StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kövesdi A
Kicsit számolgattam , elégé nyúl tempóban kéne szaporodniuk egy ideig Hogy ekkora populációt hozzanak létre
Már mint , hogy több millió ember lakjon a bolygón
Az elsõ 100 évben , kb mindenki mindenkivel felállásban <#idiota>
Így kb 250,00 lennének de ebbõl még nem vontam ki ,az esetleges el halálozásokat , az olyan személyeket akik hasonló beállítottságúak mint a kínai ribanc , nah meg hogy a születések aránya tartja a 1/3 nõ férfi arányt !

Azt meg azért kétlem hogy pl a kis Chloe hagyná hogy 3 évente 50 éve koráig kb 8-9 férfi teherbe ejtse , a fajfenntartás érdekében !
Ez igaz a kínai ribire meg kb minden normális nõre
Ha egy nõ élete alatt , csak 2-3 gyereket szül egyetlen egy férfitól , hát akkor a fajfenntartása igazán veszélybe kerül !

2000 év sok mindenre elég, nagyon sokra. 😛 Az tény hogy 200 emberbõl valszeg nem lenne ennyi, de a természet csodákra képes. 😄

Kövesdi A
Tény és való , nem volt egy rossz rész
Engem inkább az egésznek az elméleti és gyakorlati megvalósítás a fúra
Nincsenek olyan sokan a végzeten , ha van 150-200 ember akkor szerintem sokat mondtam
És ha azt vesszük hogy ennek kb 2/3mada vagy többje férfi , igen kevés a nõ
Akkor szerintem elégé elképzelhetetlen több milliós populáció kialakítás , beltenyészet és mutációk nélkül !

Szóval látva tetszetõs, hogy mint amolyan ûr Robinsonok telelepetek stb , de a történet gyenge lábakon áll , gyakorlati szempontból sõt már az elméleti síkon el vérzik !

Azt meg kétlem , hogy kb minden nõnek volt egy két gyereke minden férfitól , de még ha így is volt pár generáció alatt jelentkeztek volna beltenyészet okozta problémák

Amik láthatólag ott nem jelentkeztek , minden ember a bolygón elég jó egészségnek örvendett
A másik 2000 évig csak egymás között szaporodtak , hát beltenyészetnek elõbb kellet volna végezniük velük , mint a természeti katasztrófának

Meg a másik ok-é hogy sok az okos ember a csapatban , de munkások mérnökök , akik felhõkarcolótt építenének , terveznének
Nincsenek a csapatban
Nah meg a nyers anyag is gond , hogy termelték ki , nincsnek gépek , hogy finomították stb
Ezt a semmibõl egy modern város felé pitésére szerintem 2000 év kevés , kb mindent 0 kellet kezdeniük

Ezt itt szerintem el baszták ,gyorsan akartak a végére csinálni valami nagyot , de el hamarkodták !
Szóval sok a lyukas homályos megmagyarázhatatlan rész a történetben

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
OMG ez jó rész volt, kivi vok a következõre. Most már találtak egy nyomós okot, hogy miért ne használják a kapukat. xD

0.861 million. Hát, a nézettség nem fog már emelkedni.<#idiota>

nagyon jó rész volt😄
végre éreztem azt a régi csillagkapu hangulatot.
ha több ilyen lett volna akkor ez is klasszikus lehetett volna.

PSN ID:misi2mezei

Ez a legrégebbi kapu mind közül, ezért nem nagyon vonatkoznak rá a régi sorozatos cuccok.

Victor1103
Jó hát most amíg ez a maradék pár rész lemegy eltelhetne a fórum aktivitása azzal is hogy mindenki fikázza és pocskondiázza a sorozatot, de én inkább úgy temetném a sorozatot, hogy örülök és kiélvezem ha meglátom a maradék pozitívumokat.
Nem akarom a Csillagkaput franchise nézését úgy befejezni, hogy "na végre vége ennek a szarnak" mert én már 10 éves takonyként néztem és a 12 év alatt ritka, hogy sorozat végig lekötött.
Örülök annak ami van, vége lesz utána meg béke poraira.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

sherlock1
Arról nem is beszélve, hogy az egésznek fel kellett volna robbania úgy, hogy mindent elpusztít maga körül több kmes körzetben 😄, de amúgy meg se kellett volna sértenie. Már az elsõ sorozat történéseit se tartják tiszteletben a köcsögök. Csak úgy halkan megjegyzem. Ezt a "találkozunk a saját leszármazottainkkal" dolgot is annyiszor ellõtték már más scifi sorozatokban, filmekben. Én akkor nem bírtam tovább röhögés nélkül, amikor a dagadt gyerek elkezdte használni a szétlõtt kaput arra, hogy morzejeleket küldjön. Nem értem mit dicséritek, kurva szar rész volt. Jó, az animációk szépek voltak 😄. Amúgy kezd jobb lenni, mint egy vígjáték sorozat, annyit lehet röhögni a sorozat faszságain 😄.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Mi lenne, beteszik õket sztázisba, mert nincs elég levegõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy sima drone szétlõtte a kaput? wtf?

nyirog
teljsen igazad van!!!!!

Victor1103
Amúgy kíváncsi leszek mi lesz a következõ részben mert még az is teljes egészében a Destiny leszármazottaival fog foglalkozni

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Töltelékrész volt, de szerintem ilyennek kell lennie egy töltelékrésznek. Nekem 10/10 nagyon tetszett ez a rész<#eljen>
Nagyon elszomorít azt látni, hogy mégis tudnak a készítõk jó részeket csinálni még az SGU-ban is és ennek ellenére csak elszúrták a sorozatot😞

Remélem a mostani rész már elég csillagkapus mindenkinek. 😛

Szerintem meg pont felszáló ágon volt az ENT miatt, de sajnos kasza lett az is.

na SG1 5x-re is befejezve😊
a vége a legjobb amiután visszatértek az idõtorzítõ mezõbõl és átmennek a kapun.
most johet az Atlantis szintén 5x-re.
amugy ezek után,hogy már hányszor néztem meg az SG1-et meg az Atlantist kezd világossá válni,hogy az SGU sosem lesz olyan klasszikus mint az elõzõ 2.persze még mindig jó sorozat mert tetszik nekem ez is de az SG1-el semmi sem ér fel.megunhatatlan az atlantissal együtt!

fenét más ST is ugyan úgy kivérzett(sajnos) mint a többi sci fi sorozat/film.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Star Trek az teljesen más, azt ne keverjük ide.

Ne felejtsük azt se el, hogy az MGM most nem fog semmi nagy kockázatba belekezdeni. Így is éppen, hogy megmenekült a csõdtõl, s szerintem semmi olyasmibe nem kezdenek, ami kockázatos, így érthetõ a dolog. Az SG-nek megvolt a maga 17 éve, egyszerûen "kimerült" a franchise és kész. Talán lesznek könyvek még, jobb esetbe, vagy képregény (Star Wars is elvan így).

TreDoR
Pedig azt hittem, csinálnak egy SG-s sorozatot a leszbi kínai foszereplésével 😞

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

a BSG-vel nincs semmi mert jon a Blood and Chrome.
én azért még az SG-t nem temetném.elõbb utóbb valami biztosan lesz.
szerintem az írók most 1 évig pihennek és gondolkoznak majd,hogy mit kellene alkotniuk ami ismét nagy nézettségû lesz(valamilyen SG-re gondolok)
elvégre 14 évig folyamatosan volt SG.nekik is kell pihenniuk😊na meg szerintem az õ kreativitásuk is véges.már nem olyan konnyu kitalálni egy-egy jó torténetet a részeknek mint az elején.szóval pihenjenek egyet és majd 2012 õszén johet az uj SG sorozat vagy legalább egy film.

Sajnos szerintem már büdös életbe nem lesz több SG film vagy sorozat, a Babylon 5 is így baszták el meg a Star Treket is (spin off sorozatokkal)
az andromédát nem említem ott teljesen más dolgok játszottak közre.

(és akkor még a BSG-t nem is említettem)

R.I.P STARGATE <#rinya>

ne már😞
azért remélem 1 évnél nem fog tovább szunetelni mert akkor sírni fogok<#rinya>
már így is most fogom befejezni az SG1-et ötödszörre majd az Atlantist kezdem ötödszörre😄
nem fogom kibírni SG nélkul és ez így sokáig nem mehet...

Narxis
Köszönjük SGU!<#violent>

Agamemnon
Sajnos ekkora bukás után várható volt a teljes franchise pihentetése. Reméljük azért elõbb-utóbb lesz még Stargate.

Ennyi volt az SG-nek. Se új film, se sorozat. Köszönjük SGU?

Akik a saját leszármazottjaik a trailer alapján. Megint napkitörés? <#idiota>

Nekem nem tetszett az új rész. Untam. Ez az "õ is értelmes lény" ezerszer lerágott sci-fi klisé. Ez már tényleg a sorozat lassú kimúlása.
Victor1103
Gyá most néztem az új rész bemutatóját a következõ részben, 37 résszel a premier után azt is megéljük, hogy nem csak a Csillagkaput használják megint de,

találkoznak emberei lényekkel, EMBEREKKEL!!

azokat nem kell félteni, sejtosztódással szaporodnak :-) mindig van belõlük elég.

Narxis
Ez jó rész volt, bár elég sok statisztát kiirtottak.

ja úgy még viccesebb lett volna😄
am nem értem miért nem lehetettek benne ilyenek az elejétõl fogva?😞
ha ilyen lett volna már az elejétõl,hogy minden részbe tesznek valami vicceset akkor simán mehetne tovább mert biztos,hogy tobben nézték volna.

Kövesdi A
Nem csak kölcsönbe adták 😄

A e heti rész egész jó volt , fõleg a rush ahogy meg szívatta eliékat <#idiota>
Bár örültem volna , ha ki is derül hogy õ volt aki a háttérben irányította a dolgokat

végre lesz kapu😄
mégsem adták el.

TreDoR
Ez alapján a kov rész
egy fos

lesz XD

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Véletlenül belefutottam ma a köv. rész promojába, aki úgy érzi lessen bele:
http://www.youtube.com/watch?v=SnEjL0StKaU
Megtörhetetlen
Nekem ez a rész most nagyon bejött, több fronton is volt izgalom pl. Rush meg a kis szivatása, nagyon nevettem azon a részen amikor mondta, hogy jöhet a móka nézzük meg a sztázis fülkéket és az Eli meg a Brody egybõl mondta, hogy ááh elõször a diagnosztika 😄
Illetve végre idegen bolygó vadászat, (szerintem elég jó CGI, mondjuk az nem tetszett, hogy amikor az állat ütött rajtuk ott semmit sem lehetett látni), meg a félelemrõl az a kis monológ is ütött.
"Romantikus" fronton is, például a vége az nagyon kemény volt amikor a dokicsajt majdnem lekapta erre piff.... Nagyon jól megcsinálták, a majdnem csók elõtt még rendesen szép is volt, utána meg mint egy zombicsaj :S
Kár, hogy lelövik :S

fry day fry day sálálálláláá

Átlagos rész volt, mondjuk így az évadzáró felé közelítve nevezhetjük töltelékrésznek is. Megvolt a saját kis maga hangulata a történéseknek ami nézhetõ volt, viszont semmit nem haladt elõre a sztori.
3 rész lesz hátra, a következõben valami iszonyat nagy felfedezésnek vagy találkozásnak legalább történnie kell. Abban biztos vagyok hogy ha bejön a felfedezõs rész akkor a nemtom már milyen kamrának ahol befagyaszttotta rush brodyt annak köze lesz hozzá. Azon sem lepõdnék meg ha maguk a Lidércek nyújtanának segítõ jobbot a hazajutáshoz, vagy éppen lõnék le az egész végzetet a p*csába. <#eplus2>
Ez se volt túl eredeti, viszont egész szórakoztató lett. Rush poénja jó volt, az állat CGI-je viszont elég gyenge volt néhány jelenetben.
Destinys mércével 4-es, klasszikus SG-sel 3-mas.

sztem jó rész volt.valahogy a 2. évad második felében már lehet rajta nevetni.persze nem annyira mint az SG-en és az Atlantison de lehet.Rush kicsit szórakozott😄

de megint nem volt kapu...kezd már tényleg az az érzésem lenni,hogy eladtákXD

Andr0
igen, valami volt... alakul

Armin & Ayu fan

TreDoR
Hát, ennek már volt némi csillagkapu szaga, de nem vitték túlzásba.

Á, ahhoz van demagnetizáló gomb, mint a régi CRT-ken 😄D
Kövesdi A
Be indítják , hogy le porolják <#idiota>

Victor1103
Jaj ez a rész<#szomoru1><#wilting>

ööööööööö..izé
Tévedés lesz, tárcsázás közben Rush leállítja, mert nincs elég energia.