4805
StarGate Universe (TV)
  • öregharcsa
    pozitívum: végre abbahagyták az idegesítő kameraképek erőltetését

negatívum: Nem ölték meg TJ-t!! Lagymatag story...ezt a qwa hajót soha nem fedezik fel, soha nem fogy el az orvosi műszer-kötszer és agyig van ilyen hibákkal a sorozat...

kezdésnek elmegy, de ha csak ennyire futja a következő epizódoknál is, akkor borítékolhatjuk hogy nem lesz 3. évad...
  • Fabio Capello
  • Valezius
    Jó beszólás :)
  • TreDoR
    Nagyot csalódtam ebben a részben, reménykedtem, hogy az új évadban már végre szerepelni fog Leticia Calderón, de nem.
  • xido
    Hát gyerekek ez lófasz rész volt számomra,főleg mint évad nyitó...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Chloe hirtelen táltos lesz,mondjuk tippelnék valami kísérletet,mikor elrabolták őt,hátha attól jobban regenerál...TJ álma szirup és unalom,annyi sorozatban ellőtték,hogy nem tudtam izgulni..
    Robert Knepper behozása szánalmas,hirtelen ott van közöttük,mikor az előző részeben elég sok Lucian-t láttuk,addig ez állt a sarokban?..Szokásos vége szomi-snittet már tekertem..és még egy kurva főcímet se tudnak csinálni továbbra sem..
  • joshua
    javítás: "mind az sg-1et, mind az atlantist."

Bocsi a dupláért:)
  • joshua
    Alakul, jobb mint az első évad...de ne haragudjatok, semmi várós érzésem nincs a következő résszel kapcsolatban. A végére annyira vártam valami ellenséget, bonyodalmat, de mi történt? inkább semmi:D Nemtudom...jelenleg ezerszer jobban élvezem mint az sg-1, mind az atlantisos részeket, amiket amúgy is 100szor láttam.
    Na de ugye a remény hal meg utoljára, ezért nagyon remélem, hogy valami fasza történetet kerítenek ebből.
  • Borg
    Csak vissza ne hozzák Kivát ezzel a gyógyulós agymenéssel.. vagy valamelyik másik luciant. Mondjuk a kis vörös aki "megtért" nem rossz :)

Nagyon ideje volt már, hogy pozitív irányba mozduljon a sorozat. A két banda szövetsége jó kezdet, a következő lépés lehetne, hogy az egész hajót végre kontrollálni tudják. Bőven izgalmas történeteket keríthetnének úgy is, ha nem folyton a hajó műszaki állapotával kell baszakodni.
  • Andr0
    én mostantól nagy SGU fan és protektor vagyok:D nekem tetszik.. lehet hogy megszoktam vagy nem tudom de jó:D pl ez jó volt hogy:
    Cloe cica lába meggyógyult, Rush boy bekeményít, Az az ismeretlen LSZ-es csaj lövöldözik orrba szájjba... akkor TJ és Carmen szál meg az a galaxis amit kukkoltak a bolygóról és hajóról, Kiva megdöglött(Hála az egeknek:D) meg össze spanoltak az LSZ-esek és a Tauri népe:D

Már csak egy véres több ezer hajós, több tucat fajos intergalaktikus háború kell és közben megjelenik Atlantis is(merthogy ugye az Atlantis film még nem készül so bármi történhet:D)
  • Kövesdi A
    Na , már lassan úgy érzem , fölösleges lesz holnap le szednem a részt
  • CharrDen
    De azért nem volt ez olyan rossz.
  • Kiado
    Jobb évadnyitóra számítottam... :/
  • Reg5
    Hát nem sok dolog történt, de az utolsó perc azért érdekes volt :)
  • kBagyula #3432
    köszi!
  • Fabio Capello
    Kletty :]
  • kBagyula #3430
    hun? (helyileg)
  • Fabio Capello
    Kész a felirat! :)
  • Fabio Capello
    én húsz liter vizet kiizzadtam, hogy vajon mi fog történni a következő percben... :D
  • PiszkosFred
    Izgalmas.
  • Lysandus
    Mondjátok már, hogy izgalmas! Legalább addig izguljak, amíg meg nem nézem! :-))
  • Lysandus
    Külön iparággá vált az előzetesek készítése. Minél pörgősebbek, minél akciódúsabbak, és minél drámaibbak legyenek. Az a baj, hogy sokszor az összes izgalmas jelenetet bele lehet vágni egy harminc másodperces - egy perces előzetesbe...
  • Gordis2k
    Az a baj, hogy az első évadból is van olyan video ami alapján azt hinnéd az egy jó film... a 20 legjobb jelenet/cgi összevégva eg jó zenével...parasztvakítás.
  • Csörcsike
    Én megnéztem az évadnak a bemutató kis videóját. Az nagyon ígéretesnek tűnik. Remélem, hogy végre lesz egy nagyon jó kis évad hiszen az előző nem volt akkora nagy durranás. Nagyon szeretném, ha ez az évad olyan lenne, hogy mindenki stresszbe lenne mindig egy hétig, hogy mi fog történni a következő részben és, hogy miért kell megint egy hetet várni a részre.
  • Gordis2k
    Nekem az jut eszembe róla, hogy szanalmas.hu.....
  • Narxis
    Durva rész volt, rengeteg pew-pew-vel. :D
  • Fabio Capello
    Harr....

Hát, nem sok minden változott, annak azért örülök hogy TJ életben maradt, de ennek a sorozatnak ebben az évadban sokkal többet kell letenni az asztalra, hogy nézhető maradjon... Sajnos ez megint egy tinglitangli rész volt, annyi mindent ki lehetne hozni a dolgokból, de egyszerűen nem ragadják meg a már elkezdett szálakat... :/
  • wander01
    höhö hát mi pottyant közénk?

Stargate.Universe.S02E01.HDTV.XviD-P0W4
  • Andr0
    Hát Cicmax elég gyorsan szokott feliratot alkotni, bár most hogy szerdán kell neki... ki tudja o.0
  • Kövesdi A
    + 1-2 nap , a magyar felirat
    De akkor úgy tűnik , minden hétvégén nézek majd stargate-t
  • haywire
    nekünk már holnap lesz. az időeltolódás miatt szerda hajnalba nekünk :)
  • blbogus
    ma? :) gondolom csak hajnalban kerül fel.. kibírom :)
  • Julius Caesar
    Jó, jó igazad van, bocs. De most még úgy sincs miről beszélni, inkább mint a pangás.

De ha kijön az évadnyitó, megbeszéljük kloé problémáit ;)
  • Andr0
    igen 2000-2005 között sok jó sci-fi volt. épp azt beszélgettem az SGU/SGA/Caprica feliratkészítőjével tegnap este, hogy firefly SG1 SGA Andromeda Star Trek.. ilyenek mostanság nagyon hiányoznak.
  • Reg5
    Én mostanában "régebbi" scifiket nézek. Amúgy érdekes, hogy a '90-es vagy a 2000-es évek eleje felé hasonló vagy akár sokkal kevesebb pénzből is mekkora scifi sorozatokat csináltak, és sajnos azokhoz képest az SGU nagyon sehol nincs :(
  • Andr0
    én tényleg várom >.> végre vmi sci-fi mégha csak félig is az:D SW-nek szerintem nincs:D
  • Reg5
    Leszarom ki mennyire várja, és szerinte milyen a sorozat, de ez az SGU topikja. Amúgy az SW-s mesének nincs topikja?
  • Andr0
    jaja nagy volt:D

@Reg5: kedden SGU wááááá:D:D:D jó lesz ez.. érzem én:D
  • Reg5
    Még szerencse, hogy ez az SGU topikja.
  • Julius Caesar
    Már a harmadik rész is kint van :)
  • Andr0
    énis a rajzfilmről beszélek! Season 3 jött most ki (péntek éjjel van air amerikában so holnap reggel már tölthető)

én róluk beszélek>>