StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
Az elsõ részekben volt amúgy az a röpködõ valami ami a rész végén röpködött. Meg eltûnt az a faszinger is a székbõl.

Ezekre még mindig nem van válasz.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Kövesdi A
nah ha ez történt volna a elsõ részben , nem kellet volna
A folyékony kenyérhez nyúlnom <#idiota>
Amúgy remélem , nem csak ennyi lesz ,a jó rész a második részben <#whatever>
Amúgy igen , végre történi is fog valami

Pont az, hogy nem tudni hogy álom volt-e vagy sem. Ugye a az "álombéli" bolygóról lehetett látni egy kékes színû ködöt, amit késõbb a hajóból is meglátott.

Fabio Capello
Részlet az e02-bõl... Valami történik emberek! 😄

Julius Caesar
Engem nem zavar h nincs fõcím. Végére úgy is fújod kivülrõl, én akkor mindig asztala teszem a sorozatot és nyomok egy fórumot. Húzza az idõt. Hál istennek pl TCW-nek sincs.

Fabio Capello
wut?

Kövesdi A
Nah meg néztem a elsõ részt ,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chloe álmát kb végig pörgetem , amúgy is, a történet menetben késõbb nem lesz semmi jelentõsége , csak álmodta <#idiota>

Mint szezon premier szánalmas volt , amúgy sõrel elment <#idiota>

Annyira nem voltak már elvárásaim, hogy így nem is volt annyira rossz...
Kövesdi A
Vissza az atlantist <#duma>

Élvezzük ki az hátralévõ 19 részt mert ilyen nézettséggel nem lesz több évad. Bye-bye SGU<#wave>

öregharcsa
pozitívum: végre abbahagyták az idegesítõ kameraképek erõltetését

negatívum: Nem ölték meg TJ-t!! Lagymatag story...ezt a qwa hajót soha nem fedezik fel, soha nem fogy el az orvosi mûszer-kötszer és agyig van ilyen hibákkal a sorozat...

kezdésnek elmegy, de ha csak ennyire futja a következõ epizódoknál is, akkor borítékolhatjuk hogy nem lesz 3. évad...

http://pspfilez.extra.hu/

Fabio Capello
<#idiota>

Jó beszólás 😊<#taps>
TreDoR
Nagyot csalódtam ebben a részben, reménykedtem, hogy az új évadban már végre szerepelni fog Leticia Calderón, de nem.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Hát gyerekek ez lófasz rész volt számomra,fõleg mint évad nyitó...

Chloe hirtelen táltos lesz,mondjuk tippelnék valami kísérletet,mikor elrabolták õt,hátha attól jobban regenerál...TJ álma szirup és unalom,annyi sorozatban ellõtték,hogy nem tudtam izgulni..
Robert Knepper behozása szánalmas,hirtelen ott van közöttük,mikor az elõzõ részeben elég sok Lucian-t láttuk,addig ez állt a sarokban?..Szokásos vége szomi-snittet már tekertem..és még egy kurva fõcímet se tudnak csinálni továbbra sem..
joshua
javítás: "mind az sg-1et, mind az atlantist."

Bocsi a dupláért😊

joshua
Alakul, jobb mint az elsõ évad...de ne haragudjatok, semmi várós érzésem nincs a következõ résszel kapcsolatban. A végére annyira vártam valami ellenséget, bonyodalmat, de mi történt? inkább semmi😄 Nemtudom...jelenleg ezerszer jobban élvezem mint az sg-1, mind az atlantisos részeket, amiket amúgy is 100szor láttam.
Na de ugye a remény hal meg utoljára, ezért nagyon remélem, hogy valami fasza történetet kerítenek ebbõl.

Csak vissza ne hozzák Kivát ezzel a gyógyulós agymenéssel.. vagy valamelyik másik luciant. Mondjuk a kis vörös aki "megtért" nem rossz 😊

Nagyon ideje volt már, hogy pozitív irányba mozduljon a sorozat. A két banda szövetsége jó kezdet, a következõ lépés lehetne, hogy az egész hajót végre kontrollálni tudják. Bõven izgalmas történeteket keríthetnének úgy is, ha nem folyton a hajó mûszaki állapotával kell baszakodni.
Andr0
én mostantól nagy SGU fan és protektor vagyok😄 nekem tetszik.. lehet hogy megszoktam vagy nem tudom de jó😄 pl ez jó volt hogy:
Cloe cica lába meggyógyult, Rush boy bekeményít, Az az ismeretlen LSZ-es csaj lövöldözik orrba szájjba... akkor TJ és Carmen szál meg az a galaxis amit kukkoltak a bolygóról és hajóról, Kiva megdöglött(Hála az egeknek😄) meg össze spanoltak az LSZ-esek és a Tauri népe😄

Már csak egy véres több ezer hajós, több tucat fajos intergalaktikus háború kell és közben megjelenik Atlantis is(merthogy ugye az Atlantis film még nem készül so bármi történhet😄)

Armin & Ayu fan

Kövesdi A
Na , már lassan úgy érzem , fölösleges lesz holnap le szednem a részt <#idiota>

CharrDen
De azért nem volt ez olyan rossz.

Jobb évadnyitóra számítottam... :/

Hát nem sok dolog történt, de az utolsó perc azért érdekes volt 😊

kBagyula
köszi!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Fabio Capello
kBagyula
hun? (helyileg)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Fabio Capello
Kész a felirat! 😊

Fabio Capello
én húsz liter vizet kiizzadtam, hogy vajon mi fog történni a következõ percben... 😄

PiszkosFred
Izgalmas.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mondjátok már, hogy izgalmas! Legalább addig izguljak, amíg meg nem nézem! :-))
Külön iparággá vált az elõzetesek készítése. Minél pörgõsebbek, minél akciódúsabbak, és minél drámaibbak legyenek. Az a baj, hogy sokszor az összes izgalmas jelenetet bele lehet vágni egy harminc másodperces - egy perces elõzetesbe...
Gordis2k
Az a baj, hogy az elsõ évadból is van olyan video ami alapján azt hinnéd az egy jó film... a 20 legjobb jelenet/cgi összevégva eg jó zenével...parasztvakítás.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Én megnéztem az évadnak a bemutató kis videóját. Az nagyon ígéretesnek tûnik. Remélem, hogy végre lesz egy nagyon jó kis évad hiszen az elõzõ nem volt akkora nagy durranás. Nagyon szeretném, ha ez az évad olyan lenne, hogy mindenki stresszbe lenne mindig egy hétig, hogy mi fog történni a következõ részben és, hogy miért kell megint egy hetet várni a részre.
Gordis2k
Nekem az jut eszembe róla, hogy szanalmas.hu.....

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Narxis
Durva rész volt, rengeteg pew-pew-vel. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fabio Capello
Harr....

Hát, nem sok minden változott, annak azért örülök hogy TJ életben maradt, de ennek a sorozatnak ebben az évadban sokkal többet kell letenni az asztalra, hogy nézhetõ maradjon... Sajnos ez megint egy tinglitangli rész volt, annyi mindent ki lehetne hozni a dolgokból, de egyszerûen nem ragadják meg a már elkezdett szálakat... :/

wander01
höhö hát mi pottyant közénk?

Stargate.Universe.S02E01.HDTV.XviD-P0W4

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Andr0
Hát Cicmax elég gyorsan szokott feliratot alkotni, bár most hogy szerdán kell neki... ki tudja o.0

Armin & Ayu fan

Kövesdi A
+ 1-2 nap , a magyar felirat
De akkor úgy tûnik , minden hétvégén nézek majd stargate-t

nekünk már holnap lesz. az idõeltolódás miatt szerda hajnalba nekünk 😊

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

blbogus
ma? 😊 gondolom csak hajnalban kerül fel.. kibírom 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Julius Caesar
Jó, jó igazad van, bocs. De most még úgy sincs mirõl beszélni, inkább mint a pangás.

De ha kijön az évadnyitó, megbeszéljük kloé problémáit 😉

Andr0
igen 2000-2005 között sok jó sci-fi volt. épp azt beszélgettem az SGU/SGA/Caprica feliratkészítõjével tegnap este, hogy firefly SG1 SGA Andromeda Star Trek.. ilyenek mostanság nagyon hiányoznak.

Armin & Ayu fan

Én mostanában "régebbi" scifiket nézek. Amúgy érdekes, hogy a '90-es vagy a 2000-es évek eleje felé hasonló vagy akár sokkal kevesebb pénzbõl is mekkora scifi sorozatokat csináltak, és sajnos azokhoz képest az SGU nagyon sehol nincs 😞

Andr0
én tényleg várom >.> végre vmi sci-fi mégha csak félig is az😄 SW-nek szerintem nincs😄

Armin & Ayu fan

Leszarom ki mennyire várja, és szerinte milyen a sorozat, de ez az SGU topikja. Amúgy az SW-s mesének nincs topikja?

Andr0
jaja nagy volt😄

@Reg5: kedden SGU wááááá😄😄😄 jó lesz ez.. érzem én😄

Armin & Ayu fan

Még szerencse, hogy ez az SGU topikja.

Julius Caesar
Már a harmadik rész is kint van 😊

Andr0
énis a rajzfilmrõl beszélek! Season 3 jött most ki (péntek éjjel van air amerikában so holnap reggel már tölthetõ)

én róluk beszélek>>

Armin & Ayu fan