StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De am legutóbb amazon.co.uk-n is láttam season 1 DVD-t, de talán kettõt is.
Bird: mondtam youtube. Írd be, clone wars chapter 1.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Hagy lessek bele))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Amúgy Youtube-on is megtudod nézni részenként, de nem ajánlom mert:
1. Minõsége nem mindig jó.
2. nincsenek összekapcsolva a részek, 5 percekenként látod az intrót 😄
3. mikor én néztem pont az utolsó 2 rész hiányzott.
TCW (A CGI-osat) próbáld ki nekem nagyon bejön. Könnyed kis sorozat.
róla beszélek (sry a képminõségért youtube vidibõl van)
Armin & Ayu fan
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Armin & Ayu fan
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Armin & Ayu fan
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Hát na, nem hagyhatjuk, hogy a legjobb szereplõ elhagyja a sorozatot <#idiota>#idiota>
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Bitang nagy spoiler SGU:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A két karakter Dr. Rodney McKay (David Hewlett) és Richard Woolsey (Robert Picardo) a Seizure címû epizódban fognak szerepelni. Egyelõre nem derült ki, hogy hogyan kapcsolódnak a hajó es legénysége sorsához, de várhatóan Rodney segítségére lesz szükség az Õs rendszerek kijavítására, míg Woolsey valószínûleg az IOA miatt Wray karakterével lesz összefüggésben.
Korábban a készítõk elzárkóztak a cross-overtõl, hogy a két testvérsorozat cselekménye ne keveredjen. Még mindig él ugyanis a remény az SG:A - Extinction címû DVD film leforgatására, de az MGM anyagi helyzete miatt ez már lehet, hogy soha nem készül el. Úgyhogy most a producerek úgy döntöttek, hogy nem várnak tovább a stúdióra és inkább majd a film forgatókönyvét igazítják az SG:U sorozathoz.
Vagyis Atlantis filmet majd akkor forgatják le ha lesz rá pénz...
Armin & Ayu fan
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Nagyon kellene már az az Atlantis film/filmek...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vagy eljönne todd a destinyre, és kinyirná az összes g*ci terroristát. 😄😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
End of line 😄
Aztán a sima clone wars (the nélkül) az rajzfilm, az is nézhetõ.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Fõleg . hogy a elsõ évad történet vezetése pocsék , 20 rész alatt , alig haladt a történet valamit !
Node azért történek csodák , hátha alkotnak a második évadban is valamit , Várom a 28adikát
Akkor eldõl minden , KUKA mint az elsõ évad vagy sem ,de remény mindig van
De én a trailerbõl még mindig nem látom a fényt az alagút végén <#szomoru2>#szomoru2>
Sajnálom hogy nem lehetett többet emgtudni az ösökröl (talán ök "épiteték" az a bolygót), vagy a köcsög idegenekröl.
A lucián szövetség meg olyan mint a geni. Pusztuljon mind. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls