Prison Break - Megáll az ész!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tényleg lehetne oda helyezni a sztorit.
sziasztok
azért az sztem is vicces volt amikor a sona-ba az 1000fokba mindenki félpucéron meg poloba haltak megfelé õ meg elvolt a hosszu ujjú poloban végig :D
Nem nagyon követhetted az elsõ évadot mert az is pont errõl szólt. Csak akkor még bent voltak a dutyiban. A 2. évadban meg már nem. Ennyi az össz különbség.
A tetkóban engem mindössze annyi zavar, hogy soha nem mutatják. Mintha nem is lenne rajta. Az evidens, hogy használni csak addig tudta amíg egy elõre megtervezett forgatókönyvet követett, de ennek ellenére néha mutathatnák. Csak hát a spórolás.
A Sarah-s vonalhoz. Egy ideig reménykedtem, hogy csak kiderül, hogy vmi trükk van (átplasztikáztak vki akinek utánna levágták a fejét... stb.). És ha akkor visszahozzák vhogy még el is tudtam volna fogadni. De mostmár túl sok minden történt ahhoz, hogy csak úgy visszahozzák. Én szvsz. egyetlen megoldást látok, mégpedig azt, hogy átállt a sötét oldalra és azért lett eljátszva a dolog. :(
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
amugy meg az egész sorozat már ott el van rontva hogy lincoln azért sír mert nem õ ölte meg az alelnök testvérét de azt elfelejti hogy ha nem lett volna halott akkor viszont megölte volna és ha akkor kapják el akkor nem tudom mit sírt volna :D
Egyetértek Dvid85-tel, szerintem is nagy baromság volt, mikor levágták a fejét, de ugyanakkor ötletes is, mivel ezzel, hogy mindenki beletörõdött miszerint Sara eltávozott az élõk sorából, Scofildet meg csak a bosszúvágy hajtja, és mikor már elég közel ér ahhoz hogy kinyírja a gyilkos bandát, akkor a ringyó Susan elõveszi ismét Sarat, és ezzel megzsarolva ismét feladatra kényszeríti Scofildet. Vagy csak simán elküldi a p****ba, azzal hogyha nem megöli a szeretet nõjét. Mellesleg én is tudtam, hogy mikor Sarat lefejezték, ez egy átverés lesz.
<#idiota>#idiota>
de amúgy ha tényleg visszajon akkor azután én az LJ gyereknek már azt se hinném el amit kérdez, mert egyik részben tutira állította,hogy látta Sara-t halottan, ha jól emléxek.
http://topgearhungary.blogspot.com/
sztem nem ikertesó, hanem csak eljátazsoták a lefejezést, és egy mûfejet küldtek el:)
Mondjuk ezt már amikor mutatták gondoltam, hogy így lesz...
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mindenesetre szerintem nem rossz sorozat bár sokat gyengült. Az elsõ évad rohadt jó volt, kb 10 év után végre volt egy sorozat ami igazán tetszett(elõtte csak a Knight rider meg ilyenek voltak) és érezhetõ volt hogy nem csak írtak egy 40 perces jelenetet, hanem gondolkodtak is rajta aztán, a második elsõ fele kicsit snassz volt, a második fele már kevésbé, az szintén nagyon jó volt. EZ a 3dik évad meg hááátt elég kesze kusza, kivéve az utolsó részt na az nem volt rossz. Kívácsni leszek mi lesz a 4dikben.
Mondjuk felõlem vége lehetett volna azzal a résszel, amikor "kivégzik" a bratyót... :)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ahhoz képest, hogy már az 1. évadban is sokan sírtak, hogy meddig akarják húzni a szökést... te sem gondolhattad komolyan, hogy 6-87 évadon csak szökni akarnak. igazán izgalmas lett volna. címet meg ugye nem szokás változtatni.
"Tetkók - szerintem az elsõ évad egyik legnagyobb fílingje a tetkó volt, minden szituban tudott "puskázni", hogy mit is kell csinálnia."
persze, hogy az, de milyen vicces lett volna, ha minden részben, amikor kint vannak, használja a tetkókat, amik a börtönbõl való kijutáshoz kellettek.
Szal itt most mégis mitõl kellett volna leesnie az államnak úgy 1ébként..?!? <#nemtudom>#nemtudom> <#conf>#conf>
Prison break - szökés. De konkrétan börtönbõl. Már megszöktek. Akkor? (Nem tudom, hogy a késõbbiekben képbe kerül-e még a börtön, 2x18 körül adtam fel. Ahogy látom, igen.)
Tetkók - szerintem az elsõ évad egyik legnagyobb fílingje a tetkó volt, minden szituban tudott "puskázni", hogy mit is kell csinálnia.
De nem ez a gond, hanem a nagy szarkavarás a 2. évadban. Rohadt unalmas volt. Az eredeti sztorihoz szinte semmi köze, nagy büdös összeesküvés elmélet, kormány megdöntése, idétlen fordulatok... Totál más hangulata lett, mint az elsõ évadnak. Nagyon nem tetszett.
A 3. évad jó, azt mondjátok?
Hogy hogy hozzák vissza Sarah-t, ami mindenkinek megfelel, kiváncsian várom.
Habár, ha Dr. Drake Ramoray-nél sikerült az agyátültetés.....bármi lehet<#buck>#buck><#vigyor2>#vigyor2>
Blackmail the Universe
a prison break nem azt jelenti, hogy tetoválás. (ilyen alapon nincs köze rengeteg mindenhez) és tudtommal egész 3. évadban börtönbõl szöknek. de most komolyan: egy sorozat címe ennyit számítana?:)
Nagyon úgy éreztem, hogy kifogyott a kraft. Már az egésznek köze nem volt a sorozat _címéhez_ sem... A csóka tetkói is gyakorlatilag tökfölöslegessé váltak.
Fáraszt, az, hogy ezeknek soha semmi nem jön össze. Fáraszt, hogy csak rosszabbra tudnak fordulni a dolgok, semmi pozitívum.
Végre egy jó dolog is történik: Sarah visszakerül.
De ettõl függetlenül, ismét csak menekülnek, szöknek... kíváncsi vagyok amcsik még meddig bírják.
Ebben a témában nagyjából ennyi volt. 3 évad és le kellene már a 4.-ben zárni, mert gáz lesz...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az elsõ évadban nyilván értettem a lényeget, ha már a 90%-át megnéztem...
Csak nyomnák már végre az új részeket!
wháááá :D
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. A 3. évad eddig a legjobb. Fõleg azért érdekes mert egy hihetetlenül gyenge 2. évad után húztak bele.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A lehetõ legrosszabbkor tetted, javaslom hogy nézd végig a 3. évadot, szerintem e legerõsebb az összes közül. Ha az 1. évad 100%, akkor a második olyan 60-70, a harmadik pedig 120. Szerintem.
''Rohadjon meg az is, aki behoz ide még...egy...brazil sorozatot. José don Padrafos''(Hofi)
Most már amcsira is igaz...
persze nem egy sg :)
tény,hogy nem az évszázad legjobb sorozata,de nézhetõ mindenképp
nem tudom miért mondják rá oly sokan,hogy rókabõr,meg miegymás
szerintem a 24 az igazi rókabõr. 6. évadot nézem és mindig ua történik, dzsekk bóer egyedül megmenti a világot,az összes fõgonosz amnesztiát kap és meghal
bár néha azért tud meglepetést okozni <#vigyor>#vigyor>
Szerintem valahol ilyen téren is érdemes keresni sorozat(ok) titkát...
Mi is az az eszméletlenül hatalmas nagy hír amitõl leesik az állam?
Starcraft + Diablo III - esemve
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.