4805
StarGate Universe (TV)
  • xido
    1,remélem a szék szerepe nem csak ennyi volt...azt vártam/várom,hogy az egyik pszichikailag gyenge karakter feláldozza magá,mert nem tud tovább bezárva lenni..
    2,ha hirtelen hagyták el a bázist,honnan is van több szett különálló női és férfi edzőruha,lila a csajoknak,fekete sort a srácoknak + futócipők,miközben a civil ruhájuk egy darab?
  • Kiado
    Ilyet bazze, emlékszem még SG1 bevezető csattanó a szokásos "főcím" előtt, hogy jött 1 Goa'uld hajó és harcolt 1 asgard hajóval és lelőtte, nézted, hogy wtf leesett az állad meg minden lófasz és itt most mi a csattanó a remek "SGU főcím előtt"?????? Félrekúrt a Young.........
  • Narxis
    űr-H1N1
  • Julius Caesar
    De lehetett volna 10 perces rész, ahogy a civilek lázadoznak, hogy milyen gyógyszert adnak beléjük, meg nincs is tesztelve. meg kloénak lehett volna baja vele... mondjuk hogy rossz szájszaga lesz ettől.
  • Pharaoh
    Ha a harapás gyógyított, akkor vagy a nyáluk kell, vagy a méreg mirigyük, mint a kígyóknál. Ehhez nem kell élve elkapni őket.
  • sandor8206
    de van egy Chloenk, szóval nem értem mi a gond :-D
  • VinczeLacz
    Komolyan mondom, lassan beindulhatna már... Ennyi rész után még mindig az a legfontosabb ki kiben bízik, meg ki a főnök, SG feeling meg szinte alig van :(
  • Agamemnon69
    Izgalmasabbat, tartalmasabbat lehetett volna összehozni azzal a témával, mint az elmúlt rész volt
  • Kmarha
    fogják a vérüket oszt befecskendezik.. erre tényleg kellett volna egy külön rész...
  • Encore
    Az előző, vírusos részt folytathatták volna, igaz hogy rendesen lezárták, de megért volna egy misét, hogy hogyan kapják el élve azokat a lényeket és hogyan haraptatják meg magukat biztonságosan velük. Mert ugye labor nincs a hajón szóval ellenanyagot kivonni nem tudnának és a mostani résznél érdekesebb lett volna a "hogyan haraptassuk meg magunkat a kis aliennel és vajon mit szólnak ehhez a civilek." :D :D :D
  • Sir Quno Jedi
    Nab+, már megin lemaradtam a jó kis buzinácicigóspingvines balhéról. Ez az én formám...
  • Sir Quno Jedi
    Illeni illene, de az én melóm ezt nem teszi lehetővé. Nekem ólvéjz elréhetőnek kell lenne, még a budin és fürdés közben is.
  • Fülüke
    Jó megyek is lengetni a zászlómat bazzeg!
  • Borg
    Vagy Wray éppen a stargate szobában lévő lépcsőn sétál lefelé, mikor észreveszi hogy valaki elhagyott egy szemetet, és amikor lehajol érte ÓJAJJ legurul a lépcsőn!!4
  • Julius Caesar
    Kötetező szűrővizsgálatokról is lesz rész? És a végén a fickó babjával mi lesz? Biztos majd valaki véletlen letöri a hajtást és összebalhéznak.

Vajon kloé mikor kezd el rinyálni, hogy kevés a gönce, nem tud este miben átmenni scotthoz? És mikor derül ki, hogy greer allergiás a domestosra, így miután kijön a budiról kiütéses lesz a feneke, és ezért dühkitörése lesz.
  • Borg
    Ne adj nekik ötletet, mert a következő részben tényleg az lesz, hogy GI Jane hüvelygombával fordul Johansenhez :D
  • Pharaoh
    Annak a sok kinonak igazán letakaríthatnák az objektíveiket. Elég zavaró ilyen mocskos üveg mögül nézni a Tv-t.
  • LasDen #2066
    a KINOzódokban lezárták...
  • Fabio Capello
    uuuuncsíííííí... nagyon!

Előző részben örültem hogy végre felpörögnek az események, erre paff, még csak le se lett zárva. No comment.
  • Julius Caesar
    Kloét lelőhetnék. Young meg telford harca egy libáért epikus. Eli jófej, többet szerepelhetne.

Rush meg lehet h spártaian gondolkodik, de racionális. És még mindig ő tesz a legtöbbet a hajó hazajutásáért.

Nagyjából ennyi a rész értelme... A maradék 40 perc annyi volt, h vitáztak egy székről (kettőről) meg egy egyetemről.

10-ből kettő. A zene miatt.
  • Nagydög
    En mar csak becsuletbol nezem. Megis csak SG.
  • sandor8206
    Remélem arról is lesz szó az SGU-ban, ki nem hagynám :-) esély egyre nagyobb rá!
  • Julius Caesar
    Zavar? :D Beszéljünk a hüvelygombáról.

visszatérve, megküzdök az ucscsó 20 perccel. Ámen.
  • Nagydög
    Nem. Es meg csak nem is felek, hogy ha nem kepesztek elegge, esetleg annak neznek. :)
  • sandor8206
    tőlem beszélhetünk a buzikról!
    Buzievagy?
    :-D
  • Nagydög
    En mondom, hogy el kene kezdeni osszeallitanod az engedelyezett temak listajat. :)

Ertem, Zenszkij teso. A ciganybunozes az, hogy te a Csillagban dolgozol, es ott sok a cigany.
    Fuluke definicioja szerintem a leghasznalhatobb, de az meg nem alkalmas politikai szolamnak.

Ize... Borg! Te mar nem vagy mai csirke ugy emlekszem, talan ilyenkorra mar eleg biztos lehetne magaban az emberfia, hogy ne erezze szukseget a folyamatos tulkompenzalasnak.
  • sandor8206
    te pattantál rá a buzikra, itt mindenki leszarja ki mit mikor kúr farba, csak ne mutogassák egy sci-fi sorozatban
  • Borg
    Ja, annyira nulla a sorozat, hogy mindjárt politizálni is fogunk itt...
    De legalább már tudjuk ki a bu izé homoszexuális a topikban :DD
  • Zenszkij
    Vissza, de annyira érdektelen, hogy kár róla szót ejteni :)...
  • Agamemnon
    Esetleg visszatérhetnénk a sorozathoz?

Thx.
  • Julius Caesar
    Figyi... Menj, lengesd a zászlódat, vedd fel az egyenrhuhádat, menj paintballozni, vonulgass, nem érdekel. Ugyanannyira érdektelen, mint a cigánykérdés vagy a buziság. Csak nem értem mi a faszért ezen a kibaszott SGU fórumon kezdesz el náculni. Menj isten hírével, legyél büszke, hogy te egy magyar homo erectus vagy és kész. Lófasz se érti, miért itt teszed az agyadat. Nem vagyunk kíváncsiak rád. Menj le a magyargárda szabadidő központba vagy nemtom hova és ott lehet.

De levegőt ne vegyél. Kevés van belőle és elveszed az értelmesebbtől.
  • Julius Caesar
    A homoszexualitás nem betegség => (ebből következik) hogy nincs cigány bűnözés.

Érdekes logikád van. Seggfej.
  • Narxis
    Már nem, nem féltem komolyabban, 4 évig minden reggel és délután ott mentem el a börtön előtt. Amikor bent voltunk azért látszott, hogy nagy rend van.

Na de nem offolok tovább, azért nem lehet könnyű ott dolgozni.
  • Fülüke
    Ui: Cigánybűnözés = vannaak olyan bűncselekmények, elkövetési módok, melyek cigányokra jellemzőek.
  • Fülüke
    Akkor tegyél bele két homoszexuális cigány pingvint. Az érdekesebb....
  • Count Adyn
    Először is nedobáldabuzit hééé:D
    Másodszor meg vicces lenne ha a kövekkel hazautazva férfitestbe kerülne az egyik csajszi, hamár szappanopera siman beleférne:D
  • Zenszkij
    Oda jársz :) Kicsi a világ! No para, szegedieket nem bántják, beléjük van nevelve...:D
  • Narxis
    Csillagban dolgozol?:O Pár éve voltunk ott, amolyan "tanulmányi kirándulás" címén a szomszédságában lévő gimiből(GD) és nem semmi arcok vannak ott. :D Vigyorogva köszöngettek meg mondták, hogy "megjegyeztem az arcod". :D
  • Zenszkij
    Hülyegyerek, gyere be mellém a Csillag börtönbe dolgozni mint smasszer..majd meg tudnád...ökör...mi a cigánybűnözés. 3 perc alatt megenének a kannibálok. Egyébként nagyon szívesen kiengedném őket szabadulni, az olyanok szomszédságába mint te, majd rájönnél!
  • Zenszkij
    Te is valami "hülye meleg" vagy már megbocsáss....Nem betegség? LOL liberális okostojás!