4805
StarGate Universe (TV)
-
#4165 Jah ,de ez a sorozat olyan felejthető
A szünet alatt kb a 70-80%a kiesett , ítt látszik menyire jó is :D -
simon7108 #4164 na most visszanéztem.
a 2. évad 7. részében mondja el Rush Youngnak,hogy az ősök azért indították a Végzetet,hogy kivizsgálja a jelet amit fogtak mivel az nem lehet természetes.
Magyarán mondva azt akarták kivizsgálni,hogy kik alkották az univerzumot?!
te nézted egyáltalán?:D -
simon7108 #4163 akkor mi az amit észrevettek,hogy az univerzum kozepe felé tart?nem cél?ok nélkul nem hiszem,hogy hajót indítottak volna az ősök.valami technológiára utaló jelet vettek az univerzum kozepéből ahová tartott a Destiny csak ugyebár letértek az útról a drónok végett ha jól emlékszem. -
Lysandus #4162 Elméletileg lenne neki. Csak ez a Földről is megfigyelhető, nem kellett volna elküldeni egy hajót a nagy semmibe az ősöknek:
Anomáliák a kozmikus háttérsugárzásban
Persze az is igaz, hogy a Destiny nemrég felfedezett küldetése után nehezen lehetne tovább emelni a tétet. Isten ujjának lenyomatát a teremtésen. Ezt azért nehéz lehetne überelni. :-))) -
#4161 ősközpontú Stargate alkotós, felfedezős, stb...(pl. Atlantis elődjének építése) sorozat jó lenne. -
#4160 goauldos dolog szerintem kuka , mindannyian tudjuk mi történt a múltban legalábbis nagy vonalakban ,nah meg pl én nem lennék kíváncsi íjakkal és kardokkal harcoló emberkékre , nem igazán ílik be a sci-fi be
A ősös dologban van realitás , de az ő történetüket is ismerjük nagy vonalakban
Inkább abból az időről kéne szólnia , amikor még az ősök is hozzánk hasonlóak voltak , vagy csak ép hogy meg alkották a stargate-t !
STB !
De ez nem 1000év el később lenne ha nem vagy 3,5-4 millió ével később ! -
haywire #4159 mért ne lehetne előzményt csinálni neki??
én el tudok képzelni egy olyan sorozatot ami az ősökről szólna nagyon sok évvel ezelőtt. vagy a goauldok uralkodását a földön. jó nehezen lehetne kihozni ezekből sorozatot de elképzelhető. nem feltétlenül kell a napjainkban játszódnia, az ősök 1000évvel ezelőtt is birtokolták a technikát. -
#4158 Ja ezzel arra akartam utalni, hogy telis tele van olyan dologgal, ami ott lebeg pár részig. Aztán valahogy el lesz felejtve. Pedig addig nagy hátsót kerítettek a dolognak. Emiatt is bukdácsol nálam is a dolog. De továbbra is nézem, ha már belecsaptam. Megvárom már a végét, egye fene. Nem egy CSK, meg nem egy Atlantis, teljesen más íze van. Emészthető még a dolog. Kár, hogy a cancel miatt kapták magukat össze (elvileg). -
#4157 Hát korábban azért felmerült, hogy valami szubtéri "adást" figyel, analizál. A nagy valamit kutatja, nevezzük így: "mindennek a kulcsa". (Nem, azért se írok istent... kis I-vel) -
Reg5 #4156 Az egyetlen értékelhető karakter pont leszarja a sorozat névadóját... A többi meg csak szenved és szenved. -
#4155 A Destinynek nincs semmi célja , az ősök is csak elengedték a vak világba ,különösebb cél nélkül mivel ez egy felfedezőhajó , fura is lenne ha lenne valami úti célja
De persze , az lehet hogy ahol ép le róban a hajtómű, ott találhatnak valamit
Csak könyörgöm , ne ezek a szereplők , az egész brigádból csak rush a jó arc , a többi hulladék ! -
simon7108 #4154 azért engem már elkezdett érdekelni mi a Destiny uticélja az univerzum kozepén:D
szóval valamit már kezdjenek vele mert az nagyon nem volna szép ha nem fejeznék be rendesen... -
#4153 Hát igen , álltálában a patkányok menekülnek el elsőnek ,a süllyedő hajóról
simon7108
Amúgy igen , itt vagy a sgu-t lehetne folytatni, sok sok sok változtatással ,vagy az Atlantiszt (aminek én jobban őrülnék )
-
Reg5 #4152 Azért az szépen jellemzi az SGU-t, hogy a kasza óta csak az egyik készítő próbál kiharcolni egy zárófilmet, a többi lelépett a francba. -
simon7108 #4151 amugy valami olyasmit olvastam,hogy most az MGM olcsobban adja az SG jogokat és lehet vissza kerul a Showtimehoz.szóval még nem írnám le az SGU-t.vagy lesz még egy film vagy pedig folytatni fogják előbb utóbb.az meg igen fasza lesz ha a 2. évadot Cliffhangerrel fejezik be ami nagyon valószínű mivel amikor leforgatták még nem tudhatták,hogy nem lesz 3. évad. -
simon7108 #4150 én már most nézem NEGYEDSZERRE!!!! az SG1-et utána meg az SGA-t is NEGYEDSZERRE!
és ezek után is örömmel néztem meg az uj részt.
amugy én nem reménykednék egyelőre uj sorozatban.jövőre biztosan nem lesz szerintem.az SGA film is leállt ennek a kaszája végett...
na meg ha lenne is új sorozat miről szólna?már nincs semmi.
itt nem lehet annyi sorozatot csinálni mint mondjuk 1 BSG-nél mivel ott lehet előzményt csinálni de itt nem.már valahogy nem tudok semmit sem elképzelni.folytassák az Atlantist akkor már. -
#4149 Én az el múlt időben , újra végig néztem a SG1-et meg a SGA , gondoltam adok ennek is esélyt , mert jelenleg nincs más !
Hát kb az első 5 percnél , majdnem a hajamat téptem
Tudom, már sokszor volt írva , hogy ne hasonlítsuk össze ezt a régiekkel , de én nem tudom nem összehasonlítani a régiekkel, igy meg sajnos minden részel 100% biztos a csalódás
Nah mindegy ez van , remélem jön majd a 4edik stargate sorozat is , ha ennek vége ! -
#4148 Az elején én is szerettem, akartam neki esélyt, adni, aztán az első évad közepe fele már pffff... Most megnézem ezt a részt, de olyan nagy elvárásaim nincsenek. -
#4147 Nem lesz ez több. Hogy egy ide illő hasonlattal éljek, fényévekkel van lemaradva a korábbi SG sorozatoktól. Olyan jó-jó, de nagyon felejthető kategória sajnos. -
#4146 Én a leszbikus libát , már az elejétől fogva nem szeretem
Lehet hogy úgy érződik hogy se vége se hossza , de én csak próbálok válaszolni (nah meg ki fejteni a véleményem ) , lehet hogy néhol kicsit rosszul fogalmazok talán -
#4145 rosszul emlékszem hogy eleinte te szeretted ezt a sorit? ha tévedek bocs, de nekem a commentjeidet figyelve egyre inkább az érződik hogy azt próbálod írni amit a többség néha itt diktál.. pont ezeknél a commenteknél érzem azt hogy se füle se farka..
nem tom van e már felirat, nem néztem utána, de letöltöm, holnap nézem, már nagyon vártam.. -
#4144 Igen , mert ez nem a Brazil vagy mexikói telenovella és társai !
Engem pl nem érdekel a dráma , akciót akarok , meg sci-fi-t ,kemény űr csatákkal
Amit az Atlantisztól meg is kaptam , de ettől nem !
Szerintem az emberek 60-70% , így van ezzel ,csalódtak az új sorozatban
É s nekem van egy olyan sejtésem , hogy egyik hazai adó se fogja meg venni!
Amúgy nekem volt olyan rész aminek kb a 65 %át át tekertem ,pl a leszbikus kínai bulla részei ,
Na azt mondja meg valaki nekem , annak mi köze van egy sci-fi sorozathoz , hogy két leszbikus kéjeleg ? -
simon7108 #4143 beletekerni 1 új részbe?
én még a leg unalmasabb részekbe sem tekerek bele soha egy sorozatnál sem...
lehet velem van a gond?szerintem most kezd igazán érdekes lenni.
mondjuk nem értem miért kaszálták el.mindent elkasználnak.
az a baj,hogy amiben nincs akcio hanem tobb a dráma azt az emberek nem nézik... -
Reg5 #4142 Egész nézhető rész volt, csak 1 jelentet tekertem át. A kenszölt viszont továbbra se bánom, mert ennek se füle se farka ebben a formában.
Nézettség 1.035 millió volt, ami továbbra is elég gyenge. -
Lysandus #4141 Hopp, ez kimaradt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chloé csodás gyógyulása azért kicsit erőltetett volt. Ráadásul pont úgy, hogy "megmaradt" a memóriája. Akkor ennyi erővel megmaradhatott volna az is, ha átprogramozzák az agyát. Ha van neki egyáltalán. Az ursiniktől pedig fájó búcsút vettünk. Rövid és nem túl tartalmas ismeretség volt. -
Lysandus #4140 Nem volt ez rossz rész...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hm -
#4139 OMG mekkora rész volt. Na ez SG! Miért kaszálták eeeeeeeeeel??
Viccet félretéve, tényleg jó volt, kár, hogy ez olyan ritka mint a fehér holló, de azért tudnak ha akarnak. :D -
#4138 nagyon jó lett ez a rész. és baromi jól elő lett készítve a többi rész is... nem csodálom hogy felröppent a "reménysugár" biztos látta a syfy vezetőség a maradék részeket xD -
#4137 Nem rád vonatkozott, csak az első fele a mondatnak :) -
#4136 mért ?
nem mondtam semmit , amivel mások előtt lőnék le dolgokat
őszintén, én már az 5ödik rész otta , nem nézem, kb ott hagytam fel a reménnyel , hogy még lesz jobb is !
De az előzeteseket nézve , NEM LETT JOBB -
Reg5 #4135 Jah, a többi meg gazdaságos. Én mindenképpen megnézem, de csak majd hétvégén... -
#4134 Pedig tényleg jó rész volt, nyugodtan nézzétek meg. Mondjuk a 10-11.dik részek mindig jók voltak a csillagkapukban. -
#4133 Én még gondolkozom, hátha. Amúgy spoiler gombot tessék használni, köszpusz :D -
#4132 én már már nem hiszek a csodákban , meg sem nézem -
#4131 Új rész, wow -
#4130 Szerintem a sgu filmmböl , indulhatna egy teljesen új sorozat , ismert és új szereplőkel carter ezredes rodney stb
Nah meg kicsit vissza lehetne térni, a sg és a sga koncepciójához , mert a sgu-nál az ezen való változtatás , okozta a csődöt !
Amúgy maga a sgu , az első 3 részig jó volt , mint szezon nyitó
De a sok fölösleges drámázással és érzelgősséggel megölték a sorozatot -
simon7108 #4129 és mégis mi lenne a 3. spinoffban?:D
szerintem már igencsak kimerült minden.szerintem az lenne a legjobb ha ezt folytatnák csak kicsit feldobnák.régi szereplőket hozzanak bele és dobják fel a történésket.utazzanak tobbet a kapun meg ilyenek. -
haywire #4128 hát ja azt összekaphatnák. egy 3. spinoffra én is vevő lennék, és abba nem feltétlenül kellenének új karakterek, a régiekből szerintem össze lehetne rakni egy egész jó sorozatot.
De majd meglássuk mi lesz, előbb legyünk túl a SGU-n, holnap hajnalban folytatódik remélem kihoznak belőle vmi jót. -
#4127 Előszőr jó lenne ha már az Atlantiszt normálisan lezárnák utána felőlem jöhet az Universe lezárása.
Talán még valami normálisat ki tudnak hozni belőle. Remélhetőleg sikeres lesz és ezen felbuzdulva zöld utat kap a negyedik spinoff amiben már k**vára összeszedik magukat és egy olyan sorozatot tesznek le az asztalra ami akkora nézőközönség számára emészthető, hogy legyen egy nézőbázis amivel az is kibír minimum 5 évadot. 2-szer már sikerült szóval csaknem lehetetlen. -
Reg5 #4126 Reménysugár?