4805
StarGate Universe (TV)
  • MerlinW
    Én is. Miután SG nézni kell. Ezért fórumozás/munka mellett kis ablakban megy mindig az aktuális epizód amolyan háttérzajként. Így a lelkiismeretem is tiszta, és a sorozat is elmegy:D
  • shaba23 #1561
    én megértem...ez tényleg egy szörvájvör sorozat...minden részen szörvájvörködöm egy sort
  • Micsu
    ez te vagy, de van aki meg ráér és a szarra is jut ideje
  • Totti5
    Ha nekem nem tetszik egy sorozat akkor nem nézek meg belőle 5 rész, csak hogy fikkanthatsam minden rész után...
  • Narxis
  • Agamemnon
    Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a próbavetítéseken a nézőket magávalragadta volna a sorozat, hogy miután megnéztek egy részt hosszú perceken keresztül állva tapsoltak volna.

Ha csak az utcáról összefogdosnak 10-20 potenciális nézőt, akkor is ki kellett volna buknia, hogy valami nagy gixer van a sorozattal...

Persze azért még nézzük, és reménykedünk...
  • Micsu
    totti fail

attól még hogy valakinek nem tetszik ez a sorozat nem biztos hogy az aprítás hiánya miatt van, drámának is gyér sajnos
  • sandor8206
    jó rész volt ez is :-P nem kell 40 perces aprítás, de az nem nagyon ártana egy sci-fi sorozatnak ha néha szólna is valamiről, amúgy említve lett manukia show-josi barat, hát az SGU kb. 70%-a eddig az volt sajnos :-D
    egyik kedvenc részem amikor Young Telford testében meglátogatja az asszonyt, az asszony elküldi a pic*ába ok letudva, mindenki megy a maga útjára erre az asszony utána szalad.........ÉS Ta-daaaaaaam elküldi még egyszer a pic*ába :-) na ezek a snittekért érdemes nézni az SGU-t, ahogy szenvednek a készítők, hogy "komoly" sorozatot csináljanak.
    Rendesen szánalmas az erőfeszítéseik.
    KINO-s részek külön kedvenceim, azokon is jót röhögök
    Várom a 7. részt
    Nekem amúgy eddig bejön a sorozat, ritkán látni ilyen kínlódást a TV-ben :-) ezért megéri nézni, DE komolyan ennek a s*arnak van valami feelingje, ahogy lehet utálni az már valami szeretni való
  • Borg
    Mint az egyetlen aduászra, hogy 2M fölött tartsák a nézettséget? Dehogy.
    De mostmár szentelhetnének egy jelenetet GI Jane-nek meg Johansennek is. A homoszexuális vonulatot még úgysem tudták bevezetni eddig, anélkül meg már egyetlen sorozat sem létezhet 2009-ben :)
  • Zenszkij
    Irigykedsz Kloéra? :D
  • Totti5
    Ne nézd, van annyi más sorozat, ahol 40 percen át megy az aprítás.
  • Borg
    Nemtom mi a gondod, hiszen ebben a sorozatban mindaz megvan amit felsoroltál.

Már látom is magam előtt a következő részt:
    -páran lemennek egy bolygóra almát szedni
    -eközben Greer mérgében kifejel egy ablakot a hajón, amiből lesz némi bonyoldalom, mer szökik a levegő és húha
    -kloét épp dugás közben éri a riadó
    -eli rájön hogyan kapcsoljon be egy erőteret a törött ablakra
    -young közben megint maúnikasót játszik rushal, mert az egyik tutyimutyi a másik meg szociopata, és össze is vesznek a köveken hogy ki telefonálhat haza
    -mindeközben az almaszedő awayteam egyik tagja leesik a fáról, ami miatt természetesen a kapu bezáródása előtt 1 másodperccel sikerül csak visszaérniük (mer senkitsehagyunkhátra), emiatt 3kg-mal kevesebb almát hoznak, ami előrevetíti a következő rész tartalmát is.
    -majd hogy meglegyen a misztikum is, miközben scott és kloé megint dugnak, a szoba hátterében újra feltűnnek a homokszemcsék. (kloé melleit formázva, mert már vagy 5 rész óta izzadnak rajta, hogy ezt mégis hogyan lehetne megmutatni)
  • Totti5
    Egyeseknek még mindig nem sikerült megérteni hogy ez inkább egy szürvájvöl sorozat, no de mindegy, énn maximálisa élvezem a többi meg le van ejtve.
  • Zenszkij
    Akkor ne nézzétek, nézzél Mónika showt, mert az olyan értelmes. Ne is legyen SG sorozat mert a nagy rajongótábor csak nyávog, szűnjön meg az egész, legyen Joshi Barat.. Mert abban mennyi értelem volt, hogy Ronon az SGA-ban leszedett 1edül vagy tíz lidércet. Hagyjál már. Igenis jó sorozat ez, nem kell orrba szájba lőni, mert a hülye nép attól izgul. Menjél azt nézzél Barátok Köztöt...sok sikert, akcióvítéz Rambók!
  • MerlinW
    Szőlőt. Meg széndioxidot. Hogy legyen fröccs.
  • Narxis
    :DDDDDDDDDD
  • Borg
    Ejj baszki... mi lesz a következő rész? Almát szedni mennek?
  • Narxis
    Tűrhető rész volt.
  • TDantes
    Én, például igen. Nekem még mindig tetszik, talán ezért is nézem...
  • Narxis
    Jaja, Atlantisz se volt rossz, de nálam első sorozat mindent vitt, ismétléseket is néztem.
  • Julius Caesar
    Hát nekem SGA volt olyan, hogy minden hétvégét vártam, hogy letöltsem, aztán mikor bejelentették, h vége nagyon szarul éreztem magam.

Most nincs ez, nem várom egész héten, de péntek este azért már eszembe jutogat.
  • Narxis
    Azért kérdezem mert én is megnézem, csak nincs bennem az a hatalmas várakozás/izgalom mint amit éreztem az első sorozatnál és, hogy más is így van-e vele? Ahogy látom igen. Még régen amikor nem tudtam mi az a torrent meg ilyenek akkor TV-ben néztem a Csillagkaput és ha szar volt a napom de eszembe jutott, hogy jaj 4-kor lesz a Csillagkapu, akkor jobb kedvem lett, annyira szerettem a sorozatot. Remélem ha itt nem is azonnal de újra érezhetem azt, hogy "jéé holnap nézhetem az SG:U-t, tök jóóóó".
  • [NST]Cifu
    Hát igen, hiába a kis költségvetés (a másfél órás Moon 5 millió dollárból készült, ami kevesebb, mint két SGU epizód), a Moon egy határozottan kellemes kis Sci-fi film...
  • sandor8206
    ja-ja, amúgy hogy lehet a készítőknek írni, szeretnék kérni még több KINO-s részt :-D
  • r4pt0r
    Persze mint ahogy eddig mindegyiket. Ha hozza a szokásost akkor várom a köv hetit is.
  • Sir Quno Jedi
    Nemigazán. Egy Moon után elég érdektelenné válik újra az SGU. De azé megnézzük szombaton, mer pl. anyám szereti (még).
  • Narxis
    Na várjátok az új részt? A töménytelen izgalmat, drámát? :D
  • Julius Caesar
    Meg a tévéket stand-by üzemmódba kapcsolják
  • Magiszter
    Majd Rush benyomja az "Energiatakarékos" üzemmódot, és nem lesz vele gond.

A Vizes részre kiváncsi vagyok. Mert ha már ellőtték a levegőt, az energiát muszáj a vizet is. Legközelebb gondolom a WC papír lesz soron
    Jó lenne ha azért izgalmasra oldanák meg, és nem csak "jaj, nincs ez, leszállunk belebotlunk felvisszük, happy az élet" Hanem harc, izgalom, pörgés. Csak egy kicsit... (a Fény végén jó volt az izgalom hogy most elérik e a kompot vagy sem, most szétmegy a hajó vagy sem... az tetszett. Meg hogy Rush tudta előre az egészet, vagy sem... ez így jó, csak folytatni kellene a tendenciát.)
  • Sir Quno Jedi
    Naná, hiszen két galaxis között félúton pl. "nehéz" csillagokat találni tankoláshoz a mélyűrben. Ergó egy tankkal lazán meg kell tudjon tenni 2-10millió fényévet. Az meg eltart egy darabig nég neki is.
  • Agamemnon69
    Bár ez nem hiszem, hogy olyan sokat számít, gondolom akár 1x %-al is több emberöltőnyi ideig képes menni...
  • Magiszter
    Spoler-re: Biztos drága volt a benzin, nem lehetett teli tankolni a verdát.
  • Banderas1990
    "Hogyan lehetne prototípus, amikor úgy volt, hogy a földi a legöregebb a maga 50 millió évével. Annál is régebbi a hajó?"

Az volt a legöregebb kapu, amit ők addig ismertek. De ez a kapu megelőzte a tejútrendszeri hálózatot, legalábbis elviekben.

Egyébként a hajó nem feltétlenül töltötte fel teljesen magát, sőt:
    Enyhe spoiler az 1x06 Water-ből:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A részben elvileg elmondják, hogy a hajó csak 40%-ig van feltöltve.
  • Gundark 1 1
    Én úgy értettem hogy a hajó egyfajta biztosíték, mert az ősök a készültek arra hogy valaki esetleg leveri őket, valaki aki fejlettebb vagy több lőszere van:) . Csakhogy időközben felemelkedtek, amihez már nem szükséges bármiféle fizikai dolog.

A ZPMes megoldás azért nem jó mert bármilyen hosszan bírja is az utat, kimerül, míg ugye a zuniverzum meg végtelen :) Ezért praktikusabb megállni tankolni egy egy csillagnál.

Tudjuk hogy másfajta fény feletti hajtást alkalmaz a hajó, de mégis mennyivel megy? A galaxisok között azért gondolom padlógázt nyom :)
  • Andr0
    szerintem inkább 28-cal távolabbihoz és vagy 50 zpm:D
  • Julius Caesar
    Nem hiszem, de ha megtervezték, így lenne logikus. HA ZPM-mel megy, így is mennie kéne :)

ui: ha egy galaxishoz 11 ZPM kell, akkor a 8-cal távolabbihoz 8?
  • Pharaoh
    Legénység nélkül indult, mert az ősök úgy tervezték, hogy majd meglátogatják a hajót, hogy miket fedezett fel. Különben minek terveztek volna bele létfenntartó rendszereke,t stb

idézet:
    De legénység nélkül küldték ki.
    Úgy tervezték, hogy
    a kapun át jutnak majd ide
    amikor már elég messze
    jár az univerzumban.
  • HUmanHunter
    ezt a hajót legénység nélkül küldték el hogy csak információt gyűjtsön
  • Andr0
    ezt biztos megmagyarázzák majd a kövi részben.
  • Pharaoh
    Nem hiszem, egy egész bolygónyi naquada energia kellett a tárcsázásához is. Bár akkor nem tudom az ősök, hogy akartak haza menni róla, miután felfedeuzék a világ másik végét.