4805
StarGate Universe (TV)
  • TreDoR
  • sgaBence
    Nekem kifejezetten "tetszett" ez a rész az előzőekhez képest. Nem azt mondom hogy ez egy príma 10/10-es volt, de elment. Eddig nagy fejetlenséget (mármint az íróktól), tudatlanságot láttam az egészben, aztán most láttam egy kis arra való hajlamot hogy előkészítik a történetet, a sorozat végét. Nem kizárt hogy a köv. rész elég lagymatag lesz, viszont mindenképp várom mit hoznak majd ki az egészből.

Mondjuk nem várok jobb befejezést mint az SGA finalnél, itt is lesz pár érdekes dolog abban biztos vagyok, mint ahogy abban is hogy an egy üveg söröm arra hogy Greer így vagy úgy de megfog halni...
  • kissssss
  • Narxis
    Igen, asszem most kiadtak magukból mindent a készítők, köv. résznél újra ott leszünk ahol korábban. Menni fog a dráma mert valaki használta Greer fogkeféjét, Greer magából kikelve üvölt, Eli vagy durcás vagy szomi lesz, Rush gyanús arcot vág, Young csitítja majd Greer-t, de nem fog kiderülni, hogy ki használta a fogkeféjét. Chloe-t rémálmok gyötrik mert nem jött meg neki... emiatt Scott ideges lesz. Persze mi nézők megtudjuk a végén, hogy Rush használta Greer fogkeféjét isteni sugallatra, valamilyen kísérlethez ami felfedi, hogy honnan jött a Destiny vagy hova tart.
  • Kövesdi A
    Nem volt egy rossz rész , sőt jó volt
    Amúgy McKay jól mondta hogy ez a küldetés már eleve kudarc , nah nekem ez a véleményem a végzetről is
    McKay meg jó hogy nem ment a végzetre , ő se hülye
    Miért menne egy roncs halmazra ? , ami lehet még jó hosszú évekig elsem éri a célját
    Ott van helyben az Atlantisz ,sokkal fejlettebb ,ott az ős adat bázis aminek kb 5-10% értik kb
    és lehet hogy abban is vannak adtok a végzetre irányulólag , lehetséges :)
    Egyik Atlantisz részben említik asszem
    Szóval tényleg hülye lett volna McKay a végzetre menni
    Még midig bírom McKayben hogy akkora az egoja mint egy hegy ez benne a legjobb :D
  • Lysandus
    Jó, de akkor tényleg találkoztak idegen lényekkel. Amikről a mai napig nem tudunk semmit. Nem tudjuk, hogy milyen volt a társadalmi szerkezetük, a biológiájuk, a céljaik, a motivációik, stb. Pedig egy sci-fi attól lesz sci-fi, hogy ezeket a dolgokat kivesézik. Aztán itt az LA, ami a szó klasszikus értelmében még nem is idegen faj. De róluk sem tudtuk meg az égvilágon semmit. Tudja valaki, hogy ki vezeti az LA-t? Egyáltalán vezérük van, vagy vezérkaruk? Hány bolygó tartozik hozzájuk, mekkora a fegyveres erejük? Egyáltalán mit gondolnak a világról? Pedig az LA-s szakadárok ott vannak a Destinyn. Annyit tudtunk meg róluk, hogy az egyiknek tetszik TJ. Oszt jónapot. Ki vagyunk segítve.
  • Reg5
    Azért az túlzás :) Inkább úgy mondanám, hogy több esemény van mostanában mint korábban 3 rész alatt. De hogy régi SG színvonal? Nagyon messze van tőle.
  • sandor8206
    az a kemény, hogy a 2. évad elején és főleg közepén, menta az anyázás egyeseknél, hogy miért most kell lelőni ezt a sorozatot amikor kezd beindulni, erre nyomtak 3 olyan részt, hogy be lehetett rajta ájulni, olyan régi jó SG-színvonaluakat :-)
  • TreDoR
    pff :S McKay ellenére sem nott a nézettség.
  • Lysandus
    :-))) És idegen bolygó is volt... :-)))

Ja! És fő az óvatosság. Megint egy lépés előre, kettő hátra. A második évad háromnegyedénél tartunk, de az rész akár az első évad harmadik része is lehetett volna, fel sem tűnik... Helybenjárás az egész.
  • Reg5
    Nézettség: 823e
  • Reg5
    A pilotból is csináltak filmet.
  • r4pt0r
    Elsőnek SG1ben volt benne Langara a bolygó neve ha jól rémlik, és 3 ellenséges ország volt akik el akarták foglalni egymást. Jonas Quinn is innen csatlakozott az SG1hez amikor Daniel nem volt.

Itt lehetett látni többek között: season 5 episode "Meridian"
  • Orionk
    Ki az a csávó, és ki az a bolygó, akivel tárgyaltak, hogy kipróbálhassák náluk az új tárcsázást?

Melyik epizódban volt benne az a bolygó?, az a társadalom?
  • r4pt0r
    Tervezni terveztek, de egyelőre semmi. Lehet hogy 1x lesz, de lehet hogy nem.
  • Narxis
    Ez durva rész volt, még tárcsáztak is benne és CSK csapatokat is láthattunk.
  • Orionk
    erre valaki?
  • r4pt0r
    Hát lehetett egy kis kavarodás biztos, meg gondolom azért meghallhatták hogy aztán mégis mit keres itt. :D
  • Orionk
    igen, értem már. rájöttem előbb.
    Erre nem gondoltam, hogy a mi világunkba jött ki. Na mind1. Érdekes, hogy rögtön megbíztak benne. HAbár voltak ennél furcsább dolgok is.

Meglepődhettek a csillagkapu parancsnokságon, hogy DAvid átjött. :)
  • Victor1103
    "Viszont az a DAVID ezredes halt meg, aki mindig is a Destiny-n volt és a Lucian szövetséggel érkezett a hajóra.
    Ha meg ő meghalt, akkor elméletileg nem létezik másik."

Már miért ne halhatott volna meg a másik? Teljesen máshogy történtek az események ott. Ott Rush nem ölte meg akkor miért kéne kihatással lenni a rendes idősíknak az alternatív eseményekre.
    Különben is az a David a napkitörés miatt hamarabb visszament az időbe minthogy Rush megölte volna az original Telfordot.
  • r4pt0r
    Csak hülyéskedtem, nem kell komolyan venni. :D

Aki meghalt az a mostani David, aki él meg a "másik univerzumos", ami a féregjárat + napkitörés miatt jött létre. Lényegében az ő világában belépett és a "mienkbe" jött ki.
  • Orionk
    Oké, azt tudom, hogy volt az első.

Én arra próbáltam célozni, hogy az SGA sorozat után is terveztek hasonló DVD filmet. Az nem készült még el-?
  • Orionk
    Jézusom, ne csicskázzá mááá le.
    Minden eddigi SG1, SGA, SGU részt megnéztem.

CSak SGU-nál nem néztem rendszeresen a részeket a 2x10 epizód folytatásától. Ezért most 5 epizódot nézek egyhuzamban...

A "másik" Rush-t értem, hogy ki, és hogyan jött.
    Viszont az a DAVID ezredes halt meg, aki mindig is a Destiny-n volt és a Lucian szövetséggel érkezett a hajóra.
    Ha meg ő meghalt, akkor elméletileg nem létezik másik.
  • TreDoR
    Van, az 1994-es.
  • r4pt0r
    Látod nem kéne pörgetni a részeket és akkor értenéd. Ez a David egy másik, pont mint a másik Rush.
  • Orionk
    Sziasztok ismét ! :)

Egy másik kérdés. A stargate universe 2x12ik epizódjában meghalt DAVID, az a katona, aki a "másik" Rush a magasfeszültségnek lökött.

A 2x13ik epizódban már megint él ez a David katona.
    Ezt most nem értem. Elmagyaráznátok?

köszi
  • Orionk
    Sziasztok !

Eddig a 3 Stargate sorozaton kívül 2 darab DVD film készült:
    1-- Stargate-Ark of Truth /amikor leszámolnak az ORI ellenféllel/
    2-- Stargate-Continuum /amikor végképp leszámolnak Baal-al, és a Goauldokkal/

-Ezen a 2 dvd filmen kívül létezik már másik is?
    -Vagy terveznek még másikat?

köszi
    üdv.,
  • haywire
    az nem biztos. az atlantis film játszódhat időben az SGU előtt
  • simon7108
    csak példának hoztam fel a Showtimet.van még rengeteg más csatorna Amerikában amiket mehetne.
    az SGA filmhez meg tudtommal nem kell csatorna,azt az MGM magában is meg tudja csinálni nem?
  • Victor1103
    Hát ha a Showtimenak kellett volna már rég lecsaptak volna rá. Anno mikor ő náluk volt eladó a csillagkapu mint márka akkor a Scifi azonnal megvette.
    Most viszont már nem is igazán tudnám elképzelni a Showtime programjába. Legalábbis fura lenne ha először jönne a Dexter, Californication vagy a The Borgias utána meg a SGU pl.
  • Reg5
    Állítólag most azért küzdenek, hogy az SGA filmet legalább könyv formájában megjelentessék.

Aktuális részről meg:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jó nagy műbalhé volt. Rodney és Woolsey jó volt, a Destinysek meg majdnem elcsesztek mindent.

Olyan jó sorozat lehetne ebből, de ez így ebben a formában szar.
  • simon7108
    miért is nincs esély rá?
    nem csak a SyFy van ahol mehetne a sorozat.szerintem a SyFy most egy ideig nem is igen fog akarni SG-t.
    ha az MGM eladja más csatornának pl visszamegy a Showtimera akkor még lehet esélye egy Atlantis folytatásnak mivel még vannak lidércek és szerintem 1 filmben nem lehet őket kiirtani...
    vagy esetleg még ezt is folytathatják.persze jövőre mindenhogy SG nélkul maradunk:(
  • Victor1103
    Hát szerintem egy Atlantis 6.évadról ne is álmodj max egy film lesz valamikor nagyon soká, rosszabbik esetben tényleg megy a franchise hibernálódni egy időre.
  • CharrDen
    Valóban, jó rész volt, bár sajnálom hogy a két csajt ki kellet zárnia eli-nak a rendszerből, jó sok lehetőség lett volna. Kár hogy kasza, kezd beindulni.
  • simon7108
    ez kimaradt:
    az szerintem jelenthet valamit,hogy nem vitték oda.ahogy már mondtam ugy esély nem lenne folytatni az Atlantist szóval lehet vannak még céljaik vele vagy csak simán azért nem vitték oda mert nem akart leszerződni:D
  • simon7108
    jó rész volt szerintem:)
    Amúgy szerintem nem véletlen,hogy nem vitték McKayt a Destinyre.Ha sikeres lett volna a tárcsázás akkor McKay is ott ragadt volna és akkor esély nem lenne Atlantis filmre vagy esetleg sorozat folytatásra.Amúgy ezek szerint Atlantis még mindig a földön van.
  • Borg
    Jaja, én is arra számítottam, hogy abból gond lesz, de aztán semmi...
  • Bullitt
    Csak nekem tűnt fel, hogy
    a hajó kilép az FTL-ből Gynn-nek hála, de a kommunikációs kövek kapcsolata egy pillanatra nem szűnt meg? Nagy baki szvsz.
  • TreDoR
    Kozepes.

Viszont szerintem logikus volt, hogy nem akarták megkockáztatni a bolygó felrobbanását.
  • Victor1103
    Én se voltam elájulva tőle. Már McKay se tud segíteni a sorozaton. Mindennek vége

BTW

Ezek a Langarian-ok a leghülyébb faj akikkel szerintem valaha találkoztak. Technológiai szintjük az 1940es évek szintjén mozog, de az agyi kapacitásuk a majmokéval vetekszik. Minden ok volt, meglett volna a lehetőség hogy tárcsázzanak, mégcsak semmi komplikáció se volt erre lekapcsoltatták a Csillagkaput a hülye barmok.
    Másfelöl meg megint behozták Victor Garbert mint egy neves színész, de a szerepe még Robert Knepperénél is nevetségesebb volt.