WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

samsung123
hali az lenne a kérdésem hogy, hol lehet beállitani felbontást a játék menüén kivül, mert HDtvn nyomnám és nem támogatoot felbontás jelenik meg azaz feketeség, már más játéknál is igy volt de beállitottam a 1360x768 at neki akkor ment minden, de ennél hol találom a config fáljt? elöre is köszi

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Lehet kicsit túlbecsültem magam. Nekiálltam primarch szinten. A játék kellemesen nehéz. Legalább az elején.
Aztán jönnek a fõboss-ok. Durvák, együtéses gyilkosok. Oké, én kértem, nem bánom ha szaladgálni kell meg kicsit taktikázni. Aztán level 4-5 környékén ork defend mission. Remek, 3x5 csillag megtanulom hogy mûködik több támadás egy körben. Viszont most level 13 környékén megjelentek a tyranidák meg eldar defend missionok. Kérem szépen megerõszakolnak.
A tyranidás mission: a szokásos swarm taktika, csak jönnek és jönnek és jönnek, lángszoró, shotgun special és gránátok. Turettek jó ha 5 másodpercig tartanak. Aztán jön egy carnifex. Aztán mégegy. Az egyetlen amivel sebezni tudom az a demolition pack. Elé kell dobnom kiszámolva hol lehet majd 5 sec múlva. Megállítani nem lehet mert egy ütés neki a commander. Igaz egy rosario-t el lehet lõni a sérthetetlenség miatt. Sebaj, másodjára megcsináltam. Nos nem kaptam 3x5 csillagot.
Az eldar mission: a szokásos swarm taktika. WTF? Nem a kihalás szélén vannak? A leggyöngébb infantryt még kicsinálom aztán közelharcosok elkezdenek visszaszorítani majd brightlance platformok és a kedvencem az eldar seer-ek. Õk csak villognak egyet majd mindenki 10 méterrel odébb. Az elsõ hullámot nem éltem túl.

Most itt tartok. Eddig az zavart ha 30 percig taktikáztam hogy senki ne halljon meg, mindenkit kinyírunk a jó teljesítményért majd a fõboss egy mozdulattal 2 squadot kicsinál. A 45.000 hp-s wraithlord is jópofa volt de ez a defend mission? Mondjuk nincs dreadnaught-om meg terminátoraim. Talán segítene. Ideje a fõmissionokat nyomni.

Hali.Volna egy kérdésem.Nekem Vitality-s warez verzio-m van.Hogy lehet megcsinálni hogy az xfire mutassa mikor játszok.Mert ha beállitom automatika keresésre akkor nem látja.Ha beállitom kézileg akkor meg mindig a steam-re hivatkozik.Amugy felvan téve a steam.
NONPLUSZULTRA
Kíváncsi vagyok, milyen modok látnak majd napvilágot.
A Dawn of War: Dark crusade nálam 8 és fél gigásra hízott az extráktól.
Kedvencem a Tabletop Roundup Mod volt, remélem ehhez is beindulnak a modderek.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

NONPLUSZULTRA
Köszi!

Maak
en csak azt nem vagom miert nem fogadjak el a kartyamat netes rendelesnel<#nemtudom> pedig itt elek kint de meg nem sikerult neten elorendelnem...gaz

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

tugyiti
és tényleg :D szállítással együtt is olcsóbb 3K-val mint itthon
Rage47
cdgalaxis

amúgy ajánlom, hogy inkább külföldrõl rendeld, mert 3k-val olcsóbban kijössz... pl. itt
NONPLUSZULTRA
Hali. Lehet kapni már itthon a játékot? Hol?

Inkább kíváncsiság. :)
A Patch azért javított a játszhatóságon és újrajátszhatóságon. Meg aztán érdekel mit tudok alkotni nehezebb fokozaton, mennyire befolyásolja a dobott/szerezhetõ tárgyak minõségét és mennyiségét a nehézség, mire képesek a speciális fegyverek (sergeant fokozaton teljességgel feleslegesek, bõven elég a bolter mindenre a pár tank kivételével, de azokra meg van más megoldás).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

atyaeg, mar ketszer vegigtoltad, es meg primarchon is akarod tolni? Minden elismeresem, ez aztan a kitartas :)

Én nem bíbelõdtem sosem az egységek váltogatásával. Teljesen felesleges volt (oké, primarch szinten még nem mentem, de captain és sergeant az így lett vévigcsinálva).
Egy group-ba lett rakva mindenki már a legelején és aztán mehetett a darálás. Együtt ment az egész csapat. Lenyomtam az "a" billentyût (assault move) aztán ráböktem egy helyre a tértképen/képernyõn, mire õk elindultak arra és bárki/bármi is került a közelükbe azt legyalázták. Idõnként volt, hogy kimondottan az egyik egységet irányítottam csak (ez általában a sérülékeny scout egység volt, még ritkábban elõfordult, hogy az assault banda), de addig a többiek maradtak az általános öldöklésnél. Nem volt gond az csapatok közötti kapcsolgatással, összesen 1-2 billentût kellett csupán használni az egér mellett.

Az egy csapatba illesztéssel meg lehetett koncentrálni a pusztítóerejüket egy célpontra és ehhez is csak az 1-es került lenyomásra. :)

Amúgy befejeztem a single campaignt. A vege szerintem túl könnyû lett, pláne amikor megjött az erõsítés - viszont a feelingje megvolt, ahogy csak jött meg jött az a sok moci, én meg daráltam, daráltam :)

Magamnak is meglepõ de a végén egész jó szájízzel zártam a játékot. Ugyan az egykaptafás küldetések tényleg unalmasak voltak, de a tárggyûjtögetés meg a squadok barbie babás tápolása feldobta azokat is, a sztoriban meg volt egy-két (szó szerint ennyi) egész normális küldetés is.
Tényleg, olvastam letölthetõ extrákról(DLC) is a közeljövõben. Tud valaki errõl többet? :)

Igen, tudom van olyan hogy kozelharci tamadasi parancs, mag tavolsagi, meg assault move.... de igazsag szerint maceras ezekkel bibelodni. Szoval nekem jobb gomb, bal gomb van, bal kezemmel meg valtogatok 1-4el a squadok között :)

Szoval a lenyeg, ha csak balta van a csakoknal (terminator armor meg az a shield+kalapacs cucc) akkor olyan kellemes... bekuldom a tomegbe, ut vag, ha elfogyott, megy a kovetkezohoz :)
Amugy a sima jobb gombbal is tudtam eroltetni a kozelharcot, szoval inkabb csak idegesitett amikor lattam hogy az 500+dpses közelharc helyett nemelyek bolter pistollal cirogatjak a tyranidakat. :)

Ilyen problémával még nem találkoztam. Mindig ütöttek mindenkit ha kellett ha nem. Ne sima mozgást és támadást adj ki nekik, hanem assault move-ot. Aztán ha bárki a mozgása során elérhetõ távolságba kerül, annak nekiugrik (ha távol van) vagy odaszalad csapkodni. Ugyanez igaz ha már egy területen ácsorog de ezzel a paranccsal lett odaküldve. Ha csak normál támadást adsz ki neki vagy simán csak mozgatod, akkor távolsági támadásokra távolságival fog csak reagálni.

Sima mozgást és támadást csak akkor használtam egész játék során ha kimondottan kerülni akartam a harcot vagy egy konkrét célpontot akartam támadni.

drag and drop modon szepen fogod a targyakat es rahuzod az inventory aljan levo szep nagy piros feliratra, ami azt irja "Drag unwanted wargear here for an experience reward".

Magyarul (google translateval :) ):
"Húzza ide a kéretlen wargear tapasztalat jutalmazása"

Elég triviális :P

robotnyk
van patch?
robotnyk
warezban nincs.
Djuree
ne várj. a wicked-es teljesen jól megy, még a peccsel is;)

Waaaaaagh!

Djuree
mi ez a kiszórás?:S ki lehet dobni a felesleges tárgyakat az invetoryból? hogy? erre még nem jöttem rá:) pedig nem ártana mert elég sok szar van már:D

Waaaaaagh!

Djuree
nekem 11. szinten beadta:) a 20. pálya környékén. lehet te ezt a pályát pont kihagytad. azon a pályán volt ahol az egyik tyranid sample-t kellett behúzni.

Waaaaaagh!

MarkBlade
Valaki mondja már meg most van coop a game-ba vagy sincs?
Shiwo
jaoké :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

En azt sajnalom, hogy nem lehet valahogy kikapcsolni mondjuk az assault marineoknal a masodlagos tavolsagi fegyvert. Vagy legalabb valami viselkedest beallitani, hogy menjen mindig melee modba.

Ott van a kezeben az utos egykezes lanckard, de mivel a masik kezbe mindenkeppen kerul valami kispisztoly, az atkozott marinet allandoan oda kell zavarno kozelharcba, hogy ne a 2 DPSes pisztollyal lovoldozze az ellent ha az eppen nincs kozvetlen mellette.
A vegere ugyan kapott ketkezes bardot a terminator pancelhoz, de igy meg elveszett a jo kis jumppack tamadas (a teleport gyengebb, mert nem stunolja az ellenfeleket).

Nincs jelentosege hogy nem tudod felkapni a cuccost - akkor is megkapod a vegen (az uj targyak a felszerelesi kepernyon villognak, csekkolj le egyet amit nem veszel fel - meg fog jelenni ott is).

Shiwo
amúgy igen, 2-3 eset van, de akkor is bosszant a dolod -.-

Shiwo
csak feltünt, hogy az össszes ilyen ki nem dobható erekje valami negatív hátránnyal jár -.-

Lesznek olyan egyedi cuccok amiket nem lehet kidobálni és ez nem programhiba, hanem ezek egyedi dolgok amik a rend számára különleges értékkel bírnak (a történelmük része, mint például a Cyrene-rõl származó egyetlen megmaradt páncél a Blighted Armor) vagy a single player kampány különleges felszerelései (ezek meg sima felszerelési tárgyak mint a gránátok, robbanótöltet, tüzérségi csapás/ orbital bombardment/drop pod/stb)..
Fegyver és páncél esetén mindenképpen különleges, történelmi fontosságú cuccok azok amiket nem lehet kiszórni. Nem sok ilyen akad.

A felvehetõ cuccosok terén nekem összesen 2 feladat jött elõ, amikor nem tudtam felkapni az elhulló boss által dobott tárgyat. Az egyik a legvége, a másik meg az astronomican array pályáján a Lictor kinyírásakor (ott azonnal végetér a feladat). Az összes többi esetben bõven elegendõ idõ maradt a dobott eszközök felvételére.

Ez például tactical egységre nem feltétlen igaz. Ott ha például felfejleszti õket veteránná az ember, akkor 2 kísérõnél plazma lesz, a harmadiknál marad a bolter, míg a fõnöknek azt adsz amit akarsz. Mondjuk ha kapnak terminátor páncélt, akkor viszont fix lesz a fegyverzetük (storm bolter + power fist).

A többieknél persze nem befolyásol sokat a fõnök fegyverzete, legfeljebb ha alapvetõ típusváltás történik (például a lövõssé fejlesztett assault marine csapat vezetõje ha valamilyen puskát kap, akkor a kíséret is lecseréli a közelharci henteseszközöket bolterre).

Shiwo
ja, félreértettem..úgy csak a csapatfõnököknek..szal hiába adsz 1ik kezébe plazmapuskát, a többi sima puskával rohangál..

Shiwo
minden csapattagnak lelehet cserélni a teljes felszerelését..

csak a csapat "fõnöknek" lehet a fegyvereit lecserélni, vagy a többi tagnak is ? mert, ha nem akkor eléggé elcseszték.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Shiwo
a wicked nekem tökéletesen müxik...kicsomagolom és megy..

Shiwo
wazze..mellik idióta találta ki, hogy
a 3 ellenséges faj fõgenyái is dobnak cuccot, csak épp nem lehet felvenni, mert átveszi a gém a kamera fölött az irányítást, és pofáznak az emberkék..legalább pár másodpercet hagyna, hogy felvegye az ember...a leguccsó küldi is ad cuccot, aminek alapból nem sok értelme lenne, de gondolom innen lehet majd folytatni a kiegekben...

hátha majd jön egy reloaded vagy valami normális verzió asszem várok
Shiwo
szerintem a fõ küldi szálat kell nyomatni, (a zöld questek, melyek nem idõre mennek) és akkor meglesz hamar.. nekem lvl 19-en lett meg -.-

Shiwo
és valami javulást észleltél ? nekem vannak olyan cuccok, amiket nem tudtam kiszórni -.-

Azt tudja valaki, hogy Dreadhought mikor lesz ? Páncáljaim már vannak hozzá, csak nincsen mire aggatni. Jelenleg 14-es szinten vagyok és 17. napnál járok.
Végre végigvittem! :D

39 nap volt, több mint 60 pálya, és 20. szint a max.

Hát, volt kb. 3-4 pálya ami jó volt, a többi ugyan az. Nagyon unalmas!
Pályák közötti videók is ismétlõdnek. :(
Amikor 1ik bolygóról megyünk a másikra, az a videó nagyon tetszett.
Nekem kb. ennyi volt ez a játék, várom a kiegészítõket. :D

Csinálhatnának 1 filmet is ebbõl történetbõl. Jó kis sci-fi lenne.

ewuk
áhá, köszi!
Djuree
én felraktam, nekem megy. nekem eleve olyan tört verzióm van amit már nem kell telepíteni, a patchet is csak bele kellett másolni, mivel az sem telepíthetõs volt:)

Waaaaaagh!

Djuree
nekem nagyon bejön a játék, 10. szintû vagyok, megkaptam a lépegetõt. nekem nem unalmas, wh40k rajongó vagyok:)

Waaaaaagh!

ewuk
ti felraktátok már a patchet? és aki igen és törttel játszik annak megy?
Shiwo
semmi nem történik, én úgy vettem észre..arról lemaradsz és kész..

assault marine-ok mindig gyorsan halnak, bármekkora a páncéljuk :D

szerintem osztódik 3fele a hp-juk vagy nem tom miért..

Ja, tegnap tunt fel nekem is, hogy a story kuldetesek kozott akadnak egesz korrektek is - persze van ellen pelda is, amikor ilyen 0/3 kuldetesek vannak, azaz 3x kell letolni egy majdnem azonos palyat.

Viszont amit emlitesz a spoilerben az tenyleg jo volt (meg az utana kovetkezo eldas is).

Azt tudja valaki, mi tortenik ha egy hataridos kuldetest nem csinalok meg es lejar a 3 nap?

Mas: a terminator armor teleporttal nagyon gonosz. Igaz, az a 130+ Armor rating valahogy nem tunik sokkal erosebbnek mint az eddigi 70 koruli (az assault marineokat panceloztam fel, azokat szeretem kozelharcban hasznalni) - igy is ugyanolyan gyorsan halnak az assault marineok mint terminator armor nelkul.

Shiwo
úgy vettem észre, az X napos küldik töltelék-küldik, azok a totál unalmasak, 1 kaptafára megy az egész (öld meg a boss-t vagy védd meg a generátort).. egyik töltés közben írta is, hogy úgysem lesz idõd mindet megcsinálni, választanod kell.. sok különbséget nem vettem észre azzal, hogy lejárt pár.. aminek nincs ideje, az mondhatni a fõkampány, az viszi elõre a történetet.. ezek közt mondjuk vannak hangulatosak, nem 1 kaptafa az összes, ha ilyen lenne az egész, akkor istenkirály gém lenne..

pár példa
mikor megkellett szerezni a trutymót, vagy mikor bekellett zárni a város kapuit, közbe megmenteni katonákat..utána meg bónusz küldi volt tán, hogy a betörni készülõ eldákat kellett elintézni, mert felakarták robbantani a bolygót vagy mi..

Shiwo
ami lehoz egy menüt, és ott láccik hogy nincs mentés küldi közben.. egyszer prócáltam úgy kilépni, s úgy vette, hogy eltelt 1 nap

Szerintem Lan + Hamachi-n menne a dolog.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

ewuk
a küldetéseknél az van hogy 2 days left. tehát ha két -játék beli- napon át nem csinálom meg, akkor mi történik, nõ egyet a tyrandia fertõzés? és ha az is betelik, akkor vége a világnak?
Lehet a küldetések között menteni, jobb felül nagy fehér X gomb.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!