4805
StarGate Universe (TV)
  • Victor1103
    Egyáltalán nem lep meg a Caprica kasza márcsak tényleg a SGU van hátra. Amióta a Scifi-ból SyFy lett a csatorna két zászlóshajójával szörnyű mit művelnek:S Egyedül a Sanctuary az ami a csatornáról említésreméltó sorozat de azt meg nem nézem..

A Caprica veszett fejsze, de itt ha összeszedik magukat a készítők a maradék 15 részben még tudnak valami érdemit alkotni, ha nem akkor ezt is kaszálják és a BattleStar Galactica: Blood and Chrome és a negyedik Stargate sorozattal szedjék össze magukjat végre a készítők.
  • Borg
    Capricának már kasza lett, most jöhet az SGU is...
  • sandor8206
    jó nagy szar rész volt ez is
  • Victor1103
    Aztán a végén annyira fasza rész lesz hogy ezen fog az agyad kattogni egész este:D Bár egy jó rész esélyének fenyegetettségi szintje kb 0 és 0.9% között van
  • sandor8206
    nekem az teszik az SGU-ban, hogy így este neki állok nézni, full elálmosodok rajta és jót alszok, persze végig nézem mert mindet végig szoktam, de ahogy vége shut down és már alszok is :-) jobb mint egy altató
    remélem ez is jó szar rész lesz :-P
  • TreDoR
    A múltheti után azt hittem nem tudnak szarabbat csinálni. :S
  • Victor1103
    "A színész megemlítette, hogy nagyon ritka az ilyen hatalmas dialógus a televíziózásban"
    Magyarul csak a pofázás, a pofázás és a mégtöbb pofázás:D
  • Victor1103
    Hmm:/
    "Colonel Young is plagued by strange visions of an Alien attack"

Ha nem lenne még elég a víziókból és a képzelgésekből.

Amúgymeg a 2 perces 2.évad trailer után én már semmilyen Stargate Universe promónak nem hiszek mert az is jól nézett ki de az évad idáig 0.

De még hátravan 15 rész szal bízva bízz:)
  • nyirog
    nah, jövő heti remélhetőleg már jobb lesz

• nyirog
    http://universe.csillagkapu.hu/hirek/1604
  • Narxis
    lol :D
  • HUmanHunter
    szerintem nem volt rossz, igaz kb fél óra múlva jöttem rá hogy mi is van :D
  • Count Adyn
    Azt hiszem ezzel már az ingerküszöbünket tesztelik kb, mert viccnek nagyon szar volt ilyen részt csinalni:D
  • Victor1103
    Szerintem is szarnak a nézők igényeire:( Az SGU-t szerintem netszerte éri nem kisrészben negatív kritika az 1x03 óta és az nem tegnap volt már... Szal ha más nem a második évadra kitalálhattak volna már egy értelmes koncepciót.
  • Narxis
    Felesleges kitartani szvsz... ha akartak volna akkor változtattak volna a sorozat irányán már az első 2 részben.
  • El Protector
    hát az volt:S
  • El Protector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Te jó ég, hogy ez milyen gyenge rész volt, nem hiszem, hogy volt már ennél unalmasabb, semmitmondóbb epizódja ennek a sorozatnak :((( De azért még kitartok :)
  • Agamemnon
    A magyar felirat: http://users.atw.hu/cicmax/CicMaxDownload.php?id=214

Köszi Cicmax!
  • Victor1103
    Hát legyen:D Megfertőzi valami csápos lény Matthew-t és a kezén valami kék szar kezd el kialakulni. Ettől mély álomba szenderül és azt álmodja hogy elveszi a Chloe-t. Ezek a részek az epizódban valami írgalmatlanul bénák ennyit említeni róluk töb mint elég. Végül úgy gyógyul meg hogy kiderül Chloe mivel valami csináltak rajta az idegenek immunis a méregre és végeznek rajta egy vérátömlesztést mármint Matt-en.
    Őszintén szólva nekem ez annyira de erőltetettnek tűnik és tényleg ha ezt a rész úgy ahogy van nem készítették volna el akkor az lett volna a legjobb. Mert ez még egy töltelékrésznek sem nevezhető hanem egyszerűen felesleg:(
  • Gordis2k
    Jöhet a dióhéjban:)
  • Victor1103
    2x05

Jaj istenkém ez mivolt? Mindjárt sírok
  • sherlock1
    http://feliratok.hs.vc/index.php?keres=universe

Ezeknek mindig sikerül borzalmasabbnál borzalmasabb részeket csinálniuk...
  • haywire
    5. részhez nem tudjátok van már angol felirat??
  • Narxis
    Ratyi rész volt bár a vége hangulatosra sikerült.
  • Julius Caesar
    Dettó. Engem egyedül Eli és Greer ne idegesít. Mert legalább őszinték.
    Rusht is bírom (egyedül ő az akinek helye lenne egy ilyen expedícióban) , de néha nagyon paraszkodik.
  • blbogus
    úgy legy.. ez most nekem sem jött be.. azért a titokszoba igen :)
  • sgaBence
    hát tényleg egy nulla volt, nem részletezem
    viszont, (nem tom spoiler e, inkább abba teszem)
    elvileg a következő rész kibaszott kurva nagy WTF lesz
  • Kövesdi A
    Az lenne a jó , ha rodney át jutna a végzetre és csak a 4/5dét pusztítaná el
    Vége lenne a dalnak , és még vicces is lenne
  • TreDoR
    Nekem Greerrel és Elijal semmi bajom, a többit ki lehet dobni az űrbe.
  • bandypappa
    Hol is kezdjem?

Csillagkapu rajongó vagyok, már az óta, hogy láttam pár részt még a tv3-on. Eddig még nem kommenteltem itt, mert nem éreztem szükségét annak, hogy leírjam milyen kultsorozat is a Csk.

Már fél évvel az sgu premierje előtt számoltam a napokat október 2.-ig, szóval "kicsit" elfogult vagyok a franchise iránt.

Eddig a No.1 sorozat az Sgu volt, de most már belátom hogy egy picsogós nulla lett a Csk-ból. Eddig nem szólt semmiről, csak nyavajogtak benne és itták a Brody-féle zugpálinkát. Ha ez igy megy tovább vége a dalnak és Félek hogy a franchisenak is. Sokan modják milyen jó ez a Bsg-s vonal. A Bsg-ben tudtak kufárkodni az idóvel, mert mindenkinek jutott egy kis idő részenként, itt meg 3 ember siránkozik és csók.

Chole, Greer megdögölhetne rendkívül irritálóak.
  • bandypappa
    "Arra gondolsz amikor azt mondja hogy "csak" a galaxis 3/4-ét pusztitotta el? :D"

A naprendszer 4/5-ét "csak". :)
  • Narxis
    jaja, meg "amúgy se lakott benne senki" xD
  • EnxTheOne
    Ha minden igaz, akkor chloet egy olyan kék idegen irányitja. És rush a székkel "megtaniotta" neki az angolt, és az igazi chloe meg "komában" van. Nagy geci :D:D:D:D Meg amikor látja azt a 2 embert rush, lehet hogy az is az idegenek miatt van? Ha választhatnék hogy kibe ültessek "nano robot kémeket" egy noname csaj, és a vezető tudos között... :D (Tudom hogy volt rola szó hogy vagy megürölt, vagy a hajó miatt látja öket)
  • EnxTheOne
    Arra gondolsz amikor azt mondja hogy "csak" a galaxis 3/4-ét pusztitotta el? :D
  • Narxis
    Egyik kedvenc jelenetem amikor Rodney magyarázkodik Wier-nek és később a húgának... xD
  • Fabio Capello

• TreDoR
    Azért nem egészen, SG1-ben állandóan világokat mentettek, az Atlantisban meg káoszba taszították a Pegazust.
  • Julius Caesar
    Tudom, hogy vannak ott szebbek is, de néha-néha befigyelt pár egyszerűbb is. Mindegy végülis.

Ilyen nézettséggel meszeltek neki.
  • Kövesdi A
    Meg se merem nézni a részt
  • Agamemnon
    A felirat linkje: http://users.atw.hu/cicmax/CicMaxDownload.php?id=210