StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

idõ kérdése volt, jobb ez így 😄

asszem ledarálom inkább az SGA1-5ig, ajánlom mindenkinek 😊
Számomra az az érdekes, hogy amikor lement a 20. rész valószínûleg a Syfy már tudta, hogy a 30. résznél el kell dönteni, hogy lesz-e 3. évad vagy sem. Elég csekély volt az esélye, hogy 10 rész alatt hatalmasat ugorjon a nézettség. Akkor meg minek kellett a döntést fölöslegesen elhúzni, és így esélyt se adni, hogy valami kerek történetet összehozzanak.
stargatelost
Ettõl függetlenül SGU Best, SGU Forever.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Egyébként a készítõk 5 évadra terveztek, nem? Annyit kellett volna tennie a syfy-nak, hogy megmondják: "szar a nézettség, de azért nyomjátok le a harmadik évadot, de legyen az az utolsó". És akkor le is lett volna zárva, és a fanyalgók is örülhettek volna, hogy 3 évadnyi történést egybe sûrítenek ---> nekik is izgalmas lett volna.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kövesdi A
most akkor a eltelt 2 év , a sg-ben ? , messem történt ?
Lucian szervezkedés a föld ellen stb <#wink>

Remélem a legközelebbi stargate , igazi sci-fi , nem ilyen barátok közt az ûrben <#idiota><#idiota>
Pl a Pegazus galaxisból , meg a lidércekbõl még ki lehetne hozni , valami használhatott
Vagy újra gondolni az egész sgu , és le forgatni elõröl , úgy hogy az már eladható legyen <#vigyor5>

blbogus
én szeretnék..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

sherlock1
Syfy twitter oldala nem elég hivatalos neked?
http://twitter.com/SYFY

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Narxis
Szerinted ha a színészeket se értesítik akkor bajlódnak közleményekkel?

Vagy te még reménykedni akarsz a folytatásban?😄

Julius Caesar
Tudom hogy az SG nem az atyaúristen, de SG is lehozta.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Nem különösebben izgat a dolog, csak azt kéne látni, hogy hivatalos közlemény bizony nincs.
Malakai
Arra várhatsz, Syfy szökõévente adja le az ilyesmit a hivatalos press release oldalán.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Most ezzel megint csak egyéb oldalakat linkeltél, hivatalos közleményt nem.
<#vigyor2>

Kövesdi A
Hát , ennek csak örülni lehet <#taps>
Inkább ne legyen 2 évig semmi stargate , mint ebbõl a f*sból , +2 évad <#taps>

Narxis
Pedig közleményt adott ki a SyFy.

Link1

"After weeks of speculation, Syfy just announced that it won't renew Stargate Universe"

Link2

comment:com

"Sajnos rossz hírrel kell befejeznünk a hetet: a SyFy szûkszavú közleményben jelentette be,"

A twitteres post csak arról szól, hogy nem közölték elõre a színészekkel.

Én nem láttam sehol hivatalos bejelentést. Az összes oldal Eli twitter postjára alapoz.
Narxis
Igen.

Kövesdi A
már hivatalos a dolog ?<#taps>

Julius Caesar
Szerintem senki sem lepõdött meg a lefújást illetõen.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Lehet elõvenni a régebbi darabokat.

grebber
"Az ugyanis a búslakodó tömegnek mindenképpen jó hír, hogy a pár hete lepihenõ 2. évad tavasszal folytatódni fog az etap másik felével, 10 további epizóddal"

Next PC upgrade: 2022

TreDoR
Nah, remélem majd visszatekintgetnek Atlantis felé valamilyen formában.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

ToCsEk
akkor ennyi? nem is lesz több rész? itt abbahagyják a g*cibe?

tárgytalan 😄

(A maradék 10 rész tavasszal természetesen leadásra kerül még.)

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Victor1103
Basszameg a kurva élet!

Ez alól is jókor húzzák ki a szõnyeget éppen amikor már felcsillan a reménysugár hogy viszi valamire a sorozat😞 Pont mint a Capricánál.

Nem hiszem el hogy nem lesz több SG ;( Nagyon remélem hogy lesz helyette valami új csillagkapu mert ez így nem állapot. Igazából nem is sorozatot sajnálom hanem hogy most akkora ûr lesz így scifi terén hogy az hihetelen. Mit fogok ezután nézni? Fákk

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

stargatelost
ÁÁÁÁ fel sem tudom fogni.... nem is tudom ideges vagyok-e vagy szomorú....egyik BEST sorozat fog maradni EVER akkor is....

gratula Mallozniak, hogy ezt az SGU sikerült összehoznia-küldök neki is egy pezsgõt
nagy kõ esett le a szívemrõl, inkább pár év tetszhalál az SG franchisne-nak (ha egyáltalán így lesz) mint ebbõl a szarból egy + évad
Narxis
Én is sajnálom amíg nincs biztos, hivatalos bejelentés az új sorozatról. Ha ez megtörtént akkor egyszerûen nem tudok szomorú lenni. Valahogy nem nõtt hozzám ez a sorozat, szemben az elõzõ kettõvel. Valamiféle pótléknak elment...az utóbbi pár rész óta, de pl. Atlantis sokkal jobban hiányzik.

Narxis
😄DDD

sherlock1

Andr0
szerintem 1 hét és bejelentik az új SG sorozatot... btw én sajnálom a kaszát:S

Armin & Ayu fan

Narxis

Andr0
Hölgyeim és Uraim mindenkinek köszönjük a megtisztelõ figyelmét DE... az SGU kaszát kapott.

úgy tûnik fogyunk a sci-fi sorozatokból:S de lesz BSG 1. cylon háborúnk! Eureka-k és Sanctuary-k is... de hol vannak már a jó öreg ûrhajós sorik.. Star trek, Firefly, Andromeda.

Armin & Ayu fan

TreDoR
<#idiota><#taps>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Narxis
Én azért készültem:

De azt mond már meg, hogy ez miért érné meg a SyFy-nek? A nézettség sehol nincs azaz pénzt se nagyon látnak belõle, a SyFy meg nem jótékonysági intézmény, ahogy egyik csatorna sem.

Kövesdi A
Ha más nem , az atlantis film jöhetne <#idiota>

itt helyben mernék fogadni veled,hogy nem lesz kasza.
vagy ha lesz is tuti lesz valamilyen más SG helyette!

PSN ID:misi2mezei

Nem akaram hogy meghaljjon a topic. 😄 Ha jol tudom idén már nem lesz tbb része, és nem sokára kasza. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Narxis
😄D

sherlock1
BattleGate Voyager 90210

Most ez mi????
Kövesdi A
én nem rég végezte ki a enterprise-t , az után a voyager nagyon furának tûnik

Egész jó ez a voyager. Csak jöhetnének már a borgok. Amit olvastam róluk az tetszett. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

lehetetlen, nem lehetetlen, nem most kellene észhez térni (ha egyáltalán észhez tértek már az írok, és nem a befejezésen dolgoztak eddig)
alapból máshogy kellett volna hozzá állni a 2. évadhoz, úgy lett volna esély..
blbogus
én szerettem a jerichot, azt is sajnáltam, hogy igy fejezték be..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

volt már,hogy kasza után hoztak vissza 1 sorozatot.
pl Jericho.igaz,hogy csak 7 részre de visszahozták a rajongók nyomására(tobb tonnányi mogyorot kuldtek a CBS-nek)
meg a Roswell-nél is(számomra ez ismeretlen)itt is valamibõl kuldtek a csatornának rengeteget és még lett belõle 2 évad.
és most meg a Capricánál próbálkoznak almával😄
szóval semmi sem lehetetlen😊

PSN ID:misi2mezei

Shiwo
amúgy ilyen mélypontról volt valaha olyan sorozat, ami visszaküzdötte magát ? vagy ha az emberek egyszer csalódtak a sorozatban, akkor már soha nem fognak visszaszivárogni ? utóbbi esetben lehet jobban járnak, ha gyorsan lezárják a dolgot és indítanak egy másik sg-sorozatot tiszta lappal

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
Volt jó pár olyan rész ahol egy fegyvert se sütöttek el és mégis nagyon izgalmas volt az eredeti sorozatban, de talán az Atlantisban is. Akárhogy is lesz, szerintem gyökeres változtatások kellenének ha a régi sorozatokhoz akarnak visszatérni.

Szerintem a "csillagkapu" név hallatán az emberek, egy akciodus, minden részben megmentem a földet/percenként 40 hallot jaffa/ meg hatakokra gondol (Illetve ne csak porosodjon a csápáj 😄). Nem azzal van bajom hogy dráma akart lenni, hanem az hogy egy brazil szappanopera lett.