4805
StarGate Universe (TV)
-
haywire #3725 újabb SG sorozatot szerintem nem indítanak. SG-1et szerintem ne folytassák, most már nem lenne értelme, azt is csak elrontanák. (mondjuk esélyt nem látok arra h azt folytatnák, még a 3. filmet várjuk) viszont Atlantis még annyira nem lezárt, hogy ne folytathatnák, mivel még nincs belőle film. Lehet arra várnak h megbukik az SGU és folytassák SGA-t. :D -
#3724 Sajnos a számok nem hazudnak... nincs mit tenni ez van, szerinte is már kezdik előkészíteni a végét. És szerintem jön egy újabb sorozat, mint a Caprica esetében... mondjuk Atlantis-t folytathatnák :'( -
#3723 Úgy lesz, hogy a rush már kezdi megtalálni a megoldásait. A végén haza tudja őket vinni, és akkor választania kell h az álmát, azaz az expedíciót folytatja vagy hazaviszi őket. Ugye még van 14 rész hátra, kezdik a zárást. Szerintem. -
Reg5 #3722 Na jó de abból a 300 millióból kb 20 millióan néznek tv-t, azok is csak beszélgetős műsorokat meg valóságsókat. A scifi alapból rétegműsor hát még a szájfáj :D -
EnxTheOne #3721 Ez a rész egész jó volt. (A többihez viszoniytva) -
#3720 Akkor az SGU-nál nincs kúlság. 300 milliós országban :D (nemtom még melyik országokban adják egyszerre, kanada?) -
#3719 LOL, ez már azért durva. -
#3718 Ez már tényleg a keménymag és szerintem ettől jobb már nem lesz... MÉg egy olyan húzás mint az esküvős rész és Bye-bye SGU -
Reg5 #3717 2x06 Trial And Error - 967 ezer néző -
#3716 :( szar ez még mindig.....
pedig én olyan félig teli poharas srác vagyok:P -
HUmanHunter #3715 egyetértek ;) -
#3714 aranyos a kis vörös...:D -
Reg5 #3713 Független attól, hogy ezúttal történt is valami (bár nem sok), én azt nem értem hogy miért kell még 1 szerelmi szálat bevinni a sorozatba... -
Borg #3712 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Young azt álmodja hogy végre eksön van a sorozatban. De aztán persze felébred. 3x is. És mint mindig, kiderül, hogy a háttérben Rush keveri a szart. A szokásos pszichomajomság némi eksönbe álcázva. Viszont Eli összejött a Lucian Alliance-os redheaddel. Ez némileg ellentétben a szokásos emos hangulattal, szóval nem volt rossz :) -
#3711 S02E06 magyar felirat: http://users.atw.hu/cicmax/CicMaxDownload.php?id=217
Köszi CicMax! -
#3710 Igen szerintem jól mondja Adyn
A sztori nem fog Emmy Díjat nyerni, de a megvalósítás legalább fenn tudta tartani az érdeklődést. -
#3709 -
#3708 Na, ez már elég izgalmas volt skacok? :D
Nézettségi adatot írja be valaki. -
#3707 Összefoglaló?:) -
#3706 szar rész volt de jól megvolt csinálva, végül is tetszett:D -
EnxTheOne #3705 ez a halicinálos is sz*r volt. Gondolom már megvan az egész forgatókönyv az évadhoz. Szóval a szinvonal nem fog emelkedni szerintem. :( -
#3704 Jééé! El se hiszem, hogy egy jó részt láttam. -
#3703 na ez egy egészen korrekt rész volt szerintem -
haywire #3702 nem a halura gondolok, hanem h egy lény megfertőzi, nem tudjuk megmenteni rész, de a végén mégis. maga a történet unalmas, a halu csak hab volt a tortán. összeszedhetnék már magukat. -
Reg5 #3701 Amire te gondolsz az az SGA 1x04 de abban semmi haluzás nem volt ha jól emlékszem. Ellenben a 3x06 és talán az 5x01 eleje halus volt. -
haywire #3700 volt már egy ilyen atlantisos rész mint ez az SGU5x1, amikor john-nak az a bogár vagy mi nőtt a nyakára. ugyan ez jött le nekem ebből a részből. :D -
Reg5 #3699 Hosszú távon nem érné meg szerintem. -
ricsa008 #3698 jaj de jöhetne már itthon is az 1. évad -
#3697 Nem, a sejtmműkődés később! -
#3696 A remény hal meg utoljára
-
#3695 Dráma-> skip:D
Nekem amúgy bejön a sorozat és szerintem ne lesz 4. sg sorozat, hanem ha már nagyon szorul a hurok akkor inkább ezt turbózzák fel. -
#3694 Tényleg kéne egy ilyen script:
képzelgés->skip
kövek használata->skip
és viszonylag jó lenne minden rész:D -
Reg5 #3693 Sorozatjunkie -
#3692 Nézettségi adatokat hol nézitek? Mert kíváncsi pár sorozatéra. -
#3691 :DD hát igen, ha jól teker az ember, élvezhető ez:D -
Reg5 #3690 Pontosan. -
#3689 Szóval akkor ez egy nagyon jó 13perces rész volt?:) -
Reg5 #3688 Ha kivesszük a Colverdales víziókat szerintem egész jó rész volt. Bár inkább csak az első fele, mert a vége felé Chloe már nagyon hisztizett... -
#3687 Úgy legyen! -
Reg5 #3686 Negyedik Stargate sorozat? Valamiről lemaradtam?