StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem ledarálom inkább az SGA1-5ig, ajánlom mindenkinek 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Lucian szervezkedés a föld ellen stb <#wink>#wink>
Remélem a legközelebbi stargate , igazi sci-fi , nem ilyen barátok közt az ûrben <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Pl a Pegazus galaxisból , meg a lidércekbõl még ki lehetne hozni , valami használhatott
Vagy újra gondolni az egész sgu , és le forgatni elõröl , úgy hogy az már eladható legyen <#vigyor5>#vigyor5>
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Vagy te még reménykedni akarsz a folytatásban?😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Inkább ne legyen 2 évig semmi stargate , mint ebbõl a f*sból , +2 évad <#taps>#taps>
Link1
"After weeks of speculation, Syfy just announced that it won't renew Stargate Universe"
Link2
comment:com
"Sajnos rossz hírrel kell befejeznünk a hetet: a SyFy szûkszavú közleményben jelentette be,"
A twitteres post csak arról szól, hogy nem közölték elõre a színészekkel.
Next PC upgrade: 2022
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
tárgytalan 😄
(A maradék 10 rész tavasszal természetesen leadásra kerül még.)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ez alól is jókor húzzák ki a szõnyeget éppen amikor már felcsillan a reménysugár hogy viszi valamire a sorozat😞 Pont mint a Capricánál.
Nem hiszem el hogy nem lesz több SG ;( Nagyon remélem hogy lesz helyette valami új csillagkapu mert ez így nem állapot. Igazából nem is sorozatot sajnálom hanem hogy most akkora ûr lesz így scifi terén hogy az hihetelen. Mit fogok ezután nézni? Fákk
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
nagy kõ esett le a szívemrõl, inkább pár év tetszhalál az SG franchisne-nak (ha egyáltalán így lesz) mint ebbõl a szarból egy + évad
úgy tûnik fogyunk a sci-fi sorozatokból:S de lesz BSG 1. cylon háborúnk! Eureka-k és Sanctuary-k is... de hol vannak már a jó öreg ûrhajós sorik.. Star trek, Firefly, Andromeda.
Armin & Ayu fan
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
vagy ha lesz is tuti lesz valamilyen más SG helyette!
PSN ID:misi2mezei
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
alapból máshogy kellett volna hozzá állni a 2. évadhoz, úgy lett volna esély..
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
pl Jericho.igaz,hogy csak 7 részre de visszahozták a rajongók nyomására(tobb tonnányi mogyorot kuldtek a CBS-nek)
meg a Roswell-nél is(számomra ez ismeretlen)itt is valamibõl kuldtek a csatornának rengeteget és még lett belõle 2 évad.
és most meg a Capricánál próbálkoznak almával😄
szóval semmi sem lehetetlen😊
PSN ID:misi2mezei
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../