218
Országúti hippik, szerelmes Kozsók, félelmetesen hülye emberek perzselő adatlapjai..
-
#138 hülye kú..a
ide többet nem jövök
ez b+ ez.. ez b+ :-cccccc -
#137 egóó -
karajjj #136 -
#135 Hát már megbocsáss, de amiket matekból felsoroltál igencsak fontosak, persze, nem a bölcsésznek, de azoknak úgyis mindegy, ha éhen halnak. :) Amúgy bölcsésznek meg a mondatelemzés az. Ezek után tolakodó, ha megkérdezem a foglalkozásod? :) Mert az ok, hogy egy kőművesnek nem lesz szüksége arra, hogy e alapú logaritmus x-et ki tudja integrálni, de másnak attól még lehet. Olyanról még sosem hallottál, hogy az egyik paraméter a másik köbgyökös, vagy logaritmikus függvényében változik? :) Hogy hétköznapi dolgot említsek ilyen a hallás is, az emberi hallás érzékenysége logaritmikus, és hát mondjuk hallókészülékeknél lehet, hogy ezt nem ártana figyelembe venni. Szóval az a sok értelmetlen hülyeség, amit közép és általános iskolában a fejedbe vertek nem azért van, mert a matematikusoknak nem volt jobb dolguk és ezen élték ki a perverzitásukat, hanem mert mondjuk szükség van rá. És ez még csak a leges legalapvetőbb matematika, elengedhetetlen. Kell, ha az ember véletlenül olyannal akar foglalkozni, amiben akár leheletnyi matematika is van. Ilyen az összes természettudomány sőt még a magyarban is van, hallottál már időmértékes verselésről? :)
Sztem az nem a tanterv hibája, hogy nem tud helyesen írni, anno nekem is 1 óra nyelvtan volt hetente középsuliban, amiből a magyartanár még el is csípett néha párat, és még sem írok így. :C Szóval idióták mindig vannak és lesznek is, ennek lehetne heti 20 órában a nyelvtan, nem hiszem, hogy sokat számítana, de abban is biztos vagyok, hogy nem tudná megmondani, hogy hol a logaritmus fv. tengelymetszete. :)
Sry, nem offolok többet. :) -
#134 én is közel wagyok azért a 18-hoz,de ez télleg már szégyen,és borzalom amit a 13-14 éves kis csitrik művelnek... -
karajjj #133 érdekes, én most fogok érettségizni belőle... -
#132 Aha, tehát akkor manapság olyan tantárgy, hogy nyelvtan nem is létezik??? -
karajjj #131 na igen, az még a nemgyenge, mikor úgy írnak, hogy minden második betűhöz a shiftet is lenyomják... hát valami szégyen, hogy egyesek máshogy már írni se tudnak...
nemtom, én 18 éves vagyok, de már rendesen szégyelni fogom magam, hogy nomálisan tudok írni... -
#130 nadon cujkika adcsi-lapcsi
Magyarország,2008... -
gyuri12 #129 már most az vagy -
#128 Szerintem a cuki vagyok genyó is hozzá segített egy pár danit, ahhoz hogy így írjon/beszéljen...:/ -
#127 Tényleg rosszul tanítanak az iskolában, mert túl sok elvont dologról esik szó, magyarból mondjuk mondatelemzés, verselemzés, matekból akár említhetném a köbgyököt vagy a logaritmust, miközben a helyesírást egyáltalán nem tanítják. Tollbamondás is évente kétszer szokott lenni, pedig ez tényleg fontos lenne az életben. -
#126 = senki se hívott meg -
Hajnalcat #125 Néha elgondolkodom, hogy valaki ezt komolyan írja, tényleg itt tart már a világ, ennyire lesüllyedt a fiatalok szellemi szintje? Annyira furcsa, hogy ilyet olvas az ember, mintha egy másik bolygón élne...Iskolában nem tanították meg az illetőt a normális magyar szavak használatára? -
#124 Én értem. Ne sírjanak a dagi csajok, nem a külső számít, a lényeg, hogy ne féljenek, főleg a sötétben -
neB #123 Őt egy magyar helyesírási szótárral ütném fejbe... -
ba32107 #122 majd kinő belőle ő is. gondoljatok arra, ti mennyi gyerekes hülyeséget csináltatok tizenévesen -
#121 Ja én is. Inkább dohányzok, meg drogozok, csak ne legyek ilyen retardált pöcs:P. -
#120 Azt mondjátok meg. Ezt honnan tanulják??? Anyukám nővére is, amíg itt lakott Csongrádon nem beszélt ilyen nyelven, de amióta elköltözött, azis úgy köszön hogy:Cia, hogy vagy? Cejetjek:P. És ezt nem írja, hanem így mondja. Ne mondjam gáz:P. Én nem beszélnék így sose. -
gyuri12 #119
Visszataszító, és ez ma a "menő"...
És én ilyen hülyék között növök fel:( -
#118 24 évesen én már öreg vagyok ehhez.. :S Még jó időben kerültem bele a fiatalságban. Most kéne felnőnöm ezek között az agyatlan szörnyszülöttek között, nem is tudom mit csinálnék. Szerintem idejekorán börtönben végeztem volna többszörös testi sértés miatt.. csak menjen át rajtunk ez a butulás hullám, nem szeretném ha az én leendő gyermekeim ilyenek között nőjenek fel. Talán óvodában még elmegy az ilyen, de onnan kiengedni sem kéne. -
#117 egyszer írni kéne neki hogy "szia, én egy szőke/barna/fekete hajú lány vagyok... "
biztos nézne egyet :D -
dav1d #116 szőke barna fekete : lilák kilőve :D -
#115 Olyan mint egy betelefonálós műsor..
-
#114 Nem: Nő
Családi állapot: egyedülálló
Életkor: 38
Magamról: Jelenleg új életet kezdek,új barátokat, új társat, új otthont keresek, mert egy korszak nemrég véget ért az életemben.
Az iwiwen? Hajrá :) -
#113 Nem: Férfi
Családi állapot: elvált
Életkor: 35
Magamról: Társat keresek!
egyesek félreértelmezik az iwiw lényegét
-
#112 kár hogy jó külsejű csajok ilyenekkel cseszik el magukat.
(megnézte iwiwen) -
dav1d #111 Amit naygon nem cejetek: sötétben nah meg egyedül lenni
lejebb:
big girls dont cry -
#110 gyilkolásra serkentő.. -
dav1d #109 -
#108 sok az off srácok sok az off.
képeket akarunk -
#107 nem tudjátok h kell ilyen jeleket rakni iwiwre, mint a #66-ba is van?
speiel az a csillag érdekelne (: -
#106 tudom -.- -
ba32107 #105 szerintem nem poén, egyáltalán. -
#104 ez beteg :DDDD -
#103 Gecc a röhögéstől belekaptam a szemembe annak a fájdalmától pedig leestem a székről az asztal alá:D[/esküszik] -
#102 -
#101 Azért visszafoghatnád magad. Poénból van odaírva, újreg. -
#100 TÉK, PÉK, FÉK -
#94 hülye kú*va :-ccc