2367
-
#607 ezt hogy lehet beüzemelni? mert csinálom én ami le van írva, de nem megy. ettől még valszeg én vagyok a broki, de légyszi valaki mondja el. -
#606 Nem, viszont szégyelld el magad, hogy ma se jöttél poézni -
Landor #605 miért? azt szeretnéd, hogy szarul érezzem magam? -
#604 Ha azt mondom, hogy modokkal simán lehet unlockolni a CE wargeart, akkor szarul fogod magad érezni? -
BladeW #603 Egyebkent ezek a wargear set-ek mit takarnak? -
Zóanagyvarázsló #602 *sniper helyett scout -
Zóanagyvarázsló #601 Ismerem ezt, tudom, hogy - szó szerint - a világ végén így hívják a fémdobozos változatot, de emiatt csak én szégyellem magam helyettük. Ugyanez a fizikai matéria van nekem is (persze nyilván UK nyomat), csak az ingame extrák mások (sniper+commander wargear set, az előbbi a HMV-től, az utóbbi a THQ-tól). -
Landor #600 Warhammer 40,000: Dawn of War II Collector's Edition
és amúgy nekem is ezek a cuccok jártak hozzá -
#599 Nekem pl az elmult masfel ev harmadik legjobb jateka :) -
KingPunisher #598 Erősen izlésfüggő valoban. De hangulatban RTS ezt még nem multa felűl ez egész biztos. Zene Grafika kiváló beszolások mind mid sokat dobnak..
Annyira nem mély mint CoH ez igaz de legalább annyira taktikus jo ellenféllel szemben és könnyedebb..
Ha Singe tetszett akkor megéri megvenni rengeteg apro dologgal dobták fel.. Pl:ork piros festés esetén gyorsabb szintenkén különféle vizuális dolgok az egységeknek uj sisak köpeny stb..
Elsőre nekem is ovisnak tűnt de azért vannak benne finomságok és jokat lehet vele szorakozni ha könnyed fél orára vágysz akkor szerintem igen jo.. -
oroberto #597 Hát figy van akinek be jön ez új multi stílus mert teljesen más mint az első részé. Nekem személy szerint nem jött be még szerencse hogy volt multiplayer béta teszt mert amugy lehet megvettem volna és most verném a fejemet a falba. Ha az első részé tetszett na ez nem olyan más van benne újitás de kevés hogy jó legyen óvodás szintet csináltak belölle de ez az én személyes véleményem. Azt ajánlom nézz multi gameplayt youtubon és próbálj abból képet alkotni rólla. -
Zóanagyvarázsló #596 Persze, embere válogatja, én elfogadom, hogy másnak más fontos. Viszont gyűjtőként és smucig disznóként nekem sokat - pontosabban a legtöbbet - számít a doboz és az árkülönbség :)
Így is "átvertek", mert én a CE-re vártam, mint írtam lejjebb, de olyan ugye nem is létezik. -
Landor #595 Oké.. én marhára nem voltam ilyen nagy rávárakozós fan. Véletlenül megláttam torrenten hogy sima 40K második része kinntvan. Letöltöttem, kipróbáltam, 2 napra rá uninstall és goto buy.internet, mivel nem akartam heteket várni a dobozra. ennyi :D -
Zóanagyvarázsló #594 HMV-n volt 22.99 GBP, én még annyiért vettem, 9k-ra sem jött ki postaköltséggel. Előrendelői bónusz tartalom is járt hozzá. Már elfogyott, még amikor írtam, akkor talán volt. -
#593 stamina ágon szerintem mászthev a self repair, én meg vegyesen fejlesztettem, mert nem esett még hozzá semmilyen fegyver. -
Landor #592 hol 9k a fémdobozos?! -
Landor #591 én játszok a játékkal nem a -ahogy fogalmaztad-: "xar" manualra recskázok :D
na és persze kaptam hozzá a bonusz fícsöröket. :D
néztük hétvégén hollandiába ergy kissebb városba de ott sajnos nem volt a boltban, a GameWorkshop meg vasárnap zárva volt Amszterdamban :( -
SaGa Jr #590 15 van, nem csak 8. :) -
SaGa Jr #589 Nem regenerálódik. Javítani kell, ehhez meg szerezhető egy wargear. Ileltve ha maximálisra fejleszti az ember a stamina képességét, akkor kap egy képességet, amivel kikapcsolja és javítja magát. -
#588 Lenne par kerdesem:
A Dreadnought-t regeneralodik, ha nem harcol? Mint a tobbi marine?
Mire erdemes fejleszteni a dreadnought-nal? Kozelharc vagy lovoldere? -
#587 Sajna nem lesz változatosabb. Ha maximalista vagy, akkor egy pályát akár 10x, vagy többször is végig kell tolni. Én pl. próbálok minden létesítményt védeni, és a story fővonalát csak akkor csinálni, ha kapok több támadási lehetőséget 1 napon. A mapokon meg mindent kiirtok, így pl. az imént 4 tárgyat dobott 1 mapon a sima csatákban+ a jutalom fegyver a mapért(legnehezebben tolom). -
#586 ha jól tudom, 8 pálya van összesen.. -
#585 Valaki vegig vitte mar? En 18-adik napnal tartok. Nyugtasatok meg, hogy lesz valtozatosabb kornyek is mert ez a sivatag/erdo kezd kicsit monoton lenni. -
KingPunisher #584 Vitality-s verziot sikerült valakinke felpatchelni 1.1.2-re ?
nekem sajnos nem müködik ami patchek vannak azokkal nem indul el.
Ha vki tud segitsen itt vagy irjon privátot.. -
BladeW #583 Nekem az elso resz multija jobban tetszett. Nezzel 1-2 replayt (enis ez alapjan mondom) es donts te magad! -
wendi1106 #582 hali all
lenne 1 kérdésem mégpedig :D
nekem csak warezos rész van meg a game-ből de ha a multi ja jól van megcsinálva akkor később hajlandó lennék megvenni.
szerintetek a multi rész lett olyan jó hogy érdemes megvenni a gamét??? -
lammaer #581 teny, bar alappal is boven elegendo cuccot talaltam, kuldetesenkent 2 (plusz 1 a bosstol, meg 1 ami a kuldiert jart) biztos esett, allandoan takaritani kellett. -
#580 Arulja el nekem plz valaki, hogy miert vab az hogy egy ido utan a jatek belassul, majd ALT+TAB utan vissza es megint jol megy? -
#579 dropratenek mondjuk nem is árt. -
lammaer #578 az feltunt, hogy feltoltak a HPt nemileg nehezebb szinteken, viszont minden mas teruleten konnyitettek. Tobb HP az osszes squadnak, tobb ember az osszes squadban, 2.5x annyi skillpoint szintenkent, max skillpoint szam szinten 2.5x (szoval maxolhato az osszes skill), droprate megtriplazva, accessory slot 2 mindenkinek...
-
felegyi #577 Felraktam én is Win7-alá a Vista drivert, és vagy 20-30FPS-el több lett! -
worship the sun #576 megpróbáljuk, remélhetőleg készségesek lesznek
köszi -
Zóanagyvarázsló #575 De miért nem rendelted meg a 8-9k-ból kijövő fémdobozos kiadást? Persze ha elfogyott ap énz, az más, de én például a CE-re már jó előre félretettem - hogy aztán pofára essek, és az említettel szúrják ki a szemem. Bár a doboz tényleg szép. -
#574 Nah jó, de 15k egy olyan változatért amiért csak 1 serial kódot kapsz levélben? :)
Inkább megveszem ha megjelent idehaza 12k-ért amihez kapok dvd-t, tokot, manualt meg a többi xart :) -
#573 "- Changed enemy health a bit, so it is harder on hard, much harder on legendary, normal on medium, but easier on easy" -
lammaer #572 nekem olyan trainernek tunik inkabb :) -
#571 hívd fel a magyarországi forgalmazót, hogy adjanak újat. -
worship the sun #570 üdvözlet
igaz, ez soulstormhoz kapcsolódó kérdés, de mivel a másik topicot nem igazán látogatják, kénytelen vagyok ide írni.
megvettem online móka céljából a soulstorm játékot, de mindig kivág azzal, hogy valaki már használja a cd-key-emet. ez frusztráló.
mit lehet tenni ilyenkor?
előre is köszi a segítségeteket -
#569 Itt egy egész jó single player mod.
This mod does the following...
Starting skillpoints that are autoassigned: 5 -> 4
Skillpoints for levels 1-through-20: 2 -> 5
Max skillpoints: 43 -> 104
Max stats: Default -> 26 each
Enemy Health on Easy: 100% -> 70%
Enemy Health on Medium: 100% -> 100%
Enemy Health on Hard: 100% -> 120%
Enemy Health on Legendary: 100% -> 150%
Tarkus' Squad Size: 3 -> 4
Avitus' Squad Size: 3 -> 4
Cyrus' Squad Size: 2 -> 4
Thaddeus' Squad Size: 2 -> 3
Base Accessory Slot #: Default -> 2
Drop Rate from Chaff: 4% -> 15%
Drop Rate from Swarm: 1% -> 10%
Wargear Level Variation: Max 1 min -3 -> Max 1 min -5
Force Commander Capture Rate: 1x -> 1.5x
Thaddeus' Overall Squad Health: 3500 -> 8000
Avitus' Overall Squad Health: 4500 -> 10000
Cyrus' Overall Squad Health: 1000 -> 4000
Tarkus' Overall Squad Health: 3000 -> 6000 -
wednes #568 Én win 7 alatt játszom a játékkal. Tökéletesen fut full grafon élsimítással. Igaz Vistás drivert használok, mert azzal jobban működik minden mint win 7 beta driverrel.