4805
StarGate Universe (TV)
-
HUmanHunter #1201 vagy nem tudnak róla. -
#1200 csak egy 9 jelből álló cím van. és az a destiny címe. nincs több ha jól tudom -
gregtom6 #1199 és végülis a 9. ékzáron belüli címek mindegyike egy-egy Destiny típusú hajó kódja? -
gregtom6 #1198 Hát nemtom, ti hogy vagytok vele eddig, de nekem ez az SGU sorozat tetszik a legjobban. Végre kezd komolyodni a sorozat, nem olyan összecsapott, mint eddig.(értsd, hogy nem 40 perc alatt pörög annyit, h világot mentenek, meg minden). Nekem azzal pont a pörgősség volt a bajom, végre kezd egy nagy film lenni belőle.
Ez így pont jó, végre nem csak harc van. Legyen szó inkább a csillagkapuk működéséről jobban, vagy valami. Vagy legyen félelmetesebb, vagy nemtom, csak végre ne mindig csak a lidércek, Goa'uld-ok, stb. támadjon... -
#1197 Eli nagyon forma:D:D:D:D -
Banderas1990 #1196 Megérkeztek az első beígért KINO-s videók("webepizódok"):
SGU KINO-s videók -
#1195 de azé ezek más stílust képvíselnek mint a dallas féle..... -
#1194 A vanília égbolt c. filmet is végig álmodja a csávó. -
#1193 Ja az engem is érdekel :D, de szerintem senki sem tudja még. Amúgy meg nekem tetszik ez a universe, kicsit tényleg lassú a cselekmény, de idővel tuti beindul - szerintem annyi h itt a történet alapozó időszak kicsit meg lett nyújtva (gondolom okkal). Amúgy aki tájékozott az bizonyára tudja h az írók ennél a szériánál más irányelveket követnek, elmondásuk szerint itt nem lesz olyan h az egész sztori egy adott fő ellenség köré épül, itt több lesz (asszem több apró) és itt kimondottan a felfedezésen lesz a hangsúly. Na a Lostot meg szerintem ne istenítsük, mert ami abba volt az egy fürdős kúrva sírásnak is elmenne Lost sztorimeneténél nyögvenyelősebbet még nem láttam, 3 évad közepétől már nem is néztem. -
Orionk #1192 Hy!
A 3ik epizód legvégén az ős hajót elhagyaj, egy kis hajó, egy siklószerűség.
Azzal ki mehetett el?, esetleg ez volt a kabin, amiben a szenátor meghalt?, de nem hiszem, mert miután ez a sikló levált bekapcsolta a hajtóművét, és határozott céliránnyal indult el. -
TDantes #1191 ,,- Doki cigi-kávé elvonási tünetei, baromira nem illenek ebbe a világba, ráadásul baromira nem hatott meg. Szerintem semmi helye sem volt az epizódban. "
Ugyan miért nem illenek? Az SG-sorozatokban nem lehet kávét inni meg cigizni? -
#1190 eztv.it -
#1189 eddig négy része jelent meg és a torrentes letöltés a legegyszerűbb megoldások egyike.
pl.: thepiratebay.org -
uiztu #1188 Helo!
Valaki megtudja mondani, hogy hol lehet megnézni interneten, vagy letölteni a filmet? És eddig, hány epizód jelent meg? -
Valezius #1187 Így nem ugrik be, de a Grease c. részt végig hallucinja, például azt is, hogy csókolózik Jackel. :) -
Borg #1186 Az SG1-ben volt egy olyan rész nem, amikor Carter álmodott? -
Valezius #1185 Úgy jön ide, hogy valamiről beszélgetni kell, és hát az SGU eddig nem tud elég témát adni :)
Egyébként a Star Trek ENTben nincs álmodós rész, annak ellenére, hogy a rész címe Álmodtam egy világot. Pont olyan idő visszatekerős rész, mint az SG-1 2010 c. epizódja. Egyébként mindkettő nagyon jó ;-)
A DS9 álmodós része pedig nekem nagyságrendileg jobban tetszett, mint amikor Tealc(SG1) azt álmodja, hogy tűzoltó, vagy amikor Weirt megszállják a nanitok (SGA)
Szóval ez az álmodós dolog nem idegen a Csillagkapu világától :) -
#1184 Ja amikor meghalt a nemtom ki és ott találták a tusolóban, majd aztmondták hogy csak álmodta? Valszeg a legszarabb fedősztori egy karakter visszahozására. -
#1183 Tényleg, rémlik valamik valami a DS9-ból. Alig akartam felismer Quark-ot maszk nélkül. A Next-meg eleve a jövőbe látásról szólt, tehát a csávó lényegében "végigálmodta" magát a filmen. Nem is hagyott bennem mély nyomot. -
sandor8206 #1182 Vagy ott volt a Next című film, bár nem álom, de a film kb. 3/4 része csak "képzelgés" volt
Szóval lehetne azért még párat sorolni, ezek csak így kapásból ugrottak be
DE amúgy hogy jön ez ide :-P
Bár megmondom őszintén reménykedek, hogy én is csak álmodom ezt a sorozatot és felébredek és nem ilyen hoki lesz :-) -
sandor8206 #1181 Elvileg az egész Star Trek DS9 csak képzeletvilág és egy bolond sci-fi író képzelgései alapján teremtette meg, vagyis volt 2 rész ami ezt sugalta -
#1180 Spoiler: Ezt az egészet csak Daniel álmodja. Az évad végén felébred, mert a bázist megtámadja az Ori egy ősi szektája. Csak mivel belelőnek kábítóval azért álmodja tovább a 2. évadot. Tudjátok, folytatásos halucinációk
Amúgy engem is érdekel hogy milyen filmek voltak az utóbbi időben amiket csak "álmodtak". -
#1179 Star Trek Enterprise, bár ott megmagyarázható temporális technoblablával is. :) -
#1178 oké Dallas....80-as évek....mondj 1 sorozatot (vagy filmet) az utóbbi 10 évből amibe ilyen volt.... -
#1177 Dallas...abban történt, hogy vagy 100 részről kiderült, hogy Bobby álmodta. Lehet megint csak ő aludt el... -
#1176 miért minek volt ez a vége? -
#1175 fú én is emlékszem ilyenre, ne is mond :S:S:S:S -
#1174 Nem is sorozatra gondoltam :) -
#1173 Álmodta, egy virtuális valóságban egy párhuzamos univerzumban 600 évvel a jövőben... -
#1172 nem emlékszem olyan sorozatra az utóbbi évekből aminek ez lett volna a befejezáse :D -
#1171 És akkor felkel rush és kiderül hogy csak álmodta. utálom az olyan befejezéseket, amikor kiderül hogy csak álmodta, elképzelte vagy leírta... brr.... -
#1170 hmm..csupa emós került a hajóra ? -
#1169 Miután elmentek a nap mellett, a következő évad arról szól majd, hogy bárcsak nekimentek volna,hiszen így semmi értelme az életüknek, bárcsak meghaltak volna. Végül a harmadik évadban megeszik egymást, az utolsó pedig kiveti magát a végtelen űrbe.
Társuljunk:D -
sandor8206 #1168 tökéletes mester :-) -
#1167 -
#1166 Arról szól a következő 20 rész hogy tartanak a nap felé és mindenki a végrendeletét írja, meg a sírját ássa. Depresszióba esnek a végén felvágják az ereiket, felkötik magukat. És az utolsó rész utolsó másodpercében kiderül hogy csak elmennek a nap mellett és feltöltődik a hajó további 30 milió évre elég kakaóval
Szerintetek írjak én is SG film forgatókönyvet? -
Monoton #1165 Persze, nem. Én csak megemlítettem -
#1164 A következő részbe lehet akció meg felfordulás, vagy ha nem akkor majd állnak és 40 percig nézik ahogy becsapódnak a napba:DDDDD -
#1163 de még korántsem olyan vészes.... -
Monoton #1162 Egyébként a nézettség ismét csökkent.