2367
  • Demeter
    Srácok két dolog érdekelne. Mi a max szintkorlát, illetve mi a kritériuma a Terminator páncél beszerzésének? Csak mert idáig egy darabot sikerült "találnaom".

Thx!
  • Landor
    Fél év alatt gyakorlatilag minden komponens cserélve lett már, és több esetben is más és más volt a hiba. Azért köszi.
  • lammaer
    Azert a 3. utan mar elkezdenek gyanakodni a szervizes (meg a te) helyedben is, hogy nem e egy masik komponens ludas az alaplap halalaban. Kezenfekvo peldaul a tapegyseg, de extrem esetben (es azert zsinorban 5 alaplap az mar extrem esetben) mar gondolnek olyanokra is hogy foldeletlen konnektor meg ilyenek :)

Mennyi ido alatt fekudt meg az 5 alaplap? Milyen modon (se kep, se hang?)
  • Landor
    most beszéltem a szervizzel, úgy néz ki szerdára meglesz a gépem, amibe az 5 azaz ötödik alaplap kerül bele.. msi p45 diamond rulez
  • Maak
    hat ha jonnel neha, akkor jatszanek en baszki
  • Landor
    ha nem is hiszem, de gondolom :D
  • Fenrir
    Hiszed, mi? :D
  • Landor
    ááá.. rts-ben túl skilles vagy te hozzám
    csak hátráltatnálak
  • Fenrir
    Én lenyomnám megint a single-t, ha van kedved akkor ütközhetünk.
  • Landor
    nekem megvan csak nem játszok vele.
    először a szinglet akarom végigcsinalni multiban, de most nincs játszótárs. (köcsög pedró végigcsnálta egyedül es állandóan spoilerezik :/ :D)
  • Fenrir
    Van még akinek megvan eredetiben? Megdobhatna egy gfwl accounnévvel :)

Én Naraxel1981 néven vagyok fent.
  • Landor
    ketten játszva interneten keresztül viszont tökjók a szingle küldik
    és szerintem nehezebbek is..
  • lammaer
    Hat, attol hogy feljebb emeled a fokozatot, a palyak nem lesznek valtozatosabbak :)

@Shep: hat, ha a sztorit tolod, annal jobb nem lesz akkor a jatek. Sajnos. Tenyleg nagyon elkurtak a szinglit.
  • XenHai
    Emeld fel a fokozatot garantáltan nem fogod unni!
    Egyébként meg éri megvenni netes játék miatt? Mondjuk bétát toltam jó volt meg minden csak kevés map és játék mód ,fullban is így van?
  • Rage47
    Multiban az igazi. Ott nagyon jó csatákat lehet vívni.. :)
  • Shep
    Hát főleg a sztorit csinálom, de az is ugyanaz, ugyanazok a pályák milliószor. A különbség annyi, hogy néha nem csak A-ból kell eljutni B-be és megölni ott valakit, hanem esetleg tartani, vagy foglalni kell egy területet. Egyébként most már szerintem a végén vagyok, 3 napig kell védeni a területet míg megjön az ellenség. Ez is mennyire izgalmas százegyedjére is ugyanaz a pálya ugyanaz a feladat. Azt hiszem elég is volt nekem ennyi, megnézem inkább a végvideot, aztán annyi, ennyire unalomba fullasztani egy alapvetően jónak induló és korrektül kitalált játékot, hát ... na de mindegy.
  • Landor
  • lammaer
    Mester csak rajtad múlik mikor haladsz előre a játékban. Ne a random, időre menő küldetéseket válaszd (amiknél a bolygóképen ott van hogy még hány napig aktivak - ezek teljesen opcionálisak), hanem a sztorihoz kötődőket.

A sztori küldetések némileg változatosabbak, mint ez egykaptafás "véletlen" pályák. Ez utóbbiakat csak az XP miatt csináld, de ha már elég magas a szint, nincs sok értelme újra és újra letolni ugyanazt.
  • Shep
    Hát most untam meg igazán, hogy századjára játszom ugyanazt a pályát gyakorlatilag ugyanazokat a küldetéseket és még mindig nincs vége.
  • Traky70
    16 nap 33 küldetés.
    Az nem gáz, hogy a pályák ismétlődnek, de a küldetések lehettek volna picit színesebbek. Azért jó volt.
  • Landor
    jó, hát én #522-re céloztam :Ð
  • ewuk
    dicséretes, hogy még így is megvetted. én már rég letöltöttem volna. aztán majd megveszem ha megjelenik itthon.
  • Fenrir
    Evvan. Most vagy elkezdek szenvedni valami külföldi oldallal, hogy kb 1 hét alatt ideérjen (ha ideér) vagy várok tovább a cdgalaxis.hu-ra hogy hátha frissítik már a megjelenés idejét a sima márciusról valamilyen pontos időpontra vagy megveszem steamen ahonnan rögtön tölthetem és utána játszok vele. Vártam 3 hetet,(hiába) majd megvettem steamen.
  • Landor
  • Fenrir
    Semmi, én legalábbis nem vettem észre.
  • Landor
    valami extra volt hozzá?
  • Landor
  • Landor
  • Fenrir
    50 euró.
  • XenHai
    steamen most mennyibe van?
  • Fenrir
    Lófaxt, meguntam a várakozást és megvettem steamen :D
  • LordAdam911
    OFF/SPAM/WAREZ
  • lammaer
    na, kijott a vegen a cdgalaxisban?
  • robotnyk
    hajjaj, többször is vissza lehet menni minden pályára :)
  • Fenrir
    Azokra a területekre amiket már elfoglaltam vissza lehet még menni? Ugyanis még az elején hiába van 2 olyan épület is ami elfoglalható (pl kommunikációs reléállomás vagy autómata gyártósor) abból egyszerre csak 1 lehet a tiéd mert nincs elég reaktor. Szóval vissza lehet ezekre menni, hogy átvegyem a másikat is később?
  • robotnyk
    lehet kintről megérné megrendelni, szerintem postázással lenne annyi, mint amennyire itthon lesz beárazva. (8300 mostani árfolyamon, meg kb 1000 postaköltség)
  • Fenrir
    Még mindig nem lehet megvenni a cdgalaxis-ben, komolyan mondom már a warezt fontolgatom...Ez nevetséges...
  • Landor
    a változatosság kedvéért megint beszart a gépem ;>
  • ewuk
    igen később rájöttem, de azért köszönöm!
  • MaskimXul
    csak a dow2.module-t módosítsd, a modhoz tartozó module fájlt felejtsd el, azzal nekem sem indult.