Agyatlan adatlapok (iwiw,etc.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
...vágod?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Manó -> Ork
:D (mindig ez a remek forditás jut eszembe roluk:D)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Hát anyuka ez bizony császár lesz...de fontos, hogy ne ESSEN PÁNIKBA!
Magamról:
Egy falfirkát láttam, ami egy globális méretû, etnikai-vallási problémát oldott meg:
Jesus was black.
Yes, she was.
Jójó.
Talán nem voltam francia idegenlégiós.
Talán nem fejeztem le annak a bizonyos bölcsislánynak a barbie babáit.
De akkoris tudom, hogy mi a szerelem.
Tudományos definíció nincs rá, igaz.
Azonban van egy jó közelítése:
A szerelem nem más, mint amikor napokig a sivatagban bóklászva, étlen-szomjan, váratlanul beduin mesterlövészek térden lõnek.
Igen, ez úgy kb. stimmel.
Mondd ki gyorsan, hogy: Ki akartam vívni a ti szereteteteket.
Állatok:
Bálna, elefánt, zsiráf.
Sajnos az elefánt és a zsiráf az éj leple alatt nemrég megszökött (vélhetõleg átsurrantak halkan a kerítésünkön).
Ezt csinálom, mikor dolgozom:
Magasfeszültségû vezetékeket nyaldosok, megugatom a kutyákat, és becsapom a boltosokat.
Ja, és hazudok nõknek.
Plus pickpocketing people's purse.
Ezt csinálom, mikor nem dolgozom:
Szokásos, amit bárki. Bunjee-jumping, snowboard, hegymászás, orosz-rulett, éjjeli pókerpartik idegen, napszemüveges, sötétablakos béemvés alakokkal, hitelre.
Telefonszám:
Nincs mobilom, mert balesetet okoz.
Cím:
Egy messzi kisbolygón, a B-612 nevûn lakom.
Elõzõ tulajt (Popper Pétert)kilakoltattam.
ICQ azonosító
Nem használok
klip:
Nézek
Blog oldal címe:
http://www.youtube.com/watch?v=BO0fmkSA80o&mode=related &search=
Munkahely:
Szeged és Washington D.C., ahol DC= District of Columbia, de az USA kormánya sajnos csak 10 milliárd dollárt szavazott meg a magánrepülõmre, így az ingázás felettébb kényelmetlen.
Munkahely weboldala:
http://www.fbi.gov
Általános iskola:
Rókus I. Eztán ifjú liberális élharcos lettem, és támogattam a teknõsök, deguk, zsiráfok emberekkel történõ házasságát.
Középiskola:
Tömörkény Áj Dzsí, majd vajat köpültem Nyíregyházán, ahol hamar elsajátítottam a rekettyézés mesterségét is.
Egyetem/fõiskola:
BTK-magyar BA, illetve FBI Academy Washington D.C., levelezõ, GRS (Greenie-Research Szak)
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
családi állapot: egyedülálló
magamról: Szeretek ismerkedni (...)etc,etc(...) És nem keresek társat.
pöpö,blabla,aha! <#hehe>#hehe>
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nemértem mérbaj, ha ciki a szitu, de kircsi a bilcsi <#action>#action>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"elvileg ismersz nem?"
"ez nem egy ismerkedos oldal"
stb
gaaz:)
2. voltam halálosan szerelmes...
3. ...mégsem égettem magam az ismerõseim és a világ elõtt ilyen szövegekkel.
Ez nem szerelem, ez tinédzser rajongás, feltûnési viszketegség az osztálytársak elõtt, majd kinövik. Lehet rajongani, de értelmes, intelligens keretek között. Amit itt olvasunk, az dedóóóó, nem érzelmi kitörés...
4. és igen, macsó vagyok!!! <#nevetes1>#nevetes1>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
respect to the man in the ice cream van
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Ez tényleg feltünési viszketegség!
Vagy csak soha az életben nem voltál igazán szerelmes senkibe, amikor ilyen érzelmi kitörések jönnek belõled.
Rajta nem röhögnöd kellene, hanem irigykedned...
Egyébként meg tizen évesek, mit vártok tõlük?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Nyilván én sem nyitottam volna ilyesminek topikot, mindazonáltal ultraszánalmasnak tartom az ilyen ömlengõ/nyáladzó embereket, és ha már kirakta a hülye wiw oldalára, akkor én simán kiröhöghetem miatta.
Mellesleg az igazán szerelmes ember nem ír ki ilyeneket. Ez pusztán feltûnési viszketegség, szerencsétlen kis nyáladzás, nyilvánvaló, hogy nem mély érzelmeket takar...
Amiket itt látunk, csupán tinágerek divat-ömlengése, nevetséges eléggé.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ez a személyes adatok dologhoz szeretnék hozzászólni
csak annyi, hogy amint valaki bármit kirak egy "publikus" internet oldalra (mint pl az iwiw) onnantól kezdve az már nem privát, tehát ha egy linket rakok ki ami az adatlapjára mutat nem sértem meg a személyiségi jogait...
persze, nem mindenkinek van iwiw accountja mi? :) hát nemtom, sztem gyakorlatilag majdnem minden viszonylagos gyakorisággal netezõ embernek van
ne értsétek félre én nem fogok ide írogatni meg olvasni sem fogom a topikot csak véletlen ráklikkeltem és megnéztem az 1. hsz -t :)
nem értek egyet mások kiröhögésével, persze vannak tényleg nagyon idióták akiken egyszerüen muszáj... de pl. néha egy kép sokkal többet mond mint egy saját maga írt leírás/vallomás... szal én még mindig azt mondom, hogy aki felrak magáról bármilyen infot a netre (adatok, képek...stb.) az vállalja a felelõsséget, hogy a netrõl vhonnan máshonnan egy linkkel rámutatnak (mert hát ugye kb ez a web, egymásra mutogató linkek)
na písz, bye :)
Bazinga!
Hogy egy Republik számból idézzek: "Aki hülye, az is marad" :)
amit pedig az utolsó mondatban írtál az nem igaz. nekem is van barátnõm hosszú ideje, õszinte kapcsolat õszinte érzelmekkel, és ezt elég ha mi tudjuk, nem kell fél oldalon ecsetelni a halálig ragozva az iwiwen.
nemértem miért nem elég annyit kiírni hogy "van egy barátnõm, akit szeretek". magának bizonygatja hogy szereti vagy a barátnõjének próbál bizonyítani?.. <#nemtudom>#nemtudom>
meg egy másik az, amikor idióta kisgyerekek emiatt nyitnak topicot, hogy nyilvánosan röhögjük ki õket... szánalom.
mi abban a vicces, hogy leírja iwiw-re, hogy mennyire szerelmes? aki ezen röhög, annak fogalma sincs mi az: igazán érezni valaki iránt valamit.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
ez a tipikus mûvelt beszéd imitációja, egyszerûbb és kifejezõbb lett volna hogy SZÓKIMONDÓ.
Fel is mentette magát a zárójeles résszel. Így már kevésbé szánjuk és megérjük miért írta azt amit. Ügye? <#zavart2>#zavart2>
Magamról
Órabérben, vagy az állam pénzén próbálgatom a szárnyaimat, feszegetem a korlátaimat, keresem a határaimat és táncolok szeretteim és sok más ember idegein - de senkit sem akarok bántani, legalábbis nem nagyon. Sokféle arcom van: én vagyok a Kicsi, a testvér, a gyerek, az antikrisztus, az angyal, a nõ, a hallal vizsgázó lány, a diák aki elõadáson amõbázik, a hisztis, a boldog, a szeretett és a szerelmes...
Ilyen a világ.
Magamról
Szeretem a MOTOROKAT úgyszintén az AUTÓKAT is nagyon kedvelem.
Van 1 gyönyörû szép nõvérem aki kisebb mint én de csak picit ?
Állatok
Van 2 db Édi kutyám 1-Német Juhász a neve: UNICUM meg a 2-Bernipásztór és a neve: Brumi. És nagyon szeretem õket.
Ezt csinálom, mikor dolgozom
A munkátam 1-szerüen szeretem mert azt csinállom amihez igazán értek. Az PEDIG az autó-vezetés.A barátaimék azt szokták mondani nekem az AUTÓ lesz majd a végzetem.
Ezt csinálom, mikor nem dolgozom
Buli, Buli nameg a Buli? Ezt szerintem lazításnak nem is ROSSZ! Szerintem mindenki így van vele.Ki tisztítja a fejed minden rossztól és jólérzed majd magad.
név és arc nélkül szerintem még nem tisztességtelen köcsögség, ezért vágtam ki ezeket direkt. de ha nagyon érdekel, szerintem megtalálod a módját az összetett keresésben, hogy találj rá...