Az SZDSZ és az MDF nem támogatják az internetadót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet itt magyarázni a bizonyítványt, hogy deezért meg deazért, a tény tény marad: Orbán alatt a régióban az elsõk közt voltunk, most az utolsók közt vagyunk. Ennyi.
Tudom, szent meggyõzõdésük egyes agymosottaknak, hogy a mostani szar helyzet is a gononszorbán miatt van, aki sötét éjjeleken szokta szabotálni a parlament munkáját, amikor épp nem a koronában masíroz a fasiszták élén.
Én úgy gondolkodom, hogy ha már vesztettem, de benn maradtam a testületben, akkor nem szó nélkül aláásom minden javaslatukat, hanem megmondom nekik, hogy szerintem ne így, hanem így... és a "hanem így" egyszer nem hangzott el!
<#violent>#violent><#gun>#gun><#bdead>#bdead>
Ki nem szarja le a Visztát?
Ugy latszik, tok jo volt az eszrevetelem 😊 hehehe
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
/bocsi, hogy megemlitem, de bantja az igazsagerzetemet, mint ahogy maset is, tehat ne csak velem tessek ugyanigy eljarni, thx/ 😊
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Ez már csak pofátlanság, hanem kétszínûség is sztem.
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Ezert SEM erdemes, es ezert is tilos az SG politizalni, mert semmi ertelme.
En eleve, ezeket a hireket, meg ha kapcsolodik a technikahoz, tudomanyhoz, szamitogephez, internethez stb., melloznem, mert mint hir, ugy is felbukkan mindenhol, itt meg csak az ertelmetlen flame megy...
Érdekes, hogy Orbán is jól kiszipolyozta a magának valót az "uralkodása" idején, ezt minden épeszû ember tudja, mivel emlékszik rá, hogy milyen stikliket vittek véghez, de mégis az jött ki a végén a (nem mellékesen FIDESZ s*ggnyaló) elemzõk szerint, hogy no problem.
"(lehet hogy jopar FIDESZ-es illetve oda menekult mas politikusok sem tisztelik kelloen az allampolgarokat, de mindenesetre valamilyen oknal fogva, az emberekre hasonlo minositeseket szoro primitiv beszolasokat meg errol az oldalrol valahogy nem hallottam"
Akkor nyisd vagy mosd ki a füled, mert igenis volt ilyen, õk sem tisztelik a többi embert. Gondolom, te ilyen szentlélek vagy, aki sosem beszélt mással csúnyán.
Én meg csak azért mondom ezt, mert jól beleillik a sorodba, és nálam is már elég sokszor kiborult a bili. 😉
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Enterprise 128K Forever!
iSS!
Szerintem.
Enterprise 128K Forever!
Tudom, hogy itt elvekrol van szo (vagy politikarol😄), de szerintem ez csak szajtepes😉
Felmerült itt Mátyás király neve. Szerintem nem sok értelme van az akkori és a mostani kort összahasonlítgatni.
Enterprise 128K Forever!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
-Felelõssé kell tenni a politikusokat a döntéseikért! Elsõsorban anyagi felelõséget kéne vállalniuk!
-Nem lenne szabad hagyni, hogy a közbeszerzésekben az alvállalkozói láncba beépülhessenek a politikusok cégei, és plussz érték hozzáadása nélkül továbbadják a munkát további alvállalkozóknak. A költségvetésünk kb 25%-át lophatják így el, tegyük hozzá 100%-osan törvényesen.
-Nem kéne 2.000.000.000 forint sikerdíjat kifizetni a MÁV-kargó privatizációja után sikerdíjként egy 30.000 forint jegyzett tõkéjû BT-nek. (Jelentkezzen aki elvállalta volna a lebonyolítást másfélmilliárdért).
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de hidd el nálam okosabb és hozzáértõbb emberek, akik nem szarnak a fejünkre, és nem érzik jogosnak, hogy te dolgozd ki a beled, õk meg élvezik a hasznát, azok megfelelõ irányba tudnák terelni az országunkat!
Ami miatt mégsem panaszkodtak, hogy gyurcsány papával ellentétben Mátyás nagyon jó politikus volt(már ha õt nevezhetjük annak 😊 ). A másik meg az alacsonyszintû igények, ugyanis nem kellett a parasztnak más csak kaja meg fedél.Mára már igen komplex egy átlagos ember szükséglete. meg ott van a népbutítás is. Az emberek minden marhaságot megvesznek, és elpazarolják a pénzüket.
De ha te ilyen okos vagy mond mit kellene tenni a politikusoknak?
nekem van pár ötletem de mivel mint laikus nem tudom hogy bevállnának-e, ezért nem is szidom más ötletét
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Ez egy csöppet beteges.
Végeredmény most is van: nulla egészségügy, járhatatlan utak, gazdasági csõd...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Csak az a gond, õ a pénzbõl felvirágoztatta az országot, a mûvészetet, a fekete sereggel meg ledarálta fél Európát. Ezek most meg???? <#gun>#gun> A sanyargatás most meg van, sõt duplán is, csak a végeredmény nem azonos... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Kíváncsian várom, hogy mit fogsz szólni, ha a komolyabb szociális megszorítások érkeznek majd meg. (Akár 2010-ben, amikor kormányváltás lesz).
Mert sírni lehet, csak Argentína példájáról ne feledkezzen meg senki.
szerintem egy FÜGGETLEN bizottságot kéne fellálítani, akik ellenörzik a politikusokat
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
De van egy szörnyû sejtésem, hogy õk is tudják ezt, de nem akarják meglépni, mert akkor nem gyarapodik a Kajmán-szigeteki bankszámla évi 100 millióval.
Mocskos féreg az összes, itt csak az segítene, ha a 4 párt összes tagját és talpnyaló bagázsát kipenderítenénk az országhatáron túlra, elkobzott javaikat pedig felhasználnák az ország javára, és egy szakértõkbõl és fiatal politikusokból álló, szigorúan 30 év és az alatti életkorral rendelkezõ, brancsot ültetnénk az ország élére.
Me még mehetnének a bírók, ügyészek és egyéb rendvédelmi vezetõk is, akik csak a saját, vagy bizonyos érdekcsoportok köreit szolgálják ki, a törvényt, igazságot pedig nagy ívben lekulázzák.
De a FIDESZ nem hinném, hogy bármiben támogatja a jelenlegi kormányt, ezért ebbõl nem lesz semmi...
No Comment tényleg...
Egész Európa rajtunk ROFL-ozik, nem véletlen hogy így lesüllyedtünk a gaszdasági ranglistán, a kormányzóink jó (nagy b*zi s*gg)fejek, röhögve kivesznek minden pénzt az emberek zsebébõl. És persze hogy bólogatnak mindenre, mert nekik van mibõl kifizetni azt a sok sz*rt amit követelnek az embereken (már ha egyáltalán azt is betartják amit õk találnak ki). Csak ott a baj hogy aki minimálbérért gürcöl napi 12 órát, és a 65.000 forintos fizetésébõl kézhez kap ~40.000-et, õk érzik meg igazán ezt a sok sz*rt amit a nyakunkba akasztanak ezek a lóf*szjóskák (Meg persze mindenki más aki többet keres egyenesen arányosan).
Õk meg utazzák körbe a világot, dõzsölnek, nem tudják már mit vegyenek meg maguknak, de akkor még minket terhelnek a saját pénzsóvárságukból fakadó adóssághalmokkal...
Ekkora sz*rból már nehéz lesz felkapaszkodnia az országnak, tényleg közeleg a levegõadó ideje...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Levegõadó még nincs, de van környezetterhelési adó!
2003. évi LXXXIX. törvény
4. § (1) A levegterhelési díj fizetési kötelezettség azt a kibocsátót terheli, akinek a helyhez kötött légszennyez
pontforrása külön jogszabály szerint bejelentésköteles.
Itt van nehany fontos momentum:
1. Gyurcsany politikus akar maradni.
*Ennek oka: annyi vallalkozoval es kulonfele szferakbol valo szemelyekkel kibaszott, hogy a sajat erdekeltsegeben levo cegeit mar csak politikuskent tudja "taplalni" megtartani (ha ki lesz baszva, a cegeit tonkre fogjak baszni uzletileg, a dolog pikanteriaja az, hogy annyira beteg szegeny, hogy tiszta szivvel hiszi o es a tudatlan piroska, es annak egyik vegtermeke: gyurcsany felesege, hogy ezt mind el tudja intezni /illetve felesegenek a penznyulasait is az alapitvanyban igy valamelyest fedezni tudja/) *tudatlan kis Kóka(-dt) Jani csalad ez*
* sokatoknak igaza van abban, hogy kell ennek a slepnek a penz, mert kikerulnek politikai palyarol, akkor csumi nekik
2. SZDSZ es MDF ervei (nagyon is anyagiasak)
* nah a ket legnagyobb privatizalgato csocselekhadpart most kapaszkodik a nepszerusegert, fosnak nagyon egy elorehozott valasztastol, ezert most jatszak a cukros bacsit, aki a nep kedveben akar jarni, holott az MDF nem kerult volna be pl, ha a valasztasok soran az MSZPsek nem csalnak az o erdekukben, raadasul a vezetojuk annyira sotet es paraszt, hogy a sajat valasztasi korzeteben fikkamattyi szavazatot tudott csak megszerezni, mert otthona kornyeken mindenki tudja, hogy ez a no van annyira szemforgato, mint a szemforgato kis botoxos Mariann, aki ennel a muveletnel jobban, csak a masok zsebeinek kiforgatasat imadja.
3. Nevetseges keresek/kovetelesek (tisztelet)
Rohogtem mikor valaki valamilyen musorban felvetette, hogy gyurcsany megnevezeset mennyire tiszteletlenul hasznaljak az emberek, mert a gondolat felvetoje szerint pl Gyurcsanyt Miniszterelnok Urnak kell nevezni, errol pedig az a velemenyem, hogy: Vannak emberek akik a tiszteletet kierdemlik, es vannak akik NEM, ennek az egesznek a forrasa pedig nem a titulus, hanem a CSELEKEDET!
Vagyis, hogy mit tesz/tett, etc.
Arrol nem beszelve: mikor MDF-es, MSZ(hmmm..)P-s es SZDSZ-es balfekek patkanyoknak nevezik az embereket, meg fergeknek, meg barmoknak, akkor ezek miert is varnak el tiszteletet (lehet hogy jopar FIDESZ-es illetve oda menekult mas politikusok sem tisztelik kelloen az allampolgarokat, de mindenesetre valamilyen oknal fogva, az emberekre hasonlo minositeseket szoro primitiv beszolasokat meg errol az oldalrol valahogy nem hallottam)
4. Demszky a kis csendes tolvaj
* Gondolom sokan nem hallottatok arrol, hogy hany milliardert lett ezen kis munkakerulo altal megcsinaltatva a margitszigeti (1 darab) jatszoter, de nezzetek utana nyugodtan, es menjetek ki, nezzetek meg, es nezzetek meg egy Knorr vagy milyen reklam (100.000 FT-s) jatszoteret is, es hasonlitsatok ossze
* Ez a kis pocs, jol elintezte a 40. milliardos villamosvasarlast, ezt senki nem kerdezi meg tole, hogyha a BKV adossagallomanya 73 milliard, akkor a masfel eve meglevo adossagallomanyhoz miert pattintotta hozza ezt a 40 milliardos cuccot, nem kellett volna 40 darab villamos darabonkent 1 milliardert, etc
Nah mind1, bocsi, csak mar joideje borul a bili
NB: napi szinten dolgozo emberenkent meg most is tobb mint 40.000 forinttal emelkedik a magyar adossagallomany
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
- ha a közterületen végzed el a dolgod, és a rendõr észrevesz akkor abból is az államnak lesz jövedelme.
- ha nyilvános wc-n végzed el, azért fizetned kell, és mari néni kisvállalkozása után is az államnak lesz bevétele.
- ha egyéb szolgáltató helyen van rá lehetõséged, akkor az feltételez némi fogyasztást is. Szóval a válasz a kérdésedre NEM.
de kiskapu itt is van. a kertedben nyugodtan trágyázhatsz, amennyiben másokat ezzel nem sértesz.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.