Ötvös Tibor

Jake Gyllenhaal lett a herceg

Jerry Bruckheimer produceri felügyelete mellett készül a Prince of Persia: Sands of Time filmváltozata, melynek főszerepére a jelenleg épp bokasérüléssel bajlódó Jake Gyllenhaal lett leszerződtetve.

Úgy tűnik minden szépen alakul az egyik legjobban várt filmadaptáció háza táján. A klasszikus Prince of Persia franchise eddig csak a játékosoknak okozott örömöt, ám a jelek szerint nemsokára a mozirajongók is megismerkednek Perzsia hercegével.



Az adaptációt ugyanis maga Jerry Bruckheimer felügyeli, a rendezést pedig az éppen a Szerelem a kolera idejénnel buktázó Mike Newell vállalta el. Eddig kétes volt, vajon ki is kapja a főszerepet, ám ma Bruckheimer pontot tett a találgatások végére. A producer ugyanis - kisebb meglepetésre - a Túl a barátságon és Holnapután sztárja, Jake Gyllenhaal mellett döntött, aki már alá is írt Sharaman király fiának, Dastan hercegnek a szerepére.

A színész azonban rögtön egy kis hátráltatással kezdi a munkát, hiszen nemrégiben volt egy komolyabb bokasérülése, melyből még mindig nem épült fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)