StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már mint , hogy több millió ember lakjon a bolygón
Az elsõ 100 évben , kb mindenki mindenkivel felállásban <#idiota>#idiota>
Így kb 250,00 lennének de ebbõl még nem vontam ki ,az esetleges el halálozásokat , az olyan személyeket akik hasonló beállítottságúak mint a kínai ribanc , nah meg hogy a születések aránya tartja a 1/3 nõ férfi arányt !
Azt meg azért kétlem hogy pl a kis Chloe hagyná hogy 3 évente 50 éve koráig kb 8-9 férfi teherbe ejtse , a fajfenntartás érdekében !
Ez igaz a kínai ribire meg kb minden normális nõre
Ha egy nõ élete alatt , csak 2-3 gyereket szül egyetlen egy férfitól , hát akkor a fajfenntartása igazán veszélybe kerül !
Engem inkább az egésznek az elméleti és gyakorlati megvalósítás a fúra
Nincsenek olyan sokan a végzeten , ha van 150-200 ember akkor szerintem sokat mondtam
És ha azt vesszük hogy ennek kb 2/3mada vagy többje férfi , igen kevés a nõ
Akkor szerintem elégé elképzelhetetlen több milliós populáció kialakítás , beltenyészet és mutációk nélkül !
Szóval látva tetszetõs, hogy mint amolyan ûr Robinsonok telelepetek stb , de a történet gyenge lábakon áll , gyakorlati szempontból sõt már az elméleti síkon el vérzik !
Azt meg kétlem , hogy kb minden nõnek volt egy két gyereke minden férfitól , de még ha így is volt pár generáció alatt jelentkeztek volna beltenyészet okozta problémák
Amik láthatólag ott nem jelentkeztek , minden ember a bolygón elég jó egészségnek örvendett
A másik 2000 évig csak egymás között szaporodtak , hát beltenyészetnek elõbb kellet volna végezniük velük , mint a természeti katasztrófának
Meg a másik ok-é hogy sok az okos ember a csapatban , de munkások mérnökök , akik felhõkarcolótt építenének , terveznének
Nincsenek a csapatban
Nah meg a nyers anyag is gond , hogy termelték ki , nincsnek gépek , hogy finomították stb
Ezt a semmibõl egy modern város felé pitésére szerintem 2000 év kevés , kb mindent 0 kellet kezdeniük
Ezt itt szerintem el baszták ,gyorsan akartak a végére csinálni valami nagyot , de el hamarkodták !
Szóval sok a lyukas homályos megmagyarázhatatlan rész a történetben
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
végre éreztem azt a régi csillagkapu hangulatot.
ha több ilyen lett volna akkor ez is klasszikus lehetett volna.
PSN ID:misi2mezei
Nem akarom a Csillagkaput franchise nézését úgy befejezni, hogy "na végre vége ennek a szarnak" mert én már 10 éves takonyként néztem és a 12 év alatt ritka, hogy sorozat végig lekötött.
Örülök annak ami van, vége lesz utána meg béke poraira.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nagyon elszomorít azt látni, hogy mégis tudnak a készítõk jó részeket csinálni még az SGU-ban is és ennek ellenére csak elszúrták a sorozatot😞
a vége a legjobb amiután visszatértek az idõtorzítõ mezõbõl és átmennek a kapun.
most johet az Atlantis szintén 5x-re.
amugy ezek után,hogy már hányszor néztem meg az SG1-et meg az Atlantist kezd világossá válni,hogy az SGU sosem lesz olyan klasszikus mint az elõzõ 2.persze még mindig jó sorozat mert tetszik nekem ez is de az SG1-el semmi sem ér fel.megunhatatlan az atlantissal együtt!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
én azért még az SG-t nem temetném.elõbb utóbb valami biztosan lesz.
szerintem az írók most 1 évig pihennek és gondolkoznak majd,hogy mit kellene alkotniuk ami ismét nagy nézettségû lesz(valamilyen SG-re gondolok)
elvégre 14 évig folyamatosan volt SG.nekik is kell pihenniuk😊na meg szerintem az õ kreativitásuk is véges.már nem olyan konnyu kitalálni egy-egy jó torténetet a részeknek mint az elején.szóval pihenjenek egyet és majd 2012 õszén johet az uj SG sorozat vagy legalább egy film.
az andromédát nem említem ott teljesen más dolgok játszottak közre.
(és akkor még a BSG-t nem is említettem)
R.I.P STARGATE <#rinya>#rinya>
azért remélem 1 évnél nem fog tovább szunetelni mert akkor sírni fogok<#rinya>#rinya>
már így is most fogom befejezni az SG1-et ötödszörre majd az Atlantist kezdem ötödszörre😄
nem fogom kibírni SG nélkul és ez így sokáig nem mehet...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
am nem értem miért nem lehetettek benne ilyenek az elejétõl fogva?😞
ha ilyen lett volna már az elejétõl,hogy minden részbe tesznek valami vicceset akkor simán mehetne tovább mert biztos,hogy tobben nézték volna.
A e heti rész egész jó volt , fõleg a rush ahogy meg szívatta eliékat <#idiota>#idiota>
Bár örültem volna , ha ki is derül hogy õ volt aki a háttérben irányította a dolgokat
mégsem adták el.
lesz XD
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Illetve végre idegen bolygó vadászat, (szerintem elég jó CGI, mondjuk az nem tetszett, hogy amikor az állat ütött rajtuk ott semmit sem lehetett látni), meg a félelemrõl az a kis monológ is ütött.
"Romantikus" fronton is, például a vége az nagyon kemény volt amikor a dokicsajt majdnem lekapta erre piff.... Nagyon jól megcsinálták, a majdnem csók elõtt még rendesen szép is volt, utána meg mint egy zombicsaj :S
Kár, hogy lelövik :S
fry day fry day sálálálláláá
3 rész lesz hátra, a következõben valami iszonyat nagy felfedezésnek vagy találkozásnak legalább történnie kell. Abban biztos vagyok hogy ha bejön a felfedezõs rész akkor a nemtom már milyen kamrának ahol befagyaszttotta rush brodyt annak köze lesz hozzá. Azon sem lepõdnék meg ha maguk a Lidércek nyújtanának segítõ jobbot a hazajutáshoz, vagy éppen lõnék le az egész végzetet a p*csába. <#eplus2>#eplus2>
Destinys mércével 4-es, klasszikus SG-sel 3-mas.
de megint nem volt kapu...kezd már tényleg az az érzésem lenni,hogy eladtákXD