WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oreg vagy mar, mint en 😊
Hat, akkor meg csak-csak megyeget a dolog, ha egyreszt rendesen be lehet konfiguralni hogyan is viselkedjen minden egyes egyseg, masreszt ha van lehetoseg a jatek lelassitasara, illetve az egysegek nem tulsagosan torekenyek.
A Red Alert 3 pont ezert ment a kukaba: kb ket lovestol hal meg benne minden, plusz meg a jatek sebessege sem allithato :S
Amugy meg: ha taktikazni akar az emberfia, mehet korokre osztott strategiazni 😊
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ahogy elnézem ez sokkal inkább a Chaos Gate ráncfelvarrott változata némi bõvítéssel (csak itt káosz helyett a kampányban orkok elle) mint a korábbi DoW-ra hajazó játék. Kicsit közelít a terepasztalos verzióhoz ismét.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ami kicsit aggaszt, hogy az RTS -> RTT váltáshoz szükséges megnövelt komplexitást nem látom. TM squad példa: elõdben volt nekik 4 fegyver 2+3 slottal, HP és damage upgrade, Sergeant (képességgel és plazma+sword+fist upgrade-el). Most itt ez a 3 fõs alakulat és összesen látok mellette 3 gombot (2 fegyver + sarge), pedig egy taktikai játékhoz inkább kétszeres mennyiségû lehetõség dukál (én konkrétan arra számítottam, hogy 2-3 féle squad leader, 5-6 fegyver, további 3-4 képesség).
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
más: valaki mondja már el, hogy lehet taktikázni valósidõben >20 fõs csapattal? Nekem még sosem sikerült. Mindig eszeveszett véletlenszerû kattintgatás lett a vége, aztán vagy gyõztem vagy nem <#zavart2>#zavart2>
Igen, a tyranid video tipikusan azt sejteti, hogy nem lesz rush 😊
(csak gonoszkodom, ne szivd fel 😊 )
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nekem itt új videók is voltak, érdemes megnézni õket: http://media.pc.ign.com/media/142/14243516/vids_1.html
Ha valaki majd megveszi a game-t, szívesen kihívom egy jó kis multi-mókára! <#crazya>#crazya>
For the Empire!
CES09 Walkthrough Part1
CES09 Walkthrough Part2
Egyre jobban kezdek megbarátkozni ezzel az új játékmenettel.Jó lesz ez gyerekek nem kell izgulni.
For the Empire!
Nekem valahol a C&C után (SC elõtt) már csömöröm volt a "gyárts le 1000 gyalogost, 100 tankot és söpörj le mindenkit a monitorrol" c. stratégiának nevezett agyatlan tömegmészárlásból. Ezeket a játékokat csak nagy jóindulattal lehet stratégiának nevezni, de a Dune2 és C&C még korszakalkotó volt.
De amiket a DoWII videókból látok, azok alapján ez már inkább egy végletekig átgondolt és nagy igényességgel megkomponált stratégiának tûnik. Nem értem a fanyalgókat, aki nyersanyaggyûjtésre és nagy csatákra vágyik, ott a SC2. Ez utóbbit mondjuk épp nem akarom leminõsíteni, mert a Blizzard mindig szuper játékokkal rukkol elõ, tehát valószínûleg abba is beruházok majd, de nem vagyok meggyõzõdve hogy jobban fog tetszeni, mint a Warhammer40k.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A proci kidobhat utasításokat ha nem tudja idõben végrehajtani azokat? Szerintem nem...
bár nem tudom lehet hogy maradnak a diavetítõsnél
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Ilyen volt ez hetekkel ezelõtt is<#nemtudom>#nemtudom>
Ööö... alap DoW-ban épp az a remek, hogy van tömeg hangulat, ami néhány fajnál elhagyhatatlan. 😊
Viszont a trend az egyszerûsítés. Kevesebb makro, több mikro. Kevesebb unit = extrásabb grafika, kisebb mapok. MEgspórolható egy zsák épület, fixen telepített, pályába épített dinamikusan rombolható elemek, csillivilli ezerrel.
CoH tetszett. De ez nekem még annál is kevesebbnek tûnik bonyolultságban. 😞
De majd lesz demo vagy beta (haha álmodik...) és meglátjuk. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Annak is örülnék, ha jobban kijönnének az eltérések a fajok között, fõleg most, hogy jönnek a bogarak is.
Na éppen ez a baj!
Szóval én azt preferálnám, ha az elõdöt fejlesztenék tovább, nem egy CoH vagy Ground Control klónt.