4805
StarGate Universe (TV)
-
haywire #4205 szerintem a 2x12 hozta a SG színvonalat, nekem nagyon bejött. -
#4204 eleve felesleges lett volna az egész, mert minek.. ez nem töri hogy mi lenne ma ha 56 a mi javunkra dől el.. -
#4203 Mert szerintetek mi lett volna , ha a 304es le nyomja a támadókat , nem kellet volna menekülni mint a nyulak
És mehetek volna a végzetre oda illő emberek , ergo maradtunk volna a bevált receptnél , ezt én sokall inkább díjaztam volna , mint a mostani helyzetet
És így talán még kasza se lett volna ! -
r4pt0r #4202 Az asgard fegyver valamiért nem ment, lényegtelen miért. A többivel nem érnek sokat. -
#4201 jó a kaptárak annyira nem jó pl (de azért ott se 5cm a fal vastagsága ) , de az ori hajók ?
az elég kemények voltak , és 2-3 asgard új fegyver elintézte őket
Mi közben a ori hajók ellen , csak úgy hullatok a hatákok , egymás után !
Szerintem akkor is gyengébbnek lett mutatva , a hammond (főnix )mint amit tud, nevetségesen -
#4200 a goauld hajóknak van pajzsa, a lidérc hajóknak nincs.. azért az különbség.. még ha olyan szuper hajó is az az új földi hajó akkor is sok kicsi sokra megy.. ha jól rémlik legalább 3 hajó támadta a földit, nem tom mien neve volt neki, az azért már túlerő.. de biztos tévedek.. -
r4pt0r #4199 Biztos hogy nem ölte meg őket, ez még tőle is sok lett volna. -
#4198 Jó résznek ígérkezett de a vége szar lett.
Én is erre tippelek. Ha Atlantis-nál arra panaszkodnak, hogy mindig megmentik a világot meg Ronon egymaga legyilkol egy csomó lidércet akkor ez mi a f.sz volt. :D Szinte már hihetetlen ha meg volt tervezve... -
#4197 De nem tuningolt , ha nem rozsdás ócska vas lenne , akkor is ?? -
#4196 Személy szerint én a Mustangot választanám... ;) -
#4195 Már bocs , de szerintem a lucian csak használja a technikát , nem hiszem hogy bár mit is fejlesztettek
Egy haták-ra egy mark 9es bőven elég lett volna
A másik dolog , a 304es úgy menekült el mint a nyúl ,mert hogy a pajzs gyengült ,érdekes egy lidérc kaptár ellen elég jól bírta a strapát ,itt már nem
Az elejétől vérzik az egész
Ha rush nem segít nekik , még a végzetre se jutnak el (azt hogy hogyan és miként segített nekik , azt nem tudom , de az rémlik hogy meg fenyegették ,aszem )
Na én meg a lucianosokat se értem , tudhatták hogy az atlantis a földön van
Miért nem azért mentek ? pont egy szét esőben lévő hajóért kellet harcolniuk
Mintha választanod kéne hogy egy 69es ford mustangot vezetsz vagy egy forma es ferrárit , a ford is jó , de ég és föld a kettő között a különbség -
haywire #4194 osztozom a véleményeddel, sok benne a töltelék.
... meg kitudja, hogy a LA mennyit fejlődött azóta, lehet ők is felturbózták a haták-okat, amit lehet majd a 3.filmben tudunk meg, ha meg nem akkor elég nagy baki. -
#4193 -
Kiado #4192 Csillagkapu.hu n közben megtaláltam a feliratot P0W4-hez, ha valakinek kéne még. -
Kiado #4191 eztv.it ről leszedve a 11-es rész valami Matroska video file, feliratot se játssza le hozzá, meg ha dvd-re írom, akkora dvd lejátszó se fogja.
Valaki esetleg nem tud a 11-es részből vagy olyat, ami 720p HDTV x264-IMMERSE és NEM matroska, hanem sima avi, vagy HDTV XviD-P0W4 hez magyar feliratot?
Thx! -
#4190 A mostani rész is jó volt. Ha már nincs benne 1 perc leszbikus szál se akkor úgy néz ki tudnak egy értelmes epizódot készíteni:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk nálam a hét legidegesítőbb személye díjat Telford kapja. Nagyon irritált most a folytonos okoskodása. Valóban felvetődik a kérdés, hogy a legénység most Telford miatt vagy Rush miatt halt meg. Lehet, hogy kiderül még ebben a 7 részben. Vagy nem -
#4189 Ha így lenne , őrömell nézném ezt , még ha csak pár info morzsáért is !
Amúgy kicsit el gondolkoztam az első részeken , hogy a fenébe lehetséges , hogy pár ócska goa uld haták meg hátrálásra kényszerített egy x304est ?
Amikor a x304es asgard technológiával van ellátva ,(aki kell régebben még a goa uld se nagyon mertek packázni ) + jó néhány erős földi fegyverrel pl mark 9es taktikai töltet ,ami azért a lidérceknek is okozott kellemetlen perceket !
Elkezdtem nézni újra a sorozatot , és a "menjünk haza a földre a kövekkel" Mintha csak azért kerültek volna bele hogy fillerel töltsék fel a réseket a részben , meg hogy spóroljanak
Erről az elméletről mi a véleményetek ?
(leszbikus szálat is spórolásnak meg kitöltés ként azonosítottam ) -
#4188 Szerintem a tegnapi rész....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érdekes volt, Rush szinte biztos hogy azért ölte meg a többieket és ment vissza az időben hogy saját magán segítsen és a hajón. -
haywire #4187 vagy két SG sorozat futna és kötődne egymáshoz így muszáj lenne nézned az egyiket mert pár dolgot nem értenél meg, vagy nem tudnál meg ha nem néznéd mindkettőt. -
#4186 Én csak azért nézem , mert sajnos nincs más
És ha már , ez az egyetlen Stargate sorozat ami van ,akkor azért jó lenne ha tetszene is az embereknek
Ha teszem azt , futna ezzel pár huzamban még egy sg (vagy más hasonló sci-fi sorozat ) , ami a régi jól bevált receptre épít
Akkor ezt kb a kutya se nézné , nem hogy 1 millió -
#4185 hát istenem menne tvben akkor amikor én akarom és hozzá is férek akkor amikor nekem kell talán megnézném, de nem vazze, nem hazudok, akkor se nézném ott mer akkor akarom megnézni amikor nekem tetszik oan körülmények között, ami nekem megfelel.. és ha ezzel én így vagyok ne már h más emberek ne legyenek.. de télleg nem ez a lényeg, azér mert per pill 4600an szedték le az nem jelenti h nem fogja leszedni még egyszer ennyi, mikor a nem igen követő nézők rájönnek hogy megy tovább.. kicsiny hazánkban a dr house egy menő sorinak számít, és az egyik legnevesebb magyar torrent oldalon ha jól rémlik a legtöbbet letöltött rész 11 ezer körül van.. és az a 40 perc körüli sorikból az leső helyen áll, megint úgy, ha jól rémlik.. ahhoz képest a már említett 8 ezer szép szám, ha azt nézzük mennyire szidja mindenki ezt a "szart".. persze a készítőket ez nem érdekli, oké, nem is azért hoztam fel, csak a kasza hír kedvelői miatt, hogy mi, akik még szívesen néznénk, nem vagyunk egyedül, nem csak az sg fórum résztvevői nézik.. -
#4184 Ahol én vagyok fent , egy 5 betűs oldal
Ott idáig 4607-en szedték le ! -
#4183 Torrent = kalózkodás , ergo pénzt nem hozz , akkor meg őket mért érdekelné ?
Amúgy kis hazánkban is terjed a dvd felvevők száma , és az intelligens tv szolgáltatás , akkor azt se tudom mi lehet odaát
Na meg nem minden sci-fi fan , úgy gondolkodik mint mi , már mint hogy le szedem , és meg nézem gépen
Pl a sógorom , ő jobban szeret valamit meg nézni a tv-ben , vagy felvételről , mint letölteni , szerintem oda átt , is sok hasonló 30-40es éveikben járó emberke van ! -
Reg5 #4182 Az semmi. Most megnéztem az izóvadász oldalon, hogy mennyen szedték le az utolsó részt. Elenyészően kevesen. -
haywire #4181 szerintem azért sokan a torrentet használják, amit nem tudnak mérni. Akkor lehet nem lenne kasza ha látnák a torrentezők számát...de ez már fikció :D -
Reg5 #4180 Ott ezért terjedt el a DVR, amit már jóideje tudnak mérni is. -
haywire #4179 szerintem ott is van sok ember aki nem ér rá tv elé leülni megnézni mert más dolga van...én is sok sorozatot töltöttem amit nem mentettem merevlemezre. -
#4178 Jó az ő fizetése indokoltan lehet magasabb , csak híresebb egy színész
Hát igen a licenc , hát ara nem gondoltam ! -
Reg5 #4177 Gondolom Robert Carlyle nem 2$-ért vállalta a szerepet. Állítólag a licencköltség volt nagyon magas, ugye az MGm szar pénzügyi helyzete miatt. -
#4176 Meg őszintén ?
Ilyen szutyok színészeknek még a fizetése se kéne valami soknak lennie !
Őrüljenek hogy dolgoznak ,és hogy szerepelnek az sgben
Elkezdem be pótolni a részeket , van vagy 6 , remélem nem fogom halra unni magam -
#4175 Amúgy engem csak az érdekelne, hogy mégis hogyan egyezett bele a csatornánál , ebbe a sorozatban
Gondolom látták a részek forgató könyvét !
Amúgy én a csatorna helyében , mivel van potenciál a sorozatban , felajánlanák egy olyan lehetőséget a készítőknek , hogy mehet tovább a sorozat pontosabban nem , mert az egészet újra csináltatnám velük kb a 4edik résztől !
Minden részt pontról pontra meg vitatva , szakértők véleményét kikérve a forgató könyvről
Jah és a első 2 évadot , a első és a második évad újra csinálásával együtt ,20 %all kevesebbek kapnának a készítők , a sorozatért
Ez a legkevesebb , én ha a csatorna elnöke lennék , ilyen feltételeket szabnék meg , azt ha a 3madék évad , nézettségi adatai jók
Mehetne minden a régi kerékvágásba , már ami a fizetést illeti
Amúgy a csatorna részéről az hogy torrenten menyien szedik le , a kutyát nem érdekli
A másik , max az szedi le , aki ki alkarja menteni lemezre
Az ottani mentalitás , kicsit más mint a hazai
Meg minek szedje le ? ha mégis nézheti a tv-ben ! -
haywire #4174 a legtöbb ember USAban sem tv-n nézi hanem leszedi szerintem netről. ezért nem mérvadó a nézettség -
#4173 hát igen, meg nem mindeki ugyanott.. sztem a 8000 "ilyen színvonal" mellett jó szám.. -
#4172 8000 nem olyan sok, nálunk is kell egy pár százezres nézettség egy műsornak, hogy képernyőn tartsák, még több ha főműsoridőben adják. Persze tudom én, nem mindenki torrentezik. -
#4171 átpörgetve a sorozatot ki várja azt h értse mi a lényege.. egyéni szoc problem ha vki nem tudja miről szól a sorozar, az ne kérjen kaszát.. jó rész volt ez is, nekem tetszik, menjen részemről tovább.. amúgy egyik legnagyobb magyar torrent oldalról is több mint 4000en szedték le ezt a részt, volt egy-két résszel ezelőtti amit több mint 8000en, szal nagyon nem mérvadó az a kevés ellenlábas magyarországról amennyi itt ebben a fórumban van.. kár h az amerikai kábel nézőket nézik.. -
#4170 vannak telepítő hajók de teljesen más céllal és nem 1 irányba haladnak gondolom. BTW a seedshippek infót küldenek Destiny-nek gondolom azért IS mentek előtte hogy ne érje meglepi a legénységet. -
#4169 vagy csak korában épültek (indultak el ) , vagy mivel nem terveztek élő személyzetet ,talán erősebb hajtóművek kerültek rá ! -
haywire #4168 az 1000évet csak úgy írtam tudom hogy sokkal hamarabb volt :) -
haywire #4167 az nem passzol hogy a destiny előtt vannak telepítőhajók...azaz azok hamarabb eljuthatnak/eljuthattak a célhoz mint a destiny. -
#4166 Meg lehet , hogy a kelleténél több részt pörgetem át
De sajnos , túl sok a felesleges , unalmas jelenet