StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kövesdi A
A Destinynek nincs semmi célja , az õsök is csak elengedték a vak világba ,különösebb cél nélkül mivel ez egy felfedezõhajó , fura is lenne ha lenne valami úti célja
De persze , az lehet hogy ahol ép le róban a hajtómû, ott találhatnak valamit
Csak könyörgöm , ne ezek a szereplõk , az egész brigádból csak rush a jó arc , a többi hulladék !

azért engem már elkezdett érdekelni mi a Destiny uticélja az univerzum kozepén😄
szóval valamit már kezdjenek vele mert az nagyon nem volna szép ha nem fejeznék be rendesen...

PSN ID:misi2mezei

Kövesdi A
Hát igen , álltálában a patkányok menekülnek el elsõnek ,a süllyedõ hajóról

simon7108
Amúgy igen , itt vagy a sgu-t lehetne folytatni, sok sok sok változtatással ,vagy az Atlantiszt (aminek én jobban õrülnék )

Azért az szépen jellemzi az SGU-t, hogy a kasza óta csak az egyik készítõ próbál kiharcolni egy zárófilmet, a többi lelépett a francba.

amugy valami olyasmit olvastam,hogy most az MGM olcsobban adja az SG jogokat és lehet vissza kerul a Showtimehoz.szóval még nem írnám le az SGU-t.vagy lesz még egy film vagy pedig folytatni fogják elõbb utóbb.az meg igen fasza lesz ha a 2. évadot Cliffhangerrel fejezik be ami nagyon valószínû mivel amikor leforgatták még nem tudhatták,hogy nem lesz 3. évad.

én már most nézem NEGYEDSZERRE!!!! az SG1-et utána meg az SGA-t is NEGYEDSZERRE!
és ezek után is örömmel néztem meg az uj részt.

amugy én nem reménykednék egyelõre uj sorozatban.jövõre biztosan nem lesz szerintem.az SGA film is leállt ennek a kaszája végett...
na meg ha lenne is új sorozat mirõl szólna?már nincs semmi.
itt nem lehet annyi sorozatot csinálni mint mondjuk 1 BSG-nél mivel ott lehet elõzményt csinálni de itt nem.már valahogy nem tudok semmit sem elképzelni.folytassák az Atlantist akkor már.

Kövesdi A
Én az el múlt idõben , újra végig néztem a SG1-et meg a SGA , gondoltam adok ennek is esélyt , mert jelenleg nincs más !
Hát kb az elsõ 5 percnél , majdnem a hajamat téptem <#idiota>

Tudom, már sokszor volt írva , hogy ne hasonlítsuk össze ezt a régiekkel , de én nem tudom nem összehasonlítani a régiekkel, igy meg sajnos minden részel 100% biztos a csalódás
Nah mindegy ez van , remélem jön majd a 4edik stargate sorozat is , ha ennek vége !

Julius Caesar
Az elején én is szerettem, akartam neki esélyt, adni, aztán az elsõ évad közepe fele már pffff... Most megnézem ezt a részt, de olyan nagy elvárásaim nincsenek.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Narxis
Nem lesz ez több. Hogy egy ide illõ hasonlattal éljek, fényévekkel van lemaradva a korábbi SG sorozatoktól. Olyan jó-jó, de nagyon felejthetõ kategória sajnos.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kövesdi A
Én a leszbikus libát , már az elejétõl fogva nem szeretem
Lehet hogy úgy érzõdik hogy se vége se hossza , de én csak próbálok válaszolni (nah meg ki fejteni a véleményem ) , lehet hogy néhol kicsit rosszul fogalmazok talán

blbogus
rosszul emlékszem hogy eleinte te szeretted ezt a sorit? ha tévedek bocs, de nekem a commentjeidet figyelve egyre inkább az érzõdik hogy azt próbálod írni amit a többség néha itt diktál.. pont ezeknél a commenteknél érzem azt hogy se füle se farka..

nem tom van e már felirat, nem néztem utána, de letöltöm, holnap nézem, már nagyon vártam..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Kövesdi A
Igen , mert ez nem a Brazil vagy mexikói telenovella és társai !
Engem pl nem érdekel a dráma , akciót akarok , meg sci-fi-t ,kemény ûr csatákkal
Amit az Atlantisztól meg is kaptam , de ettõl nem !
Szerintem az emberek 60-70% , így van ezzel ,csalódtak az új sorozatban
É s nekem van egy olyan sejtésem , hogy egyik hazai adó se fogja meg venni!

Amúgy nekem volt olyan rész aminek kb a 65 %át át tekertem ,pl a leszbikus kínai bulla részei ,
Na azt mondja meg valaki nekem , annak mi köze van egy sci-fi sorozathoz , hogy két leszbikus kéjeleg ?

beletekerni 1 új részbe?
én még a leg unalmasabb részekbe sem tekerek bele soha egy sorozatnál sem...
lehet velem van a gond?szerintem most kezd igazán érdekes lenni.
mondjuk nem értem miért kaszálták el.mindent elkasználnak.
az a baj,hogy amiben nincs akcio hanem tobb a dráma azt az emberek nem nézik...

Egész nézhetõ rész volt, csak 1 jelentet tekertem át. A kenszölt viszont továbbra se bánom, mert ennek se füle se farka ebben a formában.

Nézettség 1.035 millió volt, ami továbbra is elég gyenge.

Hopp, ez kimaradt:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chloé csodás gyógyulása azért kicsit erõltetett volt. Ráadásul pont úgy, hogy "megmaradt" a memóriája. Akkor ennyi erõvel megmaradhatott volna az is, ha átprogramozzák az agyát. Ha van neki egyáltalán. Az ursiniktõl pedig fájó búcsút vettünk. Rövid és nem túl tartalmas ismeretség volt.
Nem volt ez rossz rész...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hm
Narxis
OMG mekkora rész volt. Na ez SG! Miért kaszálták eeeeeeeeeel??

Viccet félretéve, tényleg jó volt, kár, hogy ez olyan ritka mint a fehér holló, de azért tudnak ha akarnak. 😄

Andr0
nagyon jó lett ez a rész. és baromi jól elõ lett készítve a többi rész is... nem csodálom hogy felröppent a "reménysugár" biztos látta a syfy vezetõség a maradék részeket xD

Armin & Ayu fan

Fabio Capello
Nem rád vonatkozott, csak az elsõ fele a mondatnak 😊

Kövesdi A
mért ?
nem mondtam semmit , amivel mások elõtt lõnék le dolgokat <#whatever>
õszintén, én már az 5ödik rész otta , nem nézem, kb ott hagytam fel a reménnyel , hogy még lesz jobb is !
De az elõzeteseket nézve , NEM LETT JOBB <#rinya>

Jah, a többi meg gazdaságos. Én mindenképpen megnézem, de csak majd hétvégén...

Victor1103
Pedig tényleg jó rész volt, nyugodtan nézzétek meg. Mondjuk a 10-11.dik részek mindig jók voltak a csillagkapukban.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Fabio Capello
Én még gondolkozom, hátha. Amúgy spoiler gombot tessék használni, köszpusz 😄

Kövesdi A
én már már nem hiszek a csodákban , meg sem nézem

jugen
Új rész, wow <#wow2>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Kövesdi A
Szerintem a sgu filmmböl , indulhatna egy teljesen új sorozat , ismert és új szereplõkel carter ezredes rodney stb
Nah meg kicsit vissza lehetne térni, a sg és a sga koncepciójához , mert a sgu-nál az ezen való változtatás , okozta a csõdöt !

Amúgy maga a sgu , az elsõ 3 részig jó volt , mint szezon nyitó
De a sok fölösleges drámázással és érzelgõsséggel megölték a sorozatot

és mégis mi lenne a 3. spinoffban?😄
szerintem már igencsak kimerült minden.szerintem az lenne a legjobb ha ezt folytatnák csak kicsit feldobnák.régi szereplõket hozzanak bele és dobják fel a történésket.utazzanak tobbet a kapun meg ilyenek.

hát ja azt összekaphatnák. egy 3. spinoffra én is vevõ lennék, és abba nem feltétlenül kellenének új karakterek, a régiekbõl szerintem össze lehetne rakni egy egész jó sorozatot.
De majd meglássuk mi lesz, elõbb legyünk túl a SGU-n, holnap hajnalban folytatódik remélem kihoznak belõle vmi jót.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Victor1103
Elõszõr jó lenne ha már az Atlantiszt normálisan lezárnák utána felõlem jöhet az Universe lezárása.

Talán még valami normálisat ki tudnak hozni belõle. Remélhetõleg sikeres lesz és ezen felbuzdulva zöld utat kap a negyedik spinoff amiben már k**vára összeszedik magukat és egy olyan sorozatot tesznek le az asztalra ami akkora nézõközönség számára emészthetõ, hogy legyen egy nézõbázis amivel az is kibír minimum 5 évadot. 2-szer már sikerült szóval csaknem lehetetlen.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

én vmi olyasmit olvastam, hogy vagy egy filmmel vagy egy minisorozattal fogják lezárni az SGU-t. De szerintem is elõtte az Atlantis filmet forgassák le.

Kövesdi A
Hát elvileg , az után lett ki hirdetve hogy kaszálják a sorozatot
Mi után le forgatták , a második évad maradék részeit
Az az , a második évad vége nem lesz lezárva , nyitott könyv marad
Ha csak, nem csinálnak egy filmet ami lezárja , bár azt kétlem , elõbb az atlantis záró filmnek kell jönnie !

finaltrekker
Holnap jön a 11-es epizód a Syfy-on. Remélem azért rendesen befejezik a sorozatot. Nem úgy, mint a többit 😄

www..KALOZOK.com

Kövesdi A
Jah , nem egy új hír
Itt a sg is beszámolt a kaszáról , amúgy én még örülõk is neki
Vacak volt a sorozat , fõleg az elsõ évad, egy kalapszar volt

Ezer éves hír..
Ez már lehet csak nekem újdonság, komoly? :\

Március 7-tõl minden hétfõn.

valószinüleg tavasszal

pontosan nem rémlik annyit tudok hogy még ebben az évben. bár kitudja hova fogják tolni. de tudom hogy bejelentették h 2011ben lesz film.

2-évad második felét mikor adják le?

Ati

MerlinW
16:20-ra és Dr. Kiss Roland végzi az operációt😊

[merlinw.org]

Mikorra írták ki?
én úgy tudom már kiírták az SGA film idõpontját...de mint korábban mondtam egy filmbõl lehet csinálni egy duplarészes évadnyitót. 😊

lehetne mind a kettõt folytatni😄
szvsz ha az SGU kap még 1 esélyt és lesz 3. évad akkor biztos,hogy változtatnának az egészen.még az is lehet,hogy vissza térne a régi SG hangulat.bár nekem ezzel sem volt semmi bajom.igaz más de attól még jó szerintem és érdekesen alakul a story.

SGU-nál elvileg van valami minimális esély, de SGA-ra szvsz nagy ívben tesznek 😞

blbogus
vannak oan kósza hírek amik azt feltételezik h lehet reális esély a SGA folytatására?

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Narxis
<#wow1>

Az szép, akkor ott tényleg komoly verseny megy a nézettségért.

Kori
az a gond amcsiba hogy alapból kb 160 csatorna van és ez nagyon megosztja a közönséget, ha valaki kér még pluszt az náluk 30-40 csatornát jelent
a 160-bó kb 40 filmekkel foglalkozik, jó pár hír és sport csatorna, és rengeteg talkshow

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kövesdi A
hát bocs ezt nem tudtam <#dumcsi>

Kori
bocs de syfy csatorna kint bent van az alapba

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!