2367
  • Shiwo
    nem pofátlanság, csak a win7 még nincs kész, s arra nem optimalitálták a játékot
  • fixpont
    Azert az megis csak pofatlansag, hogy ami Win7 alatt 19FPS-t produkal, tokeletesen ugyanazon beallitas mellett az XP-n 42-43FPS-t, marpedig ez a progi ezt csinalja.
  • Prof William
    Aha... Már féltem hogy lemaradok termipáncélról de ezek szerint majd ilyen az átlagosnál extrább küldetésben lesznek jutalmak...
  • Tatyla
    ja de csak a fő mappát kell a két dll fájlt nem kell...
  • fixpont
    Igen.
  • fixpont
    Nincs nagy szamok torvenye, term. pancelt sosem dobnak mobok, 3 darab van a jatekban osszesen, 1 a fokuldetes soran, 2 pedig opcionalis kuldetes, 2 foellenfellel, melyek kemenyebbek mint a jatek vegso ellenfele, ezek mindig ugyanazon kuldetesek, nincs bennuk veletlen elem. Ennyi.
  • BladeW
    Sikerult valakinek feltenni a nem-steames verziora a legujabb patchet?
  • Prof William
    Nekem azóta se küldetés díj se volt termi páncél, se pályán nem dobta semmi. Reméllem azért a nagy számok törvénye alapján hamarosan találok majd új termi páncélokat.
  • Landor
    mondjuk aki spórol rá az majd megveheti dobosan 15k-ért a DVDs verziót és azt kiteheti a polcára.. :Ð
  • Landor
  • Shiwo
    van 1-2 ember, aki megengedheti magának, vagy annyira szereti a w40k-t, hogy spórol rá
  • Fenrir
    Megjelent steamen, 50 euróba kerülne. Ki a tököm veszi ott meg most 15k forintért? :D
  • Shiwo
    lehet ebacták..terminátor páncélt sem ad addig, míg el nem éred az elsőt a kampány-küldik közt..mondjuk nekem utána sem dobott a pályán, viszont adott 2 másik küldit, aminek a "fődíja" az volt
  • bladex
    Köszi szépen. Most már értem. Fura hogy nincs olyan lépegetőm és mégis add hozzá cuccot.
  • Shiwo
    mert csak a Drednaught-ra lehet rátenni

méretes gyilkos lépegető..ha a főszálat követed, elöbb-utóbb bekerül a csapatba..egyszemélyes gyilkológép, nekem a commanderrel egymás mellett nyomultak az első sorban, és szerintem az ellenfelek 80%-át ketten nyomták le
  • bladex
    Azt szeretném kérdezni hogy megjelent egy Dreadnaught ikon a felszerelési tárgyak között középen de nem tudom senkinek sem odaadni.
    Van valakinek valami ötlete miért?
  • SaGa Jr
    Nem szintfüggő, hanem sztorifüggő. Miután elérkeztél a sztori egy bizonyos pontjára, utána már megjelenik a dobott/szerezhető cuccok között.
  • Maak
    nekem mar 16 szint kornyeken volt termi armomrom, szerintem random adja a cuccokat, nezz kurol mindegyik bolygon hatha valamelyik kuldetesnel mar ott var...

a kard+pajzs az gondolom kalapacs+pajzs akar lenni
  • Landor
    már megint spojlerezel :DD
  • Tatyla
    már 18-as Force commanderem de még a terminátor armor nem esett de a kard+pajzs igen...
  • Tatyla
    játszanék Hamachin ha valaki elárulná azon kivül hogy letöltöttem a hamachi kliensét mit kell még tennem?
  • Maak

• Landor
    hétvégén a főnökömmel megyünk ki hollandiába bulizni :D
    lehet h kint megveszi a fémdobozost
  • Maak
    nem isss, azert csak linkeltem a kepeket, hogy szo ne erje a haz elejet
  • Traky70
    Azt hol tudom megnézni, hogy milyen szinten kezdtem a kampányt ? Már nem emlékszem, hogy normál, vagy egyel nehezebb szinten.
  • Landor
    már megint spoilerozol
  • lammaer
    Látta már valaki mi van ebben az új patchben? Nem találtam a patch notes-t sehol, a hiv oldalon se...
  • Maak
    nalam igy alakult a csipet csapat :)

Force Commander
    Avitus
    Thaddeus
    Davian

kicsit odabaszos lett a vegere
  • kHares
    Az 1.1.2 patch nekem 145 mega körül van, szóval a lentebb belinkelt valószínű az 1.1.0-ra megy rá. De mondom, az nforce fórumain kell szétnézni, pcgames-technical részen.
  • Boron Power
    A warhammer hangulatot az első rész intrója adja vissza a legjobban. Nincs tökölés, csak Burn, purge, kill.

http://www.youtube.com/watch?v=SFkFo5SBx-g

WAAAGH az orkoknál, a space marine betámasztja a heavy boltert, dreadnought adja neki. Na erről szól. Ezért nem is tetszik az egyjátékos rész.
  • bladex
    Nekem már a verzó szám is gyanus. De azért kipróbáltam. El sem indúl többet a progi. Rakhatom újra fel fasza:)
  • lammaer
    "még nincs, gondolom azt izlés szerint lehet távolságira, meg közelharcira is gyúrni"

Nemtom, lehet csak szerencsétlen voltam, de semmilyen dreadra való távolsági fegyvert nem találtam sehol. Úgyhogy közelharcra toltam, amúgy is jobb ha a sok HPjával meg armorjával őt verték miközben az assaultok büntetés nélkül irthattak.
  • lammaer
    Gauntot olvastam, az összeset ami kijött magyarul, plusz még párat ami egyelőre még csak angolul jött ki. Ettől függetlenül, jobban bejön a Space Marine stilus :) ami mondjuk az Ultramarines/Space Wolf/BloodRaven sorozatokban van. :) Meg azért sokszor a tanithi egyes is nyiltan ment gyakni :)

Skillek: force commander egyértelműen közelharc, assault marineok szintén, a dreadnoughtnál nagyon fontos a "földrecsapkodós" speciális támadás és hasznos a self repair is. Heavy squadnak kimondottan távolsági skillek, ott nagyon hasznos pl az a skill ahol nem tellik időbe a nehézfegyverzet felszerelése/szétszedése. Bár náluk, amint találtam rakétavetőt, inkább azt favorizáltam (nagyon megkönnyitette az egyre gyakoribb tankok/lépegetők/nagy tyranidák elleni harcot), egészen a végjátékig, ahol már olyan ütős heavy bolterek kerültek képbe hogy visszaváltottam arra.

Ja, amelyik csapatnál lehetett, először a +1 tárgyfelrakás (pl gránátok) képességet toltam ki, annyi cucc volt, még igy sem tudtam minden küldetésre mindegyiket vinni.

Bocs a pongyola fogalmazásért, de talán érthető.
  • grebber
    1.1.2 Patch!

Ehhez kell valami okosság hogy elinduljon próbálta valaki?
  • KingPunisher
    Kb én is igy látom ahogy az elöttem szoló én lvl 13 vok legnehezebb fokozaton.. Ezekre érdemes gyurni amit kollega irt bár én sipert részesitem előnyben igen hasznos tud lenni messzire lát és kiszedi a legveszélyesebb egységeket valamit főbosst is jol szedi a sniper képesség..
    Willre nem dobtam egyet sem azt szerintem felesleges esetleg ha minden kivan maxolva akkor.. Ahogy közelharc v. távolságit érdemes erőltetni kettőt együtt nem..
    Komoly gondot igy nem okoz a játék persze figyleni kell nem lehet hibázni van hogy 5 Carnifex van egy pályán :)
  • robotnyk
    force commanderem nekem közelharci, az strenghtre, meg staminára, majd ha kimaxoltam, és lesz még pont akkor willre. assault marineok természetesen strenght és stamina szintén. tac marines ranged és stamina, dev marines ranged+stamina, elég alap.
    azok, amik az adott csapat profilján kívül esnek, pl egy meleenek a will, azok sem rossz dolgok. de úgy vettem észre eddig (lvl 12 körül vannak), hogy hp és sebzés, ez a lényeg, a képességek cooldownja miatt a bossfightokat kivéve nincs energy hiány. dreadnaughtom még nincs, gondolom azt izlés szerint lehet távolságira, meg közelharcira is gyúrni. csak ha egyfelé elmegy az ember, akkor talán érdemes csak azt erőltetni.
    scoutok nálam is porosodnak, szal azokat passzolom :)
  • Shiwo
    olvass el párat Dan Abnett: Gaunt szellemei sorozat részei közül, s lehet közelebb fogod magadhoz érezni a lopakodunk és háborúzúnk warhammer 40k-ban érzést :)
  • Landor
    attó függ hogy mire akarod használni.
    pl commandert lehet közelre meg távolra is tápolni..
    nézegesd végig hogy mikre mit ad és arra gyúrj
  • I.C.ram
    es melyik csapatnal mire erdemes gyurni? SKillekre gondolok.
  • lammaer
    Sokan mondjak, a scout kesobb ubertapos lesz a lopakodassal kombinalt pusztitasban (amikor hasznalhatsz pl robbanoanyagot ugy hogy lopakdova maradsz) de en nem voltam toluk hanyattesve meg ekkor sem - talan a lopozos molyolas nem illett bele a wh40k-s "For The emperor!" eleterzesembe.

Force Commander kotelezo, aztan jon a Dreadnought ami nagyon hasznos, az assault squad a jump packkal nagyon mobil es kozelharcban nagyon utokepes tud lenni, a heavy pedig brutalis DPSt tud osszerakni. Szoval en ezt a 4 csapatot vittem.

Termi squad mint olyan, nincs. Egeszen a vege fele, kapsz majd terminator armort, amit ratehetsz a force commanderre, illetve a tobbiekre is ha megfelelo skillt kifejleszted naluk. Az assault pl terminator armorban nem jumppackel hanem teleportal (szerintem ugy rosszabbak).