4805
StarGate Universe (TV)
-
#3765 Nézettségi adatot akar a nép! -
Reg5 #3764 Legújabb rész nézése közben állandóan a Babylon 5 ugrott be... Viszont ezen kívül tetszett. -
#3763 Szerintem Fabio Capello maximum a kispadra teszi. -
#3762 Utttááálom azt a Prison Breakből szökött kis buzeránst, eszm,életlenül idegesítő egy karakter de a Feka amikor kezelésbe veszi az valami hatalmas, igazából nem tudom elképzelni hogy most mi takar azt hiszi egyedül majd mindenkivel elbír vagy mi? Én már rég kidobtam volna az űrbe...
Egyébként meg nagyon tetszik ez a felsőbb hatalom elmélet a nem gyengus isten teoriák, csak ha már rohadt régen repül az a hajó, akkor meddig akarnak menni vele ki tudja hol van az amit keresnek?? -
Lysandus #3761 Kiveséztük ezt már, még az első évad alatt... -
#3760 emberek... primitív faj
/me asgard -
#3759 Egy részt nem néztem még meg ebből az évadból, de titeket nem csesz fel , hogy milió fényévnyire egymást öldösik?? Mi a pöcösm bajuk van ezeknek... -
Lysandus #3758 A vegetariánus tudós?
Jókat beszélgethetnek közben... -
#3757 igen igen, a vörös nagyon arc volt ráadásul nem tudom Eli meg ő úgy passzoltak így kicsit kiemelte a torz világból (leszbikusok, tolószékesek, Brody, Chloe...:D) a sorozatot.
Ha meghal a csaj síremléket állítunk neki! (Majd megkérjük Fabio Capello-t hogy tegye be a bannerba:D) -
Borg #3756 Na ha Eli redheadjét kiiktatják, akkor nekem itt lesz cancel a sorozat.
Egyébként ha figyeltétek, 3:30 körül feltűnik egy újabb redhead ebben a részben, akit eddig nemnagyon mutattak... -
#3755 Hát én most úgy vagyok a sorozattal, hogy tényleg nagyon bízok és remélem mostmár tényleg megvan a fő irányvonala a történetnek nem pedig ez az ész nélküli tengődés...:/ -
sandor8206 #3754 el se hiszem, hogy 1,5 évadot kellett várni, hogy szóljon is valamiről ez a sorozat, kár hogy mire lenne valami értelme majd lelövik
amúgy lófasz rész volt ez is, de nagy nagy + pont, hogy végre belevittek valami fő történet száll szerűségnek a kezdetét -
Reg5 #3753 Nocsak Kneppernek lesz valami szerepe? -
#3752 Remélem ezt már nem halucinálni fogja valamelyik állat. -
#3751 -
#3750 2x7 magyar felirat: http://users.atw.hu/cicmax/CicMaxDownload.php?id=218
Köszi CicMax! -
#3749 ha jól sejtem mire gondolsz, akkor nem LA, hanem simán civil, és Park :) -
HUmanHunter #3748 szerintem is jó arc Greer nemtudom miért szidja mindenki. -
Lysandus #3747 Tényleg egy jó rész volt!
Csak nehogy megint öt lelkizős kövesse megint... Egyébként Telford végleg távozott a sorozatból? Vagy ő lett a főnök a telepítőhajón? :-) Remélem gatyába rázza azt a fegyelmezetlen bandát! :-)))
Egyébként mondhat akárki akármit, szerintem Greer az egyik legjobb arc a hajón. Ha ő fedezi az ember hátát, akkor nem kell aggódni. Ez sem Youngról, sem Telfordról, sem Scottról nem mondható el, de Rush is eladná egy ős-kütyüért az egész legénységet is. :-)
Egyébként Greernek volt egy elszólása néhány résszel ezelőtt. Nem Ginn az a kis vörös L.A-és csajszi, akit ő is felpróbált? Scottnak mondta el a kalandját, de nevet nem említett. -
haywire #3746 jaja...nekem is az jutott eszeme h ez a Simeon hogy járkálhat csak úgy a hajón felügyelet nélkül? :O -
#3745 Húú de jó rész volt, csak így tovább! -
#3744 Lehet hogy így történt majd kiderül.
Az a baj, hogy ez lehet hogy a sok foscsi rész után jó lett végre, de ez a nézettségi adatokat tuti nem fogja befolyásolni. Madj ha lesz valaki postolja mert kíváncsi vagyok hogy stagnál-e vagy tovább zuhan -
#3743 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom leütötte az őrt. -
#3742 Végre valami normális rész. Csak aztán nehogy lejjebb adják. -
sandor8206 #3741 persze hogy ki fogják, ezért is szar ez a sorozat -
#3740 Szerintem is a mostani nagyon jó rész volt még a multhetinél is azonban a végén az a baki hagyott egy kis keserű szájízt:S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Konkrétan a Simeon felügyeletére gondolok. De jó hogy egyik pilanatban katonák lesik minden lépéstét a másikban pedig már mindenki le se szarja.. hogy is van ez? -
#3739 Remélem így müxik, nagyon SPOILER!!!
2x08 SPOILER
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kérlek kérlek kérlek ne haljon meg a csaj nem nyírhatjátok meg az egyetlen értelmes szereplőt a csapatban o.0 -
#3738 sorry, bocs csak találtam 1 videót a köv.részből és nem jött össze a beszúrás... Kérem töröljétek. Köszi -
#3737 <object width="400" height="400" align="middle"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="movie" value="http://widget.syfy.com/singleclip/singleclip_v1.swf?CXNID=1000004.10035NXC&WID=48e10f5e9dbb50aa&clipID=1258936"/><param name="quality" value="high" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /><embed src="http://widget.syfy.com/singleclip/singleclip_v1.swf?CXNID=1000004.10035NXC&WID=48e10f5e9dbb50aa&clipID=1258936" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="400" height="400" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash"></embed></object> -
#3736 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem nem!!! Tetszik a vörös... és amúgy ha nem váltanak vissza testet akkor mind2 tag meghal? mert akkor Rush is picit hisztis lesz meg Eli is... kibelezik a csávót akkor... Amúgy Chloe-nak meg hiányzik Eli abból a fél percből leszűrve amit szerepelt.. lesz itt még buli megtépi a vörös ribit ha túléli:D -
#3735 Pff nekem nagyon bejött az eheti rész!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak a keménymag LSZ-es csávó ki ne csinálja a vöröst mert ő legalább bejön nekem, nehogy kiírják már... most hogy mindenki tud Rush féle titokról így biztos kövi részben lesz pár kapuaktivitás... Brody boy mondta is hogy van pár cuki planet a közelben amik említésre érdemesek.. so wááá jó volt!! -
#3734 O-M-F-G
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!KIDERÜLT!!!! váááááá, na mostmár hátha izgi, jó részek jönnek. Lucienes csávó végén azé ment, hogy kinyírja a csajt? -
#3733 Amerika és Kanada? Inkább 20 millió az aki nem néz TV-t:) Mégiscsak a média és az agymosottak hazájáról van szó:) -
haywire #3732 inkább legyen egysorozat a furlingekről :D őket úgysem ismerjük :D bármilyenek lehetnek :D -
#3731 Akkor már legyen úgy, hogy minden epizódban szerepel a beavis és a butt-head. Azok tolnák a poénokat és tuti mindenkit kioktatnának. Na az jó lenne :D
That would be COOL! -
EnxTheOne #3730 Van egy jobb ötletem: 300 évvel késöbb játszodik, todd elpusztiotta a földi eröket, és nem állithatja meg senki. Majd tanulmányozza az asgard, és ös technologiát, és elmennek egy másik galaxisba vadászni. :D -
#3729 ez a story úgy lenne még érdekesebb ha lenne egy különálló szekta.. akik beépültek az Atlantis, a parancsnokság, vmi földi űrhajó(Enterprise:D:D) és a Destiny legénységébe(Mert akkora már Destiny is a földön lenne) akik mondjuk lennének aaaaa nem is tudom ŐS hívők vagy valami ilyesmi...:D és ők lennének a jó földiek.. akik segítenek az elnyomott népeken...
Állandó szereplő lenne Rodney meg O'neill mert őket feltöltötték egy számítógépre és holografikusan ki vannak vetítve az Ős Hívők központjában:D
Beugró lenne Sam mert az ő holo-ja mindig meghibásodik...:D és Eli mert az övé is egy gépen fut Sam-mel:D
És az egyik főhősnőnek pedig külön bejáratú Rush holoja lenne mert csak simán lájkolja a srácot.
Na ebből lehetne jó storyt kihozni... néhány nyálas szál pl Rush és a főhösnő között:D meg sok poén pl Rodney meg Jack között és persze Eli meg Sam is hozná a formájukat... akció... annyi mintha muszáj volna:D -
#3728 Az lenne a csavar, hogy 300 év múlva mi vagyunk a hódítók és a főellenség, és valami 20. századi-fejlettségi szinten álló faj lenne a főszereplő. Ők lennének a jók, az emberek meg a rosszak. (Persze, most a külön faj alatt nem azt értem, hogy hegyes a fülük oszt kész).
Na az csavar lenne. -
sandor8206 #3727 megint nem nagyon haladt előre a sztori semmit, így meg unalmas, de jó volt mindenkit megdögleni látni
nem tudom hova akarnának kilyukadni az írók, ok ne legyen főellenség ne azon legyen hangsúly, ne az legyen a főszál, nem felfedezünk stb. de valami csak kéne így 1,5 évad alatt -
#3726 Ha lenne 4. SG sorozat nekem valahogy ez lenne az ideális felállás:
- kb 300 évvel játszódna a jövőbe
- lenne egy hódító idegen faj valami kibaszott szupererős lények ők lennének a főhunyók
- ugyan egy új sorozat esetében legtöbbször lehetetlen kivitelezni de úgy készülne el ez a sorozat hogy már tudják hogyan fogják befejezni és eköré a keret köré építenék a történetet, a lényeg hogy szérializált legyen ne epizodikus középkori faluról középkori falura mászkálás
- a főszereplők nem lennének ilyen változatosak( férfi, csaj, nigger, kövér geek, lezbi stb) hanem két tökös Starbuck kaliberű csaj és két férfi