4805
StarGate Universe (TV)
  • sgaBence
    Átlagos rész volt, mondjuk így az évadzáró felé közelítve nevezhetjük töltelékrésznek is. Megvolt a saját kis maga hangulata a történéseknek ami nézhető volt, viszont semmit nem haladt előre a sztori.
    3 rész lesz hátra, a következőben valami iszonyat nagy felfedezésnek vagy találkozásnak legalább történnie kell. Abban biztos vagyok hogy ha bejön a felfedezős rész akkor a nemtom már milyen kamrának ahol befagyaszttotta rush brodyt annak köze lesz hozzá. Azon sem lepődnék meg ha maguk a Lidércek nyújtanának segítő jobbot a hazajutáshoz, vagy éppen lőnék le az egész végzetet a p*csába.
  • Reg5
    Ez se volt túl eredeti, viszont egész szórakoztató lett. Rush poénja jó volt, az állat CGI-je viszont elég gyenge volt néhány jelenetben.
    Destinys mércével 4-es, klasszikus SG-sel 3-mas.
  • simon7108
    sztem jó rész volt.valahogy a 2. évad második felében már lehet rajta nevetni.persze nem annyira mint az SG-en és az Atlantison de lehet.Rush kicsit szórakozott:D

de megint nem volt kapu...kezd már tényleg az az érzésem lenni,hogy eladtákXD
  • Andr0
    igen, valami volt... alakul
  • TreDoR
    Hát, ennek már volt némi csillagkapu szaga, de nem vitték túlzásba.
  • Borg
    Á, ahhoz van demagnetizáló gomb, mint a régi CRT-ken :DD
  • Kövesdi A
    Be indítják , hogy le porolják
  • Victor1103
    Jaj ez a rész
  • sandor8206
    ööööööööö..izé
  • Borg
    Tévedés lesz, tárcsázás közben Rush leállítja, mert nincs elég energia.
  • Lysandus
    Milyen kaput? Azmiaz? :-)))))))))))
  • Narxis
    :D
  • simon7108
    ugy tűnik,hogy a kov részben végre megint fogják használni a kaput:D
    már azt hittem,hogy eladtákXD
  • Kövesdi A
    Hát jah , bár ahhoz inkább a rossz fiúk oldalán kéne lenni :)
    Vagy jó hogy mondod , valami stratégiai is jó lenne :D
  • CharrDen
    És az űrből bombázni a bolygókat
  • Kövesdi A
    Az nem a stargate worlds volt ?
    Mert ha igen
    Akkor már bocs de abból kérek , mivel csak online , és rpg mint a wow
    Amit meg utálok
    Valami jó fps ,szimulátor kéne , amiben egy idő után lehetne F302-303-304esekel repkedni is !
  • haywire
    mondjuk azt a játékot is megcsinálhatnál amivel Eli játszott az első részben. :) elég jó volt a grafikája :D
  • Kövesdi A
    Jah ez igaz , pedig lehetőség lenne benne , legalábbis szerintem
    De itt nem az ilyen hikomat német cégekre , meg társaira gondolok
    Ha nem pl ha valami nagyobb cég csinálná Ea-games Ubi-soft stb !
  • TreDoR
    Úgy tudom tobb SG-s játékot is fejlesztettek, de végul egy sem készult el.
  • Kövesdi A
    Jah jah jó lenne a könyv , pár szép illusztrációval (pl a hajókról stb)

Off

Bár én már valami jobb játékot várok , aminek igazi egy játékos része van ,pl szívesen végig játszanám a SG1et vagy az Atlantiszt egy játékban
    Amik most vannak , azokat inkább ne vegyük normálisnak
    Csodálom hogy idáig nem csaptak le az ötletre , kiváló akció , fps ,szimulátor játékot lehetne belőle csinálni :)
  • haywire
    tudtommal van benne kimaradt jelenet, most nem tudok mondani mert régen láttam. SGA-nak 2 film volt beígérve, bár én örülnék egynek is. A könyvre is vevő lennék, csak hiányozna a látvány, a sok effekt.
  • Kövesdi A
    Attól csak jobb lehet számodra
    Bár itt is vannak hullám völgyek , bár több a völgy , mint a csúcs
  • haxoror
    omg ez meg már március óta megint megy, teljesen megfeledkeztem róla!

ideje bepótolni, remélem jobb mint az 1 évad :)
  • Reg5
    Nem hogy extra jelenet nincs benne, de még ki is vágtak az eredetiből néhányat. Az SGA-hoz 1 film készült volna, de ahelyett mostanában könyvben gondolkoznak.
  • haywire
    nem 8 duplarészből, a 8as helyett ( -t akartam írni hogy ne értsétek félre :D:D
  • haywire
    SG1 pilotból 8duplarészből) csináltak HD minőségű feljavított változatot és vannak benne kimaradt jelenetek is, címe: Children of the Gods.
    De elvileg terveztek SG1ből 3. filmet is egy O'Neil centrikusat, de kitudja abból mi lesz. A Két SGA film előtt be volt jelentve, azt nincs semmi se. Válság van, meg az SGU után szerintem elgondolkoztak hogy mit tegyenek a filmekkel.
  • Bullitt
    Google első találata
  • r4pt0r
    SG1ben szerepeltek a langaraiak, de ezt már lentebb írtam. És mi közük? Nálunk pont alakalmas a feltétel a tárcsázáshoz.
  • jugen
    Ez egész jó rész volt.
  • Mentol
    Ja, és azok ki a tökömök?
    És mi közük a Destinyhez?
    És lenne még kérdésem, de nem izgat annyira - úgyis vége a sorinak mingyár'.
  • Narxis
    A langaraiak.
  • Mentol
    Nekem ez a rész teljes káosz volt: alig értettem valamit.
    Kik azok az emberek a generátoros teremben?
  • MerlinW
    Az szép. Gyakorlatilag senki sem nézi. Még csökkent is 100 ezerrel az évad első feléhez képest.
    Én egyébként biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmilyen Atlantis film, sorozat meg pláne.
  • TreDoR
    Nem tudják, csak jottek itt a találgatások, hogy McKay miatt majd biztos tobben fogják nézni.
  • Reg5
    Az SG1-é, Children of the Gods.
  • Orionk
    azt nem értem, hogy az emberek, ha alapból nem nézik a sorozatot, akkor honnan kellene tudniuk, hogy majd McKay benne lesz...
  • Orionk
    melyiknek a pilotjára gondolsz?
  • r4pt0r
    Jah értem, így már más. Az biztos hogy még nincs lezárva a mostani rész, még fogunk velük találkozni a kövi 5 részben. :D
  • sgaBence
    Félreértesz, mivel félreérthető is voltam, tudom hogy csak egy évad vég lesz de azért kíváncsi vagyok hogy mit akartak körvonalaztatni a "végére".
  • r4pt0r
    Elmondom még1x, nem lesz lezárva semmi, csak egy évad vég lesz.