StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont olyan töltelékrész hangulata volt az egésznek és még abból is a gyengébb fajta.
3/10
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Most õszintén , ilyen epizódok miatt lett a kasza a sorozatnak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Armin & Ayu fan
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nem azt mondom, hogy annyira rossz volt ez a rész, de különösen jó se volt. Hármas. Alá. Volt valami feszültség a sorozatban. De a veszélyben lévõ szereplõk felét most láttam elõször, azonosulni nem igazán volt idõ. A kialakuló drámai szitut meg elintézték azzal, hogy a vengédprof egy kicsit húzódozott, de bezzeg a szenátorasszony (aki néhány perce jól lehúzta még a küldetést, és betekintést engedett az amerikai felsõ 10 ezer kõkemény elitista világnézetébe) jól megaszonta, hogy igenis hazamennek megdögleni. Ez megint körülbelül annyira volt hiteles, mint egy hedonista ferences szerzetes.
Ha csak akkor éri meg, ha abszolút nincs mit csinálnom, az jó érv 😄
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Nem volt egy rossz rész , úgy ahogy , bár voltak benne unalmas pillanatok
De pl a szenátor asszony ,viselkedésén és beszéd stílusa elégé idegesített
Az a rész , ahol a Kínai ki húzta , a szét szakadt lábat , nah azon ott nagyot néztem , hogy menyire megijedt (be valóm nem igazán szeretem õt , jó volt kicsit szenvedni látni<#nevetes1>#nevetes1> )
A néger csókát viszont egyre jobban meg kedvelem <#idiota>#idiota>
A LA meg nem értem ,gondolom tudják , hogy a civil lakosság semmit nem tud az egész stargate dologról
Így én inkább a helyükben , a civil lakosságot támadtam volna ,a bombával
De ha olyan országban robbantanak , akik még állami kapcsolat szinten se tudnak a stargateröl , se a fenyegetésrõl
+ hagynak egy kis üzentetett hogy köszönjétek a usa-nak stb
Szép kis bel viszályt , és káoszt tudnának csinálni
A föld egymást marná , elég lenne robbantani Iránban a részben szereplõ bomba 10-15%át is , pont elég lenne
Én legalábbis ha mint , egy terrorista fejével gondolkodok , nem egy fõ célpontot veszek célba , ha nem egy olyat amibõl több haszon lesz !
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Amúgy az (elsõ) orosz hajót is az amcsik építették, csak az oroszok kizsarolták a Csillagkapuért cserébe.
Annak én is örülnék ha több hajó lenne, ugye láttunk korábban amerikai és orosz hajókat. Gondolom annyi pénzbe kerül, hogy csak a nagyhatalmak engedhetik meg maguknak.
De nem mind !
Amúgy lehet hogy pánikot keltene , de annak hogy a föld népei egyesítik erejüket , az idegenek ellen .szerintem természetesnek kéne lennie !
Amúgy meg , azért is jobb lenne ,ha mindenki tudna a földön a dologról
1 elkezdõdhetne több F304es építése , nem kéne rejtve építeni õket
2 Az amiért az õsök el buktak még pedig mert kevesen voltak , ergo a földieknek lehetne esélyük gyõzni a lidércek ellen , nagyobb flotta létre hozásával
Pl minden országnak , lehetne egy saját hajója !
Stargate ben is sajnos ki tûnik , hogy az amerikaiak azt hiszik csak övék a föld
http://youtu.be/4v8qae11_-M
ja és szépen elírtam. Nem 814 millió, hanem 814e 😊
Meg is érdemli.
Mert elvileg , a goauld álcázó technika , sokall fejletlenebb az Atlantiszon lévõ ugrókénál !
A földön inkább az a gond , hogy a népesség , igen kevese tud az egész stargate dologról ,
Ha köztudomásra kerülne , nagyobb lenne az összefogás
Szóval szerintem a földön egyesíteni kéne a nemzeteket ,és létre hozni egy szervezetet , ami pl a bolygó egész haderejének parancsol , pl földierõ vagy valami hasonló
A lényeg , hogy ne a usa egy kis csoportja , próbálja lenyomni a LA-t ha nem az egész föld
Na a másik meg így hogy fennáll a veszélye egy terrorista támadásnak , minden nemzett elõbb , fel kéne tárni a lényeget (legalábbis a vezetõk elõtt , hogy tudjanak a veszélyrõl )
Pl ere a stargate- földjén is van Magyar... , nah most ha hirtelen felrobban egy bomba , ami több megatonnás , akkor el magyarázni a dolgot elég problémás lenne , az usa nak és a szövetségeseinek
Mert bizony , az ország amit támadás érne , elég zabos lehetne , és okkal
És mért kéne be vallani az egészet ? mert a LA nem csak az usara akar le csapni , ha nem az egész föld a célpont !
Amíg a világ nem egyesül , nem tudnak majd 100%osan harcolni az idegenek ellen , terroristák ellen meg végképnem !
Komolyan legalább egy utalást elhinthetnének arról, hogy hol vannak a hajóik. Vagy a sugárzás miatt nem mûködik az asgard transzporter vagy mittomén. :/
Mondjuk egy dolog tetszett, a kemény négerkatona csávó végre életjelét adta arról, hogy összetettebb személyisége van.
Ezek után egy dolgot nem értek: ha a kedves producerek annyira akarták ezt a valamit, akkor miért nem találtak ki valami eredetit? Ez így sajnos durva ötletlopás.
Armin & Ayu fan
Én is aszittem lesz egy kis akció de ez szinte semmi se volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Annyira , hogy egyszer mindenképpen meg lehet nézni
Bár még mindig sehol sincs , a sg1 vagy a sga szintjétõl !
Amúgy az utolsó rész , még elég jó is volt !
Remélem max egy movie vel leárják az egészet , és isten veled univers
Pl a film a végzet küldetésérõl is szólhatna 1,5-2 órába be lehetne sûríteni ,azt a végén nagy csinnadrattával haza térhetnének <#idiota>#idiota>
remélem az évad többi része is valami hasonlót fog produkálni...
http://pspfilez.extra.hu/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
De azért az lenne a legjobb , ha minden rész kb 40/40/20 % os arányban tartalmaznák ezeket az mûfajokat
http://pspfilez.extra.hu/