WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
igazából a grey knight-ok is az inkvizícióhoz tartoznak az Ordo Malleushoz az az a démon vadászokhoz
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Új fajra meg mindenki IG-t vizionál inkvizíciós támogatással. Szóval még nem kell temetni a grey knightokat 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Azt figyeltétek, hogy a trailerekben a cím I betûje háromszor át van húzva?
Ilyen:
Ez meg az Inkvizíció szimbóluma. Lesz chaplain vagy grey knight..?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
[merlinw.org]
Amazon.com - 28.99 dolcsi,ez mindjárt jobban hangzik. Amcsiból mondjuk nem szívesen rendelnék.
[merlinw.org]
4 kampány Nid elda ork + még vmi.
Meg a régi fajok kapnak uj egységet multiba.
Lat Standet is átmokolják uj pályákról és hõsökrõl beszélnek. Meg vmi uj játékmodról.
Kb ezek lesznek az újdonságok.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Mivel Livefos kimarad így nem lesz kompatibilitás az eddigi részek közt, tehát teljesen új játék lesz..
Aki megveszi minden fajjal mindent tud játszani, aki pedig nem veszi meg az nem kap semmit 😊
Sajnos ez az ára hogy megszabaduljanak a Live-tol és teljesen steamen fusson csak a game.
Szóval aki eddig nem vette meg már ne is vegye ^^ mert nem sok player fog maradni a régi Dow2 és CR részekben.
Természetesen lehet majd vele játszani ha lesz kivel.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Meg ha jól sejtem, lesz benne egy vagy kettõ új faj, multiban majd csak azokat lehet választani, ha nincs meg a jelenlegi két cucc.
-tRs-Landor
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
[merlinw.org]
A windows meg mindegy, hogy nem eredeti, warezt is meg lehet ápdételni, csak arra kell figyelni, hogy az eredetiségellenõrzõ peccset ne rakja fel, vagy ha felrakta, akkor az blokkolva legyen. Arra meg itt van ez a link.
-tRs-Landor
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Továbbá kapunk sok minden mást is:
"The new general units for each race in Dawn of War 2: Retribution's single player campaigns will also feature in multiplayer mode. Relic have revealed some of the special abilities that will be available to the Tyranid Swarmlord and the Eldar Autarch.
Tyranid Swarmlord
Once you've upgraded your base to tier 3 you'll be able to deploy a Tyranid Swarmlord to the battlefield. In single player the Swarmlord has a direct connection to the Hive Mind, and is responsible for gathering Tyranids together to spawn an army. In multiplayer the Swarmlord won't be able to spawn troops personally, but units near him will move faster, and fallen allies can be reinforced without having to flee back to base. In addition the Swarmlord's four bone sabers make him devastating in close combat.
Abilities:
Leech Essence
The Swarmlord drains the life from surrounding infantry units for a duration which increases his health regeneration.
Blade Flurry
Unleashes the full strength of the Swarmlord, heavily damaging and knocking back adjacent infantry.
Eldar Autarch
Unlike the Swarmlord, Eldar players won't be able to train and deploy the Autarch from base as with ordinary units. Instead the Autarch takes the form of a special ability that can be activated once enough kills have been made. Upon activating the Autarch the play gets to hand place the landing points for a volley of grenades. Once triggered the grenades will be called in from the sky, once they've gone off, the Autarch crash lands to clean up the aftermath. Once the Autarch's work is done, she vanishes from the battlefield, ready to be called upon again at a reduced cost.
Abilities:
Fleet of Foot
Greatly increases the unit’s speed but reduces the Autarch’s damage output for the duration of the ability.
Leap
Soar through the air and land at the targeted location. Upon landing the Autarch increases the speed, damage, health and of nearby infantry units.
There's more information about the different units that will be available in Dawn of War 2: Retribution on Relic's Dawn of War blog. If you're interested in exactly how the Swarmlord will work in the single player campaigns, check out our preview of the Tyranid campaign."
[merlinw.org]
nagyon felhúzott :s
[merlinw.org]
TSW: Tunderke
Szóval serintem most még nem érdemes migrálni, mert nem biztos hogy az esetleges DLC-ket amik megjelennek a DOW2-höz, automatikusan elérhetõvé teszik a magyar userek számára is.
-tRs-Landor
A régebbi verzióval elindil, de updatelni akarja a Live-ot.
Ha updatelem, akkor utána nem indul el a játék.
Esetleg valami ötlet, hogy most akkor mi van?
Árpád népe hej!
Nem baj, most átcserélgettem néhány cuccot, commandernek is adtam egy plasma gunt, meglátjuk igy milesz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A terminátorpáncélt mindenképp megkapod, de csak a végefelé engedi felvenni; addigra megszerelik a sztori szerint.
Ezen kívül kapsz pár cuccot kezdésnek csak úgy.
Nekünk Zeroval pl. adott terminátorpáncélt is ami mûködött.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévõ vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévõ vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Én Thadeussal vittem gránátot és meltabombot is.
Tarkussal vittem a sárga gránátot, és C4-et bénítógránáttal kombinálva.
A drenyára is minél több páncélt kell pakolni hogy bírja a gyûrõdést.
Ez a sok cucc szerintem mind nélkülözhetetlen, ha elég gyorsan akarsz ölni.
A kommander ízlés dolga, én lövöldözõst csináltam belõle.
Képességek közül tarkusnak kell a bénítás, meg a granadier.
Thadeusnak is kell a bénítóugrás, és én megcsináltam neki a robbanást, meg a teleportálós nagyütést is.
A legkeményebb mikor visszafelé félúton 3 Wraitguard jön meg egy Warlock, és az apróságokból egy nagyobb massza.
Ha nem tudod a 4 erõs egységet harcképtelenné tenni nemigen fogsz gyõzni legnehezebb fokozaton. Ezért kell a villanógránát, és a 2 keménygyerek bénító képessége. Még így is kimarad 1. Én a Worlockot fellöktem To Victory-val, aztán benyomtam a Battlecry-t. A 3 Wraiguardot meg szorgosan dobáltam gránáttal meg C4-el amíg szédelegtek, aztán Thadeussal bekapcsoltam az energia nélküli támadást, és nyomogattam a nagy ütést rájuk, így 4 ütés után alig maradtak. Szerencsére nem tudtak elereszteni egy lövést sem, de a többi kis genyó így is sokat sebzett. Mikor feltöltõdtünk, rájuk is rányomtam az összes létezõ dolgot amit eddig felsoroltam, és elfogytak.
Elmentetted az állásod az alapjáték utolsó pályája elõtt? Csak mert azt a felszerelést, amivel befejezed a kampányt, azt áthozza a kiegbe (plusz a 3 terminátor páncélt). Ha powerarmoros felszerelést hozol át, akkor a kieg eleje a könnyû, ha terminátor cuccokat, akkor meg a vége.
De pl legutóbb akkora mákunk volt, hogy beadott egy terminátor páncélt rögtön az elsõ küldetésben. Az a mentés megvan, kell? 😊 Apró szépséghibája, hogy Zeronak hívják a forcecommandert... 😛
Oda én is Cyrust szoktam vinni tarkus helyett. Ha tudod mikor spawnolnak be a dögök a lerakós nagy bombával eléggé meg lehet könnyíteni a dolgot, és nem lesz tömeg.
Egyébként ha több generátort húzol be akkor könnyebb. Meg mikor az IG-ket kiszabadítod, ha mást nem is, de a spore mine-okat lelövik ami nagy segírség.
Na meg a sentriket is jó kelyre kell rakni, hogy lõjön is, meg ne is kapjálk szét.
Elvileg lennie kell már 2 terminator armorodnak ha az avatarra mész. Az egyiket avitusra adod, a másokat tarkusra, és õk ketten megölik gyorsan.
Thadeus az egyéb ellenségek ellen kell. Én power armorral, powr fisttel vittem.
A kommanderrel nem árt vinni orbital strike-ot, azzal el lehet takarítani a beözönlõk nagy részét, és nem mellesleg az is sebzi az Avarart. Az én kommanderem lövöldözõs volt, és egy 19-es szintû rakétával is lövöldöztem az Avatarra legutóbb, az is hatásos volt.
Az, amikor az Angel Gate-et nem lehet bezárni, és újra kell indítani a generátorokat, amiket a zorkok kikapcsoltak.Eddig még megy is, de aztán el kell foglalni valami tornyot, közben minden oldalról jönnek a nidák.
Pár perc alatt szétszedték a csapatomat, Cyrus maradt egyedül életben de annyi ellenség volt már a térképen hogy nem tudtam senkit újraéleszteni <#conf>#conf> Na majd este nekifutok mégegyszer.
Az idõ-tényezõvel sose törõdtem, végigtakarítom mindig a pályát.