2367
  • XenHai
    Egyre jobb!!
  • cikasz
    We are the borg!
  • MaRee
    Cybertron
  • cikasz
    Ez a halálcsillag te!
  • Brolly28
    íme a terra

mondjuk a hold már régen nincs ott
  • Brolly28
    már ncore-on is fent van a film:D már szedem is:D csak felirat még nics
  • KingPunisher
    Akit érdekel lehet szedni az Ultramarines-t ;) Isohunt stb..
  • MaRee
    FROM a crank, nem for.
  • Brolly28
    hát úgy lenne a legjobb hogy menetelünk az emberért, de valljuk be hülyén hangzik, ha esetleg emberiségért ....arra meg van külön szó
    we shall know no fear at meg és nem fogjuk ismerni a félelmet, ez a crank szó nagyon megnehezíti a fordítás bár ezért vannak fordítók... aztán a végén lefordítják kurblinak
  • Vardar
    A "We march from a crank! And we shall know no fear" jelmondatban hogy fordítanátok a cracket hogy fordítanátok? Mióta láttam az Ultramarines trailerét, azóta ezen gondolkozok....
    Egyébként lesz Ordo Malleus, Ordo Hereticus hős, na de Ordo Xenos? Grey Knight, Battle of Sisters és Deathwatch csapatok karonfogva ölik az ellent. Jó is lenne.
  • KingPunisher
    Jó lesz ez már igen várom hogy kezeim közé kaparintsam.
    Ezzel a puncival öröm lesz irtani az ellent :) remélem franko lesz a hangja is jól eltalálják.
    Inkvizíciónak vannak a legjobb jelmondataik, talán ők adják a Wh40k igazi hangulatát ezzel a gótikus , fanatikus szemlélettel.
    Itt van pár idézet ..
    "Mankind stands on the shoulders of the martyred.
    The brave man always chooses danger.
    Our enemies cannot stop us. They can only test our faith, strength and courage.
    Life is a prison, death a release.
    The question not is when, but how, will I die! "
    Remélem sok bekerül a játékba is ..

• Vardar
    Megbocsátom tévedésed csatatestvér, mivel én is tévedtem előzőleg.
  • Tomipapa86
    Na hoppá. Elnézést Vardar testvér. Talán Zero kedves szavai miatt, mert arra figyeltem azt hittem nekem mondod, hogy nekem nem megy a számtan. A 94-es kommentem tekintsd tárgytalannak :D
  • Tomipapa86
    Nekem nem megy a számtan édes kicsi csillagom? :)
    Vardar mondotta:Azt kicsit logikátlannak tartom hogy 6 fajhoz 4 kampány és akkor az azt jelentené hogy a két új faj lóg a levegőbe

A két új fajt normális ember úgy értelmezi, hogy szerinted két új faj lesz. A káosz meglévő faj nem pedig új. Te nem tudsz fogalmazni kis barátom. Helyesen esetleg a két hiányzó faj. És akkor nincs mibe belekötni. :)

Zero: Mivel régebben sokan úgy értelmezték, hogy csak 4 kampány lesz és ugye most kiderült, hogy a 4. az sm. Persze mostanra kiderült, hogy ez nem igaz és a relic sosem mondta azt, hogy csak 4 kampány lesz. Ennyi

• Vardar
    Ja hogy a CR-el együtt már 5 van. Nem megy a számtan:D
  • dronkZero
    Azt mégis honnan a tökömből szűrted le, hogy az eddig bejelentetteken kívül a többi faj nem kap kampányt?
  • Tomipapa86
    Ööö milyen 2 új faj? Csak egy új faj lesz, az pedig mint láthatod elég nehezen lehet Necron :) . Csak ne full SoB sereg legyen mert agyhalált kapok :D
  • Vardar
    Azt kicsit logikátlannak tartom hogy 6 fajhoz 4 kampány és akkor az azt jelentené hogy a két új faj lóg a levegőbe:/
    Diomédész nem halt meg, ha jól emlékszek az erőd elpusztítása volt a feladat azon a pályán, Diomédész csak csemege:) Valamint az outtronál is megdicsér minket Angelos hogy sikerült felnyitnunk Diomédész szemét amikor senki se tudta. Egy halottat minek emlegetne?(kb. 1 percig ha tudhatta az igazságot ez most nem oszt, nem szoroz szerintem)
    De ha nem Martellus volt az áruló akkor kit tesznek meg azzá?:( Én szerettem a csapatot. Esetleg nem lehet az hogy megint életben maradt és megtért Martellus?
    6ik fajról mit lehet tudni? Mikor vallják már be hogy Meridián egy necron sírvilág?:D
  • Brolly28
    hát nem tom szerintem egy akolita... bár már nagyon a vége felén, szal szerintem már inkvizítor

itt egy hasonló kép
  • Tomipapa86
    Hoppá hoppá milyen ikon jelenik meg a steamen ha a wishlisthez hozzá adod/adtad a retrit? Női witch hunter ha jól gondolom :)
  • Brolly28
    jah észrevettem utána hogy vietman, de attól függetlenűl még így is olcsó, nagyon játékoknak a kiegjeiért is sok pénzt kérnek
  • MerlinW
    Az csak a kiegészítő.
  • Brolly28
    steamon most van battlefield bad company 2 13$-ért bőven megéri
  • Brolly28
    nekem az tünt fel hogy mindig az az áruló akinek van korrupciós pontja
    legutóbb amikor vittem akkor volt az hogy ügyeltem mindenre, hogy senkinek ne legyen egy pici sem és úgy lett martellus.
    nekem először tarkus volt aki átállt
  • KingPunisher
    Nálam Cyrus volt az áruló. Gondolom lesz majd "hivatalos" story is .
    Tarkus esetleg Avitus lesz akkor a gyenge láncszem.. vagy Jonah..
  • Szaruman
    Diomedes nem meghalt? Illetve sztem a játékosok 90%ánál martellus volt az áruló.
    Kíváncsi leszek a sztorira, h ki lesz a főgonosz :D
  • Brolly28
    én legutóbb úgy vittem végig hogy martellus állt át a káoszhoz, húúj de megszoptam vele mire meghalt
  • cikasz
  • cikasz
    bakker :(
    talán igy wh40k film
  • cikasz
    OMGOMG
    <object id="flashObj" width="486" height="412" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,47,0"><param name="movie" value="http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1" /><param name="bgcolor" value="#FFFFFF" /><param name="flashVars" value="videoId=628526108001&playerID=18866168001&playerKey=AQ~~,AAAAAB1-JM0~,FkO2We_lk8OKCDAR78oWEi9bP3Y8Mex3&domain=embed&dynamicStreaming=true" /><param name="base" value="http://admin.brightcove.com" /><param name="seamlesstabbing" value="false" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="swLiveConnect" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1" bgcolor="#FFFFFF" flashVars="videoId=628526108001&playerID=18866168001&playerKey=AQ~~,AAAAAB1-JM0~,FkO2We_lk8OKCDAR78oWEi9bP3Y8Mex3&domain=embed&dynamicStreaming=true" base="http://admin.brightcove.com" name="flashObj" width="486" height="412" seamlesstabbing="false" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" swLiveConnect="true" allowScriptAccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></embed></object>
  • XenHai
    Ez nagyon ott van!
  • Tomipapa86
    Szóval az új faj nem kap hadjáratot? GG Relic
    Na mindegy a Land Raider megérkezett :D

Infoért tessék elfáradni ide: Dow2 community
  • KingPunisher
    SM kampány lesz a negyedik.
    Cyrus, Martellus, Diomedes és egy "ős" nevű hőst lehet irányítani majd.
    Aki kitolta a két előző kampányt nekik ismerős lesz az első 3 név.

• Brolly28
    próbáltam én a képnek a linkjével is csak lófaszt nem dobott ki... de mind1:\
  • MerlinW
    Mert nem képet (jpg, png, stb) linkelsz arról az oldalról, hanem egy átirányító eljárást (php).
  • Brolly28
    hát nekem a CR-ből nagyon az tünt fel hogy angelos ki akarja nyírni a rendfőnököt, az a szép angelosban hogy amit eltervez megcsinálja, bármi is legyen az akadáj, szerintem az inkvizíció jobban teszi ha nem áll elé

olvassátok el a trilógiát nagyon adja(Y)
  • Brolly28
    faszért nem illeszti be a képet :(
  • Tomipapa86
    Jól van na régen volt már a március nem emlékeztem pontosan csak arra, hogy valami főmufti volt :D. Viszont így már még inkább mozgolódnia kéne a derék inkvizítoroknak. :)

Ui: csütörtök van, ma este elvileg egy újabb egységről rántják le a leplet.(Land Raider valószínűleg)
  • Brolly28
    néhány magas rangú?:D
    azariah kyras-t fertőzte meg a káosz magát a rend főnökét, ő irányítja a blood raveneket, valamint ő a fő könyvtáros is
    egy marha erős psyker
  • Tomipapa86
    Az a hír járja, hogy a Deamonhunterek majd jövő tavasszal kapnak új könyvet és modelleket.(tehát kb pont akkor mikor jön a retri.)Ez és a retri I betűje miatt gondolják azt, hogy valamilyen formában benne lesz az inkvizíció. A sztoriba is beleillenének, hiszen kiderült néhány magas rangú blood raven árulása. Ez pedig bőven elég ahhoz, hogy nekiinduljanak :D . A full DH sereget nem tartom valószínűnek, mert valahol azért a grey knight is space marine. Jöjjön csak az IG sereg egy inkvizítor hőssel és gyártható vagy "idézhető" grey knightal és én már boldog is leszek :)