WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DOW II: A játék elején választható milyen típusú hõssel indítasz, édes kevés, könyörgöm ezt ne a játék elején kelljen megmondani hanem pl közbe sokkal több stratégiai érték lenne benne.
Így ellen meglátja a hõst tudja mire számítson már a játék elején.
Egybõl hõssel indulunk!
Aki mellesleg hallhatatlan!
Vehetünk neki cuccokat de teljesen értelmetlen (VP elfoglalod megnyered)
Kis Cap miatt kevés egységed lehet Level III feljesztés értelmét veszti addig már rég megnyerted a játékot ha tudsz játszani!
Itt könnyen lehet map kontrolt szerezni mint emlitettem nincs elvágás stb. nincsenek fontos stratégiai pontok.
Az hogy most mit raksz az katonák kezébe meg a comanderre az csak egy nagyon kicsi része egy stratégiai játéknak.
Hely sincs kihozni az level III egységet vagy mészároljunk le pár saját embert ha még van annyi potenciál az ellenfélbe.
Level II upgradeos egységekkel mindent megoldasz.
Company of Heroes sem tökéletes játék olyan nincs hogy tökéletes játék de elvártam volna a Relictõl ha volt akkora önbizalma és indított Bétát is plusz ennyit tapasztalattal a háta mögött összerak egy ütõs stratégiailag jól átgondolt rendszerû DOW II-t.
De sajnos nem ez történt nem értem miért hisz már nagyon rég óta ezen dolgoztak. Igen lehet azt mondani hogy ez Béta és még finomodni fog én is ezzel gyõzködtem magam de utána beláttam hogy ennek a rendszernek az alapjai lettek rosszul megcsinálva amire kevés esély van hogy változik
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Egyben különbözik a véleményünk: nekem bejön ez a rész. Ha több rpg elemet tettek volna bele (itt az öltözködésre gondoltak, bár nem tudom a csecsebecsék felrakása mióta forr egybe az rpg fogalmával), akkor a játék leülne. A Warcraft 3-nál mûködik a dolog, de itt túl pörgõs a játékmenet ehhez.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Aki Játszott a régen a elsõ részel és a kiegjeivel valamint magasabb szinten játszik a Company of Heroes-el az látja hogy ez a multiplayer rész egy nagy üres váz próbáltak áthozni jó ellemeket COHból de ez nagyon kevés (VP,fedezék,fedezet tûz) gondolom nem akarták lemásolni a COH-ot ráhúzni egy Wh40k világot pedig jobban jártak volna a Relices srácok én nagyon vártam a DOW II mert szeretem és sokan vannak így ezzel de ez így egy nagy nulla ebben nincs semmi stratégia, (ellenfél elvágása területtõl pl) zoomolás el van rontva, ez jelenleg egy real time taktikai játék 12 éves amerikaiaknak csilli villi garfikával, kevés egységgel, semmi épitkezéssel, ha ez így marad akkor nagyon csúnyán bukni fog a játék ez 100%,év RTS esélytelen akik igazi stratégiát vártak tartalommal azok most nagyot csalodtak. Jellenleg én biztos nem veszem meg marad a COH a nummer one Wh40k DOW nummer two számomra."Nagy név, nagyon várva, vagyon elrontva", ez igy kevés amit most ad a multiplayer.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Õszintén szólva a mailcímrõl nem is kér visszaigazolást, úgyhogy bármilyen kamu emaillel regelhetsz, csak jegyezd meg, mi volt az hátha kell a loginhez (nem emlékszem, hogy kell-e :D )
Amúgy én is a mark of chaost javaslom. Ha nem játszik vele az ember akkor is megéri leszedni csak az introért (mondjuk azt külön le lehet szedni HDben elég sok helyrõl) :D
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Annyi WH40Kt olvasok mostanaban hogy tolnek mar valami warhammerest.
(tavaly osszel angliaban vettem vagy 15 konyvet, miota ravettem magam hogy angolul olvassak nem birok lepest tartani az irodalommal)
Nemreg lekaptam a fire warriort kinomban, de nagyon nemjo. A space Hulk meg idegel :) A DoW meg irtozatosan rusholos a turtle mentalitasomnak :)
Pio: a játékleírásodat meg várom (és gondolom, nm vagyok evvel egyedül). A többi leírásaid, véleménynyilvánításaid is tetszettek. Lényeget írod le és nagyon frankón.
A sorszám (5297) nem található a DLL-ben (xlive.dll).
A qrva tetves live. Mi a teendõ?
Csabesz: szedd le a steamet (Katt, itt az install game, észreveszi, hogy nincs steamed és felkínálja letöltésre. Szedd le, telepítsd fel, updatel picit és utána újra install game-re katt ugyanitt). Ha feltetted, akkor go ide (katt) és download now. Leszedted, telepítsd és csinálj egy fiókot, de ne Magyarországot add meg, hanem Angliát.
Ha ez megvan és elindítottad, bejelentkeztél, megy a steam akkor felül lesznek fülek: Store, Community, My games satöbbi...
A Store fülre mész, ami behozza a steam honlapját és jelenleg jobb felül Spotlight hírként ott van a DOW2. Rákattintasz, bejön az adatlapja, ahol néhány kép alatt rögtön ott van középen egy "install game" gomb. Arra rányomsz. Erre elvileg megnyílik egy ablak ahol megint nem emlékszem mik vannak, de elég ésszerû, azt döntheted el, hogy tegyen-e ki az asztalra paranciskont. Ha ezzel megvagy, akkor a My games fül alatt ott lesz a dow2 és el is kezdi letölteni magát. Ha letöltõdött innen fogod tudni elindítani.
Nekem néha nem szokott menni steamen belül az install game gomb. Ha így jársz akkor sincs gond, webes felületrõl is telepítheted INNEN de csak akkor, ha fut a steam.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
amúgy most ez volt az elsõ játszmám a játékban... a régi warhammerrel nem játszottam, le se töltöttem. szóval ez nekem új volt, annyi, hogy régen cohoztam "sokat".
A halál csupán a kezdet...
én vok realeeh ha valaki nem tudná esetleg:D

Itt jobb felül lehet állítani az országot. Csináld pontosan úgy, ahogy írom és akkor elvileg nem lehet gond, legalább is nekem és ismerõsöknek is sikerült.
Már kész accounton nem tudok róla, hogy lehetne országot változtatni.
Az, hogy nincs bázisépítés szerintem például pont jó, bár Battleforge bétából jöttem át ide és ott sincs, úgyhogy megszoktam. :) Sokkal inkább a taktikázásra kerül a hangsúly és pörgõs a játékmenet, nincsenek bevédekezõs nyomik.
Ettõl függetlenül a Battleforge egyenlõre sokkal jobban tetszett, bár ezzel még nem sokat játszottam. Majd ha már legalább az egyik oldalt kiismerem írok beszámolót... :)
Bázis építést én is kerestem, az volt az elsõ, utána jutott eszembe, hogy nincs is. Én utálom a Warhammer világát, de a Dawn of War a kiegjeivel a kedvenc stratégiai játékaim.
Csináltam profilt mindent. Ha valaki tud segítsen.
Egyébként nálam már most 2 negatívummal indul a progi:
1.windows live
2.nincs bázis építés
Hiána no a Konzolfos lebutítás és egyebek minden jó játékot elér sajnos.
Tapasztalat? Tûkön ülve várok izmosabb méretû beszámolót. könyörüljetek rajtam, adjátok meg nekem :)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD