2367
-
Demeter #647 Srácok két dolog érdekelne. Mi a max szintkorlát, illetve mi a kritériuma a Terminator páncél beszerzésének? Csak mert idáig egy darabot sikerült "találnaom".
Thx! -
Landor #646 Fél év alatt gyakorlatilag minden komponens cserélve lett már, és több esetben is más és más volt a hiba. Azért köszi. -
lammaer #645 Azert a 3. utan mar elkezdenek gyanakodni a szervizes (meg a te) helyedben is, hogy nem e egy masik komponens ludas az alaplap halalaban. Kezenfekvo peldaul a tapegyseg, de extrem esetben (es azert zsinorban 5 alaplap az mar extrem esetben) mar gondolnek olyanokra is hogy foldeletlen konnektor meg ilyenek :)
Mennyi ido alatt fekudt meg az 5 alaplap? Milyen modon (se kep, se hang?) -
Landor #644 most beszéltem a szervizzel, úgy néz ki szerdára meglesz a gépem, amibe az 5 azaz ötödik alaplap kerül bele.. msi p45 diamond rulez -
#643 hat ha jonnel neha, akkor jatszanek en baszki -
Landor #642 ha nem is hiszem, de gondolom :D -
#641 Hiszed, mi? :D -
Landor #640 ááá.. rts-ben túl skilles vagy te hozzám
csak hátráltatnálak -
#639 Én lenyomnám megint a single-t, ha van kedved akkor ütközhetünk. -
Landor #638 nekem megvan csak nem játszok vele.
először a szinglet akarom végigcsinalni multiban, de most nincs játszótárs. (köcsög pedró végigcsnálta egyedül es állandóan spoilerezik :/ :D) -
#637 Van még akinek megvan eredetiben? Megdobhatna egy gfwl accounnévvel :)
Én Naraxel1981 néven vagyok fent. -
Landor #636 ketten játszva interneten keresztül viszont tökjók a szingle küldik
és szerintem nehezebbek is.. -
lammaer #635 Hat, attol hogy feljebb emeled a fokozatot, a palyak nem lesznek valtozatosabbak :)
@Shep: hat, ha a sztorit tolod, annal jobb nem lesz akkor a jatek. Sajnos. Tenyleg nagyon elkurtak a szinglit. -
#634 Emeld fel a fokozatot garantáltan nem fogod unni!
Egyébként meg éri megvenni netes játék miatt? Mondjuk bétát toltam jó volt meg minden csak kevés map és játék mód ,fullban is így van? -
#633 Multiban az igazi. Ott nagyon jó csatákat lehet vívni.. :) -
#632 Hát főleg a sztorit csinálom, de az is ugyanaz, ugyanazok a pályák milliószor. A különbség annyi, hogy néha nem csak A-ból kell eljutni B-be és megölni ott valakit, hanem esetleg tartani, vagy foglalni kell egy területet. Egyébként most már szerintem a végén vagyok, 3 napig kell védeni a területet míg megjön az ellenség. Ez is mennyire izgalmas százegyedjére is ugyanaz a pálya ugyanaz a feladat. Azt hiszem elég is volt nekem ennyi, megnézem inkább a végvideot, aztán annyi, ennyire unalomba fullasztani egy alapvetően jónak induló és korrektül kitalált játékot, hát ... na de mindegy. -
Landor #631 -
lammaer #630 Mester csak rajtad múlik mikor haladsz előre a játékban. Ne a random, időre menő küldetéseket válaszd (amiknél a bolygóképen ott van hogy még hány napig aktivak - ezek teljesen opcionálisak), hanem a sztorihoz kötődőket.
A sztori küldetések némileg változatosabbak, mint ez egykaptafás "véletlen" pályák. Ez utóbbiakat csak az XP miatt csináld, de ha már elég magas a szint, nincs sok értelme újra és újra letolni ugyanazt.
-
#629 Hát most untam meg igazán, hogy századjára játszom ugyanazt a pályát gyakorlatilag ugyanazokat a küldetéseket és még mindig nincs vége. -
Traky70 #628 16 nap 33 küldetés.
Az nem gáz, hogy a pályák ismétlődnek, de a küldetések lehettek volna picit színesebbek. Azért jó volt. -
Landor #627 jó, hát én #522-re céloztam :Ð -
#626 dicséretes, hogy még így is megvetted. én már rég letöltöttem volna. aztán majd megveszem ha megjelenik itthon. -
#625 Evvan. Most vagy elkezdek szenvedni valami külföldi oldallal, hogy kb 1 hét alatt ideérjen (ha ideér) vagy várok tovább a cdgalaxis.hu-ra hogy hátha frissítik már a megjelenés idejét a sima márciusról valamilyen pontos időpontra vagy megveszem steamen ahonnan rögtön tölthetem és utána játszok vele. Vártam 3 hetet,(hiába) majd megvettem steamen. -
Landor #624 -
#623 Semmi, én legalábbis nem vettem észre. -
Landor #622 valami extra volt hozzá? -
Landor #621 -
Landor #620 -
#619 50 euró. -
#618 steamen most mennyibe van?
-
#617 Lófaxt, meguntam a várakozást és megvettem steamen :D -
#616 OFF/SPAM/WAREZ -
lammaer #615 na, kijott a vegen a cdgalaxisban?
-
#614 hajjaj, többször is vissza lehet menni minden pályára :) -
#613 Azokra a területekre amiket már elfoglaltam vissza lehet még menni? Ugyanis még az elején hiába van 2 olyan épület is ami elfoglalható (pl kommunikációs reléállomás vagy autómata gyártósor) abból egyszerre csak 1 lehet a tiéd mert nincs elég reaktor. Szóval vissza lehet ezekre menni, hogy átvegyem a másikat is később? -
#612 lehet kintről megérné megrendelni, szerintem postázással lenne annyi, mint amennyire itthon lesz beárazva. (8300 mostani árfolyamon, meg kb 1000 postaköltség) -
#611 Még mindig nem lehet megvenni a cdgalaxis-ben, komolyan mondom már a warezt fontolgatom...Ez nevetséges... -
Landor #610 a változatosság kedvéért megint beszart a gépem ;> -
#609 igen később rájöttem, de azért köszönöm! -
#608 csak a dow2.module-t módosítsd, a modhoz tartozó module fájlt felejtsd el, azzal nekem sem indult.