StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
Ettõl még gyerekek 😊

De azért bizakodóan várom, remélem, hogy jó kis sorozat lesz.

tnm
jah, közkatonaként, nem szupertitkos akciókban.

Már régen meg volt mondva, hogy a fõszereplõk egy része fiatalabb lesz és elmondom, hogy azok is átlagosan a 20 éveikben(leginkább a 2.felében) járnak. Szóval nem nevezném õket gyerekeknek. Rengetegen szolgálnak ilyen idõsen a hadseregben.
Agamemnon
nem gondoltam hogy ennyire tinimûszor lesz... ezek még gyerekek...

A középsõ vigyorit már most utálom 😛

Na igen <#vigyor>

Ez egy kicsit olyan, mint hogy az SG-1-ba nagyon ritkán találták el a fõszereplõket(max: alternatív valóságban, vagy kezelhetõ sérülést szenvedtek stb.). Ahhoz képest az SGA-ban, ahol ugye nagyrészt kábítófegyvereket használ az ellenség, rengetegszer kilõtték már a szereplõket.
Narxis
loller, nekem is a Melros Place jutott eszembe.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tnm
ezt tudtam eddig is, de nagyon nehéz lesz hihetõre megírni, hogy egy csapat tapasztalatlan 20-on éves mindig csodával határos módon megússza.

kBagyula
Az SGU-ban épp az az egyik különbség a korábbi SG szériákhoz képest, hogy a csapat nem csupa elit katonákból fog állni, hanem sokan közülök még újoncak.

Hmm. Egy kis BSG (RIP) utánérzés. Na majd kiderül.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Az SGU-ban épp az az egyik különbség a korábbi SG szériákhoz képest, hogy a csapat nem csupa elit katonákból fog állni, hanem sokan közülök még újoncak.

Szerintem lehet számítani egy újabb elõzetesre a jövõhéten(Ark of Truth Sci-fi premier) és azutáni héten is(Coontinum Sci-fi permier). Legalábbis korábban említették ezt.
És az is érdekes, hogy a Gateworld-ön, alcímet is adtak a trailer-nek:
Frantic(Örjöngés). Lehet, hogy ez is az újabb trailer-eket vetíti elõre.
Ha nem tudnám azt írnám simán az új Merlose Place csoportkép.
Középen a srác OMG <#bohoc>

REAL MADRID

tnm
a trailer érdekes, de a csoportkép (junkie-ról)

sztem ijesztõ. simán lehetnének a következõ Power Rangers csapat is. nem tetszik ez nekem. :S igen nehéz elhinni ilyen fiatalarcó karakterekrõl, hogy mikor egy "bolygónyi lakosságot kell kimenteni szuperintelligens gonosz lényektõl, akkor nem hugyozzák össze magukat" félek, na a matiné jellegtõl, már az SG-Atlantis is inkább csak egy SG-1 Lite volt, remélem nem ez lesz a Coke 0!

Tudtommal még alapjból csak a kezdõ tripla részt(Air I-III.) forgatják.

Nagyon hangulatos a trailer.
úgy látom benne hogy fehér színû a kapun az ékzár...új dizájn😄 remélem lesz még jelentõs újjítás másokon is

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

promonak nagyon jó, remélem a kezdõ triplarészbe lesz

Narxis
Durvicsek lesz.

Tegnap a BSG befejezõ része közben a Sci-fi leadott egy 25 másodperces elõzetest:

Youtube: Stargate Universe Trailer

A honlapot is fellõték a trailer itt is megtekinthetõ:
Sci-fi: Universe honlap
egész jók

Vigyázz!! Mint írtam az elsõ 14 kép(narancssárga v fekete egyenruha ISO jelvénnyel) egy másik sorozatból valók. Ugyanis a blogot mûködtetõ emberke mindketõben jelen van.

Az SGU-hoz a már említett terepmintás ruhák és a csak félig látszó emberkén levõ egyenruha(fekete, "Icarus Base" felirattal a karján-15.kép).
Fabio Capello
nemrosszak, ez a fekete dizájn tetszik, a narancssárga nem annyira..

Bocs lemaradt a link:

SGU képek
Kikerült néhány kép az egyenruhákról(FIGYELEM CSAK AZ ALÁBBI KÉPEK SZÁRMAZNAK AZ SGU-BÓL: 15-22.)

Láthatunk itt ABU-t(Egyesült Államok Légiereje, nem rég kezdték el használni, eddig SG-ben csak az SGA 5x19 Vegas-ban lehetett ilyet látni) és MCCUU-MARPAT (Egyesült Államok Tengerészgyalogsága) is.

Van még egy félig-meddig látható manusz, aki egy fekete egyenruhát visel(15.kép). A karján levõ jelvényen ki lehet venni az "ICARUS BASE" feliratot:

Nagyítva:

birdo
Családi csomag mellé rendeltem + ban egy kiegészítõ csatorna összeállítást
www.t-home.hu/lakossagi/tv/iptv/premium_csatornak/terra

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Narxis
A picsbe, nincs AXN scifim. 😞((

Narxis
Bár én már láttam, megnézném szinkronosan is. Hol tudom megnézni, hogy T-Kábel-en tudom e fogni azt a csatornát? Azt tudom, hogy AXN-em van, de scifi... azt nem tom.

birdo
Holnap:AXN Sci-fi éjjel 22 órától

22:00 Stargate SG-1
10. évad 1. rész
am. sci-fi sorozat (2006)

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Igen a tervek így hangzanak, de egyelõre várjuk ki a végét. 😄

Hát igen, ez nagyon jó kérdés. Szerintem beleszámítják a díszletek, jelmezek és egyéb kellékek megtervezését-kivitelezését is az 1.évad költésvetésébe.

De azt nem szabad elfelejteni, hogy a 2.évad itt, nem ugyanolyan lesz, mint az Atlantisznál. Hisz itt a tervek szerint kb. évadonként fognak újabb galaxisokba ugrani, így az ott található fajoknál is új kellékkeket kell legyártani. Így, még ha egy galaxisban, csak egy jelentõsebb civilizáció lesz, akkor is évadonként 1 új néppel kell számolni.
Persze az Atlantisz esetében is voltak haonsló kiadások. Pl. új civilizációk feltûnése: pl. Utazók, Asuranok(bár ott a díszletek egy részét feltudták használni, hisz az Õs technológiákat másolták), új helyszínek(pl. Lidérc labor).

Túl kevés részlet ismert ahhoz, hogy ezt pontosan meglehessen határozni.
Szóval ez késõbb derül majd ki igazán.
tnm
az ott elírás, természetesen nem mind a 6 évad árára gondoltam, hanem a 6. évad árára.

{mellesleg a jobb CGI nem "követelmény" a 6. évadban (nem jobban, mint, hogy amúgy is mindig haladni kell a korral), viszont a technika fejlõdése okán, ugyanolyan minõségû CGI egyre olcsóbb lesz.} de még mindig az érdekelne inkább, hogy az 1 évad elõállítási költségébe beleszámoljak azokat az egyszeri költségeket is, amik a 2. évadnál már nem lesznek tételek. mert így lehet, hogy a 2. évad viszont olcsóbb lesz, mint egy SGA 6. (relatív, a dollár értékváltozásait figyelembevevõ árral számolva)

Encore
Nem a hat évad atlantis árából hozznak ki egy évad Universe-t. Csak a sorozatoknál a hatodik évadra megnõ a költségvetés, fizetés emelés, jobb CGI stb...És ha egy sorozat már úgy indít hogy annyiba kerül mint egy másik sorozat 6. évada...

tnm
amikor azt mondják, hogy az elsõ évad ára, akkor abba az egyszeri költségek benne vannak, vagy sem? mert azért az nem ugyanaz, mint a 6 évad Atlantis árából kihozzák az 1. évad Universe-t + az ûrhajó meg egyéb állandó díszletek építése, kosztümök készítése (pl. úgy is lesz egy fõgonosz faj, mert az mindig kell, vagy új SGU egyenruha -mert anélkül nem megy ), fõszereplõk kasztingolása, stb.

MerlinW
De mivel most válság van, a több pénz ráfordítása azt jelenti, hogy ugyanolyan lesz, mintha nem lenne válság😊

[merlinw.org]

Jaffa 2843
viszont az hogy több pénzt ölnek bele, eredményezheti azt is, hogy egy jo sorozat lesz, de általában azt eredményezi hogy hamar vége, ert drága :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Encore
Csak az a gondom, hogy a Universe eleve úgy indul, hogy annyiba kerül mint egy másik sorozat 6. évada...
A korábbi hírek szerint az SGU 1.évada, kb. ugyanannyiba fog kerülni, mint az SGA 6.évada került volna. Persze ez változhatott és pontos adatok híján, csak találgatni lehet.
Encore
Vegyes érzéseim vannak ezzel az új sorozattal kapcsolatban. Szerintem nem jó elõjel, hogy úgy harangozták be, hogy az eddigi legdárágbb stargate széria lesz plusz még ilyen neveket is szerzõdtetnek mint Philips meg Ming na, gondolom õk többet kapnak mint a no name színészek. Szóval mindent összevetve nem lesz ez túl drága sorozat? Elvégre kábelen fog menni vagy nem? És már az Atlantis is azért lett lelöve mert a 6. évadra emeleni kellett volna a szereplõk fizuját (meg nem akartak a készítõk egyszerre két sorozatot nyomni). Gondolom a csatorna a nézettséget az epizodók árával veti össze vagyis mondjuk ha akkora nézettséget produkál mint az atlantis akkor nem éri meg annyi pénzt belefeccölni. Valami azt súgja hogy nem fog sok évadot megérni ez az új széria, de ne legyen igazam.
pyrohun
ez a lópofi Lou? 😞

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Narxis
lol

Klemice
smólvill-es

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Új szereplõk

Alaina Huffman(Alaina Kalanj) - Tamara Johansen
Alaina Huffman IMDB.com

Ming-Na - Camille Wray
Ming-Na IMDB.com

Elyse Levesque - Chloe Armstrong
Elyse Levesque IMDB.com

Lou Diamond Phillips - Colonel Telford
Lou Diamnod Phillips IMDB.com
1-2 oldalon már megjelent a pletyka, hogy Alaina Huffman(született: Alaina Kalanj) fogja játszani Tamara Jon-t.
Ezt az infót tessék óvatosan kezelni, hisz még eléggé pletyka szinten van:

3 forrás:
http://www.hollywood.com/tv/Stargate_Universe/5297950
http://www.fancast.com/tv/Stargate:-Universe/101442/main
http://en.wikipedia.org/wiki/Stargate_universe

A színésznõrõl bõvebben:
http://www.imdb.com/name/nm0435509/
Andr0
reméljük az lesz a csattanó hogy azzal mennek, mert az elsõ részben lerobban az ûrhajójuk×Ð

Armin & Ayu fan

Fabio Capello
egy százasra veszem, hogy Atlantis még elõ fog kerülni... 😄

Andr0
úgy jobb lenen ha az atlantisi csapat+sg-1+ néhány új szereplõ mennének Atlantissal. Rodney kitalálna vmi új enegriaforrást amivel repkednének amennyit akarnak és kész😄 egy város jobb mint egy ûrhajó😄

Armin & Ayu fan

pyrohun
...és még be is jöhet, mert ugye állítólag egy Atlantis-ban mellékszereplõ karaktert hoznak át... 😊 Ki tudja...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Remélem megy Todd is a hajóra... Mekkora poén lenne, sírnék a röhögéstõl 😊

Jaffa 2843
jah az nagyon jo lenne.
egy "lesz@rom" stílusú vezetö, egy idegesitö zseni(bár ez inkább csak atlantisre jellemzö, daniellel nemvoltak ilyen problémák 😄 ), meg egy idegen XD
ez az alap felállás 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Narxis
Jaja, én is. Zsír lenne.

Andr0
remélem az SG-1 és az Atlantis-i csapatokhoz hasonló összeállítás lesz 😄

Armin & Ayu fan