4805
StarGate Universe (TV)
-
Borg #4285 Én azért többet vártam ettől... -
#4284 Az utsó mondat a legjobb -
Zenszkij #4283 Csemegék a 8. évad zárórészéből: Rushnak végre sikerül beindítania a Destiny klozetjának lehúzókáját. A teleport kövek tökéletesen működnek, Young testébe Prince költözik, aki romantikus koncertet ad a hajón. Eli úgy dönt fogyókúrába kezd. Greer nagyon unatkozik és szonettírásba kezd, melyet elő is ad 20 percben. A csillagkapu, csakúgy, mint az egész évadban továbbra is zárlatos és használhatatlan. -
Reg5 #4282 Amilyen dinamikusan halad előre a történet, még 10 évaddal később is ugyanitt tartanánk. -
#4281 Hát jah , ezt nézni még 6x20 részen át ,+ ez az évad
Hát aszem ,biztos ki iktatná nálam a biztosítékot
Következő részt várom , már csak mckay miatt is
Remélem nem csak egy perces szerepe lesz -
#4280 Még tréfának is ijesztő. -
#4279 április 1 mi
Hát itt elég kevés az a fajta bolond , aki ezt be veszi neked -
#4278 Gyenge. -
#4277 berendeltek még 8 évadot a sorozatból. -
#4276 Már miért is ne használhatná? Nem ő lenne az első hajón, ráadásul a kis vágott szemű technikus csajnak (Lisa?) bejön, Brody is egyből levette a szitut és hagyta kettesben őket... -
r4pt0r #4275 Ez szép is lenne, csakhogy amikor kaszálták a sorozatot, már rég levolt forgattva minden rész. Szóval nem lesz itt lezárva semmi sem. :D -
sgaBence #4274 Na újra itt szevasztok.
Bedaráltam az eddig leadott részeket most, hát...
Igazából vegyes érzelmek dúlnak bennem. Mintha most jobban folynának az események (de tényleg csak egy kicsivel), de csak ennyi. Látszik ezen a 4 részen hogy próbálják elővezetni az évad végét, apró jelekkel biza de próbálják. Nagy durranást már szerintem senki ne várjon, jelentősen felfognak pörögni az események (ergo ez nem azt jelenti hogy megtáltosodik a sorozat, csak tömörebb lesz) és a végére kapunk egy nagy heppiendet szerintem. Egész frappáns kis vége lehetne ennek az amúgy gyenge sorozatnak hogy ha az írok is úgy álltak volna hozzá (nekem nem úgy jött le hogy igen), de helyette kapunk majd egy nagy nullát.
Volt pár pozitívum is ami tetszett, de ezt azért nagyon nem vitték túlzásba. Kár az SGU-ért, sokkal többet vártam tőle..
Ezek után már csak egy ütős SGA movie-val lennék elégedett. -
#4273 Hát ki , ha csak nem olyan ember nézi a részt aki szereti a vészhelyzetet -
Reg5 #4272 Ebben a 2 dologban ki is merülnek a pozitívumok. -
#4271 Nah meg a merevedési zavar os résznél is ,jót nevetem , nem mintha ott a hajon , bár mire is használná azt , amihez merevednie kéne -
#4270 Az tényleg nagy volt , először a 2001 Space Odyssey Opening megy , azt a kövi percben meg OZone Numa Numa na az tényleg kemény volt -
haywire #4269 ez egész jó rész volt, csak besűríthették volna max 10 percbe és tökéletes lett volna. Viszont azthiszem először röhögtem fel a sorozaton a zenés jeleneten. :D -
r4pt0r #4268 Akkor lehet hogy nem lesz benne, ne legyünk telhetetlenek. :D -
Bullitt #4267 Igen, de állítólag csak egy helyen írták és az az oldal elég megbízhatatlan. GateWorld fórumon legalábbis csak annyit mondott Mallozzi, hogy megemlítik Jonast.
"I wouldn't trust that spoiler. The site that lists it is notoriety unreliable, and doesn't leave a source. Joe Mallozzi said he'll get a mention, but I'll be hugely surprised if we see him." -
r4pt0r #4266 Ezt írták az egyik oldalon, aztán majd kiderül:
Corin Nemec said "(I) got back into the boots of an old character in the third incarnation of a franchise". Yay! We finally see Jonas for the first time after a LONG time.... Yay for an SG1/SGA/SGU triple Cross Over XP
-
Bullitt #4265 Corin Nemec nem lesz benne. Jonas bolygója lesz a téma, de Jonast úgy néz ki nem fogjuk látni. Vagy ha igen, akkor meglepetés lesz, mert sehol nem írják, hogy szerepelne. -
#4264 Az atlantist kár volt le lőni 5 évadnál
Simán mehetett volna , még 2-3 évad belőle ! -
sandor8206 #4263 hát én arra leszek kíváncsi, hogy hogy fog alakulni ennek a résznek a nézettsége, kíváncsi leszek, hogy mennyit fog dobni rá McKay karaktere, meglepődnék ha nem lenne növekedés. Mint ahogy Flanigen jelenléte is dobott egy nézettségi csúcsot a Warehouse 13-nak
szóval ha valahogy 1 millió felé fog tudni menni, eléggé elgondolkozhatnak a "valakik", hogy tényleg érdemes volt-e lelőni az Atlantist, bár mondjuk ezt már most is kijelenthetjük, hogy NEM :-) -
r4pt0r #4262 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg benne lesz Jonas az SG1ből is szóval tripla cross lesz. :D -
#4261 Érdekes rész lesz !
Remélem , nem csak ennyi lesz a szerepe a részben -
#4260 -
Bullitt #4259 Következő részben meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!McKay vendégszerepel. Már megmentette az epizódot a szememben :D -
r4pt0r #4258 Nah egy kis emelkedés. :D -
#4257 -
Reg5 #4256 Nézettség: 876e -
#4255 Hát ez durva rész volt, úgy látszik Greer kezd akklimatizálódni, megkedveli a társait. Zenés jelenet lol volt. :D
Viszont olyan töltelékrész hangulata volt az egésznek és még abból is a gyengébb fajta.
3/10 -
Reg5 #4254 Szar volt, de nem azért mert rossz, hanem azért mert értelmetlen. -
Borg #4253 Miután már csak azt adják le amit leforgattak, sztem nagyívben szarnak rá, hogy minek van még értelme, és minek nincs. A sztori meg nem lesz befejezve egyszerűen. -
#4252 Ajajjajj előre félek akkor ettől a résztől
Most őszintén , ilyen epizódok miatt lett a kasza a sorozatnak -
#4251 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most már hárman is bent csücsülnek a hajó központi számitógépében... és hozzáférnek az adatbázishoz is mint kiderült >.> srácok haladjunk má ez a rész megint egy rakás jó lehetőséget nyitott meg. -
#4250 Igazi, minoségi, szar rész volt. -
#4249 Hát a mai rész.... elég Grace klinikás lett némi Szellemekkel suttogó beütéssel :S Magyarul szar volt. -
#4248 :D jaja -
#4247 jaja azon énis kifeszültem xD -
sandor8206 #4246