StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azonban akármennyire szeretem számomra sose tudja megközelíteni a BSG-t mert nekem az volt a nagybetûs scifi. Az a baj, hogy az is szinte megismételhetetlen mert az amit pl a Capricába is lemûveltek a tegnapi részbe pfff:S Két BSG-es kapocstól ( Caprica bolygó és Cylon) még a közelébe se ér..:/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Ez mekkora fos döntés volt...<#wilting>#wilting>
Szánalom ez a huza-vona. Bár megjegyzem simán el tudnám képzelni, hogy a valóságban is hasonlóan történhetnének a dolgok, de ez mégis csak egy film.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Megmondom õszintén, és bármilyen BSG-nek jobban örülnék, mint egy GS1-nek vagy SGU-nak (SGA határeset). Szerintem BSG magasan verte eddig az SG-ket. Tényleg drámaibb, mint az SGU, pedig majdnem (majdnem!) ugyan az a szitu.
Amúgy nem hinném, hogy minél hosszabb, annál kevesebbet ér. Elvégre ha sokan nézik, akkor nekik mindegy, hányadék évad. csak jöjjön a zseton.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Az oké, hogy az SGU egy jól csengõ brand része, de ha nem nézik, akkor pénz sincs belõle, tehát miért éri meg?
Ööö sorozatoknál nem úgy van, hogy 100 rész után beköszönt a pénzügyi kánaán?
A Universe pedig egy másik szárny alá került (nem az origi SciFi éra alá, hanem a SyFy-hoz, azon belül is a Virtuality céghez), ahol folyamatosan pumpolják a pénzt, mivel hiába szar, attól még SG, és egy teljesen új sorozat, azt meg szívesebben támogatják a szponzorok, mint a tizenegyedik SG1-et, vagy a hatodik SGA-t (tudni érdemes, mindkettõnek ezen okból lett vége, elvileg az SG1 sem lett volna több hat évnél, de a SciFi az utolsó pillanatban még öt évadra szerzõdtette õket, ebbõl négy készült el, utána elfogyott a pénz - eddigre az Atlantis elsõ két évada már készen is volt - sikeres volt, ezért arra csoportosították át a pénzeket).
Sajnos a filmvilág ebbõl a szempontból kegyetlen, hiába jó egy sorozat és nézik sokan, pénzügyi szempontból minél tovább tart, annál kevesebbet ér...
szerk: azt azért még hozzátenném, hogy pillanatnyilag az SG-csoportnak a legnagyobb a büdzséje (ennek 70%-át az Universe, 30%+az Atlantis fennmaradt pénze a filmsorozat). Utána jön a BSG+Caprica duó, majd a V.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont egyvalamit kurvára osztok Rushhal, Young egyértelmûen kezd bekattanni... :|
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Attól még lehetne izgalmas mert egy dráma is lehet jó:/ A változás nem rossz dolog csak ahogy megvalósítjak háááát az hagy némi kívánni valót maga után.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
vagy abban bízunk h a köv részben majd csak történik valami???
ha vissza gondolok az elsõ évadra az jut eszembe h csk1 a fedélzeten meg h 1 kalapszar volt. az elsõ évadnak kb arról kellett volna szólnia h bemutatják az alian ellenséget és felfedezik a hajót(legalább) e helyett kaptunk 1 tipikus barátok közt filinget bár még abba is több akció szorult.
1.) Rush tudná irányítani a hajót és végre leszállnának egy kurva bolygóra vele onnan indulva pedig felfedeznének új világokat( új világ alatt természetesen nem egy 20.dik középkori falut értek hanem idegen lényekkel benépesítettet ufók, felemelkedett lények, robotok, lidérc klónok és a többi shit)
2.) Szereplõk likvidálása ( nekem még mindig Chloe és Greer azok akik jó lenne ha elhúznának a búsba a sorozatból)
3.) Az idegen ellenség bemutatása( kell nekik a destiny kb ennyit tudni, ha ennyire gyér a nézettség és nem húzza sokáig a sori valszínû nem is fogunk többet megtudni:S) Honnan jöttek, mi a céljuk, miért kell a destiny nekik stb.
4.) Több crossover az SG-vel és az Atlantissal akár olyan kitekintésekkel mint pl Atlantison találnak valami amivel a destiny hazahozható vagy SG1-es csapat talál valamit és eköré építeni részt. Nem azt mondom hogy 80%-a az évadnak errõl szóljon de 1-2 belefér.
Hírtelen ennyi lenne😊 Nektek mi a véleménytek?
De holnap jön Caprica, talán az majd kárpótol. Meg TCW.
De ez az SGU tényleg elég kriptaszagú.
Ati
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Stargate Universe: 1,17M – 0.8/1 – 18-49: 0.5/1
Ez kb olyan Fábry Show nézettség😊
[merlinw.org]
Az, hogy hirtelen mindenki meggyógyul, meg rendbe jön enyhén röhejes bár érthetõ is, mert ha még pár részen keresztül a sérülésekkel is foglalkozniuk kellene akkor végképp unalmas lenne a sorozat. Már eleve a hajó elfoglalás is... Láttuk ezt már az atlantisban is, ott is 3 részes volt, vagy kettõ és az egyik évad végi cliffhanger volt. csak még ütött is legalább.
Eddig nézetem, mert mégiscsak SG, de most már odajutottam, hogy ezt a 40 percet is sajnálom rá. 😄 Azért ha valamelyik régi karakter visszatér, akkor azokat a részeket megnézem, de ez így ebben a formában annyira felszínes és bugyuta, hogy lassan Barátok közt szint lesz. Sorry a fanoktól, no offens.
in outer space."
Az Eureka-ban hangzik el rendszeresen, hogy "Just another day in Eureka."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egyébként Kivát sajnálom, szerintem a legjobb nõ volt eddig a sorozatban.
Egyébként pedig a bannerban a következõ rész megjelenését javítani kellene, mert május 6-a már elmúlt.
Remélem innentõl emelkedik a színvonal!