WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben lenne egy kérdésem is, hátha csak én vagyok figyelmetlen ? A küldetések közben nem lehet menteni?
Avitus és Term páncél hibás AI-ja miben jelentkezik? Teljesen használhatatlanná teszi?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
masodik (azt tekintettem normalnak :) )
>de nem nagy szam ranezesre, 4-5 szintu cuccok
az elso raketavetot valami 14. szint kornyeken kaptam, szoval ha te mar kaptal 4-5. szinten, az sztem igen elonyos. Bar azon a szinten a nagy tyranidak meg tankok meg nem jellemzoek, ugy meg annyira lehet nem hatekonyak a raketak.
en par napja szereztem be egyet a femdobozos verziobol, faszan nagy dobozban volt kirakva a polcra, rajta a force commander meg par kutyu hozza, namondom kira ez koll mert legalabb lesz figuram is...asziszed...mondjuk furan neztem amikor a csavo csak egy dvd-t adott, tokban persze, plusz egy kartyat, sebaj, gondoltam, biztos majd vissza kell kuldenem es kuldik postan...azt a faszt, ez egy Destroyer Wargear Set volt amit unlockolni lehet a live marketplacen...mar maga a live is leszopatott kegyetlenul, vagy ket orat baszakodtam vele mire onlany lettem, erre mikor probalom aktivalni a cuccost, hamondom ha mar van...kiirja hogy az orszagomban nem tamogatott...anyad...aztan feltelepitettem a marketplace valamit, es ugy mar ment...ugyhogy most boldog tulajdonosa vagyok egy:
"Armor of the Destroyer"-nek egy "Purge of Victory bay" nevu heavy bolternek es egy "Unnering Thunderbolt" nevu missile launchernek...nemtom alapbol ezeket dobjak-e az enemyk, de nem nagy szam ranezesre, 4-5 szintu cuccok...persze csak akkor hasznalhatom ha uj kampayt kezdek...szal sziiiiivas
Este megint toltam 2-3 oracskat, ugy a 16. szint kornyeken jarok, es valahogy tegnap nagyon jot szorakoztam vele, pedig elvben mar unnom kene a folyton ismetloto kuldeteseket.
Csak valahogy ahogy kapom az uj cuccokat, egyre brutalisabb a jatek - tegnap jutottam hozza pl. raketavetohoz. Bar sebzesben - papiron - nem olyan jok mint a heavy bolterek, megis sokkal jobban lehet vele irtani, kulonosen a nagyobb dogoket/tankokat amik eddig okoztak nemi fejfajast, foleg ha nem volt nalam a Melta bomb.
Remelem ma meg lesz vegre a terminator armor :)
Masodszor biztos nem fogom vegigjatszani, de elegge eletben tartja nekem a jatekot a szintlepes meg a veletlenszeru targy dobalas a kuldetesekben.
ui: ugy olvastam a hiv forumon, lehet tobb terminator armor is, valaki azt irta neki random dobtak a kuldetes soran leolt ellenfelek kettot.
amúgy én olyan bugra akadtam, hogy azon páncélzat és fegyverzet, ami valamit csökkent s nem csak növel, azokat nem lehet törölni -.-
A halál csupán a kezdet...
Ez 1 olyan játék lenne amibe men lehet építkezni :S ? - elég furcsa hogy ha így van
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Avitus osztagának meg nem szabad Terminator páncélt adni mert elrontották az AI-ját, az utolsó pálya meg anélkül is elég nehéz.
"Command an elite strike force, developing the skills and abilities of your squads and commander as you progress through the game."
Ez a mondat gyakorlatilag egy szemernyi hazugsagot nem tartalmaz, ugyanis tokeletesen fedi azt hogy mi van SPben es az utolso betuig igaz. Radasul ez a resze az SPnek az, ami emeszthetove teszi a palyak hianyat - egy darabig. Epic is, mert hosszu :)
Azt meg nem mondtak, hogy minden palya eltero, szoval a marketing nem hazudott.
Tenyleg csak egy pici kellett volna egy tokeletes SP jatekmenethez.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Minden pálya a következõ:
- mindig ugyanazon a helyen ledobnak
- mindig ugyanoda kell eljutni
- mindig van egy "izmos" boss akit le kell nyomni
Kivétel a "Defend" mission de az is uncsi mert csak folyamatosan kell védeni egy épületedet oszt' kész. Szóval nagy(!) jóindulattal ez két(!)féle pálya... :(
Amúgy a játékmenet nagyon jó, csak így piszok uncsi.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Amúgy nem is lenne ezzel semmi baj, csak elég szemét dolognak tartom, hogy megpróbálják beadni a vásárlónak azt, hogy micsoda csúcs SP. játékmód van itten. Idézet a hivatalos oldalról:
"Epic Single Player Campaign - Command an elite strike force, developing the skills and abilities of your squads and commander as you progress through the game."
Hoooooooooooooogyne..! :(
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Végigvitte már valaki?
Hány pályás?
Hány napos?
Hányadik szintig lehet fejlõdni?
36 pályát megcsináltam és 14. szintü vagyok, de már kezdem unni, a pályák szinte ugyan azok és így már elég unalmas.
De ettõl eltekintve jól sikerült a játék. Mondjuk tényleg tehettek volna bele néhány építõs pályát is.
Nekem a Multi jobban bejön mint a Single ,de a Single is egyedire sikerült.
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
egyébként volt valakinek olyan hogy hibával kidob az asztalra bizonyos idõ után?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Fonok.Ki az a corporation?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de az irányvonal jó, egy kieggel nyerõ lehet a gém :)
Egyetlen fajo pont, a kuldetesek monotonsaga. Ok, a terkep valtozik, de ujra es ujra ugyanazt kell csinalni (kitakaritani a terkepet, majd lenyomni a boss-t). Igy olyan 80%-ot er, pedig tenyleg nem sok kellett volna hogy egy tokeletes jatekot kapjunk. Csak egy-ket trukkosebb palya kellene, esetleg 1-1 multibol megismert epitos csata.
- Kitomorited az egeszet
- a crack konyvtarban levo INSTALL_DOW2.bat fajlt megnyitod notepadban
set SRC= utan idezojelek kozott beirod hogy hol van a Dawn of War II_disk1.sim fajl (ahova kitomoritetted a cumot :) )
set DST= utan idezojelek kozott beirod, hova szeretned telepiteni a jatekot
- ranyomsz a bat fajlra, hagyod hogy dolgozzon. 351 korul megszakad, nem megy el 600ig, de nem gond, csak annyi lesz az egesz hogy csak angolul megy a jatek
- bemasolod a loader konyvtarbol az osszes fajlt oda ahova a bat fajl telepitette a cuccot (a DSTnel megadott konyvtar)
- megnyitod a rev.ini fajlt, megkeresed hova van telepitve a gepeden a steam, es az ott levo SteamClientDll fajl helyet megadod benne.
Ha nincs steam telepitve a gepeden, olvass picit vissza, a beta kitargyalasakor szoba kerult hogyan kell. Szintugy a live account keszites is.
- mindezek utan duplaklikk a loader-re es kesz. Tokeletesen megy.