StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már azt hittem,hogy eladtákXD
PSN ID:misi2mezei
Vagy jó hogy mondod , valami stratégiai is jó lenne 😄
Mert ha igen
Akkor már bocs de abból kérek , mivel csak online , és rpg mint a wow
Amit meg utálok <#idiota>#idiota>
Valami jó fps ,szimulátor kéne , amiben egy idõ után lehetne F302-303-304esekel repkedni is !
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
De itt nem az ilyen hikomat német cégekre , meg társaira gondolok
Ha nem pl ha valami nagyobb cég csinálná Ea-games Ubi-soft stb !
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Off
Bár én már valami jobb játékot várok , aminek igazi egy játékos része van ,pl szívesen végig játszanám a SG1et vagy az Atlantiszt egy játékban
Amik most vannak , azokat inkább ne vegyük normálisnak <#idiota>#idiota>
Csodálom hogy idáig nem csaptak le az ötletre , kiváló akció , fps ,szimulátor játékot lehetne belõle csinálni 😊
Bár itt is vannak hullám völgyek , bár több a völgy , mint a csúcs <#eplus2>#eplus2>
ideje bepótolni, remélem jobb mint az 1 évad 😊
De elvileg terveztek SG1bõl 3. filmet is egy O'Neil centrikusat, de kitudja abból mi lesz. A Két SGA film elõtt be volt jelentve, azt nincs semmi se. Válság van, meg az SGU után szerintem elgondolkoztak hogy mit tegyenek a filmekkel.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
És mi közük a Destinyhez?
És lenne még kérdésem, de nem izgat annyira - úgyis vége a sorinak mingyár'.
Kik azok az emberek a generátoros teremben?
Én egyébként biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmilyen Atlantis film, sorozat meg pláne.
[merlinw.org]
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Mondjuk nem várok jobb befejezést mint az SGA finalnél, itt is lesz pár érdekes dolog abban biztos vagyok, mint ahogy abban is hogy an egy üveg söröm arra hogy Greer így vagy úgy de megfog halni...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy McKay jól mondta hogy ez a küldetés már eleve kudarc , nah nekem ez a véleményem a végzetrõl is
McKay meg jó hogy nem ment a végzetre , õ se hülye
Miért menne egy roncs halmazra ? , ami lehet még jó hosszú évekig elsem éri a célját
Ott van helyben az Atlantisz ,sokkal fejlettebb ,ott az õs adat bázis aminek kb 5-10% értik kb
és lehet hogy abban is vannak adtok a végzetre irányulólag , lehetséges 😊
Egyik Atlantisz részben említik asszem
Szóval tényleg hülye lett volna McKay a végzetre menni
Még midig bírom McKayben hogy akkora az egoja mint egy hegy ez benne a legjobb 😄
Ja! És fõ az óvatosság. Megint egy lépés elõre, kettõ hátra. A második évad háromnegyedénél tartunk, de az rész akár az elsõ évad harmadik része is lehetett volna, fel sem tûnik... Helybenjárás az egész.
Itt lehetett látni többek között: season 5 episode "Meridian"
Melyik epizódban volt benne az a bolygó?, az a társadalom?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Erre nem gondoltam, hogy a mi világunkba jött ki. Na mind1. Érdekes, hogy rögtön megbíztak benne. HAbár voltak ennél furcsább dolgok is.
Meglepõdhettek a csillagkapu parancsnokságon, hogy DAvid átjött. 😊
Ha meg õ meghalt, akkor elméletileg nem létezik másik."
Már miért ne halhatott volna meg a másik? Teljesen máshogy történtek az események ott. Ott Rush nem ölte meg akkor miért kéne kihatással lenni a rendes idõsíknak az alternatív eseményekre.
Különben is az a David a napkitörés miatt hamarabb visszament az idõbe minthogy Rush megölte volna az original Telfordot.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2