28
-
Sance231 #28 Így röpke 2 hát után válaszolnék is. Az első részben tényleg olyan volt, de a WW-ben kigyúrt állat lett belőle, és kőkemény volt a gáma is. -
skiryo #27 -az. -
skiryo #26 így van, a herceg csak egy herceg az először, véletlenül lesz belőle warrior:-) Gyllenhaal pont jó az első részhez. -
Loverman #25 a herceg vékony és alacsony, ez meg sem közelíti a 'kemény és férfias'-t, de nem baj;) -
Loverman #24 igen, pont én is ezt akartam írni neki. és már hosszú ideje rendez, tudja a szakmát. De azért Wittgen biztos jobb rendező mi? xD ;) -
CaptainRumi #23 Én egy qrva szóval nem említettem, hogy Bruckheimer rendező lenne,de ne törődj vele.Hallgattál volna....
-
bitbandita #22 Nincs mit -
Sance231 #21 Megvan az oldschool SG-feeling, köszönöm, hogy visszahoztad :D!!! -
bitbandita #20 Ne is törődj vele! Anyukád sem ezt a tulajdonságomat szerette bennem... -
gabr #19 "Brucheimer meg már bizonyított feldolgozás téren is (pl Transformers)."
Ez nem igaz, semmi köze nincs a Transformers filmhez! -
BB0735 #18 Te pedig úgy tűnik funkcionális analfabéta vagy -
bitbandita #17 LOL, szerintem Te sem vagy teljesen tisztában. Jerry Bruckheimer nem a rendező hanem a producer, Mike Newell-ről írt Wittgen, de az igaz, hogy JB-nek semmi köze a Transformershez. -
CaptainRumi #16 nem tudom te miről beszélsz de Jerry Bruckheimernek semmi köze a Transformershez.....szal ha ennyire nem vagy tisztában a nevekkel akkor nem kellene mindjárt leírnod a rendezőt -
Kingsley #15 ja igen, ezt nem olvastam el hozzászólás előtt -
Kingsley #14 nem hinném h pont a Potter film miatt lenne überfasza (meg sztem senki se állította) főleg, hogy messze nem a legjobb a sorozatból.. viszont csinált már egész jó filmeket pl. Donnie Brasco vagy a Négy esküvő és egy temetés.. szóval lehetett volna 100x rosszabb választás is :S -
#13 Nyugodtan felkérhette volna Boll mestert is!És megbeszélték volna játékadaptációkról való nézeteiket:-)Azért utóbbinak már van nem kevés tapasztalata!:-P
Jake jó választás szerintem,majd összehozzák:-)Mike Newell-nek azért volt pár alkotása,ami jó volt,4esküvő,és egy temetés,vagy Donnie Brasco..
Meg a Harry Pottert is korrektül megcsinálta,tehát bizunk benne. -
Wittgen #12 Én is tudom, mivel van 1-2 filmje, amit elég jónak tartok (pl a 9 áldozat). De a játékadaptációi kritikán aluliak mind.
Brucheimer meg már bizonyított feldolgozás téren is (pl Transformers).
Viszont a rendező személyével én sem vagyok kibékülve. Csinált egy HP filmet és máris ő az űberfasza? Ehhh... -
gabr #11 "Azért Brucheimer filmjei (bár ő csak producer) szinte mind jók"
Nem védeni akarom Boll-t, de mielött videójáték adaptációkat készített, egész jó filmeket csinált! -
Sance231 #10 Hát, akkor úgy tűnik, hogy el is lehet felejteni a 2. rész kemény, férfias karakterét. Kár, pedig az úgy még akár tökös, na meg a perzsák mentalitásához picit jobban igazodó is lehetett volna. Azért teccett a többi rész is az új szériából, szal megnézem a múvit is. -
CaptainRumi #9 Hát szerintem a legjobb a szerepre Rodrigo Santoro lenne aki Xerxes-t alakította a 300-ban.Ő már amúgy is gyakorlott a perzsa uralkodók megformálásában :P -
Loverman #8 höh? Viggo Mortensen egyáltalán nem lenne jó hercegnek, a testfelépítése is más pl, a feje is, stb stb... -
#7 viszont a rendező is elég szar!
jhaj istenem, csalódtam kicsit Brucheimerben!
viszont szerintem hosszabb hajjal, meg kis sminkkel nem olyan vészes herceg ez, csak ha majd megcsinálják a 2. részt akkor majd Vigo Mortensen kéne oda! :) -
Wittgen #6 Nana. Azért Brucheimer filmjei (bár ő csak producer) szinte mind jók, ellenben Boll "mester"művivel. -
Kingsley #5 *mármint az eddigi filmek miatt :) -
Kingsley #4 lol :D ez azért erős túlzás.. az ő karrierjével már nem hiszem h gond lesz :) -
#3 ?_? majd használ barnítókrémet előtte !_! -
gabr #2 Jerry Bruckheimer az új Uwe Boll! Asszem neki is vége a karrierjének! -
CaptainRumi #1 nemán