StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen kaput? Azmiaz? :-)))))))))))
Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ugy tûnik,hogy a kov részben végre megint fogják használni a kaput😄
már azt hittem,hogy eladtákXD

PSN ID:misi2mezei

Kövesdi A
Hát jah , bár ahhoz inkább a rossz fiúk oldalán kéne lenni 😊
Vagy jó hogy mondod , valami stratégiai is jó lenne 😄

CharrDen
És az ûrbõl bombázni a bolygókat<#hehe>

Kövesdi A
Az nem a stargate worlds volt ?
Mert ha igen
Akkor már bocs de abból kérek , mivel csak online , és rpg mint a wow
Amit meg utálok <#idiota>
Valami jó fps ,szimulátor kéne , amiben egy idõ után lehetne F302-303-304esekel repkedni is !

mondjuk azt a játékot is megcsinálhatnál amivel Eli játszott az elsõ részben. 😊 elég jó volt a grafikája 😄

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Kövesdi A
Jah ez igaz , pedig lehetõség lenne benne , legalábbis szerintem
De itt nem az ilyen hikomat német cégekre , meg társaira gondolok
Ha nem pl ha valami nagyobb cég csinálná Ea-games Ubi-soft stb !

TreDoR
Úgy tudom tobb SG-s játékot is fejlesztettek, de végul egy sem készult el.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Kövesdi A
Jah jah jó lenne a könyv , pár szép illusztrációval (pl a hajókról stb)

Off

Bár én már valami jobb játékot várok , aminek igazi egy játékos része van ,pl szívesen végig játszanám a SG1et vagy az Atlantiszt egy játékban
Amik most vannak , azokat inkább ne vegyük normálisnak <#idiota>
Csodálom hogy idáig nem csaptak le az ötletre , kiváló akció , fps ,szimulátor játékot lehetne belõle csinálni 😊

tudtommal van benne kimaradt jelenet, most nem tudok mondani mert régen láttam. SGA-nak 2 film volt beígérve, bár én örülnék egynek is. A könyvre is vevõ lennék, csak hiányozna a látvány, a sok effekt.

Kövesdi A
Attól csak jobb lehet számodra <#idiota>
Bár itt is vannak hullám völgyek , bár több a völgy , mint a csúcs <#eplus2>

omg ez meg már március óta megint megy, teljesen megfeledkeztem róla! <#idiota>

ideje bepótolni, remélem jobb mint az 1 évad 😊

Nem hogy extra jelenet nincs benne, de még ki is vágtak az eredetibõl néhányat. Az SGA-hoz 1 film készült volna, de ahelyett mostanában könyvben gondolkoznak.

nem 8 duplarészbõl, a 8as helyett ( -t akartam írni hogy ne értsétek félre 😄😄

SG1 pilotból 8duplarészbõl) csináltak HD minõségû feljavított változatot és vannak benne kimaradt jelenetek is, címe: Children of the Gods.
De elvileg terveztek SG1bõl 3. filmet is egy O'Neil centrikusat, de kitudja abból mi lesz. A Két SGA film elõtt be volt jelentve, azt nincs semmi se. Válság van, meg az SGU után szerintem elgondolkoztak hogy mit tegyenek a filmekkel.

SG1ben szerepeltek a langaraiak, de ezt már lentebb írtam. És mi közük? Nálunk pont alakalmas a feltétel a tárcsázáshoz.

jugen
Ez egész jó rész volt.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Ja, és azok ki a tökömök?
És mi közük a Destinyhez?
És lenne még kérdésem, de nem izgat annyira - úgyis vége a sorinak mingyár'.

Narxis
A langaraiak.

Nekem ez a rész teljes káosz volt: alig értettem valamit.
Kik azok az emberek a generátoros teremben?

MerlinW
Az szép. Gyakorlatilag senki sem nézi. Még csökkent is 100 ezerrel az évad elsõ feléhez képest.
Én egyébként biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmilyen Atlantis film, sorozat meg pláne.

[merlinw.org]

TreDoR
Nem tudják, csak jottek itt a találgatások, hogy McKay miatt majd biztos tobben fogják nézni.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Az SG1-é, Children of the Gods.

azt nem értem, hogy az emberek, ha alapból nem nézik a sorozatot, akkor honnan kellene tudniuk, hogy majd McKay benne lesz...

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

melyiknek a pilotjára gondolsz?

Jah értem, így már más. Az biztos hogy még nincs lezárva a mostani rész, még fogunk velük találkozni a kövi 5 részben. 😄

Félreértesz, mivel félreérthetõ is voltam, tudom hogy csak egy évad vég lesz de azért kíváncsi vagyok hogy mit akartak körvonalaztatni a "végére".
Elmondom még1x, nem lesz lezárva semmi, csak egy évad vég lesz.

TreDoR
<#idiota><#eljen>

Nekem kifejezetten "tetszett" ez a rész az elõzõekhez képest. Nem azt mondom hogy ez egy príma 10/10-es volt, de elment. Eddig nagy fejetlenséget (mármint az íróktól), tudatlanságot láttam az egészben, aztán most láttam egy kis arra való hajlamot hogy elõkészítik a történetet, a sorozat végét. Nem kizárt hogy a köv. rész elég lagymatag lesz, viszont mindenképp várom mit hoznak majd ki az egészbõl.

Mondjuk nem várok jobb befejezést mint az SGA finalnél, itt is lesz pár érdekes dolog abban biztos vagyok, mint ahogy abban is hogy an egy üveg söröm arra hogy Greer így vagy úgy de megfog halni...
<#banplz><#banplz><#banplz>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Narxis
Igen, asszem most kiadtak magukból mindent a készítõk, köv. résznél újra ott leszünk ahol korábban. Menni fog a dráma mert valaki használta Greer fogkeféjét, Greer magából kikelve üvölt, Eli vagy durcás vagy szomi lesz, Rush gyanús arcot vág, Young csitítja majd Greer-t, de nem fog kiderülni, hogy ki használta a fogkeféjét. Chloe-t rémálmok gyötrik mert nem jött meg neki... emiatt Scott ideges lesz. Persze mi nézõk megtudjuk a végén, hogy Rush használta Greer fogkeféjét isteni sugallatra, valamilyen kísérlethez ami felfedi, hogy honnan jött a Destiny vagy hova tart.

Kövesdi A
Nem volt egy rossz rész , sõt jó volt
Amúgy McKay jól mondta hogy ez a küldetés már eleve kudarc , nah nekem ez a véleményem a végzetrõl is
McKay meg jó hogy nem ment a végzetre , õ se hülye
Miért menne egy roncs halmazra ? , ami lehet még jó hosszú évekig elsem éri a célját
Ott van helyben az Atlantisz ,sokkal fejlettebb ,ott az õs adat bázis aminek kb 5-10% értik kb
és lehet hogy abban is vannak adtok a végzetre irányulólag , lehetséges 😊
Egyik Atlantisz részben említik asszem
Szóval tényleg hülye lett volna McKay a végzetre menni
Még midig bírom McKayben hogy akkora az egoja mint egy hegy ez benne a legjobb 😄

Jó, de akkor tényleg találkoztak idegen lényekkel. Amikrõl a mai napig nem tudunk semmit. Nem tudjuk, hogy milyen volt a társadalmi szerkezetük, a biológiájuk, a céljaik, a motivációik, stb. Pedig egy sci-fi attól lesz sci-fi, hogy ezeket a dolgokat kivesézik. Aztán itt az LA, ami a szó klasszikus értelmében még nem is idegen faj. De róluk sem tudtuk meg az égvilágon semmit. Tudja valaki, hogy ki vezeti az LA-t? Egyáltalán vezérük van, vagy vezérkaruk? Hány bolygó tartozik hozzájuk, mekkora a fegyveres erejük? Egyáltalán mit gondolnak a világról? Pedig az LA-s szakadárok ott vannak a Destinyn. Annyit tudtunk meg róluk, hogy az egyiknek tetszik TJ. Oszt jónapot. Ki vagyunk segítve.
Azért az túlzás 😊 Inkább úgy mondanám, hogy több esemény van mostanában mint korábban 3 rész alatt. De hogy régi SG színvonal? Nagyon messze van tõle.

az a kemény, hogy a 2. évad elején és fõleg közepén, menta az anyázás egyeseknél, hogy miért most kell lelõni ezt a sorozatot amikor kezd beindulni, erre nyomtak 3 olyan részt, hogy be lehetett rajta ájulni, olyan régi jó SG-színvonaluakat :-)
TreDoR
pff :S McKay ellenére sem nott a nézettség.

:-))) És idegen bolygó is volt... :-)))

Ja! És fõ az óvatosság. Megint egy lépés elõre, kettõ hátra. A második évad háromnegyedénél tartunk, de az rész akár az elsõ évad harmadik része is lehetett volna, fel sem tûnik... Helybenjárás az egész.
A pilotból is csináltak filmet.

Elsõnek SG1ben volt benne Langara a bolygó neve ha jól rémlik, és 3 ellenséges ország volt akik el akarták foglalni egymást. Jonas Quinn is innen csatlakozott az SG1hez amikor Daniel nem volt.

Itt lehetett látni többek között: season 5 episode "Meridian"

Ki az a csávó, és ki az a bolygó, akivel tárgyaltak, hogy kipróbálhassák náluk az új tárcsázást?

Melyik epizódban volt benne az a bolygó?, az a társadalom?

Tervezni terveztek, de egyelõre semmi. Lehet hogy 1x lesz, de lehet hogy nem.

Narxis
Ez durva rész volt, még tárcsáztak is benne és CSK csapatokat is láthattunk.

erre valaki?

Hát lehetett egy kis kavarodás biztos, meg gondolom azért meghallhatták hogy aztán mégis mit keres itt. 😄

igen, értem már. rájöttem elõbb.
Erre nem gondoltam, hogy a mi világunkba jött ki. Na mind1. Érdekes, hogy rögtön megbíztak benne. HAbár voltak ennél furcsább dolgok is.

Meglepõdhettek a csillagkapu parancsnokságon, hogy DAvid átjött. 😊

Victor1103
"Viszont az a DAVID ezredes halt meg, aki mindig is a Destiny-n volt és a Lucian szövetséggel érkezett a hajóra.
Ha meg õ meghalt, akkor elméletileg nem létezik másik."

Már miért ne halhatott volna meg a másik? Teljesen máshogy történtek az események ott. Ott Rush nem ölte meg akkor miért kéne kihatással lenni a rendes idõsíknak az alternatív eseményekre.
Különben is az a David a napkitörés miatt hamarabb visszament az idõbe minthogy Rush megölte volna az original Telfordot.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2