StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De persze , az lehet hogy ahol ép le róban a hajtómû, ott találhatnak valamit
Csak könyörgöm , ne ezek a szereplõk , az egész brigádból csak rush a jó arc , a többi hulladék !
szóval valamit már kezdjenek vele mert az nagyon nem volna szép ha nem fejeznék be rendesen...
PSN ID:misi2mezei
simon7108
Amúgy igen , itt vagy a sgu-t lehetne folytatni, sok sok sok változtatással ,vagy az Atlantiszt (aminek én jobban õrülnék )
és ezek után is örömmel néztem meg az uj részt.
amugy én nem reménykednék egyelõre uj sorozatban.jövõre biztosan nem lesz szerintem.az SGA film is leállt ennek a kaszája végett...
na meg ha lenne is új sorozat mirõl szólna?már nincs semmi.
itt nem lehet annyi sorozatot csinálni mint mondjuk 1 BSG-nél mivel ott lehet elõzményt csinálni de itt nem.már valahogy nem tudok semmit sem elképzelni.folytassák az Atlantist akkor már.
Hát kb az elsõ 5 percnél , majdnem a hajamat téptem <#idiota>#idiota>
Tudom, már sokszor volt írva , hogy ne hasonlítsuk össze ezt a régiekkel , de én nem tudom nem összehasonlítani a régiekkel, igy meg sajnos minden részel 100% biztos a csalódás
Nah mindegy ez van , remélem jön majd a 4edik stargate sorozat is , ha ennek vége !
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lehet hogy úgy érzõdik hogy se vége se hossza , de én csak próbálok válaszolni (nah meg ki fejteni a véleményem ) , lehet hogy néhol kicsit rosszul fogalmazok talán
nem tom van e már felirat, nem néztem utána, de letöltöm, holnap nézem, már nagyon vártam..
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Engem pl nem érdekel a dráma , akciót akarok , meg sci-fi-t ,kemény ûr csatákkal
Amit az Atlantisztól meg is kaptam , de ettõl nem !
Szerintem az emberek 60-70% , így van ezzel ,csalódtak az új sorozatban
É s nekem van egy olyan sejtésem , hogy egyik hazai adó se fogja meg venni!
Amúgy nekem volt olyan rész aminek kb a 65 %át át tekertem ,pl a leszbikus kínai bulla részei ,
Na azt mondja meg valaki nekem , annak mi köze van egy sci-fi sorozathoz , hogy két leszbikus kéjeleg ?
én még a leg unalmasabb részekbe sem tekerek bele soha egy sorozatnál sem...
lehet velem van a gond?szerintem most kezd igazán érdekes lenni.
mondjuk nem értem miért kaszálták el.mindent elkasználnak.
az a baj,hogy amiben nincs akcio hanem tobb a dráma azt az emberek nem nézik...
Nézettség 1.035 millió volt, ami továbbra is elég gyenge.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viccet félretéve, tényleg jó volt, kár, hogy ez olyan ritka mint a fehér holló, de azért tudnak ha akarnak. 😄
Armin & Ayu fan
nem mondtam semmit , amivel mások elõtt lõnék le dolgokat <#whatever>#whatever>
õszintén, én már az 5ödik rész otta , nem nézem, kb ott hagytam fel a reménnyel , hogy még lesz jobb is !
De az elõzeteseket nézve , NEM LETT JOBB <#rinya>#rinya>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nah meg kicsit vissza lehetne térni, a sg és a sga koncepciójához , mert a sgu-nál az ezen való változtatás , okozta a csõdöt !
Amúgy maga a sgu , az elsõ 3 részig jó volt , mint szezon nyitó
De a sok fölösleges drámázással és érzelgõsséggel megölték a sorozatot
szerintem már igencsak kimerült minden.szerintem az lenne a legjobb ha ezt folytatnák csak kicsit feldobnák.régi szereplõket hozzanak bele és dobják fel a történésket.utazzanak tobbet a kapun meg ilyenek.
De majd meglássuk mi lesz, elõbb legyünk túl a SGU-n, holnap hajnalban folytatódik remélem kihoznak belõle vmi jót.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Talán még valami normálisat ki tudnak hozni belõle. Remélhetõleg sikeres lesz és ezen felbuzdulva zöld utat kap a negyedik spinoff amiben már k**vára összeszedik magukat és egy olyan sorozatot tesznek le az asztalra ami akkora nézõközönség számára emészthetõ, hogy legyen egy nézõbázis amivel az is kibír minimum 5 évadot. 2-szer már sikerült szóval csaknem lehetetlen.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Mi után le forgatták , a második évad maradék részeit
Az az , a második évad vége nem lesz lezárva , nyitott könyv marad
Ha csak, nem csinálnak egy filmet ami lezárja , bár azt kétlem , elõbb az atlantis záró filmnek kell jönnie !
www..KALOZOK.com
Itt a sg is beszámolt a kaszáról , amúgy én még örülõk is neki
Vacak volt a sorozat , fõleg az elsõ évad, egy kalapszar volt
Ati
szvsz ha az SGU kap még 1 esélyt és lesz 3. évad akkor biztos,hogy változtatnának az egészen.még az is lehet,hogy vissza térne a régi SG hangulat.bár nekem ezzel sem volt semmi bajom.igaz más de attól még jó szerintem és érdekesen alakul a story.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Az szép, akkor ott tényleg komoly verseny megy a nézettségért.
a 160-bó kb 40 filmekkel foglalkozik, jó pár hír és sport csatorna, és rengeteg talkshow
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!