Agyatlan adatlapok (iwiw,etc.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
24 évesen én már öreg vagyok ehhez.. :S Még jó idõben kerültem bele a fiatalságban. Most kéne felnõnöm ezek között az agyatlan szörnyszülöttek között, nem is tudom mit csinálnék. Szerintem idejekorán börtönben végeztem volna többszörös testi sértés miatt.. csak menjen át rajtunk ez a butulás hullám, nem szeretném ha az én leendõ gyermekeim ilyenek között nõjenek fel. Talán óvodában még elmegy az ilyen, de onnan kiengedni sem kéne.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Matthew Prosac
egyszer írni kéne neki hogy "szia, én egy szõke/barna/fekete hajú lány vagyok... "
biztos nézne egyet :D

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szõke barna fekete : lilák kilõve :D

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Matthew Prosac
Olyan mint egy betelefonálós mûsor..

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Nem: Nõ
Családi állapot: egyedülálló
Életkor: 38
Magamról: Jelenleg új életet kezdek,új barátokat, új társat, új otthont keresek, mert egy korszak nemrég véget ért az életemben.

Az iwiwen? Hajrá :)

Matthew Prosac
Nem: Férfi
Családi állapot: elvált
Életkor: 35
Magamról: Társat keresek!

egyesek félreértelmezik az iwiw lényegét <#szomoru1>

Matthew Prosac
kár hogy jó külsejû csajok ilyenekkel cseszik el magukat.
(megnézte iwiwen)

Amit naygon nem cejetek: sötétben nah meg egyedül lenni
lejebb:
big girls dont cry<#fejvakaras>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Matthew Prosac
gyilkolásra serkentõ..

Matthew Prosac
sok az off srácok sok az off.
képeket akarunk

TommyC
nem tudjátok h kell ilyen jeleket rakni iwiwre, mint a #66-ba is van?
speiel az a csillag érdekelne (:

dixitque deus fiat lux

Matthew Prosac
tudom -.-

szerintem nem poén, egyáltalán.

DJ Skyline
ez beteg :DDDD

Scottt
Gecc a röhögéstõl belekaptam a szemembe annak a fájdalmától pedig leestem a székrõl az asztal alá:D[/esküszik]

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LordAdam911
gameplusz
Azért visszafoghatnád magad. Poénból van odaírva, újreg.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Pepsi Twist
TÉK, PÉK, FÉK

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

LordAdam911
hülye kú*va :-ccc
csgery
Én itt csak azon vagyok ledöbenve, h 18 évesen már házas?:S
LordAdam911
enyémjopp:-ccc
fanka93
tekkeltem xD

fanka93
OMG

caseih9400
mán 9.-ek vagyunk :(((( (nemezatopik)

khm...khm...

LordAdam911
1. Test Drive Unlimited
2. Közésségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
3. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
4. Tibia
5. Humoros és aranyos képek, videók
6. AIRSOFT
7. Modellautók
8. Agyatlan adatlapok (iwiw,etc.)
9. Mezõgazdasági topik
10. Milyen gépet vegyek MOST?

:-cccc

jah és..
TÉK! :C
fanka93
kis vakond kockanadrág <#wilting><#wilting><#zavart2>

fanka93
jézus <#wow2>

scs17
ááááá<#idiota>

LordAdam911
icq ide is az van írva h kevés
sok elmebeteg faszjankó :-cccc
de a többi része az jó:D
Az lehet de mégis van haverom szomszédok oszt egész nap MSN-en beszélgetnek érted SZOMSZÉDok szörnyû :D meg nem hiszem el hogy nem lehet kibírni hogy holnap úgyis megyek suliba majd ott megbeszélem... na mind1 nem az én dolgom :D

LordAdam911
ez sok.. mentsetek meg :-cccccc
meghaltam :-cccc
ez a pokol :CCCC
Brolly
áááá, ez nagyon tetszett:DDD

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
de ha valakivel nem tudsz élõben kommunikálni akkor azért jó az az msn...

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

gameplusz

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

iszonyat sokat netezek de nincs ilyenem és ellene vagyok az Iwiw-nek a Myvipnek az MSN-nek most minek a neten komunikálni ha élõben is lehet egyébként jó tudom létezik hogy halálos szerelem meg stb de azért ezek már kicsit szenvedélyek vagy túlzások (bár ha pl Dundika lenne a bnõm éjjel nappal csak utána rohannék és kurincálnám... :D )

Brolly28
azon én is szoktam röhögni:D
nekem régen az volt odaírva -ha az iq-d írod ide tényleg nagyon okos lehetsz

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

passatgt
5?:D

max fél

Sabcsee
ez kurva jó:D

kaka

[HUN]FaTaL
ezt mindenki benézi mert azt hiszik az idióták hogy év van odaírva...

http://goo.gl/gd6Zi5

fanka93
úgy értette biztos hogy több számból áll xDD

n3whous3
LOL ::DD:D:D::D "biztos nagyobb, mint a tied"

púúúúú

n3whous3
háthogy ezen nevettem -.-

púúúúú

fanka93
születési név= 1991 <#wilting><#wilting>

Csabesz6
ilyenbõl elég sokat láttam már:D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Van akinél jól jön ki. Unokahúgomat 20 évesen egy évnyi kapcsolat után dobta a krapekja, adatlapra ki is írta, hogy özvegy :DD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Csabesz6
jah aztán egy ribanc (?)...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

autoszimulator
ez a divat most, hogy 18 évesen fél évi szerelem után az állapotunk házas? ._.

.: mobilize.hu :.

autoszimulator
ez igy vicces.

.: mobilize.hu :.

Még nem esett le vagy mi a szándékod vele?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?