4805
StarGate Universe (TV)
  • sandor8206
    elég fos rész volt ez is
  • Narxis
    lol xd
  • Count Adyn
    jaja:D
  • Kövesdi A
    igaz
    bár a két megfogalmazás kb ugyan azt jelenti
    Én fekete lyuk meghajtásra emlékszem ,vagy lehet hogy csak a magyar sub fordítgatta annak :)
    De köszi ,hogy ki javítótál
  • nyirog
    rosszul olvasod, te írtál fekete lyuk meghajtást én meg felhívtam rá a figyelmed h elírtad
  • Kövesdi A
    elvileg zelenka áll elő vele miután John és csapata a kaptára mentek a kapun át
    Aszem a technológia még erősen kísérleti fázisban volt , a ősöknél veszélyes volt használ de működőt :)
  • Kövesdi A
    nem
    lehet hogy te kevered ,valami mással
    Az atlantis S5 E20 ban , a város féreg lyuk meghajtást használ, hogy be érje a super kaptárat
    Amivel a Pegazusból , egy pillanat volt a föld
  • nyirog
    bocs de az nem féreglyuk meghajtás volt és nem véletlenül a kapuból nyert energiát?
  • Totti5
    Na ez gyatra rész volt, az első amit untam. Legalább lett volna valami azon a bolygón, de semmi.
  • haxoror
    sajnos
  • Kövesdi A
    Victor1103 írta
    "Amúgy a rész lehetett volna jobb is mert ebbe megint sok volt a melodráma. More action! "

Nem küldené már egy kritikus szabadságra a sorozatot ?
    Elég a barátok közt űrverziójából ,azt pont elég ha az rtl klubon adja !
    Az csak a mienk , XD :)
    Tényleg azt lehet tudni hogy a kritikusok, hogy vélekednek a sorozatról ?
  • Andr0
    szerintem TJ miatt jött vissza... a nők ilyenek
  • Victor1103
    Hát Kloé a nagy " mindenki maradjon aki akar" dumája ellenére elég hamar megadta magát. Pedig ő még nem is katonai személyzet volt. Gondolom azért döntött úgy mert rájött hogy a bolygón hacsak valami idegen arra nem téved nem lett volna aki szúrja a fingójátXD Amúgy a rész lehetett volna jobb is mert ebbe megint sok volt a melodráma. More action!
  • Julius Caesar
    Azé a kloé a bakta tankban nagyot ütött :D
  • r4pt0r
    Ami atlantis utolsó részében volt az a meghajtó, remélem kiégett, felrobbant, megsemmisült. Nehogy be merjék ide hozni, mert ebben a szériában is csalódnom kell.
  • Borg
    Ó dehogynem. Most pl lehet szentelni egy csomó részt a dokinéni depressziójának is.
  • Kövesdi A
    Lehet hogy igazad van és tényleg nem bírná ki , egy x-304-es azt a meghajtást
    De majd kell találnia a földnek , egy módszert hogy elérjék a végzetet
    Így vagy úgy
    Nem bolyonghatnak végtelenségig a világ űrben :)
  • Narxis
    jah :D

de lehet őket is elrabolják az idegenek. :D
  • Borg
    Jó, de lényeges szereplőt nem hagytak ott egyet se.
    Csak "piros ruhásokat" :D
  • Narxis
    Igen.
  • Borg
    Most akkor maradt ott végülis valaki?
  • Andr0
    szerintem még viszont látjuk azt a pár embert.
  • Fabio Capello
    de itt akkoris fényévmilliárdokról van szó, a pegazus-tejút távot asgard hajtóművel két hét alatt tette meg a Daedalus. Arról ismét nem is beszélve hogy egy x304-est szétszaggatna az a hajtómű... :)
  • Kövesdi A
    Érdekes a atlantis (aminek a pajzsa ,egyéb rendszerei óriási energiát emésztenek fel )

Képes volt a Pegazus galaxisból (azért az se a sarkon van )a földre ugrani (fekete lyuk meghajtóval) egy pillanat alatt

Szóval ha a technológiát , át tennék egy x-304sbe
    Talán meg tudnák közelíteni a végzetet 1-2 zp mel
    Végülis a atlantis az ugrás után még csatázott is szóval egy galaxis át ugrása nem húzott le egy zp met teljesen

Szóval 3mal talán be lehetne érni a végzetet
    Ha végzet legénysége tudná jelenteni hogy kb mere járnak

Amúgy is lehet tudni hogy a végzet a fénysebbességnek hány szorosával megy ?

Elvileg a új asgard hipertér meghajtónak gyorsabbnak kell lennie
    szóval ha sikerülne a fekete lyuk meghajtóval a közelébe ugrani
    Onnan már piskóta lenne
    Szerintem
  • Borg
    Szerintem gyenge volt. Kihozhattak volna valamit az idegenek-témából is.
  • Fabio Capello
    a sztori maga az atlantis után, elméletileg lett volna egy átvezető film, de nem lett/késik. A Destiny maga pedig jóval öregebb mint Atlantis, még az első földi látogatásukkor építették és indították el az ősök. Az Asgard sugárral pedig csak 2 Dd-osztályú hajó bír ha jól tudom, a Hammond nem, azt épphogy befejezték amikor Atlantis hazatért.

Azért nem küldenek hajót a Destiny után, mert baromi messze van, egy tucat ZPM-el se tudnának betárcsázni, éppen azért voltak a kísérletek azon a bolygón ahol volt (korlátlan energiát biztosító radioaktív mag - ezért nem tudják megismételni). Egyszóval, nincs elég energia a tárcsázáshoz sem, ahhoz meg, hogy egy hajó utolérje, alsó hangon is 3-5-7ezer év kéne HA az utánuk küldött hajó gyorsabb, mint a Destiny.
  • Kövesdi A
    Amúgy időrendben , mikor játszódik a univers ?
    a atlantis útán ?
    vagy itt is kb egy időben haladnak az események , mint a sg1 nél !

Csak mert a x-304es az első részekben ,asszem még nem volt felszerelve aszgarg sugár fegyverrel !

Ami meg magyarázná , mért is nem küldenek hajót a végzet után
    Mivel még az atlantis nincs a földön ,így fekete lyuk hajtómű sem áll rendelkezésre

Anélkül meg lehetetlen ,megközelíteni a végzetet

És még ahhoz kéne 3 új zpm , a nagy távolság miatt ,bár ha x-304esbe építik be , a fekete lyuk meghajtót akkor lehet 2 is elég lenne

De akkor fegyverek biztos nem lennének a hajón ,könnyű célpont
    HÚÚÚÚÚ jó messzire el csatangolt a végzet

Bírnám azt a jelenetet hogy ép támadnak a idegenek a végzet már az utolsókat rúgja , de meg jelenik egy tauri hajó
    és bye bye idegenek XD
  • Andr0
    énis a természetességre bukom, de képről ez így nemrossz:D
  • Kövesdi A
    Mind a 2őn van egy kg vakolat :)
    ami nálam nem jőnn be , természetes szépség jobb

Huu már várom hogy reggel haza menjek és leszedjem az új részt
    Remélem lesz javulás ,és el rugaszkodunk a barátok közt stílustól :)
  • Narxis
    Ez jó rész volt, beteljesült az egyik jelenet az eredeti sorozatból... :D Nekem legalábbis egyből az jutott eszembe mikor mondta a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    doki csaj, hogy terhes... :D
  • Andr0
    jaja őt mondjuk első körben a Gray's Anatomy-s Izy-nek néztem nagyon hasonlít a két színész

Izy
    TJ

na asszem elég volt az OFFból :D

ma vetítik az új részt \O/
  • hippy
    Stargate oldalon

Saját oldala
  • HUmanHunter
    TJ se rossz nő az tuti :)
  • Andr0
    jaaaaa megvaaaaaan :D:D tényleg nem csúnya...:D scott amugy élvezi a katonaságot...:D mindig az épp aktuális legjobb nőt pakolja:D de most úgy tűnik megsértődött a drágám mert Cloe picit ellene szervezkedett^^
  • Fabio Capello
    A nagycsecsű gyerekek, a nagycsecsű barna :D
  • Kövesdi A
    Arról akit a kezdetben (1-2 rész) ,még az icarus bázison scott meghúzott :) De meg zavarta őket a rádió XD
    Remélem így már rémlik meik is az
    Képet nem találtam róla
    De szerintem is jobb az a nö mint TJ , amúgy ö nem teljesen katona inkább szanitéc
  • Totti5
    Van még 1, de nem leltem fel a stáblistán, vagy átsikolttam felette. Aki tudja írja be a színész nevét:)
  • r4pt0r
    Amelyiket a pilotban pakolta a fiatalember. :D
  • Andr0
    hát a szöszi (TJ) is katona... vagy most hirtelen így nemtudom melyik katonáról beszélsz dobj róla egy képet pls:D
  • blbogus
    nekem a bögyös katona maca jobban bejön mint ez a kettő :P