2367
  • maniac001
    Hát volt egy védekező mission ahol a generátorokat kellett védeni a nidáktól. Egy carnifex jött a végén. Azért adott egy kék páncélt Cyrusnak (nem használom amúgy őket). De csak 2 napom volt rá mert a nida fertőzés elég magas volt. Gondolom ha hagyom hogy végigmenjen a csík a "fertőzésmérőn" akkor az a mission eltűnik. Legalább is nekem így logikus. Most nem a főszálat követem hanem próbálom a nidékat visszaverni ahol magas a fertőzöttség. nekem így teljesen jó a feeling.
  • lammaer
    - nem feltetlenul 1 nap alatt csinalsz meg egy deployt. Ugyanis ha egy kuldetesben jo vagy, akkor kaphatsz az adott napon +1 deployt (sot, remlik hogy +2 deployt lehet csinalni).

Tipikusan ugy csinaltam, hogy minden napod egy olyan bolygon kezdtem, ahol mar sok templom (vagy gyar? Amelyik pontot ad a kuldetes vegen) volt a kezem alatt (utazas a bolygok kozt nem vesz idot el). Plusz fontos hogy nem vedekezo kuldi legyen, hanem olyan ahol boss van a vegen. Ilyenkor, ha letakaritottam minden ellent + vigyaztam hogy ne fekudon meg senki, akkor automatikusan elertem annyi pontot a kuldetes vegen, hogy kapjak egy bonusz deployt arra a napra.

Tyranid terjeszkedes: tudom hogy minden bolygon volt egy skala, hogy mennyire fertozott, de volt valaki, akinel a fertozes okozott valami bajt is? Nalam nem tunt fel, hogy kulonosebben szamitott volna a tyranid fertozes merteke...
  • maniac001
    Na akkor egy kis összegzés...
    10-es szinten vagyok, az utolsó előtti nehézségi fokozaton tolom. captain ha jól tévedek. Egyszerűen qrva jó ez a game. Lehet hogy ismétlődnek a pályák, de ez sosem zavart más játéknál sem. Bejön hogy vissza kell menni régebbi helyszínekre, mert a történet szerint a tyranidák terjeszkednek, és nagyot dom a feelingen hogy jelzi a game a fertőzöttség fokát, sietni kell. Volt olyan hogy 5 nap volt hátra. De minden deploy egy nap, tehát nem próbálhatom a végtelenségig save/reload módon, oda kell figyelni. Ettől rohadt izgalmas, izzad az egéren a tenyér :)
    Tetszik hogy a multi/skirmish teljesen más stílust igényel mint a hadjárat. Sokszor van alien feelingem, ahogy tömegével jönnek az idegenek. Más taktika kell a tyranidákhoz, más az ork/elda ellenhez. A multi zseniális csak noob vagyok még hozzá :)
    Ha belegondolok a kiegészítőkbe meg a DLC-kbe... Nálam az év játéka.
  • KingPunisher
    Jaja Costum nem ranked csak Find game számit..
    Live nevet irjatok és akkor felveszlek titket és akár tudunk majd tolni is..
    Amugy közeleg az uj patch ahol végre lesz 2v2 is.. :)
  • Zóanagyvarázsló
    A custom game nem ranked.
  • maniac001
    Érdekes hogy a tyranidákat írja favoritnak de sosem játszottam azzal multiban.
    Custom game-t játszottam. csak a Find Game a ranked? Custom game / Public alatt nem számol statot:
  • Zóanagyvarázsló
    1. Biztosan ranked meccsekről van szó?
    2. Annál a fajnál nézed, mellyel játszani szoktál?
  • maniac001
    Miért van az hogy nem számolja a game a player statisztikáimat? Jópár multi meccset toltam már se nulla win nulla loss és a rank pontok is nulla? Van erre valami megoldás?
    Eredeti a game.
  • lammaer
    Aterzem, en obudara jartam foiskolara :) Igaz, az nem ad annyira katarktikus elmenyt mint a baratno...
  • Landor
    jaja :)
    2 évig jártam oda a istenhátamögé óbudáról :D
  • lammaer
    Neked lakik az ex baratnod rakosligeten/csaban, az en utcamban, nem? :)
  • maniac001
    Na egy steam és game reinstall megoldotta.
  • Masakari
    de most a game is currently unavailable azt jelenti hogy felse rakta,szóval most nem értem akkor hogy pecselheti..bár az alapból baromság hogy a játék nem elérhető
  • maniac001
    Megjött a game, felrakom, aktiválom steamen erre game is currently unavailable. Jó elkezdi updatelni a steamen, de 99%-nál van 1 órája és váltakozik a Download starting... és az Updating 99% felirat. De nem megy tovább.

Szívok ezzel a szarral, nem vágom mi a baj.
  • JaSoN HuNTeR #793
  • Landor
    szólt imígyen [email protected]
    de most tényleg matyi ne vicceljmár húzz a francba alduni lövik a pizsit :DD
  • JaSoN HuNTeR #791
    élőbe lenne ekkora a szád. ;)
  • maniac001
    Igazatok van. Meg is rendeltem a dow 2-t :)
  • Landor
    az könnyen meghelet hogy én ilyet mondtam :ÐÐ
    köztudottan meg van a véleményem az összes momorpégés kemény függőséget okozó játékokról. de most az intésedre direkt nem keltettem további flémet ebben a topikban.. :)
  • lammaer
    EVE Online-ban van annyi elonyod, hogy kb 2-4 honapnyi fejlodes utan (amikor muszaj befizetni a havidijat) tudsz mar annyi jatekpenzt kitermelni, hogy befizethesd a havidijat abban. Onnantol kezdve az EVE lenyegeben ingyenesse valhat neked.

Mas kerdes, hogy egy bizonyos ido utan masodik munkahelyed lehet az EVE, az meg nem biztos hogy szorakoztato.
    Ahogy tan Landor mondta egyszer nekem egy Battlefield menet kozben teamspeaken, kockafeju leszel az EVE-tol nagyon. Mert azt csak tenyleg hardcore modon lehet tolni.

Amugy a DoW meg az EVE ket total kulonbozo jatekstilus/szemlelet/elfoglaltsag, nem is ertem hogy sikerult ezt a kettot egy dontesbe rakni.
  • Masakari
    :)))
  • maniac001
    Na igen. A wowot is 4 éve fizetem de most lett elég :)
  • Masakari
    ha évekig tolod akkor évekig fizeted a havi díjat,ami nem kis pénz:)
  • maniac001
    Egy MMO-val évekig lehet tolni, a dow 2-vel nem :)
    De még nem eldöntött.
  • Masakari
    te tudod:)
    de dow2-ért 1szer kell fizetni eve meg havidíjas:)
  • Landor
  • maniac001
    :D
    Még gondolkodom hogy eve online legyen vagy dow 2.
  • Landor
    jovanmá', így lesz te szemét téker :D
  • Landor
    sajnos nincs meg nekik eredetibe
  • KingPunisher
    Szerintem toljatok egy 1v1-et irjátok be mi volt jobban is menne a forum profiljába meg kitudnátok adni ami bennetek van ;)
  • lammaer
    Namostmareleglegyen, mert mindakettot sarokba allitom! A hetszazat neki!
  • Landor
  • maniac001
    Hogy beszélsz te a másikkal hm? Miért vagy ennyire überkirály? Akkora paraszt vagy hogy kész. Nekem nincs meg se az eredeti még se warez. A demoval játszom ami legális. De nemsokára megveszem. Viszont nem szeretnék ilyen jobb egérgomb arccal.
  • Landor
    nekem legalább megvan a játék te szerencsétlen warezolós.. na huzzál a warezos topikba a kispajtásoddal
  • JaSoN HuNTeR #773
  • Landor
    mr nagyszájú nulla.
  • maniac001
    Még nem vettem meg de hamarosan.
  • Masakari
    sztem sokkal jobb lett mint az 1

maniac megvetted már?mert ha igen priv-be vagy felőlem ide is beirhatnád a live accod mert akkor felvennélek
  • JaSoN HuNTeR #769
    Sikerült megcsinálni a játékot. De nekem annyira nem tetszik az első rész szerintem sokkal jobb lett.

Landor ha ilyen nagy vagy várlak csepelen a 21.ker be irj privit te szájhős.
  • maniac001
    Téged meg jól bannolni kéne te nulla.