StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
"Hejjesírás"? Miaf@sz?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

És ki akarja megnézni hogy szélõvik a lidérceket? Nem jelentenek komoly fenyegetést, SG-1 esetén még nem volt lezárva, mint ahogy SGU sincs most, de SGA kapott egy jó lezárást.

Szerintem semmi olyan történetszál nem maradt benne ami igényelné a "lezáró" filmet. SGU-ra ráférne, de azt meg 90 percben lehetetlen elmesélni olcsó DVD film keretein belül.

Kövesdi A
Ahány ház , annyi szokás
Nekem már a Universböl van elegem !
Ízlések és pofonok <#vigyor5>

szép volt, jó volt, csak elég volt 😊 legalábbis nekem...

Kövesdi A
A lidércek még nem pusztultak ki , ellenük még mehetne egy kis war <#idiota>
Bár arra biztos elég lenne egy film is
De én hamár lesz új SG , inkább valami olyasmit várnék mint a SG1 vagy a SGA , már mint ne azt hogy csak egyetlen egy hajó van a közép pontban !
Olyan jó volt , mint a SG1ben mint a SGA ban, látni ahogy szövetkeztek a Ori meg a õs repliátorok ellen !
Universben ilyen kaliberû ûrcsata , még csak hírbõl sem volt !

Az SGA azért szépen le lett zárva, mármint a fõszál. Gondolom egy folyatásban eljátszanák ugyan azt amit az SG1 8. évad elején.

Hejjesírásod ott van <#idiota>

Mostanában nem kell semmilyen SG-re számítani, Wright is megmondta. Az MGM meg semmi olyanba nem kezd, ami bizonytalan, elvégre elég szar a pénzügyi helyzetük még mindig. Örültek, hogy megmenekültek a csõdtõl...

Hát akkor már inkább legyen SG-1 😊 bánomisén, h megöregedtek a szereplõk, stb.

SGA-tól nekem a végére herótom lett de nagyon. McKay jöhet, esetleg Shepard, de a többiek...

Andr0
szerintem lesz még SG, jó kis márka az SG azért, és ha nem is az mgm akkor vki más csinálja majd.

Armin & Ayu fan

Kövesdi A
Szerintem , ha "HA" lesz még valaha , új csillagkapu sorozat
Az 100% hogy nem a SGU- lesz !
A Atlantiszt sokkal jobban várná vissza a nép , legyen folytatás , vagy csak egy film !
Amúgy is ha egyáltalán valamit le zárnak , akkor evidens hogy a SGA-t kell lezárni
Az lett elõbb beígérve

szerintem itt senki sem biztos benne, hogy lesz "fojtatás", max reménykedünk...

mi ez a 3 év múlva? mire fel vagytok ennyire biztosak hogy lesz valamilyen SG fojtatás?(fõleg ekkora minõségi és anyagi bukás után) és mibõl gondoljátok hogy sgu fojtatás lesz ha újra belevágnak csillagkapu gyártásba?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

jó lezárás volt.
kíváncsi vagyok,hogy vajon vissza hozzák e 3 év múlva😄
Mert ha lesz SG valamikor akkor remélem ezt már lezárják legalább egy filmel 3 év múlva.

PSN ID:misi2mezei

de ha hozzátett volna, akkor nem lett volna életképes befejezés 2 évad esetén. így viszont lóg a levegõben a folytatás, de ha nem lesz, akkor is rá lehet fogni, hogy úgy-ahogy kikerekedett a vége.

A végével csak az a baj, hogy a fõ sztoriszálhoz egy centit nem tett hozzá. A zárás viszont nekem is tetszett, bár Eli egója már kezdett nagyon derogálni.

nos, bár én végig azok közé tartoztam, akik sírva röhögtek az ilyen "meggyalázza az sg nevet" meg "ez minden csak nem esgé" típusú kommenteken, teljesen én sem voltam elégedett a sorozattal.
voltak töltelék részek, voltak mélypontok, amikor tényleg elég uncsi és érdektelen volt, azonban az utóbbi néhány rész, és fõleg ez a zárás ráébresztett arra, hogy nagy kár, hogy nem folytatják.

mert bár sosem lett volna "olyan", mint az SG-1 meg az SGA, a maga nemében jó volt, és még sokkal jobb lehetett volna, érezhetõ volt a végére a javulás, a fejlõdés. ez a befejezõ rész pedig azért is zseniális, mert ha soha nem is folytatják esetleg, akkor is megállja a helyét.

<#eljen>

a fenébe.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Andr0
igaz, pont jókor ment a kasza xD mire felkelnek a fedélzeten addigra nincs Föld 😄

Armin & Ayu fan

TreDoR
Jovore minmeghalunk <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Victor1103
De jó világ is lesz 20 év múlva amikor a leggagyibb scifi sorozat vagy tv film fog úgy kinézni mint most az Avatar pl.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

jackoneill90
20 év múlva Gyeretk vissza sg.hu-re ha még lesz, mert jön a feldolgozás és az mindhárom sorozatot kenterbe veri majd. lesznek benne az eredeti színészek is, tolókocsival meg járókerettel és megmentik a fiatal szereplõkkel együtt a világot ismét. Hát nem lesz jó ?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Király rész volt!

Nagyon tetszett az elején a drónos jelenet, ahol végre belevittek egy "kamikaze" csavart a történetbe. Meg nem is nagyon tudok kiemelni dolgokat, minden tetszett. Ezért a befejezésért azt mondom hogy kár hogy vége lett. Persze ez nem menti fel a másfél évados szenvedést.
Így már értem, másra gondoltam.

Ez egy jó lezárása volt az évadnak. Elvileg ezzel bármikor folytathatóvá vált.

Remélem elõbb utóbb láthatjuk a folytatást. Már most érzem a hiányát.

cylonflatus
Nézted is a sorozatot, vagy csak beugrassz néha kommentelni?<#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3 évig lesz sztázisban a legénység, ennyit fog menni egyhuzamban a Destiny...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Kövesdi A
Ez nem igaz , nekem 2003 közepe felé már volt ADSl-em ha jól emlékszem !
Elõtte is volt már csak drágában , még én is 9900-et fizetem a 384-esért <#idiota>
Nem tudom , hanyadik évadnál tartott akkor a sorozat de úgy 5-6-7 kb !

Hát igen ennyit a SGU ról , szép volt , jónak már kevésbé mondhatnám , de legalább volt valami
Most semmi sem lesz, jó hosszú ideig !
Talán majd a Stargate is elõkerül 5-10 év múlva , mint most nem régebben a star trek
És készül abból is egy egész estés , mozi film , vagy valami hasonló !
Én még mindig jobban örülnék , ha a Atlantiszt folytatnák , mint a SGU-t !

an estimated 1.134 million viewers (Live + Same Day) tuned in to the final episode of SGU. “Gauntlet” marked a 14 percent improvement over last week’s episode, and scored a 0.5 rating in the Adults 18 to 49 demographic.

Mi ez a 3 év?

Találkozunk három év múlva... :-(

Hát, ennyi volt SGU. Kár érte. Uraim, minden kedves topiklátogatónak köszönöm a részvételt, megtiszteltetés volt itt lenni! Isten áldja Önöket!
Narxis
Jó záró rész volt, kár, hogy csak akkor tudtak értékelhetõ epizódokat készíteni amikor már megcsapta õket a kasza szele.

3 év múlva folyt. köv. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stargatelost
Én örültem, hogy nem mutatták meg a hibernáció utánt. Így legalább nem vertem a fejem a monitorba a cliffhanger miatt. Ez a körülményekhez képest (értsd: nem lesz folytatás) elfogadható cliff volt. Aztán ki tudja, lehet pont 3 év múlva lesz az MGM-nél valami, aztán tényleg jöhet egy film vagy akármi 😄

STARGATE UNIVERSE 10/10. Egyike a legjobb sorozatoknak, amit valaha láttam.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

TreDoR
SG1 idején max. betárcsázós net volt XD

Malakai
Fikázni, panaszkodni imádnak az emberek, hát még itt sg-n. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kövesdi A
Jah , ezt lehet legjobban szidni <#idiota>

Victor1103
Azért az fura, hogy mégse volt olyan sikeres mint elõdei mégis ebbe a fórumba jött a legtöbb komment ami csilagkapus fórum. Ezek szerint csak volt mirõl beszélni😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Jó én se arra számítottam, hogy jövõre jön a negyedik széria, de ki mondja meg, hogy 2015-16 tájékán esetleg ez nem következhetne be.
Ha MGM anyagilag rendbejön, szerintem bölcs lépés lenne a részükrõl a negyedik széria indítása. Addigra már a rajongók is kiéheznének(én tuti ki lennék)egy jó kis Csillagkapura. Abban viszont már nem lennék biztos hogy csatornánaK újra a SYFY lenne a legjobb választás

TreDoR
Annyira igen, mint pl. az Atlantist.

Igen lezárták az évadot, de a sorozatot nem.

cylonflatus
Feleslegesen reménykedsz, az SG-nek végleg lõttek 😞

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Andr0
akkor 3 év múlva jön a 3. évad😄

Armin & Ayu fan

TreDoR
Nah, legalább lezárták.

Kövesdi A
"a vége fele jó irányra terelõdött"

Ép ez volt a veszte !
Hogy csak a vége felé , kezdet jó lenni !

Victor1103
Jó zárórész volt, tényleg sajnálom, hogy vége.<#rinya>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig annyira reménykedtem benne hogy ha másnem 1-2 percet mutatnak abból mi történik 3 év múlva miután felébrednek a hibernációból, de ez sajnos nem történt meg.

Összességében volt potenciál a sorozatban a évad utolsó 4-5 részére egy rossz szavam se lehet. A szereplõgárdát idõvel megkedveltem, a történet is noha sose lesz befejezve a vége fele jó irányra terelõdött, ami azonban az SGU legnagyobb pozitívuma volt számomra az a zene. Szerintem az a legjobb volt a Csillagkapuk közt.
További pozitívum volt még( a BSG koppintás ellenére) hogy sokkal érettebb, komolyabb hangulata volt az SGU-nak az SG1 és SGA-hoz képest.

Remélem mihamarabb jön a Csillagkapu reboot a negyedik sorozattal.

Andr0
Hát akkor ennyi... jó zárás volt szerintem, és sajnálom hogy vége.

Armin & Ayu fan

azért SGU-ban is megmentették a Földet LA-tõl, jó nem pont olyan nagy támadás volt, de ott is a Föld volt a központban.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Az amcsiknak mond.

ST-ben az ilyen dolgokon, hogy nem stimmel valami, nem szerepel egy faj nem kell felakadni, rengeteg ilyen van
attól,hogy nem említették még nem jelenti azt,hogy nem történt meg elvégre több mint 200 évvel korábban volt.
de ez már nagyon off itt.

PSN ID:misi2mezei