57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#2656 bocs milán a hülye megfogalmazásért, úgy írtam hogy nem neked szól a válasz, mert elnéztem a hsz-t, azt hittem hogy norb-nak írok. -
#2655 Ne haragudj, hogy pont tőled kérdezem meg, de miért jók ezek az irreális méretű gépek? Mész 5 fordulót, levan aratva 10 Ha, mész rajt 4-5 fordulót, megvan szántva, megint mész 4-5 fordulót és el is vetetted. MI EBBEN A JÓ?
...szerintem egyálltalán nem erről szól egy mezőgazdasági szimulátor... -
#2654 tudom, hogy nem lehet olyan egyszerű, de azért mondtam hogy próbálja meg mert a claas lexi 600-ast is megcsinálta, amivel én már napok óta szarakodtam, de nem tudtam megcsinálni, Ezért gondoltam hogy neki talán sikerül. -
#2653 kuld el katanak a v6-os modot hogy azt is rakja fel meg meg egy parat -
#2652 Én csakkész modelleket "túrkálgatok", másra se időm, se türelmem nincs. (szerintem ha annyira egyszerű lenne egy modellnek mozgást csinálni, százával készülnének az új modok) -
szaboimike #2651 VALAKI TUDNA EGY JÓNAGY VÁGÓASZTALT FÖLTENI!!!!!!!!!!!!! -
#2650 6milan6 figyuzz ide. a v6 mod-ban a kikötőben van két roncs autó, ennek az autónak meg van a diffuse és a wheele_diffuse fájl-ja. megpróbáltam megcsinálni az autót úgy, hogy egy trakesz scripts-ét adtam neki és az unimog xml fájlt változtattam meg itt-ott egy kicsit, de sajna nem működött a dolog. Szerinted valahogy meg lehet csinálni hogy jó legyen??? Neked talán sikerül, mert te szaki vagy az ilyen témában. -
#2649 gyik te GYÍK! -
#2648 Hello szerintem is jó lett az oldal
de még tesztek fel rá cuccokat? -
#2647 vagyunk igy 1 páran -
szomi000 #2646 sziasztok tudom,hogy már előtem sokan kérdezték,de én megkérdezem mégegyszer. A játékba,hogy lehet beletenni egy traktort pl azt tudom hogy a careeer vehicle-be kell vmit átírni,de onnan elakadtam. Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm. -
#2645 nem -
#2644 nagyon jo -
pecspapi #2643 v6 modban a nagy vágóasztal az jó.azzal gyorsan lehet aratni -
#2642 IGEN aki alegtöbb buzát a legrövidebb idö alatt learatja az kap töllem 1 bonusz traktort teljes felszereléssel -
#2641 Ebben a játékban lehet nyerni? hm? -
#2640 Arattam 1 kicsit
Johnny mindent elbír
Ezt a pótot pont a kis ursus-hoz találták ki
Ezen már az orrsúly sem segít. A Case Magnum nem bírta a 30t-ás pótot
A kamion simán vitte a 36T-át
A mai csapat
-
mifku #2639 1-2 kép a Farmomról. -
Linkerboy #2638 tiszta jó ez az új GYIK!!!! -
Linkerboy #2637 -
#2636 -
Linkerboy #2635 jah -
pecspapi #2634 játék nemmert a 75-ös van fent és a game.exe hibát észlelt.megvan a252-es csak nincsen nálam a cd és a haverom azt mondta szombaton hozza de nem hozta.ezért feltettem a 75-öst -
Linkerboy #2633 mért neked nem megy? -
pecspapi #2632 vetés ami nagyon sokáig tart. -
pecspapi #2631 este???nekem 2-kor van este.de jó neked megy a játék -
Linkerboy #2630 Már este van pecspapi De én még aratok végezni kell minnél elöbb -
#2629 Még így is 6. a topik.:D -
pecspapi #2628 de nagy csend.bezzeg hétköznap mindenki itt van -
Linkerboy #2627 Már jó lenne ha lenne MULTI -
pecspapi #2626 valaki küldjön egy üzit mert jött 3-pm abbol 1-et elolvastam a többit meg nem tudom mert eltünk a főoldalrol.előre is kösz -
#2625 húzzatok a picsába faszkalap lámagecik a bus simulatorral. -
Linkerboy #2624 -
pecspapi #2623 :D:D -
Linkerboy #2622 Nekem a v6 mapp és gépek vannak de most "minden" gépet megprobálok meg szerezni
A v6 map nekem böven meg felel -
#2621 Varjuk Benny04-et hogy pofan bassza az ujreget -
pecspapi #2620 de nagy csend lett -
#2619 -
pecspapi #2618 oké. -