4805
StarGate Universe (TV)
  • jackoneill90
    Szerintem ez egy borg űrhajó ami asszimilálni készül egy bolygónyi lényt.
  • haywire
    Sziasztok!
    A Stargate Infinity animációs sorozat részeihez hol találok magyar feliratot? Az első részhez találtam egy feliratot de az nagyon csúszik, a többihez meg egyáltalán nem találtam semmit se.
  • Tikal #4763
    ez a transformersből van? :)

egyébként ez az űrhajók Mercedes G-je :)
  • Borg
  • Fabio Capello
    AA +1
  • Tikal #4760
    A crusade excalibur szép.

• Gordis2k
    Hát szerintem a legszebb hajók a Babylon 5 ben vannak eggyik kedvencem a Crusade Excalibur illetve a White star vagy az Andromeda Ascendant az andromédából, esteleg kis gépekből a star trek xindi reptalian. A Desteny meg szerintem nem több mint egy modern cgis Venator star destroyer....
  • Tikal #4758
    Most akkor tényleg arról beszélünk hogy kinek mi a szép? :)

Te pedig még mindig nem mondtál semmit...legalább tudjuk már meg mi az etalon ;)
  • Borg
    Formatervben nem sok egyedi van rajta, max részletesebb a kidolgozása. A belseje meg szinte teljesen logikátlan, koncepció mentes káosz. Talán ha több idejük lett volna bemutatni, akkor összeáll a kép, de így semmi extra.
  • Tikal #4756
    Ja, belülről nagyon komor volt, de szerintem ez rendben volt... Nekem kicsit olyan steam punkos volt:)
  • Tikal #4755
    Ezt miből allapitottAd meg? Ha azt mondom hogy a Mercedes G a legszebb terepjáró szerintem akkor azt mondod hogy nem som terepjárót láthattam még csak mert nem egyezik az ízlésük?;)

Neked melyik a legszebb űrhajó egyebkent?
  • Narxis
    Nyilván nem kell mindegyik részben mutatni, hogy átlépnek a kapun de azt viszont elvártam volna, hogy egy kicsit több bolygóra mászkálás legyen. Az elején ezt annyira gagyin oldották meg(sivatagos és jeges rész), hogy fájdalmas volt. Így nem untam még magam Stargate nézése közben mint akkor. Sajnálom, de én így láttam. Igen, én is inkább Sliders-t néztem volna, de azt már sokszor láttam. :)
  • Narxis
    Kívülről még talán elfogadható, de belülről depressziós lesz tőle az ember. Az még egy dolog, hogy egy féle színt ismertek benne, de, hogy szándékosan ilyen gyér világítást tettek bele az már tényleg túlzás. Biztos meg lehet ezt is magyarázni, hogy nagyon régi hajó meg mittomén de akkor is lehangoló volt. Persze ha csak ennyi gond lett volna a sorozattal...
  • stargatelost
    Én láttam az ST-ken kívül minden sci-fit, de én is azt mondom, hogy az egyik legszebb. De valószínűleg ebben benne van az is, hogy pár éve készült (tehát baromi részletes, szép CGI - mielőtt belekötnétek tv-hez mérten), meg hát nagyon sokszor mutatták a látványos űrben, fasza zenével stb. :)
  • Borg
    Elég kevés scifit láthattál :)
  • Tikal #4750
    Ó és nem mellesleg az egyik legszebb űrhajó amit láttam a Destiny :)
  • Tikal #4749
    te pedig itt vesztetted el a lényeget... ugyanis ez semmit nem jelent arra vonatkozolag hogy mi a véleményem a sorozatról. vagy csak akkor lehetne rola véleményem ha láttam az összeset és kivulről kenem vágom a részeket? haha
  • kissssss
    egyetértek. +1
  • Gordis2k
    +1
  • Count Adyn
    "vagy nem tudom mennyit ment az első Stargate"
    itt vesztettél el minden maradék esélyt hogy komolyan vegyen valaki:D
  • Reg5
    Nem a másolással van a gond, hanem azzal, hogy semmit plusszt nem adtak hozzá. Az alap sorozatban is csak az utolsó 3 évadban kezdtek durván nyúlni, előtte ezzel nem annyira volt gond. Az SGU-ban viszont egyetlen eredeti ötlet nem volt, és ez a gond.
  • Tikal #4744
    Akkor azt állítod hogy a stargate szeria minden epizodja olyan sztorit mesélt el ami még csak kicsit sem hasonlitott semmire?:) Azért akárhogy is nézzuk, ezek a sorozatok nagyjábol ugyanazok, csak más karakterekkel...
  • Tikal #4743
    És akkor most miért nézzem még 2x20 részben a kaput, meg hogy hogyan mukodik stb.. volt erre 5 évad vagy nem tudom mennyit ment az első Stargate. És, ja nem sok olyan rész volt amikor nem kapcsolták be a kaput... nekem az lett volna uncsi és hihetetlen ha mind a 40 részben mennek valahova a kapuval és találnak is valami civilizáciot.. na akkor inkább a Sliders-t néztem volna :D
  • Tikal #4742
    plusz ha kiszállnak egy bolygon, és mondjuk van 5-6 órájuk felfedezni, szerintem simán hihető hogy nem találnak senkit. Csak gondolj bele, ha téged kiraknának a sziklás hegységben, vagy a szaharában, lehet nem lenne elég öt hat óra felfedezni a bolygot :)
  • Narxis
    WTF? Minden részben? Ez azért nem igaz, amúgy igen, az eredeti sorozatban mindig egy új bolygóra mentek és rengeteg rész szólt a kapuk eredetéről, működéséről. Persze akkor rakták le az alapokat is a későbbi részekhez, sorozatokhoz, filmekhez.
  • Tikal #4740
    Helyette voltak idegen fajok, űrcsaták... plusz miért kell minden bolygon életnek lennie? Voltak itt fajok a bolygokon egyébként, harcoltak is velük többször...
  • Narxis
    Nem is a karakterekről beszéltünk hanem, hogy milyen arányban volt a felfedezés/scifi/akció a karakterekről szóló érzelmi szálakkal szemben.
  • Tikal #4738
    Alig használták?? Én nem láttam az eredeti sorozatot, de itt minden részben mentek valahova a kapuval, az nem elég? Egész 50perc alatt a kaput kellett volna kapcsolgatni? :)
  • Tikal #4737
    nem szépülnek meg.. a hétvégén fejeztem be a sorozatot. szerintem jok voltak a karakterek.
  • Gordis2k
    Kis külömbseggel de kb. ugyan az...

May 5, 1997
    Children of Time

DS9: Children of Time The Defiant crew members are surprised when they discover a planet which is inhabited by their own descendants from a changed past. These "Children of Time" know that when the crew tries to leave the planet the Defiant will cross a temporal barrier. The ship will be thrown back in time and crash land on the planet, leaving no possibility to escape. The question arises whether it is right to allow the time travel in order to preserve the people on the planet, or to take countermeasures to get home. Sisko eventually decides to let things happen and orders a course towards the temporal field. However, the older version of Odo, who has spent the whole time on the planet mourning for Kira who died without medical treatment after having suffered a plasma shock, prevents the time travel. History is corrected, and the small colony on the planet ceases to exist. Still, the crew remembers them
  • Gordis2k
    Igan az egy jó sztori lett volna ha nem csinálja meg már a Star Trek kb.15 éve....a DS9 ban...
  • Narxis
    Igen, ez igaz, gondoltam erre is, de ha már annyira új típusú Stargate sorozatot akartak csinálni akkor ezen túl lehetne lépni. Itt egyszerűen lett volna 1-2 település mondjuk nem emberekkel hanem furcsa idegenekkel. Amúgy is ígérték, hogy itt nagyon profi CGI lesz és ebből alig láttunk valamit. Azt is sajnálom, hogy semmit nem tudtunk meg a 2 évad alatt azokról a kék színű idegenekről. Az egyetlen komolyabb kapcsolat a kaputelepítő hajón élő idegenekkel volt, az is tiszavirág életű. Nem azt vártam volna, hogy minden új bolygónál legyen egy település de legalább 1-2 lehetett volna. Akár valamilyen módon állandó fajnak is, aztán a 2. évad végén a hibernációs rész amikor nagy távolságot tesznek(?) meg, akkor lehetett volna resetelni az egészet. Új fajok, új környezet stb.

Ezt a sorozatot Universe címmel is le lehetett volna adni, a kapu helyére meg 2 vascsövet tenni ami között létrejön egy portál. Senkinek nem tűnt volna fel. :) Legalábbis én így érzem.
  • Narxis
    Ez igaz, csak olyan határozottan jelentetted ki, gondoltam akkor rákontrázok. :D De igazad van, volt akinek tetszett volt akinek nem.
  • r4pt0r
    Ha igaznak vesszük az első állításod, akkor igaz az is hogy a kapun keresztül lettek szándékosan telepítve mindenhova az emberek. Különben nem lenne ennyi élet mindenhol, pláne nem egy középkori falu. Meg lehet mindent magyarázni mindennel.
  • r4pt0r
    Ezen kár vitatkozni, nézőpont kérdése. :D
  • Narxis
    Is. Igazából az SG:U fanok mindig azt mondták, hogy a korábbi sorozatokban mindig valami középkori falut találtak. Míg azt meg lehetett magyarázni azzal, hogy se a Goa'uldok se a lidércek nem engedték, hogy technikailag "erősre" fejlődjön egy faj + tizedelték a lakosságot addig az SG: U-ban semmi nem magyarázza, hogy miért olyan kopár és sivár minden, sőt a legénység balesete kellett ahhoz, hogy kifejlődjön egy komolyabb civilizáció.
  • Narxis
    De volt!
  • Kori
    A Stargate fanoknak a legnagyobb probléma az volt hogy a kaput alig használták pedig ennek a sorozatnak ugye az lenne a lényege.
    A másik probléma hogy probáltak a Batlestar-ra hasonlítani, semmi beszolás aranyköpés ami jellemezte magát a sorozatot
  • Reg5
    "zseniálisabbnál zseniálisabb sztorik."

Aztán ilyen hol volt?
  • r4pt0r
    Nem volt gond a fő történettel, csak sajnos jött a kasza.