WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom ugy kerül ide, hogy a COH technikailag a DoW leszarmazottja (anno nekem elso blikkre a CoH egy DoW klonnak tunt, csak WH univerzum helyett 2. vilaghaboruba raktak).
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
For the Empire!
jelenleg ezen a címen lehet elérni http://petikg.users.synch.hu/news.php
Ismét megemlítem, hogy a gond nem az, hogy csináltak egy DoW-CoH hibridet, hanem, hogy durván lebutították.
illetve dow1-be se volt nehéz megcsinálni hogy begyüjtötted a pontokat....
olyan hogy lehetetlen meg nincs csak tehetetlen!!!nyílván könyebb a pontokat elfoglalva megnyerni a meccset de ha nem paprikajancsi vagy akkor lazán be tudod ütni az épületet is
Én folyamatosan úgy érzem, mintha nem bétát, hanem egy demo-t játszanék, ez sokat elmond szerintem. Persze nem akarok senkit lebeszélni róla, ott a nyílt béta, ki lehet próbálni, akinek tetszik, megveszi. Én kizárólag magasabb szintû 1v1 multi szemszögébõl nézem.
A globális fejlesztések eltûntek (nincs Armory). Ahogy írtam, a squad-upgrade lehetõségek is nagyon lecsökkentek. Példa, TSM squad 3 tagú, kaphat leadert (maga a ledaer is egy vicc DoW-hoz képest, ahol mindneféle upgradeket kapott) és Flamer VAGY Plasma VAGY AA. A legtöbb egységnek meg van 1-2-3 kötelezõ cucca, amit mindneképp meg kell venni (pl. Nobok).
Ráadásul a stratégialilag amúgy is gyenge CoH után tovább redukáltak szinte mindent. Hogy competitív szinten rétegjáték lesz, tuti.
http://media.pc.ign.com/media/142/14243516/vids_1.html legútóbbi 4 aminek jan 21 a dátuma az a bétából felvett video.
a squadokat meg lehet fegyverekkel ellátni meg ugyanúgy venni leadert hozzá mint 1-be(sm-nél tacticalhoz ha jól tudom pl lehet venni falmert meg plazmát stbstb),jármûnél meg tudom hogy a drenyára lehet venni assault cannont de hogy mást lehet-e azt most így nemtom,én csak 28-adika után fogok bekapcsolódni a bétába a többieknél erre meg még nem kérdeztem rá.de eddig akikkel beszéltem mind pozitívan nyilatkoznak róla csak 1-2 maradi van akik leragadtak a bázisépítésnél.persze énis várom de a béta fogja igazán eldönteni nálam is hogy megveszem-e v nem
bocs de te még levagy ragadva a bázisépítõs dolognál ajánlom neked hogy dow1 vagy sc2;)
-van 1 darab HQ ami extrém erõs (sok HP + 2 turret), építés nulla
-ebbõl következõen nincsenek fejlesztések
-a victory és requisition pontokra sem lehet építeni, így 10 sec alatt ellopják
-kb. fele annyi egység van fajonként
-a squadok nagyon kicsit, SM oldalon 3-4 fõ.
-squad lehetõségek kb. harmadolva lettek
-nincs ranged/melee és hold/stand ground stb. stance
-reinforce csak a bázison ill. speciális képességek esetén
-a cover másképp mûködik, elég idegesítõ
-supression, ami kb. instakill
Skirmish comp ellen 1v1 mapon: elfoglalod a map felét, kis harc, visszaszorítod kicsit, control area victory 10 perc alatt. Röviden: gyér.
illetve a bázis pont hogy szar mert elveszi a figyelmed a lényegrõl(a stratégia a játék maga,pont ezért jó a gc2 és a wic is mert ott csak ezekre kell figyelni és nema bázisra).illetve ha elfogy az 1ség mért lenne vége????veszel ujjakat (van itt is fõépület ahonnan veszed a dolgokat azt ne mond hogy nem tudtad,lol?)és ittis vannak pontok amiket ha hagyol hogy az ellenségé legyen úgyanúgy szarrá fog verni mint az dow-ba.
Nem tudom elképzelni a skirmish-t építkezés nélkül. Az 1-ben a skirmish azért (is) volt jó, mert volt egy bázis, és azt tartani, ellenfélét támadni kellett, meszerezni és megtartani a rasource pontokat. Órákig is eltartott ami nagyon jó volt. Itt meg van 20 egység, amikor elfogy akkor vége? Nekem a World in conflictban is ez nem tetszett, bár ott még lehetett pótolni az elveszett egységeket és tovább tartott. Én nagyon élvezem a több órás multi és skirmish meccseket, tényleg háborús hangulat, nem egy helyi villongás ahol 2 csapat véletlenül összetalálkozik, leölik egymást 10 perc alatt és vége. Nagyon tartottam ettõl. Leírnátok milyen egy skirmish? Egységpótlás, célok ilyesmi.
Aki tudna nekem biztosítani egy béta lehetõséget akár megosztva, küldjön egy PM-et és megbeszéljük hogy mindenki jól járjon.
Elõre is köszönöm.
A halál csupán a kezdet...
illetve akinek nem tetszik szerintem annak mind az a baja hogy nincs építkezés,illetve hogy csak a harccal kell foglalkozni és az 1ségekkel,továbbá az nemárt ha mindenki felfogja hogy az sm nem tömeghadsereg mint az ig és pont ezért reális a 2 mert az sm tényleg kevés 1séggel harcol!!!
Ezt most csak én nem értettem, hogy mit akarsz mondani? :)
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Én mindenképp megveszem majd az eredetit, kíváncsi vagyok SP-ben mit tud nyújtani. Nekem sokkal szimpibb az hogy nincs benne építkezés, és agyba-fõbe egységgyártás. Ettõl még persze lehet rossz a játékmenet, de ha nyersanyaggyûjtésre építene, eleve kizártnak tartanám hogy jó legyen.
Én vmilyen szinten becsülöm a fejlesztõket,mert megpróbáltak valami "újat" felmutatni,nem pedig egy feltupírozott grafikájú elsõ résszel egy újabb rókabõrt lehúzni(pl.:SC2,de ez csak az én véleményem,lehet hogy attól még jó lesz).Ha mégis megtették volna akkor meg mindenki azon húzná a száját.
For the Empire!
U.i.:Ami még egy kicsi negatívum az a Games for Windows,de mint tudjuk azt ki lehet játszani.
For the Empire!
még ha csak a Te véleményed is, de engem meggyõzött, hogy ez bizony szar lesz. De kb erre számítottam a hírek után... na meg amit Myrddraal is írt, építkezés nuku. Ennyi elég is.
Nem tom mit csinál a fejlesztõ gárda, de számomra a DoW 1 kiegjei is egyre lebutítottabbak. Ember folytatásban azt várná, hogy mégjobb játékot készítenek, erre elcseszik az egészet.
Komolyan mondom már felháborító minden új játéknál a színvonal. Mindig van vmi, ami miatt ki se próbálom már õket. Na mindegy, ez saját vélemény, de kikívánkozott belõlem.
Hozzáteszem, a felsorolt bajaim maximum felét lehet a bétára kenni, de én már rég nem hiszek ennek az "it's only beta" frázisnak.
Egyelõre úgy néz ki, marad a SC2.
Úgy néz ki jó hírekkel szolgálhat a Relic és a THQ a stratégiai játékok kedvelõinek, hiszen a mai bejelentésük alapján nem fog csúszni a Warhammer 40.000: Dawn of War 2. Persze ez nem meglepõ, hiszen az elmúlt idõben rengeteg videó és egyéb információ érkezett a folytatásról, amely immár aranylemezre került, s várhatóan február 19-én érkezik a boltokba.
info: Pcdome
Next PC upgrade: 2022
readswift, neked mivel van most konkrétan problémád?