrétan nem a témáról beszéltek, szóval privátban, vagy máshol intézzétek.
  • pecspapi
    osztálytársam feltette a sz.pack 3-at és müködött neki, vagy újrateszed az egész gépet mert nálam volt olyan játék aminek ez bolt a baja és újratettem a gépet és ment
  • szeif akos
    megy ez a jatek servis pack 1-es xp-vel? megmondhatna nekem valaki,mert valami baki van.
  • pecspapi
    vagy mit honnan szedtem le???
  • szeif akos
    mit tegyek ha game.exe-s hibat eszlel? mi lehet a gond?
  • caseih9400
    -.-
  • pecspapi
    innen.(data_1212148470.rar) ez a neve.
  • 6milan6
    Miért kell ilyeneket kérdezni? 75 Mb az egész. Letöltöd, feltelepíted és kiderül.
  • nandorb
    honnet szedted le???
  • pecspapi
    de én azt tettem be amibe több minden van.bírta 15percet és egyszer jön a tábla.game.exe hibát észlelt.de a 252-snél nincsen csak a ...haverom nem hozta vissza
  • 6milan6
    Vannak olyan modok, amelyek felülírják a régit. Meglehet oldani, hogy külön tegye be, de inkább ne menjünk bele. Elsőre nem érthető úgysem.
  • 6milan6
    Az a setup teljesen jó, kipróbáltam. Egyszerre csak 1 modot tegyél be és próbáld is ki, ha nem megy, tudod mi a hibás.
  • kitt2000
    A eszközöknél miért irja felűl a régit ha nem szeretném? pl be akarok rakni egy kultivátort és csak felűl irja aszt és kicsereli egy másikra?
  • pecspapi
    és sejtem mért észlelt.mert a 75mbtettem fel mert a 252mb-ás-t nem hozták vissza nekem
  • pecspapi
    most nagyon felhúztam magamat.feltettem a data cuccokat amik itt fentvoltak és most próbáltam ki.game.exe hibát észlelet
  • joci14
    milyen progival csináltad ?
  • 6milan6
    Minimális matematikai tudás és térben látás kell hozzá.:D
  • kitt2000
    A pozítciót váltani könyebb lenne ha a térképek kordinátákat bellene rajzolva a térképen addig könnyű amig a gyik-ba szereplö térképen elhelyezed de azon kivűl már nehéz feladat nem.
  • kitt2000
    Nekem mindegy lenne hogy melyik térképen játszok ha ezzel elérem hogy amit én nem tudtam elhelyezni,beteni azzal is tudnék játszani.Szerintem mindenki igy van velle!
  • marko37
    tedd azt
  • marko37
    nem tartom jo ötletnek mert pl az én gépem nem viszi ezt az uj map-ot
  • 6milan6
    Ezek szerint nem elég érthető a mod telepítési segítségem.:S Mást nem tudok kitalálni, maximum képekkel tudom illusztrálni a lépéseket....
  • 6milan6
    Szerintem elég értelmesen levan írva a GYIK-ban, hogy kell modot berakni, pozíciót változtatni. Ne erőltessünk rá senkire egy mapot, vagy bizonyos gépparkot. Mindenki tegye be azt, ami neki tetszik. Multiról meg értelmetlen beszélni addig, amíg a jelszóval védett scripts.zip-et sem tudja módosítani senki.
  • kitt2000
    Be valom én se tudom berakni a kijövö gépeket ezért szeretném valahogy rá venni valakit hogy igy segitsen!
  • kitt2000
    Kűldjetek képet hogy a tépképen hogy helyeztétek el a gépeket és akinek a legtöbb gépe van fen annak a térképen fog mindenki játszani!
  • caseih9400
    Már ha egyáltalán lessz multi..
  • kitt2000
    Döntsűk el hogy melyik a legjobb mapp és akinek a legtöbb gép van berakva az tegye fel hogy más is használja aszt.Gondoljatok arra is ha multi lesz akkor mindenki az adott térképen kell lennie és az adott gépel kell játszani nem lehet más poziciot adni neki.Hogy mindeki más gépet teszbe szerintem aszt úgy lehet megoldani hogy a Vehiles,Career Vehicles fájt kénne fel rakni ami mindenki az adott géppe legyen mint aki feltölti.Ha új gépek jönnek akkor akkitöl kaptuk a feltöltést az megint feltenné igy mindenki úgyan aszt használja majd.SZERINTEM EZ IGY MINDENKINEK KÖNYEBB LENNE HA CSAK FELŰL KÉNNE CSAK IRNI A RÉGI FÁJT!!!
  • caseih9400
    Munka után :)
  • marko37
    és ha elkopik az a "vaskerék" akkor hegesztenek rá lábakat és nagyon finomakat sütnek benne
  • Kata
    Köszi, csak emailben küldte vki, hogy tegyem fel az oldalra, de fogalmam se volt mi ez a cucc.
  • 6milan6
    Ez az én képem.:D Egy
    Amazone Catros rövidtárcsa akar lenni.
  • pecspapi
    tárcsa hengerrel:D
  • Kata
    srácok ez mi a rossznyavalya ott hátul?
  • Kata
    már nem, lásd privi
  • pecspapi
    a nagy iglit meik mappába kell betenni???
  • 6milan6
    Nekem a telep mellé voltak kitéve a gépek. Feltettem a LittleRock mapot és fele gép egy tóban kötött ki, meg fák között, stb. Szinte minden mapra más pozíciók kellenek. Viszont mindenkinek más gépek vannak bent, így elég nehéz úgy feltenni, hogy mindenkinek jó legyen. A legkorekktabb megoldás az lenne, ha a map, a leghasználatosabb gépek pozícióval együtt lennének. (bár valakinek még ezt is bonyolult volt betenni, szóval én nem kínlódok ilyennel)
  • marko37
    ugy tudom régen a lo mögé rakták
  • marko37
    eggyetértek veled de pozicioval is fel lehetne rakni van elég hely a tanya körül ugyse fér el minden az udvaron és nekünk "lámáknak" is könnyebb lenne