StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Armin & Ayu fan
L.D. Phillips gyanítom visszaemlékezésekben fog még feltûnni
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amúgy az a gombos szerintem is hülyeség volt. Az õsök minden herkentyûjükbe raktak kismillió biztonsági cuccot. Jó, jó persze ez egy BaziÕs Hajó, de ha egy faj már ûrhajót épít, hogy nekivágjon az univerzumnak, akkor raknak már az ûrsiklóba távvezérlést, biztonsági kapcsolókat a dokkolóba, hogy ha kell kilõhessék a **csába az egészet, nehogy már miatta pusztuljon ki a legénység. De nem. Biztos az Õsök vittek volna magukkal az útra Kamikaze embereket is az ilyen esetekre.
Már behozták. Nem játszott sokat eddig de már ott volt.
nem gondoltam, hogy egy SG-sorozaton unatkozni fogok, fõleg nem egy piloton, de volt egy-két s*arabb rész, szóval eléggé negatívan nyitott nálam, majd meglátjuk, remélem jobb lesz
Kíváncsi vagyok L.D. Phillipset, hogy hozzák be a sorozatba.
+ remélem azért szól is majd valamirõl a sorozat és nem csak az emberi kapcsolatokról, egy egységes sztori kell, nem csak az hogy mennek és mennek és mennek.....
Felvezetõnek nem volt rossz, de nem ezt vártam, remélem azért felpörögnek az események.
Dizájn jó, trükkök jók, nem gondoltam volna, hogy a kis dagadt gyerek lesz majd szimpatikus, néger rosszfiú is elmegy, õk talán a "legéletszerûbb" karakterek, bár sok dumálos rész volt, szinte mindegyik karakter papírmasé még, egyéniség semmi (csak összehasonlítva a régi sorozat karakterekkel, mind nagybetûs EGYÉNISÉG volt)
Remélem az évad dráma adagját letudták a pilotban, mert a szenátor halála katasztrófális volt, azért kellett egy ember, hogy egy gombot lenyomjanak??? Nevetséges!!! Neandervölgyi-ember okosabbat kitalált volna, lehet csûrni-csavarni de az a rész, egyszerûen nevetséges, legalább valami bonyolultabb dolgot találtak volna ki, nem egy gomb lenyomását.
Na mindegy, akkor kezdett beindulni a pilot amikor aktiválódott a kapu az idegen bolygón, de sajnos vége is lett... szóval bizakodok, majd meglátjuk
Eddig nem nagy szám
de 5. évadot nem ér meg, azt már most látom (sztem).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
btw, korábban kifejtettem, nekem túl antipatikus volt a szenátor már az elejétõl. Valahogy úgy viseltetek a filmekben irántuk, mint IRL, és sajnos idõnként megtestesítik: arrogáns volt, elvárta hogy mivel szenátor, ezért nyalják jobbról balról, és persze hogy mindent azonnal visszacsinálni, mire kettõt pislantok a Földön legyünk ám, nosza!
Sajnos ez nálam nagyon nem bejövõs figura, bár volt már példa pozitív változásra is, lásd Woolsey az SG-1-ben majd az SGA-ban
Nem mellesleg voltak pihenõkabinok stb. (pl. ahova doki bement titokban telózni), ahol voltak "priccsek" stb. ami jó alapanyag. Mozgósítok 10 katonát (erre jók a még a kantinosok is) és már jön is az anyagutánpótlás pár percen belül. Mi lesz, ha már nem lesz feláldozható emberük, akkor beküldik az értékeseket, akik nélkül nem élnék túl?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy meg kb. fogalmuk nincs a hajóról, ki tudja nem e véletlenül valami sugárzást felfogó panelt hegesztenek e be véletlen, vagy bánattudja 😄
Ezenfelül kiszedhettek vón egy másik ajtót és használhatták volna a lapjait, vagy az elektronikáját, mechanikáját, lezárhatták volna a szintet, vagy más ajtókat is, az általuk is megtekintett õsládákat odavonszolhatták volna a raktérbõl és az alutáskák borításával leszigetelték volna õket körbe stb.-stb (volt ragasztójuk, szalagjaik miegymás). Én ugyan nem vok zseni, de ezeregy ötletem is lett volna fél másodperc alatt, ami lényegesen ésszerûbb, mint bemenni és megnyomni a gombot, hallelujja. (amúgy sem az ajtót kellett vón becsukni hanem a komp rését befedni, a pajzs megtartja részben a légkört is, de sûrûbb fizikai testeket biztosan)
btw, jogos, de azt hiszem ez már klasszikus a Stargate történetében, hogy kell egy különc a csapatba 😄
Talán ezeknek a mûködéséhez is õs génre van szükség, ami egy "repülõ MALP"-ban nehezen van meg 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csoda hogy még megy ,vagy az a rozsda kinézetü anyag a falakon nem ette meg
Armin & Ayu fan
emelet minden ös technologián alapuló féregjárat használó szerkezetet pl: a kapuk amik kisseb tözijátékal végezték be
jah és az a afeketelyuk technologia kiépithetö lenne a destiny-n (a kö használatával Rodney segithet nekik)
Tom36: Féreglyukhajtómû: kiséreti stádium, bonyolult számítások, nagy energiaigény és veszélyes is😊 és ez olyan új technológia (vagyis 10E éves) ami nemhiszem hogy a destiny-n lenne
Armin & Ayu fan
és például mi van avval a megoldással amit akkor alkalmaztak amikor a lidércek a föld felé tartottak és az atlantison azt a feketelyukas vagy milyen technologiát kelet használniuk (5. évad vége)
mer akár még ezt is használhatnák a hazajutáshoz nem ? leszámítva azt a kis kockázatot.
Szvsz ez a hajtómû lesz a kulcsa a hazajutásnak, ekörül forognak majd a dolgok (tán megpróbálnak egy kis kakaót belenyomatni hogy még gyorsabb legyen vagy ilyesmi).
Tom, most én lombozlak le, legjobb tudomásom szerint a Daedalus két hét alatt tette meg az utat 😄 A lyukakról pedig már kiderült, hogy egy támadás nyomai.
Amúgy ha jól tudom, akkor full grafikus ufók lesznek majd, tehát vszeg végre nem csak humanoidokkal találkozunk, hanem amolyan Ri'tu félékkel 😄
Btw, akirõl még nem beszéltünk az a szenátor: õszintén szólva, én nem bánom hogy kikerült a "játékból", sajnos számomra az elsõ pillanattol igencsak antipatikus emberke volt, bár ezt némiképp helyrebillentette az önfeláldozása a túlélésért. Egy bizonyos szinten számomra ez azt is jelzi, hogy nem értett volna egyet azzal, hogy próbáljanak a Földre tárcsázni - hisz akkor minek áldozza fel magát?
mer ha belegondolsz hogy a pegazus milyen mesze van ,és a hiperûrös módszerrel 1 hónap volt az út akkor biztos hogy nem gyorsabb
meg akkor már Atlantis-nál is azt használták volna
emelet ha fénysebesség felett mennek akkor minden kis ûrpiszok nagy gondot okozhat nekik ha keresztezik az útját (elég nagy erõvel csapódik a pajzsnak ,és emiatt lehet az a jópár lyuk a hajón is).
hát túl sokkal tényleg nem fognak inkáb a hajó problémáirol és a legénységrõl szól majd.
De k*rvajó géped van istenem....
Persze ez nem ujdonság már egyeseknek (szerintem)
REAL MADRID
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
REAL MADRID
REAL MADRID
Apropó lények: Kíváncsi leszek hogy mikkel/kikkel fognak találkozni. Illetve hogy hogyan oldják meg ezt a találkozót. Vajon mindenki bazi ellenséges lesz, vagy esetleg lesz 1-2 faj amivel szövetséget kötnek?
Na de ez a Csillagkapu, remélem köv. részben már beindulnak az események. :p
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A hajó tényleg eléggé lepusztult... de ahogy az írókat ismerem az évad végén visszaviszik a 'kicsikét' a földre és úgy kezdõdik a 2. évad hogy full feltúrbózott kicsike lett belõle😄
Armin & Ayu fan
vagy szájjal festõ mûvész, esetleg még....
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A nyitány eléggé Star Trek: Voyager -es volt...
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Csak azért mondom mert van 1-2 mondatot amit egyáltalán nem tudok értelmezni mert egybe írsz szavakat amikbõl még a betûk is hiányoznak aztán mindenféle hacacáré nélkül folytatódik a másik mondat én meg nézek hogy "Miva?" <#merges2>#merges2>
a word -os megoldás meg tól hoszadalmas (semi kedvem sincs megnyitni mer utálom már)
meg az se jelezné ,hogy ha hiányozn aegy , vagy ép egy .!? .... vagy épp ,hogy uj bekezdést kéne csinálnom.