48
  • TheZsenyka
    #48
    Megnézném amint Scofield kiokoskodja magát egy szibériai gulágból

    Amúgy tényleg lehetne oda helyezni a sztorit.
  • daydream
    #47
    Ez is igaz. :D
  • daydream
    #46
    Ezen már én is gondolkodtam, hogy ha 1-2 rész után hozzák vissza, talán a háborgók is jobban el tudják fogadni. De ha belegondolok, az egész harmadik évad pár hét alatt történik... szóval nem mondható nagy időnek. :-)
  • daydream
    #45
    Klassz, hogy visszatér a doki néni, én örülök nagyon! Azt viszont nem mondanám, hogy ez hihetetlen hír, valahol számítani lehetett rá. Túl sok volt az elégedetlen fan és valahogy logikátlan, erőltetett is volt ez az egész fejlevágósdi. A MISA shipper nézőket valahogyan meg kell tartani, az elpártolt fanok meg ezután úgyis vissza fognak térni. Akik meg elégedetlenkednek, szerintem a lelkük mélyén kíváncsiak ők is erre a nagy visszatérésre, úgyhogy meg fogják nézni. :D

    sziasztok
  • AZTA
    #44
    a harmadik évadban is volt hogy mutatták az tetkóját csak gondolom azért nem nagyon erőltették mert nem sok értelme van már, régebben volt irva rolla hogy minden forgatás elott 4óráig rajzolták rá :D
    azért az sztem is vicces volt amikor a sona-ba az 1000fokba mindenki félpucéron meg poloba haltak megfelé ő meg elvolt a hosszu ujjú poloban végig :D
  • BaliBoy
    #43
    "De nem ez a gond, hanem a nagy szarkavarás a 2. évadban. Rohadt unalmas volt. Az eredeti sztorihoz szinte semmi köze, nagy büdös összeesküvés elmélet, kormány megdöntése, idétlen fordulatok..."

    Nem nagyon követhetted az első évadot mert az is pont erről szólt. Csak akkor még bent voltak a dutyiban. A 2. évadban meg már nem. Ennyi az össz különbség.

    A tetkóban engem mindössze annyi zavar, hogy soha nem mutatják. Mintha nem is lenne rajta. Az evidens, hogy használni csak addig tudta amíg egy előre megtervezett forgatókönyvet követett, de ennek ellenére néha mutathatnák. Csak hát a spórolás.


    A Sarah-s vonalhoz. Egy ideig reménykedtem, hogy csak kiderül, hogy vmi trükk van (átplasztikáztak vki akinek utánna levágták a fejét... stb.). És ha akkor visszahozzák vhogy még el is tudtam volna fogadni. De mostmár túl sok minden történt ahhoz, hogy csak úgy visszahozzák. Én szvsz. egyetlen megoldást látok, mégpedig azt, hogy átállt a sötét oldalra és azért lett eljátszva a dolog. :(
  • Atisz #42
    Ennyire nincs potenciál új szereplőre? Ha visszahozzák Sarah-t ez a sorozatok történelmének legnagyobb képtelensége lesz (na jó Bobby-t azért nem übereli :D). Mondtam, hogy kár azért a gumifejért...
  • AZTA
    #41
    na ja..
    amugy meg az egész sorozat már ott el van rontva hogy lincoln azért sír mert nem ő ölte meg az alelnök testvérét de azt elfelejti hogy ha nem lett volna halott akkor viszont megölte volna és ha akkor kapják el akkor nem tudom mit sírt volna :D
  • Quantumleap
    #40
    Ja, igen. Amíg LJ elfordult, Sara-t villámgyorsan kicserélték másra, Lincoln pedig nem nézte meg jól a fejet, és ők ezt előre tudták. Mondom, itt túlbonyolított dolgok tömkelege fog jönni.
  • kringo
    #39
    Nem egészen. LJ csak hallotta amint sikoltozik valaki, mert elfordult(nem bírta látni). A Linc, meg vagy ekkora balf***, vagy csak sokkot kapott a látványtól amit a dobozban látott, és nem tudta észrevenni hogy az nem Sara.

    Egyetértek Dvid85-tel, szerintem is nagy baromság volt, mikor levágták a fejét, de ugyanakkor ötletes is, mivel ezzel, hogy mindenki beletörődött miszerint Sara eltávozott az élők sorából, Scofildet meg csak a bosszúvágy hajtja, és mikor már elég közel ér ahhoz hogy kinyírja a gyilkos bandát, akkor a ringyó Susan előveszi ismét Sarat, és ezzel megzsarolva ismét feladatra kényszeríti Scofildet. Vagy csak simán elküldi a p****ba, azzal hogyha nem megöli a szeretet nőjét. Mellesleg én is tudtam, hogy mikor Sarat lefejezték, ez egy átverés lesz.
  • Quantumleap
    #38
    Sara visszahozásával annyi megmagyarázandó kérdés jön be, hogy a mennyiség is erőltetettséget sejtet.
  • Lasszau
    #37
    lehet a pb atmegy zombis sorozatta, Sarah fej nelkul fogja kergetni a fohosoket
  • Iamzozo
    #36
    Érdekes elmélet, símán beleírják :). Így volt, pontosabban - ha én is jól emlékszem - előtte vágta le a DémonDáma (nem ugrik be a neve) a fejét. De ha műfej és nem vágták le.. akkor Lincolnt rendesen szivatják :) Talán kicsit tényleg sok, de pont erről szól, mi van a főhösökkel. Persze lehetne egy 22 részes film is ahol aztán a vége a happy end, pénz, nő, meg tüzijáték na meg amerikai zászló. Ennek úgyis úgy lesz vége, hogy páran leverik a tv-t otthon az álványról:)
  • Minstrel
    #35
    az van, hogy nem is a Sara fejét vágták le, mert ő épp terhes volt akkor, hanem egy másik szinésznőét és akkor gondolta az iró, hogy dehát Sara még él akkor visszahozhatjuk, majd aztmondjuk, hogy az csak a dublőre volt

    de amúgy ha tényleg visszajon akkor azután én az LJ gyereknek már azt se hinném el amit kérdez, mert egyik részben tutira állította,hogy látta Sara-t halottan, ha jól emléxek.
  • Quantumleap
    #34
    Szerintem elég sajnálatos, hogy egyesek komolyan is veszik majd ezt a megoldást. Akkor miért nem már az, hogy az évad javát csak Lincoln álmodta?
  • weine
    #33
    3. évad spoiler:
    sztem nem ikertesó, hanem csak eljátazsoták a lefejezést, és egy műfejet küldtek el:)
    Mondjuk ezt már amikor mutatták gondoltam, hogy így lesz...
  • joebacsi
    #32
    DOKINÉNI IZ BEKK!
  • Dvid85
    #31
    Annyira éreztem hogy vissza fogják hozni. Túl nagy hülység volt akkor kinyírni bár így se normális hogy miután levágták(valakinek aki elvileg ő volt) a fejét és mégis visszajön, arra az egy évadra máshogy is kiírhatták volna.

    Mindenesetre szerintem nem rossz sorozat bár sokat gyengült. Az első évad rohadt jó volt, kb 10 év után végre volt egy sorozat ami igazán tetszett(előtte csak a Knight rider meg ilyenek voltak) és érezhető volt hogy nem csak írtak egy 40 perces jelenetet, hanem gondolkodtak is rajta aztán, a második első fele kicsit snassz volt, a második fele már kevésbé, az szintén nagyon jó volt. EZ a 3dik évad meg hááátt elég kesze kusza, kivéve az utolsó részt na az nem volt rossz. Kívácsni leszek mi lesz a 4dikben.
  • dronkZero
    #30
    "te sem gondolhattad komolyan, hogy 6-87 évadon csak szökni akarnak."

    Mondjuk felőlem vége lehetett volna azzal a résszel, amikor "kivégzik" a bratyót... :)
  • winnie
    #29
    "Prison break - szökés. De konkrétan börtönből. Már megszöktek. Akkor?"

    ahhoz képest, hogy már az 1. évadban is sokan sírtak, hogy meddig akarják húzni a szökést... te sem gondolhattad komolyan, hogy 6-87 évadon csak szökni akarnak. igazán izgalmas lett volna. címet meg ugye nem szokás változtatni.

    "Tetkók - szerintem az első évad egyik legnagyobb fílingje a tetkó volt, minden szituban tudott "puskázni", hogy mit is kell csinálnia."

    persze, hogy az, de milyen vicces lett volna, ha minden részben, amikor kint vannak, használja a tetkókat, amik a börtönből való kijutáshoz kellettek.
  • AzUs
    #28
    Hát annyira nem vagyok jártas, a PB-ben, de azért nagyjából tudom miről van szó...
    Szal itt most mégis mitől kellett volna leesnie az államnak úgy 1ébként..?!?
  • dronkZero
    #27
    Mondtam én olyat, hogy azt jelenti? Az ott kettő külön mondat, kettő állítással.

    Prison break - szökés. De konkrétan börtönből. Már megszöktek. Akkor? (Nem tudom, hogy a későbbiekben képbe kerül-e még a börtön, 2x18 körül adtam fel. Ahogy látom, igen.)

    Tetkók - szerintem az első évad egyik legnagyobb fílingje a tetkó volt, minden szituban tudott "puskázni", hogy mit is kell csinálnia.

    De nem ez a gond, hanem a nagy szarkavarás a 2. évadban. Rohadt unalmas volt. Az eredeti sztorihoz szinte semmi köze, nagy büdös összeesküvés elmélet, kormány megdöntése, idétlen fordulatok... Totál más hangulata lett, mint az első évadnak. Nagyon nem tetszett.

    A 3. évad jó, azt mondjátok?
  • kgbela
    #26
    Én már csak azért olvastam el a cikket, mert egy másik oldalon szépen belefutottam a "spoiler"rel nem jelölt nagy hírbe
    Hogy hogy hozzák vissza Sarah-t, ami mindenkinek megfelel, kiváncsian várom.
    Habár, ha Dr. Drake Ramoray-nél sikerült az agyátültetés.....bármi lehet
  • Su0my
    #25
    nem tudom minek olvastam ezt a cikket csak megint felidegesített, hogy milyen gagyitermelés van a mai világban.. :S
  • pepe792
    #24
    Ez a hír PB rajongónak nem hír. Szokesfan.hu -n már több hete fent van ez a hír....
  • winnie
    #23
    "Már az egésznek köze nem volt a sorozat _címéhez_ sem... A csóka tetkói is gyakorlatilag tökfölöslegessé váltak."

    a prison break nem azt jelenti, hogy tetoválás. (ilyen alapon nincs köze rengeteg mindenhez) és tudtommal egész 3. évadban börtönből szöknek. de most komolyan: egy sorozat címe ennyit számítana?:)
  • dronkZero
    #22
    Ehh, én sem bírtam idegekkel, a 2. évad 2/3-ánál feladtam. Pedig az első évad nagyon tetszett...
    Nagyon úgy éreztem, hogy kifogyott a kraft. Már az egésznek köze nem volt a sorozat _címéhez_ sem... A csóka tetkói is gyakorlatilag tökfölöslegessé váltak.
  • Quantumleap
    #21
    Én megeszem a sapkámat, ha ez a feltámasztósdi növeli a nézettséget. Szerintem épp ellenkezőleg. Már látom magam előtt az őszi cikk címét: "KRITIKUSAN ALACSONY PRIDON BREAK-NÉZETTSÉG".
  • geristar
    #20
    Én imádom a sorozatot, minden héten megnéztem és várom a következő évadokat!!!!!!!!
  • Tinman #19
    Őszintén? Nézem, de már fáraszt, holott izgulok is a sztorin.
    Fáraszt, az, hogy ezeknek soha semmi nem jön össze. Fáraszt, hogy csak rosszabbra tudnak fordulni a dolgok, semmi pozitívum.
    Végre egy jó dolog is történik: Sarah visszakerül.
    De ettől függetlenül, ismét csak menekülnek, szöknek... kíváncsi vagyok amcsik még meddig bírják.
    Ebben a témában nagyjából ennyi volt. 3 évad és le kellene már a 4.-ben zárni, mert gáz lesz...
  • Tinman #18
    Uhhh, de rendben van a latin csaj
  • Lipi1980
    #17
    Úgy gondoltam, hogy a II. évadból (amiből csak egy részt láttam) nem nagyon tudtam az új karaktereket beazonosítani, és hogy ki kivel van...
    Az első évadban nyilván értettem a lényeget, ha már a 90%-át megnéztem...
  • Iamzozo
    #16
    ooohh yeah. De sarah nem "még is él" hanem visszahozzák.. Tehát lehet hogy az ikertesója lesz, aki szintén szökött fegyenc, aki a női börtönből menekült (itt fogják átvinni a sorozatot a női vonalra, ha nem válna be a 4. évad); vagy visszavarják a fejét. A köntösös példa jó, a brazil sorozat párhuzam annyira nem. De tipik. Én totál fan vagyok, de ez látható az összes mostani sorozaton, hogy mi a lényeg: ülj oda a következő részre is. Ilyen a lost, a pb és az összes többi. Talán nem az összes többi, mert pl. a helyszínelők vagy a las vegas amolyan egy történet egy rész. Merészen oldják meg a dolgokat ott a másik kontinensen, kicsit elveszíti a "valóság" érzetét. De ahol a 62 éves stalloneból csinálnak még egyszer Rockyt meg Rambót, ott már nem lepődök meg az ötleteken.
    Csak nyomnák már végre az új részeket!
    wháááá :D
  • Hoz_Hun
    #15
    Na azért a kézlevágós-visszavaróst nem übereli semmi. Azóta nem veszem komolyan a sorozatot.
  • Hoz_Hun
    #14
    Remélem ez a Tancredit-s hír nem igaz. Akkor már inkább Kellerman. Bár őt se csípem, még mindig jobb és hihetőbb mint Sara.

    Csatlakozom az előttem szólókhoz. A 3. évad eddig a legjobb. Főleg azért érdekes mert egy hihetetlenül gyenge 2. évad után húztak bele.
  • brueni
    #13
    hát hallod, amikor a felhő beúszott a nap elé, akkor k...a nagyot csalódtam az egészben. nagyon kell kaparni a 4.évadban, hogy ezt helyrehozzák...
  • Gerygrey
    #12
    3. évad eleje-közepe felé félredobtam az egész sorozatot

    A lehető legrosszabbkor tetted, javaslom hogy nézd végig a 3. évadot, szerintem e legerősebb az összes közül. Ha az 1. évad 100%, akkor a második olyan 60-70, a harmadik pedig 120. Szerintem.
  • zentus
    #11
    Brazil sorozat, amcsi köntösben.... Ha már nem tudnak behozni normális filmet ezt burítják át a határon, ezzel butítják az embereket....

    ''Rohadjon meg az is, aki behoz ide még...egy...brazil sorozatot. José don Padrafos''(Hofi)

    Most már amcsira is igaz...
  • invidia
    #10
    az igazság az, hogy az első évad tényleg etalon. "szerencsére" vizsgaidőszakban kezdtem el nézni az első 13 részt és azt hittem megeszem az asztal, főleg amikor kiderült hogy a folytatás majd csak márciusban lesz. az első évadban nem voltak hibák, buta megoldások, és minden legalább 5 részre előre át volt gondolva. az új részekben is gyakran vannak profi megoldások, de vegyül bele jópár "ahhajolvan" jelenet is. ennek ellenére szvsz szerethetőek a karakterek, és azért követem...

    persze nem egy sg :)
  • fizik
    #9
    ha az első évad 90%-ból nem sikerült megtudnod ki kicsoda,akkor mit néztél?!
    tény,hogy nem az évszázad legjobb sorozata,de nézhető mindenképp
    nem tudom miért mondják rá oly sokan,hogy rókabőr,meg miegymás
    szerintem a 24 az igazi rókabőr. 6. évadot nézem és mindig ua történik, dzsekk bóer egyedül megmenti a világot,az összes főgonosz amnesztiát kap és meghal
    bár néha azért tud meglepetést okozni