4805
StarGate Universe (TV)
-
haywire #4125 én vmi olyasmit olvastam, hogy vagy egy filmmel vagy egy minisorozattal fogják lezárni az SGU-t. De szerintem is előtte az Atlantis filmet forgassák le. -
#4124 Hát elvileg , az után lett ki hirdetve hogy kaszálják a sorozatot
Mi után le forgatták , a második évad maradék részeit
Az az , a második évad vége nem lesz lezárva , nyitott könyv marad
Ha csak, nem csinálnak egy filmet ami lezárja , bár azt kétlem , előbb az atlantis záró filmnek kell jönnie ! -
#4123 Holnap jön a 11-es epizód a Syfy-on. Remélem azért rendesen befejezik a sorozatot. Nem úgy, mint a többit :D -
#4122 Jah , nem egy új hír
Itt a sg is beszámolt a kaszáról , amúgy én még örülők is neki
Vacak volt a sorozat , főleg az első évad, egy kalapszar volt -
sgaBence #4121 Ezer éves hír.. -
JancsiPapa #4120 Ez már lehet csak nekem újdonság, komoly? :\ -
Reg5 #4119 Március 7-től minden hétfőn. -
haywire #4118 valószinüleg tavasszal -
haywire #4117 pontosan nem rémlik annyit tudok hogy még ebben az évben. bár kitudja hova fogják tolni. de tudom hogy bejelentették h 2011ben lesz film. -
K Ace #4116 2-évad második felét mikor adják le? -
#4115 16:20-ra és Dr. Kiss Roland végzi az operációt:) -
sgaBence #4114 Mikorra írták ki? -
haywire #4113 én úgy tudom már kiírták az SGA film időpontját...de mint korábban mondtam egy filmből lehet csinálni egy duplarészes évadnyitót. :) -
simon7108 #4112 lehetne mind a kettőt folytatni:D
szvsz ha az SGU kap még 1 esélyt és lesz 3. évad akkor biztos,hogy változtatnának az egészen.még az is lehet,hogy vissza térne a régi SG hangulat.bár nekem ezzel sem volt semmi bajom.igaz más de attól még jó szerintem és érdekesen alakul a story. -
Reg5 #4111 SGU-nál elvileg van valami minimális esély, de SGA-ra szvsz nagy ívben tesznek :( -
#4110 vannak oan kósza hírek amik azt feltételezik h lehet reális esély a SGA folytatására? -
Az szép, akkor ott tényleg komoly verseny megy a nézettségért. -
#4108 az a gond amcsiba hogy alapból kb 160 csatorna van és ez nagyon megosztja a közönséget, ha valaki kér még pluszt az náluk 30-40 csatornát jelent
a 160-bó kb 40 filmekkel foglalkozik, jó pár hír és sport csatorna, és rengeteg talkshow -
#4107 hát bocs ezt nem tudtam -
#4106 bocs de syfy csatorna kint bent van az alapba -
#4105 legalább amíg nincs lezárva , nyitott az út , egy esetleges folytatásnak
Ha minden kötél szakad
Amúgy meg nem a 350millió-t kell számolni , mert nincs mindenkinek syfy csatorna előfizetése , na meg abból is inkább a 14-30AS korosztályt kell nézni ,de ez már részlet kérdés ,de az egy millió akkor is kevés -
Reg5 #4104 SGA s5-ben a DJ-s dupla kb évadcsúcsot ért azt mégis 2 éve sehol nincs záró film. Számított? Nem. -
simon7108 #4103 már csak Teal’c hiányzik:D
-
simon7108 #4102 ja és ha észreveszik a készítők,hogy végette nézték akkor ha netán a sorozat kapna még 1 esélyt akkor lehet,hogy tobbet lennének benne régi szereplők.
mert azért ha még az 1. évadot vesszuk milyen jó volt már látni Daniel Jacksont akcióban:) -
#4101 pedig számít.. mégha nem is hiszed, legalább azt a részt, ha reklámot kap, nézni fogja aki őt szerette.. -
Reg5 #4100 Mintha számítana. -
simon7108 #4099 lesz majd McKay:)
lehet a 2. évad második felére fel lendul a sorozat és másoknak is megtetszik.
szerintem amelyik részben majd benne lesz McKay biztos meg fogják nézni a régebbi rajongók is. -
#4098 Ha a Firefly-t nem hozták vissza, ennek semmi esélye:) Gyakorlatilag a kutya sem kíváncsi rá.. Petíciót írunk okosan, mikor közismerten csak az amerikai/kanadai nézőkkel számolnak, és ott ugye ~350 millió emberből nézte 1 millió. Semmi értelme sem esélye. -
sandor8206 #4097 tők felesleges az SGU-val foglalkozni, egyszerűen akármit csinálhatnak már kétlem, hogy nézők jönnének vissza
nem is értem mit erőltetik (ok, a producerek hisz ebből élnek) de kétlem, hogy valamelyik más csatorna megvenné vagy a syfy folytatná. -
#4096 Csak az a kérdés, hogy szoknak vissza a nézők, ki hisz még abban, hogy változtatni fognak rajta, a 2. évadnál is meg volt a lehetőségük, és sz*rtak rá. -
#4095 Pontosan , a mostani idők , és amikor a sg1 meg a atlantis ment párhuzamban ,teljesen más
A sgu nak akkor lenne esélye , ha különleges váltózásokat vezetnének be a harmadik szériára
Csak egy példa , ki a franc kíváncsi a leszbikus ribbire
Ez csak egy , a sokk változtatandó listából
Én úgy oldanám meg a harmadik szériát , hogy valahogy tudnák újra tárcsázni a végzetet , a földről mennének új emberek (szereplők)
Ez idő előtt a végzeten egy halálos vírus űtné fel a fejét , ki nyírva az összes jelenlegi szánalmas szereplőt -
sandor8206 #4094 nem érted, a 3 év csak hasraütöttem, fél év, 10 év stb. tökmindegy de amíg ez a szar megy addig nincs esély másik sorira még koncepciószint erejéig sem, mert nincs lóvé rá
ne hasonlítsd össze a mai helyzetet az SG1-Atlantis korszakkal más idők járnak -
#4093 Mert akor még dőlt a lé, most viszont úgy kell összekuncsorogniuk, hogy folytathassák az Universet. -
haywire #4092 vagy most is mehetne párhozamosan egy másik. esetleg atlantis folytatása. szerintem a beígért dvd filmből simán lehetne csinálni egy duplarészer évadnyitót a 6.évadnak. -
simon7108 #4091 miből gondolod,hogy ha ezt befejezik akkor 3 év mulva jonne uj SG?
ha jól emlékszem eddig mindig ugy volt,hogy vagy 2 SG futott egyszerre vagy pedig miután végzett az egyik jott a másik.
és miért is nem lehet másik SG sorozat amíg ez fut?
ott van az SG1 és az Atlantis példája ahol párhuzamosan ment a 2 sorozat 3 évig.
ha ezt most elkaszálják akkor vagy nem lesz 1 jó ideig semmi vagy pedig soha...
és azt miből gondolod,hogy ha ezt még elhúznák 2 évig akkor utána még kéne várni 3 évet az uj SG-re?
szerintem valószínűbb,hogy rogton jonne új SG miután vége lenne a 4. évadnak.
és ha pedig így lenne akkor meg miért lenne baj ha addig a 2 évig lehetne nézni valamit?inkább nézem ezt 2 évig mint 2 év SG nélkul... -
#4090 nem tom én nem nagyon bírom az összemaszkírozott embereket mint űrlényeket, mint pl ahogy star trekből rémlik (nem sokat láttam úgyhogy ha tévedek, bocs, és persze nem mondom h rossz sori), márpedig az SGUban, kint a semmi közepén ezek lennének, mert nincs széjje telepítve az a sok galaxis az emberi fajjal mint a tejút.. de persze ha megpróbálnák biztos kihozhatnának vmi über tutit szgép meg mittommik segítségével is.. -
#4089 én maradok a akció-sci-fi verziónál ,szappanoperából eleget látok otthon
Nem kell még a sci-fi be is -
#4088 Hát, mondjuk a stargate inkább akció-sci-fi mint rendes sci-fi (az SGU meg szappanopera némi sci-fi körítéssel), de én ezt jobban bírom...
...tam. :( -
Reg5 #4087 Állítólag a csillagkaput leszedték, meg egy csomó cuccot elárvereztek. -
#4086 Igen mert ez a sci-fi , ez a népszerű
Ez kell a népnek, pl ha a star wars se lett volna , ez ami most
A kutyának nem kellet volna
sci-fi kéne csinálniuk , nem drámát , a atlantisnak meg volt a maga jó keret története és a varázsa