4805
StarGate Universe (TV)
  • Fabio Capello
    TJ-n mit nem értesz? Nyilvánvaló, hogy a gyermek biztonságát többre tartja mint a katonaságot... :)
  • Kövesdi A
    Hát ez a bolygó , egy tipikus paradicsom szerű hely volt
    Az oda érkező embereknek ,egy álom hely azért is voltak azok , a már már hányingert keltő boldog pillanatokat mutató képsorok

Az hogy nincs egy állat se a bolygón logikus , a evolúciónak idő kell
    A bolygót lehet terraformálni , de életet a sémiből nem lehet teremteni ashoz idő kell

Az meg a másik hogy a meg szokott felfedezős stílusból , amikor már végre találnak valami normális fejlett civilizáció által épített objektumot ,nem hogy azt néznék meg hogy mi hogy van ott
    Ha nem megint kezdődik a dráma , meg a érzelgősség

Én amúgy TJ-t meg Scott-ott nem értem , amit most csináltak az dezertálás , ők végül is katonák
    Az ezredesnek minden jóga meg lett volna , komolyabb katonai erővel érkezni a bolygóra , és úgy vinni el a katonai személyzet tagjait minden féle feltétel nélkül !
    Még kedves volt velük :)
  • Kövesdi A
    Hát ez a bolygó , egy tipikus paradicsom szerű hely volt
    Az oda érkező embereknek ,egy álom hely azért is voltak azok , a már már hányingert keltő boldog pillanatokat mutató képsorok

Az hogy nincs egy állat se a bolygón logikus , a evolúciónak idő kell
    A bolygót lehet terraformálni , de életet a sémiből nem lehet teremteni ashoz idő kell

Az meg a másik hogy a meg szokott felfedezős stilúsbol , amikor már végre találnak valami normális fejlet civilizáció által épitett obijectumot ,nem hogy azt néznék meg hogy mi hogy van ott
    Ha nem megint kezdődik a dráma , meg a érzelgőség

Én amúgy TJ-t meg Scott-ott nem értem , amit most csináltak az dezertálás , ők végül is katonák
    Az ezredesnek minden jóga meg lett volna , komolyabb katonai erővel érkezni a bolygóra , és úgy vinni el a katonai személyzet tagjait minden féle feltétel nélkül !
    Még kedves volt velük :)
  • Totti5
    Az oké, de mutathatták volna közelebbről, vagy legalább hogy hogyan tanulmányozza a tudós, honnan jött a sugár pontosan, esetlen van e valami szerkezet ott stb stb... Daniel Jackson addig nem ment volna el onnan amíg ki nem vizsgálja és főleg ezek a Csillagkapu lényege a felfedezés ha már van mit, nem az hogy terhes a nő és sokkot kap meg nem tudja mi legyen, amit el lehet intézni 5 percben is nem pedig 20ban. Eddig kitartottam a sorozat mellett, de ez a rész kiábrándító volt. Nomeg a bolygón semmi élőlény? simán bemegy a tóba fürdeni?
  • blbogus
    legalább elfelejtheti a nép ezt a hogyismondjam csalodást..
  • Kövesdi A
    meg néztem , eböl az évadból még kb 3-4 rész lesz, ami jó a többi hulladék
    Doramas sza*

A második évad vajon ,folytatólagosan jön majd?
    vagy lesz egy kis szünet ?
    jó lenne ha nem ,ha már az első évad ilyen szörnyű lett, legalább a második évaddal ne várakoztassanak minket
  • Kövesdi A
    jó igen , de abból a 10böl egy mínusz
    Mert a kövi rész , kb megint kuka lesz szerintem
    Aztán meg ott vagyunk ,hogy a végére sűrítenek be mindent
    A helyet hogy szépen elosztották volna őket az egész évadban
  • Reg5
    13 rész ment le, de attól még az évad hátralevő X része sikerülhet jól. Az utóbbi 4 rész pl egész minőségi volt(meg előtte is volt pár), és nem úgy néz ki, hogy utána megint visszalépés lenne.

A 2. évadra meg elvben több pénz lesz, tehát remélhetően nem azt fogjuk nézni, ahogy az ultra tápos CGI napsütés beragyog az ezredes házába, miközben Telford nagyban megdönti a feleségét.
  • blbogus
    national geographicon aszonták a világegyetemben semmi nem képes meghaladni Destiniy modján a fénysebességet, csak a hipertérben, ha létezik.. atlantisban volt egy hajo ami a fénysebesség 0,999szeresével haladt, talán rémlik.. akkor egyből ez jutott eszembe.. erre jött a Destiny :) de nem vok fizikus v mi kell ehhez :P
  • Kövesdi A
    Hát igen ez az op sokall jobb ,olyan SG-1 szaga van :)
    A másik zene nálam , nem nyerő

Azt lehet tudni hogy a , legfejeltebb tauri hipertér meghajtó a fény hányszorosára képes ?
    Vagy el hangzik a sorozatban hogy max a fény hányszorosával képes haladni a legfejlettebb hajó ?
    Gondoltam kicsit számolgatnék .)
  • Világpolgár
    Ha legalább így kezdődne (vagy méginkább ezzel a zenével) akkor talán nagyobb kedvvel nézné az ember.
  • Amcir
    minimum három mivel az odessey és a két asurai csatánál megfordult hajó használta mér
  • Kövesdi A
    Hát jó de már a , 13madik rész ment le
    és idáig harmat gyenge az egész , eltekintve egy két jó résztől
    Lehet reménykedni , de én nem szeretném azt hogy minden az utolsó pár részbe zsugorodjon be
  • Reg5
    Tény, hogy nem egy SG1, de egyre életszagúbb, főleg az utolsó 2 rész. Persze vannak benne hibák, de már most ég és föld a különbség az évad első feléhez képest. A Cholés marhaságot meg felejtsük el, alig lehet már észrevenni. Amíg meg jobb nézettséget vagy hasonlóan erőset hoz mint a többi abban a sávban sugárzott sorozat, addig szerintem nem kell aggódni.
  • Zenszkij
    De akkor nem lenne miben reménykedni, hogy jobb lesz...Meg nem lenne Csillagkapu sorozat sem, mert, ha ez megbukik, bukik vele az egész...
  • Fabio Capello
    ez gyengusz volt, az obeliszkes szálban sokkal több lett volna... Persze lehet jobb lett volna, ha szimplán jönnek a fejlett idegenek, hazaröppentik őket, és vége a sorozatnak :D
  • Kövesdi A
    Aztán majd jön , egy 4edik csillagkapu sorozat :)
  • sandor8206
    sztem úgyse sokáig fogjuk "élvezni" meglepődnék ha 2. évadtól több lenne
  • Narxis
    Hát ez így elég ratyi....vicc ez az Univerzum.
  • blbogus
    szoval most jön..
  • Kövesdi A
    http://www.youtube.com/watch?v=iBeqrtmMk7E&feature=player_embedded

Elvileg feltűnik Daniel Jackson , de csak vissza emlékezésben
    Sajna én azt vártam , volna hogy a végzetre kerül oda valahogy
    De ha csak ennyi lesz a szereplése , az csalódás lesz
  • Kövesdi A
    Szerintem , nem lesz vallásos a továbbiakban
    Amúgy meg lehet tudni , mikor is jön Daniel Jackson ?
    Jót tenne a sorozatnak , pár régi szereplő pl rodney mckay vagy john sheppard !
    Ha már Daniel feltűnik , jöhetnének majd más régi szereplők is később !
  • blbogus
    én csak idéztem :))
    btw ez egyik mukso előhozakodott azzal h isten keze van a dologban.. nah ha itt is előjön a vallásos humbug mint a BSG.ben akko idegbaj kapok és ha SG ha nem én elköszönök tőle Daniel Jacksont meg se várva..
  • Kövesdi A
    Én se vagyok egy quantum fizikus
    De azt tudom ,és kb minden 7-10 éves gyerek tudja ,hogy sajnos télen erősen vissza esik a termőgyümölcsök száma :)

Azok ott , meg minimum diplomás trógeregerek :)
    Szóval azzal ne gyere hogy , nem a megfelelő emberek
    Józan ésszel rá lehet jönni hogy sajnos , a bolygónak több negatív oldala van mint pozitív :)
  • blbogus
    "Idióta emberek :)
    Ezekbe a dolgokba hogy hogy ,,,, nem gondoltak bele ?"

Nem a megfelelő emberek :)
  • Kövesdi A
    Lehet hogy ott van
    De én úgy emlékszem hogy O'neil -ék , a piramisoknál hagytak egyet , a múltban szóval már 2 van :)
    Tényleg milyen egyszerű lenne megmenteni a , végzeten rekedt embereket
    Csak vissza ugrani a támadás előttire az időben 10 perccel, és küldeni egy üzenetet hogy evakuálják a bázist :)

Amúgy jobban belegondolva , a 13 madik rész inkább csak olyan kedv csináló volt , meg a következő részek felvezető része volt
    ( az obeliszk titka a bolygó stb )
    Vegyítve a szokásos doramas elemel (terhesség ,lázongás ,önzéssel )

Egyáltalán nem is értem , hogy hogyan jutottak ara a döntésre azok a hülye emberek
    Hogy ők azon a bolygón , a földtől milliárd kilométere ,csak úgy ott maradnak , pláne hogy fontos emberek is így döntöttek ( pl a hajó egyetlen orvosa )
    Meg pláne hogy ,tudják vadásznak az idegenek a végzet személyzetére ,hogy infókat szerezzenek a hajóról , ez így nagyon nagy felelőtlenség
    + tudják hogy nem lesz ott hosszú életük télen megfagynak :)

Főleg hogy mind nyári ruhában vannak , még csak ruhákat se tudnak csinálni , mert nem hiszem hogy vannak állatok a bolygón
    Így meg nem lesz egészséges az étkezésük no fehérje :)
    A másik meg pedig az hogy, télen nem lesz sok gyümölcs :)
    Akár menyi gyümölcs van egy 3-4 hónapos télre nem lesz elég
    Idióta emberek :)
    Ezekbe a dolgokba hogy hogy ,,,, nem gondoltak bele ?

Terhes csaj jól ,járt hogy eljött sok hülye nem gondolta végig a dolgokat :)
    Lesz még eböl a pár emberből , még később ne mulass szerintem

Én még abban bízok hogy azt a bolygót egy békés /szövetséges faj
    Kolonizálta
  • Andr0
    na azért az ősök is hazudnak mint a vízfolyás én kinézném még belőlük, hogy Atlantison még mindig ott van vhol az az ugro.
  • Kövesdi A
    pontosan, én is csak azért nézem
    Ha nem Stargate lenne , talán már nem is nézném
    Kevés esélyt látok ara , hogy a csatorna meg vegyen még egy évadot
    Vagy akkor valami olyannak kell szerepelni majd, a második évad forgató könyvében , amitől eldobja magát a csatorna
  • blbogus
    v csak mi nem értjük :P
    sztem sem volt nagy eresztés.. én már-már csak azér nézem mer SG a cime.. :/
  • Kövesdi A
    pontosabban volt neki:)

A heti rész , elég gyér volt
    Nem hiszem el hogy nem tudnak normálisabb részeket ki találni az írok :(
    Fő történeti száll szinte nincs is vagy jól a hátérve van nyomva :(
  • Kövesdi A
    Igen pontosabban, Janusnak az ős tudósnak, van egy módosított ugrója ami képes ara :)
  • Julius Caesar
    Tudom. De van időgép az Sg univerzumban, nem?
  • Amcir
    :D de az régen volt nem a jövőben:D
  • Julius Caesar
    ÉS így született a csokap... CorsucanT!
  • Pharaoh
    Az emberi fajt fenn kell tartani egy új galaxisban. Már kolonizáltak egy bolygót, 1000 év múlva az összes élhető bolygón emberi falvak lesznek.
  • Julius Caesar
    Itt mindenki terhes lesz?
  • Micsu
  • Lysandus
    Meg kilőtt valami sugarat. De hogy minek, meg hova? Legalább annyit tudtak volna meg, hogy merre mutat a sugár. Ennek így nem sok értelme volt. Tulajdonképpen ez egy olyan rész volt, hogy spoilerezni sem lehet belőle. Ez elég sok mindent elárul róla. :-)
  • Zenszkij
    Majd visszatérnek még rá szerintem..
  • Pharaoh
    Ja, egy hónapig ott voltak a bolygón, de semmit nem tudtak meg az obeliszkről. Csak egy vágás erejéig mutatták, hogy vki elment megnézni oszt kész.