4805
StarGate Universe (TV)
-
#2723 Tényleg az atlantis adatbázisa hatalmas !
Nem lehet hogy valahol tartalmazza , a végzetről szóló feljegyzéseket !
Esetleg magát a kódot is !
Az ősök nem voltak , olyan faj akik az ilyesmit kitörölték volna , biztos ott van az valahol Az atlantis adatbázisában , amit az atlantisban említenek is hogy csak x% sikerült át vizsgálni mert olyan hatalmas !
Abban kéne utána nézni , a végzetel kapcsolatban
Vélemény ? -
#2722 Talán jön majd egy szövetséges faj ,aki segít majd a hajó javításában
És a mester kód meg fejtésében !
Pl akik a bolygót csinálták ! -
Egyszer fölkelesz majd törni , nem sodródhatnak az idők végezetéig :(
Mert végül is , a hajó fontosabb funkciói ott vannak
Meg a hajónak , elektromos hálózatával is kéne valamit kezdeni
Mert az szánalmas , hogy ha egyszer megy pajzs meg a fegyverzet is , huzamosabb ideig túl terhelté válnak a vezetékek :(
+ ott vannak a hajó elzárt részei is , amiket is jó lenne meg lesni , de ahhoz neki kéne állni a hajó komoly tározásának :)
Van munka bőven !!!! -
#2720 azt azér megnézem, mire feltörik az Ős kódot... XD -
#2719 De az univerzum nagy ,és lehetnek odakint ,az ősöknél is fejeltebb fajok is
Áhhh már úgy vágyok , egy kis kemény űr csatára a univerzben
Idegesít hogy a hajon lévő emberek nem nagyon szólhatnak bele a dolgokba
Adot volt az obeliszkes dolog is , amiben lett volna valami normális
Ere annak a hülye hajónak , időre kell belépnie a fényfeleti sebsebégre
Kezdjenek már valamit azal a ostoba master codal
Nekem pl az lett volna az első dolgom hogy a kövekkel , kapcsolat a földre hívni rodney mckay hogy mézen utána
Hátha ö többet megért belőle
De sajnos , most már a kövek is , kb annyit érnek mint a hajón , egy mobil telefon :(
Amúgy nekem az furja az oldalam , hogy ha már adott volt a végzeten meg található "csillagból nyerünk energiát " miért nem kötőkét ezt a rendszert össze a zp-mel ?
Soha nem lett volna , olyan hogy egy hajónak el fogy az energiája ! -
r4pt0r #2718 Igen az nem árt, de olyan fajokat láttunk már aki ezt meg tudja csinálni, viszont ilyen fejlett fajt még nem találtak. -
#2717 hmmm, szerintem ez az a dolog amire , nem fogunk választ kapni !
Amúgy attól hogy készítik a bolygót , még terraformálni még kell :) -
#2716 esélytelen, többször is el lett mondva, a nap korát tekintve annak a bolygónak egy szép nagy kupac olvadt trutyinak kellett volna lenni, ilyen apróságokról nem is beszélve, hogy a képeket elnézve túl közel volt a naphoz a tökéletes bioszféra kialakulásához. -
r4pt0r #2715 Rush mondta hogy készítették, mivel túl kevés ideje volt ott hogy természetes legyen. -
#2714 nem hiszem hogy a bolygót építetek , inkább csak transzformálták
Azt lényegesen könnyebb
Én örülnék ha lenne egy erős szövetséges faj , a sok közepesen erős ellenség ellen .)
Jóbban át gondolva , a bolygó mint csapda tényleg elvetélt dolog
Bár ha elég fejlettek a ellenséges idegenek , egy bolygó és egy nap át transzportalása , a végzet elé nem lehetetlen
Sőt furcsa is , hogy ott ahol nem kéne lennie , van egy bolygó meg egy nap .) -
haxoror #2713 Ágyúval verébre, építeni egy bolygót +napot csak hogy befogjanak pár hülyét?
Én inkább annak örülnék ha a bolygó megmaradna rejtélynek, szerintem nem lenne jó ha megkavarnák a sorozatot bolygó-építés szintű fajokkal. -
Lysandus #2712 vérciki... :-) -
Lysandus #2711 Így is van elég frakció a hajón. :-) -
Lysandus #2710 Ja! Úgysem tudjuk, hogy hányan voltak a hajón, és hányan vannak most. Sőt, még az arcukat sem ismerjük. Akkor mutatnak be egy új szereplőt, amikor akarnak. Mondjuk eddig a WC-én bújkált. :-))) -
#2709 vagy lesznek itt is idegen társak mint a másik két sorozatban -
Borg #2708 Néhány nélkülözhető ember csak, akik úgyis újratermelődnek a hajón. Ha újra szükség lesz pirosruhásokra, úgyis bemutatnak egykét új civilt majd a hajón :) Mindegy, hogy eddig hol voltak. -
#2707 végül is hányan maradtak lent a bolygón, mert a katonák visszajöttek, legalábbis őket mutatták -
#2706 ..vérpistike ..... -
Zenszkij #2705 Ez egy vérbolygó, tele vérlénnyel, pl.: vérnyúl, vérpocok. -
#2704 Mondták, hogy nem kell félni mert nincsenek állatok, azért kezdtek el sátorozni, még vicceltek is vele, hogy kempingeznek. :D -
#2703 lol -
Reg5 #2702 Konkrétan elmondták, hogy nincsenek állatok, vagy csak nem mutatták őket? -
#2701 hát lehet hoy a bolygó , tényleg csak egy mézes madzag
Fura is , hogy pont , a végzet elé került
Lehet hogy az idegenek ,sejtették hogy lesnek majd ,páran akik ott maradnak a bolygón ,és belőlük meg talán , hasznos infókat szerezhetnek
A végzetről :) -
#2700 Azért van ott az obeliszk, mert majd oda épül a fehérház -
#2699 nekem az a gyanúm, hogy valami csapda lehet a bolygó, és az ott maradott emberkéket az idegenek majd szépen begyűjtik tanulmányozásra... biztosra veszem, hogy még kiderül, hogy került oda a bolygó, miért és mire szolgált az obeliszk
-
#2698 naaa télleg nem én találtam ki :D oan sokszor monták csak idéztem :P -
#2697 az idegenek olyan fejlettek hogy már vegetáriánusok, mit lepődtök meg?:DDD -
#2696 Nem a megfelelő emberek? Azért aki a CSK programban részt vesz, azért az már legyen megfelelően kvalifikált.
TJ meg azért akart ott maradni, mert a gyereke miatt. -
#2695 Azok az alienek kiirtották az állatokat, aztán lerakták az obeliszküket. -
#2694 Hmmm
Igaz , a nővényeknek szükségük van be porzásra
De a tényen nem változtat hogy egy , árva állattal se találkoztak bolygón :)
El se merem képzelni milyen állatok élnek ott a sötétség mélyén
De mindegy szerintem azért ,nem voltak állatok a bolygón , mert nem akarták túl bonyolítani , az érzelmi idill pont elég volt
-
#2693 a legtöbb növénynek szüksége van pl rovarokra h szaporodni tudjanak.. amugy meg ha növényeket lehet telepiteni, vagyis más bolygorol behozni akkor állatot is lehet.. csak azt nem tom h lyukadtunk ki itt :D -
#2692 A bolygó terraformálása csak azt jelenti , hogy meg teremtik az életnek a megfelelő környezetet , egy terra típusú bolygót mint a föld
Az életnek (állatok,ez a nehezebb) utat kell törnie magának
Nővényeket lehet telepíteni , a terraformálás alatt de állatokat, A semmiből létrehozz-ni nem lehet , ahhoz kell már valami alap egysejtűek pl
meg ki tudja , lehet hogy azok akik a bolygót csinálták, nem is tartanak állatok így csinálni sem tudtak pl Azokról a kék idegenekről , nehezen tudom el képzelni a állat tartást / készítést -
#2691 Már az egysejtűek szintjén megjelennek a növények és állatok (auto és heterotrofok) Elég fura, hogy növényekből zárvatermők is vannak (a földön a legfejetebben), állatok meg nincsenek. -
r4pt0r #2690 Aki létre tud hozni egy napon annak már nem esik nehezére létrehozni, egy állatok nélküli mocsarat. :D -
#2689 tény, a teljes terraformáció csak akkor jöhet létre, ha a komplett élővilág jelen van. -
#2688 az oké, de a növényzet tökéletesen kifejlett volt... élővilág nélkül hogy élhet egy virágzó bolygó, ami teljesen úgy nézett ki mint a föld élőlények nélkül?? -
#2687 hát igen itt jön , elő a mentsünk meg egy emberi életet , 100-vagy több esedékes feláldozásával !
(nem tudom pontosan menyien vannak a végzeten )
Midig a többség érdekét kell nézni ,egy ilyen helyzetben -
#2686 De pont ez a lényeg. Mivel a gyerekére gondolt, ezért nem önzőségből maradt volna ott. Gondolj bele a másik oldalról, ha elvetélne esetleg a hajón lévő körülmények miatt, az mekkora lelki stresszt és depressziót okozna a hajó alapból nyomott hangulatával egyetemben. Akkor aztán még negyedannyira sem lesz képes orvoslásra, mintha lennmaradt volna.
Nálam a fura dolog az az egész sorozat óta az, hogy ugyebár mindenki csak a legfontosabb felszereléseket hozhatta át az Icarusról, ennek ellenére mindenkinek van ébresztőórája, könyve, csilivili rucija, iPodja, sötöbö sötöbö... -
#2685 ez igaz ,megértem őt mint ember
De más szemszögből nézve , ö katona és a hajónak az egyetlen orvosa
Fontos feladatott tölt be !
Nincs joga őnzözni -
#2684 Mindenkitől elnézést kérek , a mobilnet akadozása miatt az utolsó üzenet kétszer ment el .(