StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sherlock1
Remélem tovább csökken a nézettsége és végre vége lesz ennek a stargate gyalázó szarnak.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Andr0
én inkább
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TJ-met akarom vissza😄

Armin & Ayu fan

hahh...

A sorozat átment dögunalomból idegesítõbe.

Young-ot simán meg tudnám ölni egy rozsdás kiskanállal, remélem egy csomóan meghalnak majd a következõ évadban.

Akkor nem csak nekem tûnt fel, csak nem voltam benne biztos. 😄

Bocsi a dupláért, most nézem, hogy jön a Destinyre T-BAG!!! 😄

TJ nem marad, mert a színésznõ a való életben is terhes és pont ezért ki akarták írni...

Jó rész volt, de miért éreztem azt, hogy megint nem történt fél óráig semmi csak az utolsó tíz percben? :S

Andr0
Caprica SGU meg Sanctuary majd együtt fog menni most már elvileg ey ideig. Eureka fog most jönni 1 hónap múlva😄 holnap True Blood mg aug.-ban Weeds..😄 nem nagyon tudok más nyári sorozatról😄

szerk: nyáron mindenki forgat😄

Armin & Ayu fan

Nem, csak õsszel folytatódik.

Victor1103
Most amúgy visszatér a Caprica az SGU helyett? Az utóbbi idõkben õk váltogatták egymást.Valami SyFy sorozat kell nekem nyárra is😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Andr0
1x20:

Az a szégyen gyalázatot😄 felpörögtünk a végére.. Valakinek meg kell halnia, de ki lesz az?😄 most van választék.. TJ maradjon!!Kiváncsi vagyok Rush hogy menti meg a team-et😄

Armin & Ayu fan

Zenszkij
Azért ez szégyen, hogy még Ukrajnában is leadják, de nálunk Magyarországon szó sincs arról, hogy valami levetítené. Komolyan gondolkodom, hogy felmondom a kábelt, csak a sport miatt éri meg...Folytatás októberben. Nem kapkodják el...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Victor1103
Jó évadzáró volt nekem tetszett.

Neeee!!Ha TJ meghal balhét csapok😄 Inkább Greert nyírják már ki végre meg Chloe is bedobhatná már a törülközõt azzal a golyóval a farába.

Második évad is ütõsnek ígérkezik😊

Ha nem indul a video: link

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Julius Caesar
Persze. Megjelenik az egész Open Circle Armada.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Narxis
Ez mekkora évadzáró volt már...lol. Durván összehozták.

Iláj milyet rambozott már a végén, kemény csávó lett... xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

exTrem
Joe polgártárs 😊

Volt már ilyen rész 😊 Bár az nem teljesen álom volt, hanem folyamatosan látta egy másik ember életét, ahogy az is az övét.

Kövesdi A
Nem kiderül hogy az egészet csak Jack O'Neill álmodta <#eplus2>
És vége <#wave>

Rosszul tudjátok. Kiderül, hogy Eli és Chloé testvérek, és hogy Eli-t valójában Luke-nak hívják. Majd megjelenik Bál, és elmondja Eli-nak, hogy Luke, I am your father!
Andr0
fú gyerekek nem tudom hogy ti mit néztetek.. az valami vietnámi átdolgozás lehetett mert a vége, hogy:

Caprica City felett lépnek ki az FTL-bõl(idõközben beugrottak) és pont ott járunk hogy Zoe összetöri a robottestet a Destiny zuhan jönnek a Battlestar-ok megnézni mi ez az új Cylon fejlesztésû ûrhajó a raptorok felszállnak meg a viperák.. a Destiny-n azt hiszik vmi új goauld fejelsztésrõl van szó tüzet nyitnak Caprica viszonozza a tüzet éééés CUT folyt köv októberben😄 Így hozzák össze a 2 sorit😄😄

Armin & Ayu fan

Fabio Capello
TUDTAM BAZEG TUDTAM!!!!!

és az uccsó pillanatban asgard sugárral megjön Obiván és Anakin, és megmentik a destinyt a klónokkal 😄

Narxis
jeeeeeeeeeeeeeeeee 😄

Zenszkij
Nem akarok spoilerezni, úgyhogy csak simán leírom. Az utolsó jelenetben megjelenik Kirk kapitány a U.S.S. Enterprisezal és tüzet nyit a Destynire LOOOOOOOL.

Andr0
ezeknek a dolgoknak azért van értéke mert várni kell rájuk 😉

Armin & Ayu fan

blbogus
mint abban az angol v mien suliban ahol felolvasták évzáron v nyiton a harry potter utolso részének a végét kiadása körül 😄 nem lenne most jo poén 😛

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Most már nem kell többet írni a végérõl mert valaki véletlen többet mond mint kéne, várjátok ki a szombatot. 😄

exTrem
nem kellene elspoilerezni semmit ....

megnézted ukrán szinkronnal?
hát tényleg szenvedni fogunk októberig. de biztos nagyon nagy évadnyitó rész lesz.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

blbogus
sztem pont igy lett volna eccerübb õket levadászni 😊 nem moorhun h a levegõben kell lelöni a csirkét 😄 bezuhannak, asse tudják hol áll a fejük, ami mellesleg fájhatott is, és csak paff egy egy headshot 😛 meg amugy ha én egy tervrajz alapján belépek egy terembe attol még muszáj körülnéznem, megszoknom és feleszmélnem h mi hol is van, nah meg meg kell találni a lehetséges célpontokat.. kétlem h telford élethû 3d-s rajzot csinált volna, ne adj isten 3d számitogépes vázlatot 😛

amugy faja rész volt, ez a napfényben elégõ vámpir feeling naon bejött 😄

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

ToCsEk
nana, csak nehogy felemelkedjen.<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

shaddam
Éreztem hogy messze lesz október...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

nagyon jó rész lesz. olyat fogtok nézni. fõleg a végén 😄

Narxis
én is.

kBagyula
én is.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Andr0
én inkább megvárom a szombat reggelt 😄

Armin & Ayu fan

a 20.részt innen letölthetitek ukrán szinkronnal. érdemes megnézni, az eddigi legjobb universe rész.
http://www.filestube.com/67bfafeee9cd8e6003e9,g/Stargate-Universe-S01E20-PDTVRip-ukr-by-Leshk.html

Fabio Capello
na igen 😄😄😄

én sims3-ban kinyomom a 150 kilót, akkor most erõs vagyok?: 😄😄😄😄😄

Hiszen már megmászott egy hegyet teljes felszereléssel a WoW-ban 😄D

Hát de a csaj se tûnik valami nehéznek. 😄

Fabio Capello
csak elvérzik mostmán...

viszont eli milyen jó formába van már, simán végigcipeli a ribit a hajón xD

kBagyula
...hát már combon van lõve. 😉

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Hát igen. És még Chloétól is meg lehetett volna szabadulni. :-)
RDA
"Im not there ...but Im starting to wonder if maybe I should be."
Felcsillant a remény egy pillanatra, bár így lenne <#szomoru1>

Ezt a kapus dolgot olyan szinten baszták el hogy még én is szégyeltem magam amiért néztem.
Kaputeremben meghagyni a levegõt viszont a termet körülvevõ hajórészben nem, minél jobban ki akarnak jönni, minél több ajtót nyitnak ki annál jobban ártanak maguknak -> kénytelenek megadni magukat, mi olyan nehéz ebben?

...vagy felnyomni a széndioxid szintet 10%-ra, mindenki aki átjön pillanatok alatt elájul.

Na mindegy legalább volt halálsugár meg felrobbanó bolygó úgyhogy boldog panda vagyok <#hehe>

Szerintem a pentagonba is van elég lezárt rész. 😄

Narxis
Ronon kellene a Végzetre, elintézné az egész bandát.

Fabio Capello
Spoiler alert feloldva, már nem kell, rég kinn van a magyar felirat :]

Lehetetlen lett volna tartani a kaput, hiszen ahogy a földiek, úgy a Lucianok is konkrétan bezuhantak a kapun keresztül, nem simán átsétáltak. Helyismeretük is volt bõven, hiszen telford csilliárdszor járt a hajón, és egyértelmû hogy nem telford volt az egyetlen tégla a csillagkapu parancsnokságon, hanem akad még bõven besúgójuk, kész információáradat. A kaputeremnek pedig legalább négy bejárata van, nem csak az az egy, és ha figyeltetek, láthattátok hogy amint kinyílt az ajtó rögtön 2-3 gránáttal indítottak, ami már szétzúzta a védelemre felállított pozíciókat.

Jól volt ez így, max annak nem, aki szõrszálhasogató akar lenni :]

Amit viszont én nem értek, hogy miért rakták át az egész földi bázist a Pentagonba? még a kommunikációs cuccot is, holott amennyire én tudom a csillagkapu még mindig egy titkosított program, közönséges pentagoni alkalmazottak a közelébe se szimatolhatnak a dolgoknak... Hiányzik a jó öreg SGC 😞

lehet fless gránát, vagy olyan amitõl elájul mindenki x méteres körzetben, de egyébként marha nagy kárt tettek volna pár frag granyóval

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Zenszkij
Hmm, elõre kiszívni a levegõt? LOL, vagy csak én vagyok józan paraszt gondolkodású ultralol.

Ilyesmivel nem próbálkozhatnának, mert kell nekik a hajó, nem akarnak benne kárt tenni.

és mi van ha gránátokkal indítanak csak utána jönnek át a kapun vagy erre nem gondoltál?,teóriát százat lehet gyártani, ne nézz ilyen jellegû sorozatot ha ezen fennakadsz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nagylaci
Rosszul emlékszel. Valami kütyüt tettek az ajtóra megnyomtak rajta egy gombot mire az kinyílt. A vágás a film vége felé van amikor Telford elindul az irányítóközpontba a csapatával.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|