2367
-
KingPunisher #2087 Aha neked van igazad rosszul tudtam közben én is rájöttem.
Hogy sikerült amugy végigvinni ? Mi volt a kulcs az utolsó pályán..?
A fastkey-t meg lehet változtatni de nem a Last Stand-ben, hanem a sima játék multijában..
-
vegytek #2086 meg lehet változtatni a karakter parancsikonjának betűjét? (pl. ne a "J" legyen a teleport, hanem a "W") -
vegytek #2085 pontosítanék, mert nem ezt jelzi. a sárga pontok száma az elit statuszt jelenti. ha eléred a lvl20-at, akkor upgradelheted magad, de lenullázod a szintedet lvl1-re. -
vegytek #2084 tegnap végre sikerült 2szer is végig vinni a játékot, de a karakteremnél a medál alatt nincs ott a jelzés... -
#2083 En azokat az opcionális küldiket szerettem! -
#2082 De, továbbviheted a csapatot.
Ha jól emlékszem 18 map, de hosszabbak, mint az alapjátékban. Fixen ennyi, nincs benne védekezős sablonküldetés. -
#2081 Üdv!
A chaosos kieg. mennyire hosszú? alapjátékhoz viszonyítva?
megvettem steamen a goldot, mindjárt vége az alapnak, eddig 20 óra van benne, remélem a kiegben is lesz ennyi:)
esetleg nem lehet folytatni a régi csapatommal valahogy? 20-asról továbbfejleszteni őket a kiegben? -
#2080 kicsit kép
-
darkling #2079 Kép a CE tartalmáról
Illetve lesz Complete Edition is: alap + 2 kieg.
Viszont kíváncsi volnék, hogy lesz-e vajon még kiegészítő, nehogy úgy járjak, mint az első résszel. -
Tomipapa86 #2078 HIVATALOS Pre-order info. Mennyiért, honnan és mit tartalmaz:
DoW 2 community -
#2077 Teljes estés animációs film: Warhammer 40,000 - Ultramarines
Megvásárolható itt,
(vagy tölthető torrentről - ejnyebejnye:)) -
#2076 -
KingPunisher #2075 Remélem a plusz tárgy egy chain sword vibrátor..
-
Tomipapa86 #2074 sima és collector dobozképek. A collector valamilyen plusz tárgyat fog tartalmazni(és még talán mást is).
-
KingPunisher #2073 Jha ez vmi bug.. nekem is ezt csinálja de nem igen foglalkozom vele ^^
-
KingPunisher #2072 Próbáld állítani a grafikát, árnyékokat stb.. bár kétlem hogy segíteni fog..
Szerintem is videokártya hiba, video ram ilyesmi..
Nekem is volt pár szar videokártyám azok szoktak ilyen érdekes dolgokat produkálni. -
#2071 Uh, szép. Videokártya gebasznak tűnik. Milyen kártyád van? Friss a driver? -
#2070 Ezek a fehér foltok mitől vannak?
bugok
Így teljesen játszhatatlan a játék. Most vettem meg, így elég bosszantó.
-
vegytek #2069 mostanság last stand-el kezdtem játszani.
ha kilépek játék után, akkor szinkronizálna a steam cloud-dal, ami nem sikerül kb 15 perc alatt sem. más is tapasztalt ilyet? -
vegytek #2068 értem, köszi.
ügyes lehetett az egyik gyerek, mert lvl 6-os karakternél már láttam ilyet. -
KingPunisher #2067 A sárga pontok azt jelentik hogy ő hányszor tolta ki az adott heroval végig a Last Standet.. Tehát megcsinálta a 20. pályát is. -
#2066 Hát, Last Stand elég unalmas egy idő után... Főleg, ha feszt bénákkal kerülsz össze, akikkel esélytelen 12-15 szintnél tovább jutni...
A másik kérdést nem értem... -
vegytek #2065 Last stand-el szokott még más is játszani?
másik játékosoknál, mit jelent a level feletti sárga pont(ok)? -
vegytek #2064 steam automatikusan frissíti, h be van állítva. -
tttttom #2063 Helló! Megvettem a gamát. :)
Az lenne a kérdésem, hogy hol találok patchot a Chaos Risinghoz? -
Vardar #2062 Én nem akarok witchhunter lenni. Démonvadász egy kib*szott nagy pöröllyel.:(
Amúgy érdekes lesz a SM sztori, tekintve, hogy Diomédész tudja, hogy Kyras áruló, mégsem oldja fel a kiközösítést Force Commanderékről, hadd szenvedjenek. Viszont akkor ő hogy vadászhatja Eliphast legálisan, ha Kyras káoszfertőzte? Vagy ő még nem tud arról, hogy mi tudjuk hogy ő káoszhívő? Zavaros ez az egész... -
Tomipapa86 #2061 A kampányban lehet majd egységeket gyártani, de ugye a hősök is megmaradnak. A pálya végén elvileg eldöntheted, hogy a hőseidet fejleszted(mint az alap játékban), vagy pedig az egységeidet. Így aki rpgsen akar játszani az a hőseit tuningolja, aki meg nem az pedig az egységeit. Ezek persze ilyen elő infók, lehet variálnak rajta még valamit. -
#2060 Ja, és ez lesz az utolsó kiegészítő a DoW2höz, aztán jön a DoW3. De ha az is elkezdi full előről, hogy SM kampány only, akkor tökön szúrom magam. :P Végre kezd egész kellemes számú nép kerülni a játékba (mondjuk a dow1 9 fajához képest ez egy erős kétharmad), nagyon remélem, hogy nem nulláról kezdik újra... -
#2059 Ja, és akkor az most kiderült már, hogy a Chaos Rising sokféle lefolyása közül melyik lesz a kanonikus? Cyrus és Martellus szerepel a folytatásban is, mint Blood Raven, a Force Commander nem lehet áruló, tehát akkor marad Tarkus, Avitus és Tádé. Én Avitusra tippelek...
Ha káosz módban fejezzük be, akkor az egész banda lelép a Rettenet Szemébe, úgyhogy az a befejezés is kilőve. Azért marad pár lehetőség.
Erről jut eszembe, még csak Martellust és Cyrust láttam, ahogy átállt, lehet, hogy kipróbálom a többiekkel is. Egész érdekes magyarázatokat adnak arra, hogy miért is teszik ezt.
Ahogy nézem, egyébként, ez a kampány nem teljesen olyan lesz, mint az eddigiek, pl Martellusnak van olyan képessége, hogy venerable drenyát hív. Az viszont azt jelenti, hogy nem csak négy karakter plusz a squadjuk jön egy-egy küldetésre, mint eddig. Nagyon úgy tűnik, hogy ilyen gép elleni multi jellegű skirmish beütése lesz... -
Tomipapa86 #2058 Offense: Inkvizítor
Defense: General
Support: Commisar Lord
Mivel az egyik képen 3-4 commisar is van ezért szinte biztos, hogy vagy IG squad mellé vagy mini hősként min a librarian is szerepelni fog -
#2057 Az sztem Diomédesz.
IG akár kaphat kommandernek inkvizítort is akár... Őrmester szerintem biztos nem lesz parancsnok, az túl alacsony rang, még SMéknél is, nemhogy a gárdistáknál. Komisszár szintén túl alap egység, ezeket az IG squadok pluszban vásárolható egységeinek tudom elképzelni.
Tábornok-pap/psyker-inkvizítor?
Tényleg, kapnak most akkor a fajok +1 kommandert, vagy nem? Négy lesz, vagy marad a három?
Most olvasom, a Land Raidert ki lehet majd jelölni visszavonulásra, és lehet majd reinforszolni a közelében. Táp. Mondjuk tier3ban már általában úgyis eldőlt egy meccs, főleg a ranked... -
Vardar #2056 Az IG-s squad leaderekre leszek kíváncsi. Tábornok, komisszár, pap, őrmester? És akkor hol marad az Inkvizíció?(németül nem tudok, bocsi:/)
Ki a fene az ott az űrgárdistáknál? -
#2055 Megfogadtam a tanácsot, olvasom a DoW könyveket. Érdekes, főleg a csavar a végén, a démonnal kapcsolatban, ami nincs benne a játékban...
Na meg a DoW trilógiával együtt leszedtem vagy száz másik WH40k könyvet, asszem megvan az olvasnivalóm 2011-re... :P -
#2054 A HP-ját ha el tudjátok olvasni, szóljatok... :) -
gauntka #2053 OMG :D Baneblade -
Tomipapa86 #2052 Hoppá link lemaradt sorry:
http://rapidshare.com/files/439161224/VTS_01_1.VOB
VLC player lejátsza -
Tomipapa86 #2051 Baneblade és Leman Russ:
Innen a teljes videó letölthető Land Raiderrel és egyébb finomságokkal -
#2050 A védelmi épület az turret lesz, gondolom. Esetleg bunker, amibe be lehet pakolni a gárdistákat, de ez kevésbé valószínű.
Szal tuti, hogy lesz gépük T1ben. Hm. Sentinel nem túl erős, de ha javíthatják, meg vásárolhatja a pléjer orrba-szájba... hát nem tudom, mi lesz. Gép elleni fegyverei tier1ben max a commandereknek vannak, minden gép elleni cucc tier2ben jön.
Na mindegy, majd meglátjuk. -
KingPunisher #2049 Hát a Gamestar leírása szerint lesz nekik gépük egyedül t1-be..
Biztos valami nem tul combos cucc amit bolterrel is szét lehet lőni de ugye ig osztagok mind tudnak javítani is igy majd ezzel kell trükközni gondolom.
Cover meg amolyan homokzsák szerű lesz, bárhol tudnak építeni zöld covert gondolom én..
Meg valami védelmi épületekről beszélnek..
Viszont a gyalogság meg igen lofasz hullanak mint a legyek..
Jo lesz ez , kiváncsian várom.. -
#2048 Ez tuti, hogy tier1ben gépük lesz? Csak mert azt egyik népnek sincs mivel megölni... Ha meg olyan gyenge, hogy bolterrel szét lehet lőni, vagy cultisttal, hormagaunttal szétverni, akkor meg az a baj.
Mondjuk nem túl sok egységet tudok elképzelni IGnek tier1ben... Guard squad, telepíthető nehézfegyver, sentinel? Tier2ben basilisk, leman russ, kasrkin, tier3ban meg ogryn, baneblade?
Nem nagyon van melee egységük, az a baj.
Fedezéképítés gondolom olyan lesz, mint a guardiannak az energiapajzs.