StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fontos ember volt a szenátor..meg akikre rászakadt az Icarus bázis<#hehe>
Julius Caesar
Nem úgy vol, hogy az elsõ három részben meghalnak fontos emberek (lehet rosszul emléksze.)?

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

és különben is,nem úgy volt,hogy a Destiny bolygók közelében kilép 72 órára a fénysebességbõl és kitárcsáz?..nem lehetne azt a vonalat kicsit dinamikusabbra írni és néha idõlimites offworld missziókat írni?😊
Most azért arra leszek kiváncsi,hogy a gyereke tudatával hogy fog alakulni Scott és Chloé kapcsolata és az mennyire hat ki szegény kocka-Elire,akit a csaj úgy használ,mint egy lelki szemetesládát és majd jól bekattan esetleg..már most alig lát a kimerültségtõl néha,annyit kockul Young "espionage kérései" miatt😊
Agamemnon69
gecó, ha Cloe terhes lesz, még többet fog sírni, meg rinyálni...

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Count Adyn
legkisebb gondjuk a nemkivánt terhesség mondjuk ebben a helyzetben😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sir Quno Jedi
Mosmondd. Én is végigkúrnám az egész hajót, hamár olyan kurvára ráérek és úgysem csinálhatok semmit, mert Rush leugatna (bár én inkább nekiállnék szétbütykölni a hajót, hamár).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pharaoh
Annak azért elég rossz a hatékonysága., bár lehet szeretik a faceshot-ot.

Sir Quno Jedi
Úgy látszik katonáéknál alapfelszerelés a koton+fogalmazásgátló arrafelé. 😄 Amúgy nem kell egyik sem, elég egy kis Coitus Interruptus és voilá.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fabio Capello
Igen, épp ezért érdekes, hogy pl Rushnak befigyel az iPod és a hangfal 😄😄😄

No meg láthattuk, koton és fogamzásgátló tabletta is akad dögivel 😄

Sir Quno Jedi
Meg nem is mehettek el a szobáikba a saját cuccukért, mivel legtöbben éppen ettek az ostrom kitörésekor, vagy éppen szolgálatban voltak, így azt vitték, amit a kezükbe nyomtak az ellátósok a gateroom-ban (ez volt a fõnök parancsa is amúgy). Szal. a civil cuccaik, személyes tárgyaik nem valószínû, hogy itt vannak.

Pharaoh
Nagyon sportmániás lehetett az, akinek ostrom közben az jut eszébe, hogy hazavigye a sportcuccait is. Mivel az emberek egy része azt is hitte, hogy hazamennek.

Sir Quno Jedi
Igen, nem dobálóztak, hanem szépen a kezébe nyomtak a menekülõknek egy-két tasit, aztán huss. Utána ki is nyitogatták õket és rengeteg haszontalan tárgyat is hoztak magukkal. De annak az esélye, hogy pont komplett csapatruhákat hoznak, mint katonai ellátmány, vagy civil ruhadarabokat, nos az igen kicsi (kb. zérus).

Mellesleg kétszer láttam az elsõ részeket (én szegény), szal. van némi képem róla.

Totti5
Jó hogy szólsz, észre sem vettem hogy elindult már a sorozat, pedig amikor bejelentették felcsigézott, de így legalább pár részt egybe letudok darálni ami sosem hátrány.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kmarha
tényleg jó ugy kritizálni a sorozatot hogy igazából nem is figyelitek. Nézzétek meg újra az elsõ részt.

pár tucat utazó táskát átdobáltak a kapun.

az ürruha meg az õsõk hagyatéka. Az már más tészta hogy úgy áll rajtuk mintha pont rájuk szabták volna (Jégbolygós rész)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sir Quno Jedi
Majd a 3. szezonban lesz rá további utalás, de ha szerencsénk van, nem tart addig a sorozat... :_(

Én esküszöm, ha a Caprica is ilyen tré lesz, nem nézek többé ilyen ál"sf" sorozatokat (de legalábbsi nem sûrûn)!

Nagy csalódás ez a sorozat, eddig legalábbis. A V viszont egész jó.
Engem mondjuk az érdekel, hogy még az elsõ részekben volt egy részlet, hogy egy komp felszállt a Destiny-rõl. Azzal mi lett? Mert nem lett felhozva azóta.

Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.

a ruhás sztori tényleg érthetelen.Remélem összekapscolják majd késõbb valami komyolabb elõzménnyel és megtudjuk miért vannak ott a ruhák.Remélem nem baki😛
Agamemnon69
Megtaláltak egy õs ruharaktárat, ami éppen pont jó rájuk méretben. Ezt eredetileg be is mutatták volna az elmúlt részben, de a forgatókönyvírók izgalmasabbnak tartották bemutatni Young érzelmi megpróbáltatásait <#ravasz1>

1,remélem a szék szerepe nem csak ennyi volt...azt vártam/várom,hogy az egyik pszichikailag gyenge karakter feláldozza magá,mert nem tud tovább bezárva lenni..
2,ha hirtelen hagyták el a bázist,honnan is van több szett különálló nõi és férfi edzõruha,lila a csajoknak,fekete sort a srácoknak + futócipõk,miközben a civil ruhájuk egy darab?<#hehe>
Ilyet bazze, emlékszem még SG1 bevezetõ csattanó a szokásos "fõcím" elõtt, hogy jött 1 Goa'uld hajó és harcolt 1 asgard hajóval és lelõtte, nézted, hogy wtf leesett az állad meg minden lófasz és itt most mi a csattanó a remek "SGU fõcím elõtt"?????? Félrekúrt a Young.........

Narxis
ûr-H1N1

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Julius Caesar
De lehetett volna 10 perces rész, ahogy a civilek lázadoznak, hogy milyen gyógyszert adnak beléjük, meg nincs is tesztelve. meg kloénak lehett volna baja vele... mondjuk hogy rossz szájszaga lesz ettõl.

Pharaoh
Ha a harapás gyógyított, akkor vagy a nyáluk kell, vagy a méreg mirigyük, mint a kígyóknál. Ehhez nem kell élve elkapni õket.

de van egy Chloenk, szóval nem értem mi a gond :-D
Komolyan mondom, lassan beindulhatna már... Ennyi rész után még mindig az a legfontosabb ki kiben bízik, meg ki a fõnök, SG feeling meg szinte alig van 😞

Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.

Agamemnon69
Izgalmasabbat, tartalmasabbat lehetett volna összehozni azzal a témával, mint az elmúlt rész volt <#beka2>

Kmarha
fogják a vérüket oszt befecskendezik.. erre tényleg kellett volna egy külön rész...

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Encore
Az elõzõ, vírusos részt folytathatták volna, igaz hogy rendesen lezárták, de megért volna egy misét, hogy hogyan kapják el élve azokat a lényeket és hogyan haraptatják meg magukat biztonságosan velük. Mert ugye labor nincs a hajón szóval ellenanyagot kivonni nem tudnának és a mostani résznél érdekesebb lett volna a "hogyan haraptassuk meg magunkat a kis aliennel és vajon mit szólnak ehhez a civilek." 😄 😄 😄
Sir Quno Jedi
Nab+, már megin lemaradtam a jó kis buzinácicigóspingvines balhéról. Ez az én formám...

Sir Quno Jedi
Illeni illene, de az én melóm ezt nem teszi lehetõvé. Nekem ólvéjz elréhetõnek kell lenne, még a budin és fürdés közben is.

Fülüke
Jó megyek is lengetni a zászlómat bazzeg!

De k*rvajó géped van istenem....

Vagy Wray éppen a stargate szobában lévõ lépcsõn sétál lefelé, mikor észreveszi hogy valaki elhagyott egy szemetet, és amikor lehajol érte ÓJAJJ legurul a lépcsõn!!4
Julius Caesar
Kötetezõ szûrõvizsgálatokról is lesz rész? És a végén a fickó babjával mi lesz? Biztos majd valaki véletlen letöri a hajtást és összebalhéznak.

Vajon kloé mikor kezd el rinyálni, hogy kevés a gönce, nem tud este miben átmenni scotthoz? És mikor derül ki, hogy greer allergiás a domestosra, így miután kijön a budiról kiütéses lesz a feneke, és ezért dühkitörése lesz.

Ne adj nekik ötletet, mert a következõ részben tényleg az lesz, hogy GI Jane hüvelygombával fordul Johansenhez 😄
Pharaoh
Annak a sok kinonak igazán letakaríthatnák az objektíveiket. Elég zavaró ilyen mocskos üveg mögül nézni a Tv-t.

LasDen
a KINOzódokban lezárták...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fabio Capello
uuuuncsíííííí... nagyon!

Elõzõ részben örültem hogy végre felpörögnek az események, erre paff, még csak le se lett zárva. No comment.

Julius Caesar
Kloét lelõhetnék. Young meg telford harca egy libáért epikus. Eli jófej, többet szerepelhetne.

Rush meg lehet h spártaian gondolkodik, de racionális. És még mindig õ tesz a legtöbbet a hajó hazajutásáért.

Nagyjából ennyi a rész értelme... A maradék 40 perc annyi volt, h vitáztak egy székrõl (kettõrõl) meg egy egyetemrõl.

10-bõl kettõ. A zene miatt.

En mar csak becsuletbol nezem. Megis csak SG.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Remélem arról is lesz szó az SGU-ban, ki nem hagynám :-) esély egyre nagyobb rá!
Julius Caesar
Zavar? 😄 Beszéljünk a hüvelygombáról.

visszatérve, megküzdök az ucscsó 20 perccel. Ámen.

Nem. Es meg csak nem is felek, hogy ha nem kepesztek elegge, esetleg annak neznek. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

tõlem beszélhetünk a buzikról!
Buzievagy?
:-D
En mondom, hogy el kene kezdeni osszeallitanod az engedelyezett temak listajat. 😊

Ertem, Zenszkij teso. A ciganybunozes az, hogy te a Csillagban dolgozol, es ott sok a cigany.
Fuluke definicioja szerintem a leghasznalhatobb, de az meg nem alkalmas politikai szolamnak.

Ize... Borg! Te mar nem vagy mai csirke ugy emlekszem, talan ilyenkorra mar eleg biztos lehetne magaban az emberfia, hogy ne erezze szukseget a folyamatos tulkompenzalasnak.

te pattantál rá a buzikra, itt mindenki leszarja ki mit mikor kúr farba, csak ne mutogassák egy sci-fi sorozatban
Ja, annyira nulla a sorozat, hogy mindjárt politizálni is fogunk itt...
De legalább már tudjuk ki a bu izé homoszexuális a topikban 😄D
Zenszkij
Vissza, de annyira érdektelen, hogy kár róla szót ejteni 😊...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Agamemnon
Esetleg visszatérhetnénk a sorozathoz?

Thx.