Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna segíteni??
Elõre is köszi
#56309: A Bora sem piskóta!!!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Vagy te raktad át??
De amúgy jó gép az 514-es.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Csaby

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Egy problémám lenne az LS 2009-el. Amikor feltelepítem, és el akarom indítani, mindig azt kéri, hogy helyezzem be a lemezt az olvasóba. Mit lehetne csinálni, hogy mûködjön a game??? A segítséget elõre is kösz.
Iráány Haza:

Már mindjárt ottvagyunk a határba, de a dízelt viszont eszi😄:
Megy a munka, megy a munka:
Hé paraszt, tele vannak:
Egy helyi maszek is besegített a német pokolgépével (MDW E-514):
Este van, és vége a munkának egy ürítés, és go haza:
Irány Haza:
http://www.abload.de/img/7jh5y.jpg
Bocsi a sok képért:$
le sem töltöttem (nem azért mert nem tetszik, csak nincs szükségem rá), hanem, akármilyen pótkocsival állok a búza-, kukorica-, árpa-, repce-tárolók alá, azok nem töltik meg a pótkocsikat.
Másképp meg nem jutok pénzhez, van 4800 €-m nem tudok eszközöket meg gépeket venni :|
Ezek árait meg megitn nem akarom átírni 1-re mert úgy meg semmi értelme..
valami megoldás?

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
bár most vmi eszembe jutott, erre gondolsz:
A tartályokból is csak akkor lehet üríteni ha megtelik, vagyis eléri a silo trigger szintet?
Nagyon megköszönném.
Giantsban hogyan tudom törölni a MAP-on azt a füvet amit ne mlehet vetni???
Csaby
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Most így jött össze...
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Mi lehet a baj?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
http://ls2009-mods.gportal.hu ¤ø„¸ TECHNO ¸„ø¤ ¨°º¤ø„ FoReVeR „ø¤º°¨