StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nekem az az egyetlen belekotnivalom a sorozatba,hogy kevés benne az akcio az elõzõ Csillagkapukhoz képest.mit mást kellene változtatni?
PSN ID:misi2mezei
itt nem több akció kell, hanem teljes változás
Ha ilyen lett volna az SG1, nem, hogy az Atlantis nem készült volna soha el, de az SG1 is megpusztult volna a 2. évad után.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
ismét példának tudom az ilyenre hozni a Capricát.elkaszálták és az utolsó részt aki látta az tudja,hogy csak akkor kezdett beindulni a sorozat.
na mind1 lehet visszahozzák még ha elege lesz a SyFy-nak a sok almából😄
ha ilyen lett volna az SG1 és a SGA is akkor tuti,hogy nem lenne senkinek semmi baja vele.
én is szerettem az SG1-et és a SGA-t de el kell fogadni,hogy ez más.sokkal komolyabb mint azok voltak.attól,hogy kevés az akcio még nem lesz rossz.nekem speciel bejon ez a lassabb drámaibb torténet meg a osszefuggés az osszes résszel.
jo példa az ilyenre pl a The Walking Dead.igaz más kategoria de az is ehhez hasonló mert nem az akcion van a hangsúly hanem a szereplõkön.
na meg amihez ez a sorozat a legjobban hasonlít az a BSG.maga Gaius a BSG-bõl szerintem eléggé hasonlít Rush-ra.na meg az is elég lassan indult be és ott is sok volt a drámázás de mégis jo volt.Szerintem csak hagyni kell beindulni és jo lesz ez.Mert elvégre elég fura lett volna ha megérkeznek a Destinyre és rogton már akcioznak meg mindent ismernek.
A válaszok meg nem ,szerintem most majd be kéri a csatorna a harmadik évad forgató könyvét , és az alapján lesz meg hozva a döntés
Hogy mi is legyen a sorsa
Ok de pl eli aids-es anyára , miért kellet száni 10 percet , az ilyen részeken akadok ki ebben a sorozatban !
A másik 2ben , minden részben volt valami akció , itt meg hol haza mennek a földre a kõvekell ,aztán meg fél részen keresztül megy a lelkizés , amitõl néha hányok
Aztán nézek hogy a 40 percbõl hogy lett 20 vagy kevesebb -!
Ez a sorozat ezernyi sebbõl vérzik , hiba volt , nem figyelembe venni a rajongók elvárásait !
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Amire persze nincs pénz, pl atlantis film
mert 15 évadot szerettünk, ezt a 2 meg nem
szeretnénk, még pár olyan évadot mint az a 15 volt és többet olyat nem mint ez a 2
szóval kaszára fel
De talán ,átértékelnék újra az egészet , és csinálnának egy normális új sorozatot
Vagy végre jöhetne ,az atlantis film ,vagy tovább a sorozat
Nah azt kár volt kaszálni,tényleg !
Sokkal jobb volt , több akció , több poén , nem sírt mindenkinek benne a szája , nem egymást marták stb !
Amúgy meg , ezek a nézettségi adatok magukért beszélnek , kicsi a valószínûsége ,hogy a csatorna be kérne még egy évadot ,ebbõl <#idiota>#idiota>
nem mind1,hogy megy e vagy nem?nem kell nézni és kész....
Én legalábbis , biztos hogy nem , sõt , õröm táncot járok majd a , SGU képzeletbeli sírján <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#buck>#buck>
Ha kaszálják , nem fog be rendelni a csatorna , még egy harmadik évadot
Csak azért , hogy lezár hasák benne a történet szálat <#idiota>#idiota>
szóval ha kaszálják akkor tuti,hogy lezárják a végére valahogyan szerintem.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ha ugyan ez lett volna a szitu , annyi különbséggel hogy a régi sg hangulata is meg marad , kevesebb dráma ,több harc , még az se lett volna baj ha a fõhõsök mindig meg úszák , stb
Sokall sikeresebb lett volna
Most végre kezd beindulni felpörögni erre meg véget akarnak neki vetni ez így nem éppen fair :S
Azt nem értem hogy maga a csillagkapu mint márka eladható a piacon ez már kiderült nagyon sok évadon és az Atlantiszon át, az hogy szarok az írók az megint más tészta írják meg normálisan és jó lesz, de most ezért elkaszálni egy ekkora nevet :S
fry day fry day sálálálláláá
Na ennyi voltam 😊
Armin & Ayu fan
elvileg 5 évadot terveztek , a cikkbõl kiderül hogy ilyen nézettségnél más sorozatokat is kaszáltak már ,és az hogy nincs lezárva
Nem számít , attól még lehet kaszálni !
"A Syfy berkeibõl származó információk szerint egyébként az elkövetkezõ hetekben dõl el a sorozat további sorsa."
a Capricához tudnám hasonlítani.az is 1 nagyon jó sorozat de hát ha nincs benne akcio akkor az amerikaik már nem is nézik mert ha kicsit meg kell erõltetni az agyukat akkor az már nem jó....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ugyebár az utolsó Star Trek sorozatot 2001-ben kaszálták el.Az SG még csak akkor kezdett kibontakozni.a ST univerzum már lényegében lefutott,miota is van már 1967?
azért az SG sokkal fiatalabb és még csak az SGU a 2. spin-off.
lement a 4 évad majd jott a Caprica.még a Caprica kasza elõtt bejelentették az uj Spin-off-ot.
a SG univerzumot nem fogják csak ugy hagyni elveszni az biztos.
szóval szerintem tuti lesz uj spin-off ha elkaszálják.
Így táblázatba összeszedve durván látszik, hogy sokat csökkent a nézettség.
http://forums.sgusucks.com/showthread.php/133-Ratings
bár én nagyon remélem hogy NEM! <#kuss>#kuss>