4805
StarGate Universe (TV)
-
#2883 Piratebay-n fent vannak a részek de az a vér ratyi szinkron is megy alatta:( Pedig kell lennie normális vereziónak is mert hallani az angolt is és ez csak valami harmadrendű ürge fitogtatása milyen profi szinkronizálás terén.Jó szar:) Ha valaki megtalálja a normális kópiákat sikítson -
#2882 lol, na ezt gyorsan fel a netre :D -
#2881 aztakurva, valaki szerezze meg és töltse fel valahova -
#2880 Erről tudott valaki valamit? Van e valahol elérhető english verzió?
SGU finálé -
r4pt0r #2879 Nem kell vele foglalkozni, ő az örök elégedetlen. :D -
#2878 20 -
Lysandus #2877 Nem volt elég, hogy eltűnt a fickó? :-) Én ezen döbbentem meg a legjobban. :-) -
#2876 ez mekkora király rész voooolt!!! áááh, kész, megőrülök köv részig, és mindjárt itt az évad vége... :( hány rész lesz 20-22-24? -
#2875 ÁJÁJÁJJJJJ nagyon alázott a rész:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Baszki nagy rész volt:D picit felpörgött a dolog így végére :D csávókám vagy beleépült a hajóba vagy felemelkedett^^ már ha Rodney nem tette meg az SGA-ban akkor itt legyen már egy felemelkedett. következő rész egy para rész lesz "pain" mindenki találkozik halottakkal:D -
Bullitt #2874 Jaja ez nekem is feltűnt. Kíváncsi leszek képesek-e tartani ezt a szintet. Ebben a részben sem történt sok minden, de legalább végre már értelmesen írják meg a karaktereket is, egyre jobban ismerjük meg őket és egyre érdekesebbek (Rush 4 prezident) -
prau #2873 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt észrevette valaki, hogy azok az idegenek a "másik" galaxis felől jöttek? :) Legalábbis a vége felé lehet látni, hogy a Destiny orra előtt lépnek ki a hipertérből. -
#2872 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ez kemény volt... Az eleje gyengusz, a 10. perctől viszont elég keményen nyomták a témát O.o
Amúgy valahogy sejtettem, hogyha Franklin felébred a kómából, utána már simán be tud ülni a székbe, mer ráadaptálódott... De ez a fél másodperc alatt rákapcsolódnak az ufók és megdurrantják a hajtóművet dolog nagyon nagy dobás volt, ezek szerint folyamatosan figyelik őket... Lesz itt még móka, bár kíváncsi vagyok, hogy a következő galaxisban is kergetni fogják e őket, vagy új idegenek érkeznek?
A vége pedig LOLWTF, mi a tök történt Franklinnel????! -
#2871 Utóbbi két rész nagyon tetszett, főleg a Rushos, mert jó volt a story, de a bolygókon rohangálós is izgalmas volt, végre volt benne valami klasszikus SG:). A multkori terhes vagyok mi legyen mélypont után újra felfele haladunk. -
#2870 OMGOMGWTF, visszatért a régi SG? :P
Durva rész volt. Az eleje kicsit szarul indult, de belejöttek a végére. A legvége pedig überbrutál volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor most a hajó megemésztette a csávót vagy mi?:D -
#2869 +24h :) -
#2868 no akkor magyar felirat megjelenése utánig spoiler alert :) -
Borg #2867 Hát egy kicsit húzhatták volna még ott az ugrás előtt... legyen valami izgalom... -
#2866 Pár rész kihagyása után megnéztem az utolsó kettőt. Ha így folytatják, a 2-3. évadra már nézhető is lehet:) -
Zenszkij #2865 Jah Teyla népe meg az akörüli kultusz nekem is az agyamra ment. Habár szépen énekelt. -
#2864 Dettó.. :D -
r4pt0r #2863 Ronon azért jó volt amikor baszogatta Rodnit, meg amikor a dokiért "harcoltak" az is jó volt.
De Teyla mindig idegesítő volt, hülye fejek, hülye szövegek. Amikor róla szólt egy rész, alig bírtam végig nézni. :D -
#2862 igaz igaz.. -
#2861 Kajla Teyla alias Teyla Emmagan az SGA-ból... Nos ő és Ronon lett volna az, akiket kidobtam volna a Vendéglőben a világ végén és elhúztam volna! De Rononnak néha legalább volt pár értelmes jelenete -
HUmanHunter #2860 Greer -
Micsu #2859 Kajla? -
r4pt0r #2858 Chloe csak annyira idegesítő mint Kajla, sőt ő még inkább idegesítő volt a számomra.
Az tény hogy eddig nem sikerült sok jó karaktert előrántani, de azért Rush ott van a szeren, Elit is bírom a hülye beszólásai miatt, meg van 1-2 ember akiből még lehet valamit kihozni.
-
#2857 Jah bocs, még az idegbeteg feka szoldzsa is elment az elején, az maradhatna Rush mellett, ha kicsit valószerűbbé teszik. De pl. Eli egy vicc, Chloe pedig már inklább szomorú...
Annyira szeretnék élővé, valódi kézzel fogható emberként ábrázolni a szereplőket, hogy szvsz, pont átestek a túloldalra és nem lehet komolyan venni őket, mintahogy az egész sorozatot sem. Hogy lehetne már aggódni ilyen átlátszó, fél dimenziós karik sorásért, avagy életéért?! A szenátorból is ki lehetett volna hozni valami valódit, erre azt meg kinyírják az elején, hogy érezzük, hogy komoly. Nem jött össze. -
#2856 Szerintem feldughatnák a seggükbe a sok unszimpi, érdektelen, szappanoperákban is altatós karakterüket és próbálhatnának szerethető, heroizálható, idealista karikat keresni, akikkel/ügyükkel lehet azonosulni, lásd. SG1, ott bejött. Rush persze jó, ő elmegy, még ha túl is játszatják néha.
Persze megértem én, hogy O'Neill - Carter - Daniel - Teal'c - Hammond - Bra'tac csaptot nem lehet űberelni, nem csoda, mert ilyen epikus csapatot soha semmiben sem tudtak összehozni sem előtte, sem azóta. DE azért valamit mégiscsak meg kéne már próbálni, vaze! Akármit...
Heroic high sci-fi-ből csináltak egy lowlife szenvedős családsorozatot. Ezt mégis hogy? -
#2855 Ez szomorú... -
r4pt0r #2854 Semmit nem dolgoztak át, eddig is ilyenre tervezték, hogy a második felére ismerünk meg idegen fajt. A személyes oldal továbbra is jelen lesz, sőt már most mondom biztos lesz olyan amiben csak az lesz. -
VvD #2853 Igen, pontosan ezt gondolom én is. -
#2852 Így utólag, most hogy jönnek a jobb részek, azt mondom, tapogatóztak. Ugyebár több helyen is nyilatkozták, hogy szakítani akarnak az eddigi bumm első részben főellenség és velük püföljük egymást a következő 5 évadon keresztül, kicsit a szereplők személyes oldalára próbálnak rágyúrni. Ezzel ugyebár elérték azt, hogy átestek a ló másik oldalára és full szappanoperát csináltak a sorozatból. Ez a három hónap szünet pont elég volt arra, hogy átdolgozzák az eddigi koncepciót, és most végre úgy néz ki sikerült megtalálni az egyensúlyt a két oldal között, és egyre jobb részeket kreálnak :) -
Reg5 #2851 Tehát a 9-10. évadot inkább egy új spin-offként kellett volna elindítani. -
Reg5 #2850 Azért azt senki ne mondja, hogy a 8. évad akkora kéjutazás volt a későbbiekhez képest. 20 részen keresztül élvezhettük kedvenc tábornokunk unott arcát, miközben az SG1 gyakorlatilag tetszhalott állapotban létezgetett; még szerencse, hogy a sorozat alcíme amúgy SG1 volt... Számomra az O'neilles évadok az 1-7-ig tartanak.
A 8. évad az egy elúnt de történet miatt "muszály volt" évad lett, majd a 9-10 ismét jó volt, csak jobb lett volna helyette egy spinoff.
Az SGU-val újabban nincs bajom, csak azt nem értem, hogy az évad első részében mit csináltak az írók? Vagy befogták a portást kényszermunkára? -
#2849 :) Az 51st State című filmben is nagyot alakít. -
#2848 Teljes mertekben egyetertek, enis igy voltam ezekkel. :D -
#2847 Nem tudom , szerintem nagyon jó volt a SGA eleje
Sg ben nekem onnantól volt gyenge , hogy o"neil távozott -
r4pt0r #2846 SGA eleje rossz volt, vége már egész jó.
SG1 eleje, vége nagyon jó, közepe meg kicsit gyenge. -
spike0007 #2845 Az hogy gyengén indult finom fogalmazás. Most már egész jó, de messze nem üti meg az SG1 és SGA szintjét. Nézzétek vissza az első részeket a két sorozatban üzenem mindenkinek. Na az fielinges, itt meg legalább 6 részben csak szenvedés volt.
Most már kezd alakulni, nekem eddig az űrlényes a kedvenc részem. Remélem felpörög már végig, akkor eléri a nagy elődök szintjét. -
#2844 mr rush éneklős oldala :)