4805
StarGate Universe (TV)
-
#1482 SGU 1x04 @ Sorozatjunkie
SGU 1x05 @ Comment:Com
Akárhogy is nézem, ezek bizony nem fikázások, hanem elég tényszerűen kezelt kritika, korrekt megállapításokkal... -
r4pt0r #1481 Amerikában minden drága, képezld el úgy mint nálunk a 4es metrót. Egy magyar animációs cég szerintem feléért megcsinálná azt amit ők. :D -
#1480 "nyakukba ugorhatna valami jeti"
Ha lesz is akkor valahogy így:
Átjön a csapat a kapun, miközben mi a hajón folyó dolgokat követtük.
Scott: - Bazzeg, láttátok azt a Yeti izét?
Young: - Hogy micsodát?
Scott: - Áh nem lényeg. Bár előttünk rá egy tárat.
Young: - Írják meg a jelentésben. Végeztem.
Kérdés: Hová a pékbe kell +1 miksa részenként? Mert jó meg szép a CGI, de eddig csak kb fél percekre tünt fel. (vagy lehet hogy az összes szereplő valójában CGI karakter? Hm... ) -
r4pt0r #1479 Dehogy mutassanak, majd a sorozatban akarom látni. :D -
TDantes #1478 Én is ezt látom a legnagyobb hibának. Mert egy darabig érdekes, hogy egy sötét hajón buliznak, de már kezd unalmas lenni. Most levegő nincs, most áram nincs, most meg víz nem lesz.
A havas bolygón, igazán a nyakukba ugorhatna valami jeti, hogy végre akció is legyen, persze úgyse fog.
Vagy, a készítők mutathatnának pár képkockát azokból a CGI idegenekből amik lesznek, hogy az ember tudja mire vár. -
TDantes #1477 Ja, persze. Negatív kritika. Én se vagyok el ájulva tőle, de az nem negatív kritika, hogy : szar, meg minden szereplő fasz benne, és minden azért mert minden aprósága bele kell kötni. Ez én nem nevezném negatív kritikának.
Ez fröcsögésnek, fikázásnak, kötözködésnek nevezném.
A másik meg ,még mindig az ,hogy minden sorozatnál, ha valakinek nem tetszik azért tapsikol, hogy érjen már véget. Nekem se tetszik pl: a Barátok Közt nem is nézem, de nem is drukkolok hangosan hogy mikor lesz már vége. -
#1476 Ahogy korábban is írtam, a BSG esetén pont az első epizódok, illetve az első évad volt akciódús. Jól is szerepelt nézettség terén... -
#1475 Hisszük, ha látjuk... -
Banderas1990 #1474 Szerintem ott elkövettek egy hibát a készítők, hogy az első részekben kevés az akció(kivétel talán az Air 1., az űrcsata miatt). Persze itt a karaktereken nagyobb hangsúly van, mint a korábbi két sorozatban, de akkor is. A BSG-ben még nagyobb hangsúly volt a szereplőkön, de ott minimum minden 2-3. részben volt csata jelenet is.
Ne értsen félre senki, nekem eddig tetszik az SGU, de azért elbírna valamivel több akciót. Főleg az elején mikor összekéne szednie az új rajongókat. -
#1473 majd HA jönnek a pörgősebb részek akkor 2-3 rész alatt fel fog jönni úra a nézettség. -
sandor8206 #1472 nem is azzal van a gond, hogy mennyi a nézettség hanem, hogy még csak 5 rész ment le és drasztikusan csökkent a nézettség pár rész alatt, 2 millió az kevés HA így halad tovább sztem R. Carlyle vagy Ming Na hamarosan majd meghal valahol a 2. évad elején :-P -
#1471 és többen nézik mint a Sanctuary-t.
Figyelembe véve, hogy a Sanctuary harmad annyiba kerül, mint az SG:U, és azért annyival nem nézik kevesebben, ez nem egy nagy szó...
Nekem nem úgy tűnik ,hogy túl nagy baj lenne a nézettséggel. Lehet, hogy mások szerint , mégse olyan szar.
A Syfy második legnézettebb sorozata jelenleg, a Ghost Hunter után. Nem áll rosszul tehát, de ennél többet reméltek, a Warehouse 13 és a BSG sikerét akarták elérni és túlszárnyalni (a Warehouse 13 a DVR-el együtt négymillió nézőt vonzott átlagban (2,2 millió amúgy), a BSG utolsó epizódja 3,1 millió DVR-el és 2.364 millió élő néző, ezekhez viszonyíthatjuk az SG:U 1x05 Light 2,015 és 2,99 millióját). Ez nem sikerült, még ha közel is jár hozzá.
Aggódni tehát tényleg nem kell miatta, most még. Azért írom a most méget, mert viszont meglehetősen sok a negatív kritika akár az amerikai, akár a magyar kritikákat nézzük... Persze nem a kritika számít a Syfy-nek, hanem a nézettségi adatok... -
Reg5 #1470 Az SGU-é nőtt :) Már ha 2. résznek vesszük az Air 3-mat. -
TDantes #1469 Honnan tudod, hogy mennyi lesz a nézettsége? Jós vagy? Honnan tudod mennyien fogják nézni? Emelkedhet is, csökkenhet is, az is lehet, hogy nem változik.
Amúgy jobb ha tőlem tudod, az első rész után MINDEN sorozat nézettsége csökken.
Amúgy:
U1x04 Darkness
2.099 millió
U1x05 Light
2.015 millió
Ja, valamennyit csökkent, de még így is jobb mint az Sg:A áltag nézettsége, és többen nézik mint a Sanctuary-t.
Nekem nem úgy tűnik ,hogy túl nagy baj lenne a nézettséggel. Lehet, hogy mások szerint , mégse olyan szar.
Én természetesen remélem ,hogy lesz második évad, sőt minimum legyen van öt évad mint az Atlantisz esetében.
-
r4pt0r #1468 Atlantis közelében nem volt ehhez a nézettséghez, voltak ott nagyon alacsony nézetségek. Az universe nyitó része 2005 óta a legnézettebb rész volt.
-
#1467 Sztem nagy az esély a második évadra, de egy záró filmre tuti. Nem hiszem, hogy egy SG-ben elvarratlanul hagynak egy sorozatot. De ha így folytatja tényleg vagy nagy vágás lesz a pénzben vagy lehet más kezébe helyezik a gyártást. -
#1466 nagyonjó, htx :D -
Banderas1990 #1465 Szerintem ha jól megcsinálnak egy DVD filmet, akkor az kurva jó lehet. Mint te is mondtad több pénzzel megy, valamivel hosszabb történetet is bele lehet vinni, valamint több idő van az elkészítésre.
Nekem nem volt gondom az eddigi két SG DVD filmmel. -
Banderas1990 #1464 Lefordítottam az MGM oldalán található Daniel Jackson eligazítós videókat.
Akit érdekel:
Dr. Jackson a hipertérről
Dr. Jackson a Csillagkapuról
Dr. Jackson a Lucian Szövetségről
Dr. Jackson az Ősökről
Dr. Jackson a Goa'uldrólDr. Jackson a Felemelkedésről -
#1463 Én ezeket a külön filmeket nem szeressem. Általában valag pízt elcsesznek rájuk és soxor egy kiemelkedőbb sorozatrész színvonalát SEM hozzák. Felesleges nyüglődés! Ha egy sorozat K.JÓ, akkor nem kell ilyen izékkel növelni a nézettéget/bevételt, ha meg xar, akkor nagyfilmben sem javul majd (lásd. Farscape, ami első szezonban még elment, node utána, pláne egész estésben, broáfff kategória, számomra már nézhetetlen konkrétan). -
Banderas1990 #1462 SZERK:
Nem tervezték, hogy az SGU előtt megjelenjen. -
Banderas1990 #1461 Tervbe van véve egy 3. SG-1 DVD és egy Atlantisz DVD film. Amennyire én tudom nem tervezték, hogy az Atlantisz előtt megjelenjen(forgatás, effektek+az MGM kb 6 hónapos reklámozási kampánya) és asszem nem feltétlenül zárja majd le a Lidérc szállat. Volt róla szó, hogy esetleg az SGU forgatása után kezdik, mivel akkor felszabadul a stáb.
A legutóbbi hírek szerint az MGM kivár, mivel szerintük a válság miatt a DVD piac elég rizikóssá vállt és várnak még egy darabig. -
#1460 ha jól tudom két film van betervezve, és eredetileg még az SGU előttre tervezték, hogy lezárják az Atlantis-sztorit. De hogy végül mikor jön ki, arról sajnos fogalmam nincs -
Orionk #1459 Hy!
Bocsi, hogy ezt itt kérdezem meg, kérem, hogy ne kövezzetek meg miatta. :)
Az atlantisnak vége lett, és oda is ígértek valami befejező dvd filmeket. Hányat igértek?, és mikor lesznek?
köszi
követem az eseményeket már régóta, csak most az elmult egy évben szüneteltem. :) -
Banderas1990 #1458 Nem lesz ebből második évad... Legalábbis nem sok esélyt látok rá. Még kijöhetnek a dologból, de egyre rizikósabb. Az évad negyede már lement.
Hát szerintem a 2. évad-ra 95% van. A vezetőség nem sokára fog dönteni és a 2 millió felletti nézettség még így is megér egy 2. évadot.
"na 2 millió 15 ezer a nézettség, jövőhéten meglesz a 2 millió alatt és ez + 1 millió $-ért többért részenként"
Azért azt ne felejtsük el, hogy ez a +1 millió Atlantisz első és nem az utolsó évadához számolandó, azaz kb 5-6 évvel ezelőtti költségvetéshez, és még csak nem is számolták bele a dollár árfolyamának változását. Persze úgy is eléggé nagy költségvetés növekedés. -
Reg5 #1457 Köze nem volt az erotikus filmekhez, max nagyon távolról. -
sandor8206 #1456 az a botrány, hogy van egy franchise ami 15 évadot megért, már 2 Dvd-filmet és még párat tervezve és a 6. résznél 2 millió alá fog esni a nézettség-ami lehet csűrni csavarni azt jelenti, hogy a nézőknek nem tetszik, 2 rész alatt majdnem fél millióval kevesebben nézték az SGU-t és + 1 millióért $ többért részenként, necces hogy 3. évadnál több leswz, de 2. évadnál is többnél is meglepődnék ha így halad, ebben a formában tuti nem vagy Cancel vagy budget csökkentés vagy váltanak, DE így nem fog menni.
az SGA a döglödős időszakban produkált 1,9 millió nézettséget ha jól emlékszem ha tévedek bocs, de 1,8 biztos hozott a rosszabb napokon is
Ennyi, s*ar ez az SGU :-) -
#1455 Es amugy is, mi ez hogy a hajo magat menti meg, nem pedig az emberek! Azt vartam hogy az elso par reszben legalabb egyszer az univerzumot is megmentik, de nem... ami botrany! -
Orionk #1454 Egy egész epizód alatt a hajón szarakodtak... pfff...
Bele is kellett tekernem a filmbe, főleg, amikor kamerázták magukat a kino-nak, meg a szexjelenetek, meg..., szóval, én azt vártam, hogy valami kaland lesz, bolygókra utaznak, stb..., de még a csillagkapu-t sem hasznáták, ami botrány... -
Orionk #1453 Most néztem meg az 5ik epizódot.
Mik ezek a szexjelenetek? grrr...
Ha erotikus filmet akarok nézni, akkor letöltök egyet...., nem vártam ezt az sgu-tól!! -
Valezius #1452 "mondjuk gyanítom a kövek felhasználása szigorúan kötött..."
Igen ez valószínűleg így lehet, de nem hiszem, hogy bármi akadálya lett volna annak, hogy mindenki hazamehessen 15őercre és írhasson egy levelet, amit utána elküldenek a családnak. De egyrészt senkiben fel se merült még ennek a gondolata se. (Senki nem követelte, hogy meghalok ember, adjad már azt a követ)
Na az ilyenek miatt se tetszik nekem ez az egész :)
Ha esetleg nem egy sivatagos bolygón kellett volna mészkövet keresni, akkor nem kéne egy újabb részt elpocsékolni arra, hogy vizet keressenek. -
#1450 Hát ja, de mondjuk nem értem a fejesek miért hitték, hogy nézni fogják, ha az első 10 rész uncsi és csak utána indul be. Akkor tettek volna egy túlélőset egy akciósat, úgyis kijön a 20 rész, csak nem 10-10 arányban, hanem 1 ilyen egy olyan. Sokkal egyenletesebb lenne, nem vesztene az elején akkora nézőtábort. -
#1449 Hát nekem nagyon tetszett a Crusade és nagyon sajnálom, hogy törölték. -
#1448 A Bab5 után keszült Crusade szinte hót hasonló sémára épült, ott is egy óriási szuperűrhajóval szerencsétlenkedtek hasonlóan "érdekfeszítő" módon, be is cancelezték, mondjuk joggal. Én még néztem volna tovább azt is, mert örülni kell minden sf morzsának, de jogos volt kinyírni, annyira érdektelené vált az egész. PEDIG a Bab5 űberalles! -
sandor8206 #1447 lesz 2. évad, mert azért nem olyan rossz ez, csak +1 millióért ez csalódás és enyhén s*ar, még 3. is lehet ha így folytatódik, de hogy 5. évad nem lesz az tuti -
#1446 Nem lesz ebből második évad... Legalábbis nem sok esélyt látok rá. Még kijöhetnek a dologból, de egyre rizikósabb. Az évad negyede már lement. -
sandor8206 #1445 na 2 millió 15 ezer a nézettség, jövőhéten meglesz a 2 millió alatt és ez + 1 millió $-ért többért részenként -
#1444 KINO videók -
banzai10 #1443 sziasztok. nagyon tetszik a focimzene. kiadtak mar valahol? "meg lehet mar venni?" -
r4pt0r #1442 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom nem olyat fognak találni ami megy, hanem olyat ami már bekrepált, és majd felhasználják amit találnak a Dest hez.