2367
  • maniac001
    Azt hiszem a tactical helyére raktam be a dreadnoughtot.
  • maniac001
    A dreadnought azért (is) tetszik mert egy komplett ork szakaszt végzett ki a zárótüze úgy, hogy az összes ork fedezékben volt. A fedezékükből se maradt semmi :)
  • Masakari
    fc,tactical,deva,assault nálam ez volt a nyerő
  • maniac001
    Ez volt az első pálya dreadnouttal. A tyranida spóraminta. Ott Thule megjelent egy drenyában és már tudom vinni küldetésre. De még csak most kaptam meg. De én vinni fogom mert a zárótüze imba. Én vinni fogom tuti. Van az FC, a devastator squad, a jetpackes squad meg a dreadnout. Én ezeket viszem most hogy a dreadnought meglett.
  • Masakari
    mint cucc később kapod meg,hogy akkor miért nem adja meg nem tudom,engem nemis érdekelt mert sose használtam drényát
  • maniac001
    De ha azt mondod későbbi pályán kapom meg akkor lényegtelen, majd meglesz.
  • Masakari
    elvileg automatikusan megkapod a harc végén
  • maniac001
    Pedig láttam azt a zöld téglalapot a harc végén. És azt hittem ha nem veszem fel akkor is megkapom. Tök hülyeség lenne ha nem, mert sokszor alig van idő ráklikkelni a lootra. Ha nem sikerül felvenni elbukom? Mert mégegyszer ugye nem lehet végigtolni azt a pályát. SZóval hogy is van ez? Mindenképp fel kell venni a cuccokat a bossharc végén vagy automatikusan megkapom?
  • Masakari
    később 1 pályán kapod meg a cuccot
  • robotnyk
    lehet nem vetted fel akkor, passzolom. én minden szart felvettem, szal :p
  • maniac001
    Nem lehet hogy azért nincs meg nemrt nem "lootoltam" ki a pálya végén? Vagy automatikusan megkapom?
  • maniac001
    A tyranid minta pályán amikor megkapom a dreadnoughtot én is úgy láttam hogy valami zöld javító modult kaptam de senkinél nincs, megnéztem deploy előtt. De mondom még a raktárban sem láttam hogy odaadjam valakinek. Nem értem.
  • robotnyk
    elvileg van pedig egy medkithez hasonló javító cucc, de az igazi megoldás kitalentolni a selfrepairt.
  • maniac001
    Megkaptam a dreadnoughtot. De hogy tudom a kampányban javítani? Ahol megkaptam mintha láttam volna valami repair kit-et de egyik szakaszomnál sincs és a "raktárban" sem. Scoutot meg nem akarok vinni, a relé állomásoknál meg nem gyógyul.
  • KingPunisher
    Sync error az nem jo dolog.. Azt jelenti hogy kifagyott a gép a játék valamilyen okbol..
    Vannak ilyenek ma 5x kaptam ki valami rejtélyes lagg miatt de hát ilyen ez, ne szomorkodj.. másnak is előfordul hasonlo..
  • XenHai
    Sync-error az mi az isten??Már a 2 nyertes mecsemet szopom be miatta...
  • KingPunisher
    Nem igen akarank veled tolni.. Probáld az 1v1-et ott nem lép ki melőled senki ;)
  • Masakari
    vannak ien pancserek
  • XenHai
    Hogy ezzel a gaméval mindig van valami!Számol vissza és már a 10. player lép ki 5 secel az inditás elött...
  • maniac001
    Jogos, én a "This game is currently unavailable" problémára gondoltam. Annál viszont az uninstall kell.
  • KingPunisher
    De ha letörli és ujra rakja az is megoldás addigra valoszinűleg ujra jo lesz a steam és addig sem unatkozott , és megvan a sikerélmény is hogy sikerült megjavitani..
  • Masakari
    mien radikálisak vagytok jézusom:D nehogy töröld..ienkor szimplán szar a steam szerver és emiatt van, várni kell hogy újra menjen mást nem lehet csinálni
  • maniac001
    Uninstalláld a steamet és a dow2-t is, de töröld a registryből is innen:
    HKEY_CURRENT_USER/Software. keresd meg a Valve-t és jobb klikk, törlés. Rakd újra a steamet és utána a dow2-t. Sztem ez segít.
  • XenHai
    Még mindig szar mi az isten van ezzel...
  • Masakari
    mert a steam ien szarfos...eleinte a live-tól féltem de kajak a steam a szarabb....
  • XenHai
    Na megvetem !De most 4 játék után azt az üzit kapok hogy nem tud csatlakozni meg indicsam el a steamet bla blab bla...
  • maniac001
    Nem fogod megbánni, az utóbbi idők legjobb vétele volt számomra. Majd tolhatunk multit, én is kezdő vagyok. Necrodar73 néven keress. Jó lesz :)
  • KingPunisher
    Ne aggaszon simán elég és folyamatosan jönnek mire belejössz lesz szerintem lesz még de én főleg 1v1-et tolok rankedbe és simán elég a 3 mert mind1ik igen igényes és jo..
    De szerintem lesz még 1v1 map is csak még nem jelentették be ;)
    Szoval ha engem kérdezel akkor vedd meg :)
  • XenHai
    Ja a 2v2 az már bétában is hiány volt vagy is hiányolták de aggaszt a kevés map..
  • KingPunisher
    Én is sokat agyaltam rajt de nem bántam meg szerintem te sem fogod. Folyamatosan javitják csinálgatják jönnek az uj tartalmak, főleg a játékososk elvárásai szerint. Balance is elég jo én nem érzek kirivo problémát..
    Az egységek utkeresése meg néhány bug azért még van de ezeket is probálják javitani engem nem zavar annyira nem vészes..
    2v2 meg igen jo én nagyon hiányoltam de napok kérdése és végre bekerül..
  • XenHai
    Akkor asszem holnap megveszem ..
  • KingPunisher
    8 map van jelenleg 5 db 3v3 és 3db 1v1 de közelgő patch pár nap mulva hozzáad +2db 2v2-t lehet még mást is de eddig ez a biztos..
    1v1 game keresés kb 10-20sec 3v3 ott már több percig is eltarthat..
    Béta meg a jelenlegi erősen más már most sokkal jobb de msot jön egy nagy patch amitől még sokkal sokkal jobb lesz..
  • maniac001
    Azt hiszem 7 map van, de biztos lesz hozzá letölthető, vagy adnak szerkesztőt ki mint az első részhez.
  • robotnyk
    jah, engem sem zavart, gyakorlatilag kicsit olyan mmorpgs-farmolós fílinget adott neki. kár, hogy nincs hasonló cucc még... kicsit hiányoltam, hogy jobban különbözzenek a különböző armorok, fegyverek, de gondolom a licenc miatt nem nagyon lehetett variálni. :)
  • XenHai
    És multipalayer mappokból mennyi van bétában nevetségesen kevés volt..
  • XenHai
    Bétán a tyranida szemét volt minden félkarú fasz azzal ment be zergeltél vele mindent a behívás meg volt amikor 10 -15 perc is volt.A laggot meg arra értettem hogy még el sem kezdődött a mecs de már dc vagy más esett ki de ez eléggé sűrű volt.
  • maniac001
    perc*
  • maniac001
    Hát én nem sokat bétáztam de nem tart sokáig playert találni. A find game opciónál 5 merc volt eddig a legtöbb talán. Lag meg csak a playerek net sebessége miatt van de eddig nem volt vészes. A balance-ról nem sokat tudok, de szerintem ha valaki ügyes, bármelyik fajjal bever bármit. A tyranida carnifex talán kicsit túl erős, de verhető az is. De majd a tapasztaltak megmondják. Nekem iszonyúan bejön a multi is meg a single is. Maxxximális a hangulata, nekem ez számít.
  • XenHai
    A béta óta változott a játék?Lagg,lassú player találat..,balanc..?
  • maniac001
    Egyébként nekem maga a világ feelingje tetszik. Sokszor bezoomolok és nézem ahogy a lövedékek szaggatják az idegenekn testét, vagy ahogy felveri a port ha mellélövök. Bele tudom élni magam az embereim helyzetébe, hogy nincs választásuk, menni kell, az idegenek meg csak özönlenek. Két lépés előre és már dörögnek is a bolterek. Jó sok basszust adtam a hangfalaknak, az élmény leírhatatlan 
    Egyféle missiont hiányolok. Beletettem volna olyat, hogy a birodalmi gárda véd egy területet ahol civilek szállnak fel az evakuáló hajóra, tömeg és pánik, az ellen meg csak jön, nekem meg fel kell tartani őket. Ha 1-2 beér, kiragad pár civilt stb. Ez azért odab..ott volna a hangulatnak. De így is tökéletes, én a hangulata miatt játszom így. És a megvalósításnak hála, nagyon élethűek a harcok 