StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nekem már a Universböl van elegem !
Ízlések és pofonok <#vigyor5>#vigyor5>
Bár arra biztos elég lenne egy film is
De én hamár lesz új SG , inkább valami olyasmit várnék mint a SG1 vagy a SGA , már mint ne azt hogy csak egyetlen egy hajó van a közép pontban !
Olyan jó volt , mint a SG1ben mint a SGA ban, látni ahogy szövetkeztek a Ori meg a õs repliátorok ellen !
Universben ilyen kaliberû ûrcsata , még csak hírbõl sem volt !
Mostanában nem kell semmilyen SG-re számítani, Wright is megmondta. Az MGM meg semmi olyanba nem kezd, ami bizonytalan, elvégre elég szar a pénzügyi helyzetük még mindig. Örültek, hogy megmenekültek a csõdtõl...
SGA-tól nekem a végére herótom lett de nagyon. McKay jöhet, esetleg Shepard, de a többiek...
Armin & Ayu fan
Az 100% hogy nem a SGU- lesz !
A Atlantiszt sokkal jobban várná vissza a nép , legyen folytatás , vagy csak egy film !
Amúgy is ha egyáltalán valamit le zárnak , akkor evidens hogy a SGA-t kell lezárni
Az lett elõbb beígérve
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
kíváncsi vagyok,hogy vajon vissza hozzák e 3 év múlva😄
Mert ha lesz SG valamikor akkor remélem ezt már lezárják legalább egy filmel 3 év múlva.
PSN ID:misi2mezei
voltak töltelék részek, voltak mélypontok, amikor tényleg elég uncsi és érdektelen volt, azonban az utóbbi néhány rész, és fõleg ez a zárás ráébresztett arra, hogy nagy kár, hogy nem folytatják.
mert bár sosem lett volna "olyan", mint az SG-1 meg az SGA, a maga nemében jó volt, és még sokkal jobb lehetett volna, érezhetõ volt a végére a javulás, a fejlõdés. ez a befejezõ rész pedig azért is zseniális, mert ha soha nem is folytatják esetleg, akkor is megállja a helyét.
<#eljen>#eljen>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Armin & Ayu fan
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Nagyon tetszett az elején a drónos jelenet, ahol végre belevittek egy "kamikaze" csavart a történetbe. Meg nem is nagyon tudok kiemelni dolgokat, minden tetszett. Ezért a befejezésért azt mondom hogy kár hogy vége lett. Persze ez nem menti fel a másfél évados szenvedést.
Remélem elõbb utóbb láthatjuk a folytatást. Már most érzem a hiányát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Elõtte is volt már csak drágában , még én is 9900-et fizetem a 384-esért <#idiota>#idiota>
Nem tudom , hanyadik évadnál tartott akkor a sorozat de úgy 5-6-7 kb !
Hát igen ennyit a SGU ról , szép volt , jónak már kevésbé mondhatnám , de legalább volt valami
Most semmi sem lesz, jó hosszú ideig !
Talán majd a Stargate is elõkerül 5-10 év múlva , mint most nem régebben a star trek
És készül abból is egy egész estés , mozi film , vagy valami hasonló !
Én még mindig jobban örülnék , ha a Atlantiszt folytatnák , mint a SGU-t !
Hát, ennyi volt SGU. Kár érte. Uraim, minden kedves topiklátogatónak köszönöm a részvételt, megtiszteltetés volt itt lenni! Isten áldja Önöket!
3 év múlva folyt. köv. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
STARGATE UNIVERSE 10/10. Egyike a legjobb sorozatoknak, amit valaha láttam.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ha MGM anyagilag rendbejön, szerintem bölcs lépés lenne a részükrõl a negyedik széria indítása. Addigra már a rajongók is kiéheznének(én tuti ki lennék)egy jó kis Csillagkapura. Abban viszont már nem lennék biztos hogy csatornánaK újra a SYFY lenne a legjobb választás

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Ép ez volt a veszte !
Hogy csak a vége felé , kezdet jó lenni !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Összességében volt potenciál a sorozatban a évad utolsó 4-5 részére egy rossz szavam se lehet. A szereplõgárdát idõvel megkedveltem, a történet is noha sose lesz befejezve a vége fele jó irányra terelõdött, ami azonban az SGU legnagyobb pozitívuma volt számomra az a zene. Szerintem az a legjobb volt a Csillagkapuk közt.
További pozitívum volt még( a BSG koppintás ellenére) hogy sokkal érettebb, komolyabb hangulata volt az SGU-nak az SG1 és SGA-hoz képest.
Remélem mihamarabb jön a Csillagkapu reboot a negyedik sorozattal.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
de ez már nagyon off itt.
PSN ID:misi2mezei