4805
StarGate Universe (TV)
  • Kövesdi A
    Tényleg az atlantis adatbázisa hatalmas !
    Nem lehet hogy valahol tartalmazza , a végzetről szóló feljegyzéseket !
    Esetleg magát a kódot is !
    Az ősök nem voltak , olyan faj akik az ilyesmit kitörölték volna , biztos ott van az valahol Az atlantis adatbázisában , amit az atlantisban említenek is hogy csak x% sikerült át vizsgálni mert olyan hatalmas !
    Abban kéne utána nézni , a végzetel kapcsolatban
    Vélemény ?
  • Kövesdi A
    Talán jön majd egy szövetséges faj ,aki segít majd a hajó javításában
    És a mester kód meg fejtésében !
    Pl akik a bolygót csinálták !
  • Kövesdi A

Egyszer fölkelesz majd törni , nem sodródhatnak az idők végezetéig :(
    Mert végül is , a hajó fontosabb funkciói ott vannak
    Meg a hajónak , elektromos hálózatával is kéne valamit kezdeni
    Mert az szánalmas , hogy ha egyszer megy pajzs meg a fegyverzet is , huzamosabb ideig túl terhelté válnak a vezetékek :(
    + ott vannak a hajó elzárt részei is , amiket is jó lenne meg lesni , de ahhoz neki kéne állni a hajó komoly tározásának :)

Van munka bőven !!!!
  • Fabio Capello
    azt azér megnézem, mire feltörik az Ős kódot... XD
  • Kövesdi A
    De az univerzum nagy ,és lehetnek odakint ,az ősöknél is fejeltebb fajok is
    Áhhh már úgy vágyok , egy kis kemény űr csatára a univerzben
    Idegesít hogy a hajon lévő emberek nem nagyon szólhatnak bele a dolgokba
    Adot volt az obeliszkes dolog is , amiben lett volna valami normális
    Ere annak a hülye hajónak , időre kell belépnie a fényfeleti sebsebégre
    Kezdjenek már valamit azal a ostoba master codal
    Nekem pl az lett volna az első dolgom hogy a kövekkel , kapcsolat a földre hívni rodney mckay hogy mézen utána
    Hátha ö többet megért belőle
    De sajnos , most már a kövek is , kb annyit érnek mint a hajón , egy mobil telefon :(

Amúgy nekem az furja az oldalam , hogy ha már adott volt a végzeten meg található "csillagból nyerünk energiát " miért nem kötőkét ezt a rendszert össze a zp-mel ?
    Soha nem lett volna , olyan hogy egy hajónak el fogy az energiája !
  • r4pt0r
    Igen az nem árt, de olyan fajokat láttunk már aki ezt meg tudja csinálni, viszont ilyen fejlett fajt még nem találtak.
  • Kövesdi A
    hmmm, szerintem ez az a dolog amire , nem fogunk választ kapni !
    Amúgy attól hogy készítik a bolygót , még terraformálni még kell :)
  • Fabio Capello
    esélytelen, többször is el lett mondva, a nap korát tekintve annak a bolygónak egy szép nagy kupac olvadt trutyinak kellett volna lenni, ilyen apróságokról nem is beszélve, hogy a képeket elnézve túl közel volt a naphoz a tökéletes bioszféra kialakulásához.
  • r4pt0r
    Rush mondta hogy készítették, mivel túl kevés ideje volt ott hogy természetes legyen.
  • Kövesdi A
    nem hiszem hogy a bolygót építetek , inkább csak transzformálták
    Azt lényegesen könnyebb
    Én örülnék ha lenne egy erős szövetséges faj , a sok közepesen erős ellenség ellen .)
    Jóbban át gondolva , a bolygó mint csapda tényleg elvetélt dolog
    Bár ha elég fejlettek a ellenséges idegenek , egy bolygó és egy nap át transzportalása , a végzet elé nem lehetetlen
    Sőt furcsa is , hogy ott ahol nem kéne lennie , van egy bolygó meg egy nap .)
  • haxoror
    Ágyúval verébre, építeni egy bolygót +napot csak hogy befogjanak pár hülyét?

Én inkább annak örülnék ha a bolygó megmaradna rejtélynek, szerintem nem lenne jó ha megkavarnák a sorozatot bolygó-építés szintű fajokkal.
  • Lysandus
    vérciki... :-)
  • Lysandus
    Így is van elég frakció a hajón. :-)
  • Lysandus
    Ja! Úgysem tudjuk, hogy hányan voltak a hajón, és hányan vannak most. Sőt, még az arcukat sem ismerjük. Akkor mutatnak be egy új szereplőt, amikor akarnak. Mondjuk eddig a WC-én bújkált. :-)))
  • Kori
    vagy lesznek itt is idegen társak mint a másik két sorozatban
  • Borg
    Néhány nélkülözhető ember csak, akik úgyis újratermelődnek a hajón. Ha újra szükség lesz pirosruhásokra, úgyis bemutatnak egykét új civilt majd a hajón :) Mindegy, hogy eddig hol voltak.
  • Kori
    végül is hányan maradtak lent a bolygón, mert a katonák visszajöttek, legalábbis őket mutatták
  • öregharcsa
    ..vérpistike .....
  • Zenszkij
    Ez egy vérbolygó, tele vérlénnyel, pl.: vérnyúl, vérpocok.
  • Narxis
    Mondták, hogy nem kell félni mert nincsenek állatok, azért kezdtek el sátorozni, még vicceltek is vele, hogy kempingeznek. :D
  • Narxis
    lol
  • Reg5
    Konkrétan elmondták, hogy nincsenek állatok, vagy csak nem mutatták őket?
  • Kövesdi A
    hát lehet hoy a bolygó , tényleg csak egy mézes madzag
    Fura is , hogy pont , a végzet elé került
    Lehet hogy az idegenek ,sejtették hogy lesnek majd ,páran akik ott maradnak a bolygón ,és belőlük meg talán , hasznos infókat szerezhetnek
    A végzetről :)
  • Julius Caesar
    Azért van ott az obeliszk, mert majd oda épül a fehérház
  • Shiwo
    nekem az a gyanúm, hogy valami csapda lehet a bolygó, és az ott maradott emberkéket az idegenek majd szépen begyűjtik tanulmányozásra... biztosra veszem, hogy még kiderül, hogy került oda a bolygó, miért és mire szolgált az obeliszk

• blbogus
    naaa télleg nem én találtam ki :D oan sokszor monták csak idéztem :P
  • Count Adyn
    az idegenek olyan fejlettek hogy már vegetáriánusok, mit lepődtök meg?:DDD
  • Julius Caesar
    Nem a megfelelő emberek? Azért aki a CSK programban részt vesz, azért az már legyen megfelelően kvalifikált.

TJ meg azért akart ott maradni, mert a gyereke miatt.
  • Narxis
    Azok az alienek kiirtották az állatokat, aztán lerakták az obeliszküket.
  • Kövesdi A
    Hmmm
    Igaz , a nővényeknek szükségük van be porzásra
    De a tényen nem változtat hogy egy , árva állattal se találkoztak bolygón :)
    El se merem képzelni milyen állatok élnek ott a sötétség mélyén
    De mindegy szerintem azért ,nem voltak állatok a bolygón , mert nem akarták túl bonyolítani , az érzelmi idill pont elég volt
  • blbogus
    a legtöbb növénynek szüksége van pl rovarokra h szaporodni tudjanak.. amugy meg ha növényeket lehet telepiteni, vagyis más bolygorol behozni akkor állatot is lehet.. csak azt nem tom h lyukadtunk ki itt :D
  • Kövesdi A
    A bolygó terraformálása csak azt jelenti , hogy meg teremtik az életnek a megfelelő környezetet , egy terra típusú bolygót mint a föld
    Az életnek (állatok,ez a nehezebb) utat kell törnie magának
    Nővényeket lehet telepíteni , a terraformálás alatt de állatokat, A semmiből létrehozz-ni nem lehet , ahhoz kell már valami alap egysejtűek pl
    meg ki tudja , lehet hogy azok akik a bolygót csinálták, nem is tartanak állatok így csinálni sem tudtak pl Azokról a kék idegenekről , nehezen tudom el képzelni a állat tartást / készítést
  • Pharaoh
    Már az egysejtűek szintjén megjelennek a növények és állatok (auto és heterotrofok) Elég fura, hogy növényekből zárvatermők is vannak (a földön a legfejetebben), állatok meg nincsenek.
  • r4pt0r
    Aki létre tud hozni egy napon annak már nem esik nehezére létrehozni, egy állatok nélküli mocsarat. :D
  • Fabio Capello
    tény, a teljes terraformáció csak akkor jöhet létre, ha a komplett élővilág jelen van.
  • Totti5
    az oké, de a növényzet tökéletesen kifejlett volt... élővilág nélkül hogy élhet egy virágzó bolygó, ami teljesen úgy nézett ki mint a föld élőlények nélkül??
  • Kövesdi A
    hát igen itt jön , elő a mentsünk meg egy emberi életet , 100-vagy több esedékes feláldozásával !
    (nem tudom pontosan menyien vannak a végzeten )
    Midig a többség érdekét kell nézni ,egy ilyen helyzetben
  • Fabio Capello
    De pont ez a lényeg. Mivel a gyerekére gondolt, ezért nem önzőségből maradt volna ott. Gondolj bele a másik oldalról, ha elvetélne esetleg a hajón lévő körülmények miatt, az mekkora lelki stresszt és depressziót okozna a hajó alapból nyomott hangulatával egyetemben. Akkor aztán még negyedannyira sem lesz képes orvoslásra, mintha lennmaradt volna.

Nálam a fura dolog az az egész sorozat óta az, hogy ugyebár mindenki csak a legfontosabb felszereléseket hozhatta át az Icarusról, ennek ellenére mindenkinek van ébresztőórája, könyve, csilivili rucija, iPodja, sötöbö sötöbö...
  • Kövesdi A
    ez igaz ,megértem őt mint ember
    De más szemszögből nézve , ö katona és a hajónak az egyetlen orvosa
    Fontos feladatott tölt be !
    Nincs joga őnzözni
  • Kövesdi A
    Mindenkitől elnézést kérek , a mobilnet akadozása miatt az utolsó üzenet kétszer ment el .(