Az SZDSZ és az MDF nem támogatják az internetadót

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem is a pofátlanság, hanem az hogy ezt is letömik a torkunkon, aztán meg lesz még valami, azt is letömik a torkunkon, aztán kitalálnak még valamit és azt IS letömik a torkunkon. aztán elõszedik a papi tizedet meg még a füstpénzt is és természetesen azt is letömik a torkunkon. annyi mindenre megy el a pénzünk, hogy nem is értem miért nem rokkantnyugdíjas még mindenki. akinek van egy kis esze meg lehetõsége az elhagyja ezt a szerencsétlen országot, mert már csak egy kicsi kell és az ország fizikailag is elkezd süllyedni, hogy elérjük a politika színvonalát..
némi vidámság...

\"The voices are back... Excellent.\"

hiftu
Magyarország = pofátlan adók és még pofátlanabb kiskapuk országa.
Hajrá, hajrá, hátra...

bld
nincs pénz mert elTúrták így be kell szedni valahogyan mégtöbbet, erre a legalkalmasabb a vadi új adónemek bevezetése, vagy mondjuk hitel felvétele persze a mi nevünkre😊 kár, hogy egy elvileg mûködõ demokráciában nem kérdeznek meg errõl😉
Egyébként ezt az 50Ft ot tényleg nem probléma megfizetni, csak a pofátlanság ami zavarja az embert...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Nem, mert a csatornadíj áfát is tartalmaz.
Szarni lehet még adómentesen?
Felháborító amit mûvelnek. Az Eu fontosnak tartja, hogy minél több ember jusson szélessávú internethez, erre ezek még emelnének rajta egy kicsit(nem egy nagy összeg, szóval nem az zavar, hogy 50 forinttal többet kéne havonta fizetni).
A másik, amit a tv-ben hallottam, hogy pl a kanapéra is kivetnék a kulturális járulékot, mivel arról nézzük a TV-t, és a különbözõ üvegtárgyak után is fizetni kéne, mivel a design = kultúra. Basszus, ekkora baromságot régen hallottam! Ha valahogy még több pénzt akarnak kihúzni a zsebembõl, akkor ne úgy csinálják, hogy hülyének néznek közben, és ilyen idióta dolgokat találnak ki. Emeljenek 0,85-ot az áfá-n oszt ennyi. De hogy egy kanapéért azért kelljen többet többet fizetni, mert arról nézem az iszapbírkózást (kultúra), az pofátlanság.
Match
Még szerencse, hogy az SG-n nincs politika...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

← ElőzőOldal 2 / 2