28
  • Sance231
    Így röpke 2 hát után válaszolnék is. Az első részben tényleg olyan volt, de a WW-ben kigyúrt állat lett belőle, és kőkemény volt a gáma is.
  • skiryo
    -az.
  • skiryo
    így van, a herceg csak egy herceg az először, véletlenül lesz belőle warrior:-) Gyllenhaal pont jó az első részhez.
  • Loverman
    a herceg vékony és alacsony, ez meg sem közelíti a 'kemény és férfias'-t, de nem baj;)
  • Loverman
    igen, pont én is ezt akartam írni neki. és már hosszú ideje rendez, tudja a szakmát. De azért Wittgen biztos jobb rendező mi? xD ;)
  • CaptainRumi
    Én egy qrva szóval nem említettem, hogy Bruckheimer rendező lenne,de ne törődj vele.Hallgattál volna....
  • bitbandita
    Nincs mit
  • Sance231
    Megvan az oldschool SG-feeling, köszönöm, hogy visszahoztad :D!!!
  • bitbandita
    Ne is törődj vele! Anyukád sem ezt a tulajdonságomat szerette bennem...
  • gabr
    "Brucheimer meg már bizonyított feldolgozás téren is (pl Transformers)."

Ez nem igaz, semmi köze nincs a Transformers filmhez!
  • BB0735
    Te pedig úgy tűnik funkcionális analfabéta vagy
  • bitbandita
    LOL, szerintem Te sem vagy teljesen tisztában. Jerry Bruckheimer nem a rendező hanem a producer, Mike Newell-ről írt Wittgen, de az igaz, hogy JB-nek semmi köze a Transformershez.
  • CaptainRumi
    nem tudom te miről beszélsz de Jerry Bruckheimernek semmi köze a Transformershez.....szal ha ennyire nem vagy tisztában a nevekkel akkor nem kellene mindjárt leírnod a rendezőt
  • Kingsley
    ja igen, ezt nem olvastam el hozzászólás előtt
  • Kingsley
    nem hinném h pont a Potter film miatt lenne überfasza (meg sztem senki se állította) főleg, hogy messze nem a legjobb a sorozatból.. viszont csinált már egész jó filmeket pl. Donnie Brasco vagy a Négy esküvő és egy temetés.. szóval lehetett volna 100x rosszabb választás is :S
  • MrSpock
    Nyugodtan felkérhette volna Boll mestert is!És megbeszélték volna játékadaptációkról való nézeteiket:-)Azért utóbbinak már van nem kevés tapasztalata!:-P
    Jake jó választás szerintem,majd összehozzák:-)Mike Newell-nek azért volt pár alkotása,ami jó volt,4esküvő,és egy temetés,vagy Donnie Brasco..
    Meg a Harry Pottert is korrektül megcsinálta,tehát bizunk benne.
  • Wittgen
    Én is tudom, mivel van 1-2 filmje, amit elég jónak tartok (pl a 9 áldozat). De a játékadaptációi kritikán aluliak mind.

Brucheimer meg már bizonyított feldolgozás téren is (pl Transformers).

Viszont a rendező személyével én sem vagyok kibékülve. Csinált egy HP filmet és máris ő az űberfasza? Ehhh...
  • gabr
    "Azért Brucheimer filmjei (bár ő csak producer) szinte mind jók"

Nem védeni akarom Boll-t, de mielött videójáték adaptációkat készített, egész jó filmeket csinált!
  • Sance231
    Hát, akkor úgy tűnik, hogy el is lehet felejteni a 2. rész kemény, férfias karakterét. Kár, pedig az úgy még akár tökös, na meg a perzsák mentalitásához picit jobban igazodó is lehetett volna. Azért teccett a többi rész is az új szériából, szal megnézem a múvit is.
  • CaptainRumi
    Hát szerintem a legjobb a szerepre Rodrigo Santoro lenne aki Xerxes-t alakította a 300-ban.Ő már amúgy is gyakorlott a perzsa uralkodók megformálásában :P
  • Loverman
    höh? Viggo Mortensen egyáltalán nem lenne jó hercegnek, a testfelépítése is más pl, a feje is, stb stb...
  • Broafka
    viszont a rendező is elég szar!
    jhaj istenem, csalódtam kicsit Brucheimerben!

viszont szerintem hosszabb hajjal, meg kis sminkkel nem olyan vészes herceg ez, csak ha majd megcsinálják a 2. részt akkor majd Vigo Mortensen kéne oda! :)
  • Wittgen
    Nana. Azért Brucheimer filmjei (bár ő csak producer) szinte mind jók, ellenben Boll "mester"művivel.
  • Kingsley
    *mármint az eddigi filmek miatt :)
  • Kingsley
    lol :D ez azért erős túlzás.. az ő karrierjével már nem hiszem h gond lesz :)
  • ffxi
    ?_? majd használ barnítókrémet előtte !_!
  • gabr
    Jerry Bruckheimer az új Uwe Boll! Asszem neki is vége a karrierjének!
  • CaptainRumi
    nemán