StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
A sorozat átment dögunalomból idegesítõbe.
Young-ot simán meg tudnám ölni egy rozsdás kiskanállal, remélem egy csomóan meghalnak majd a következõ évadban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó rész volt, de miért éreztem azt, hogy megint nem történt fél óráig semmi csak az utolsó tíz percben? :S
szerk: nyáron mindenki forgat😄
Armin & Ayu fan
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Armin & Ayu fan
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Második évad is ütõsnek ígérkezik😊
Ha nem indul a video: link
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Caprica City felett lépnek ki az FTL-bõl(idõközben beugrottak) és pont ott járunk hogy Zoe összetöri a robottestet a Destiny zuhan jönnek a Battlestar-ok megnézni mi ez az új Cylon fejlesztésû ûrhajó a raptorok felszállnak meg a viperák.. a Destiny-n azt hiszik vmi új goauld fejelsztésrõl van szó tüzet nyitnak Caprica viszonozza a tüzet éééés CUT folyt köv októberben😄 Így hozzák össze a 2 sorit😄😄
Armin & Ayu fan
és az uccsó pillanatban asgard sugárral megjön Obiván és Anakin, és megmentik a destinyt a klónokkal 😄
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
hát tényleg szenvedni fogunk októberig. de biztos nagyon nagy évadnyitó rész lesz.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
amugy faja rész volt, ez a napfényben elégõ vámpir feeling naon bejött 😄
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
viszont eli milyen jó formába van már, simán végigcipeli a ribit a hajón xD
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
"Im not there ...but Im starting to wonder if maybe I should be."
Felcsillant a remény egy pillanatra, bár így lenne <#szomoru1>#szomoru1>
Ezt a kapus dolgot olyan szinten baszták el hogy még én is szégyeltem magam amiért néztem.
Kaputeremben meghagyni a levegõt viszont a termet körülvevõ hajórészben nem, minél jobban ki akarnak jönni, minél több ajtót nyitnak ki annál jobban ártanak maguknak -> kénytelenek megadni magukat, mi olyan nehéz ebben?
...vagy felnyomni a széndioxid szintet 10%-ra, mindenki aki átjön pillanatok alatt elájul.
Na mindegy legalább volt halálsugár meg felrobbanó bolygó úgyhogy boldog panda vagyok <#hehe>#hehe>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lehetetlen lett volna tartani a kaput, hiszen ahogy a földiek, úgy a Lucianok is konkrétan bezuhantak a kapun keresztül, nem simán átsétáltak. Helyismeretük is volt bõven, hiszen telford csilliárdszor járt a hajón, és egyértelmû hogy nem telford volt az egyetlen tégla a csillagkapu parancsnokságon, hanem akad még bõven besúgójuk, kész információáradat. A kaputeremnek pedig legalább négy bejárata van, nem csak az az egy, és ha figyeltetek, láthattátok hogy amint kinyílt az ajtó rögtön 2-3 gránáttal indítottak, ami már szétzúzta a védelemre felállított pozíciókat.
Jól volt ez így, max annak nem, aki szõrszálhasogató akar lenni :]
Amit viszont én nem értek, hogy miért rakták át az egész földi bázist a Pentagonba? még a kommunikációs cuccot is, holott amennyire én tudom a csillagkapu még mindig egy titkosított program, közönséges pentagoni alkalmazottak a közelébe se szimatolhatnak a dolgoknak... Hiányzik a jó öreg SGC 😞
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|