WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Aztán jönnek a fõboss-ok. Durvák, együtéses gyilkosok. Oké, én kértem, nem bánom ha szaladgálni kell meg kicsit taktikázni. Aztán level 4-5 környékén ork defend mission. Remek, 3x5 csillag megtanulom hogy mûködik több támadás egy körben. Viszont most level 13 környékén megjelentek a tyranidák meg eldar defend missionok. Kérem szépen megerõszakolnak.
A tyranidás mission: a szokásos swarm taktika, csak jönnek és jönnek és jönnek, lángszoró, shotgun special és gránátok. Turettek jó ha 5 másodpercig tartanak. Aztán jön egy carnifex. Aztán mégegy. Az egyetlen amivel sebezni tudom az a demolition pack. Elé kell dobnom kiszámolva hol lehet majd 5 sec múlva. Megállítani nem lehet mert egy ütés neki a commander. Igaz egy rosario-t el lehet lõni a sérthetetlenség miatt. Sebaj, másodjára megcsináltam. Nos nem kaptam 3x5 csillagot.
Az eldar mission: a szokásos swarm taktika. WTF? Nem a kihalás szélén vannak? A leggyöngébb infantryt még kicsinálom aztán közelharcosok elkezdenek visszaszorítani majd brightlance platformok és a kedvencem az eldar seer-ek. Õk csak villognak egyet majd mindenki 10 méterrel odébb. Az elsõ hullámot nem éltem túl.
Most itt tartok. Eddig az zavart ha 30 percig taktikáztam hogy senki ne halljon meg, mindenkit kinyírunk a jó teljesítményért majd a fõboss egy mozdulattal 2 squadot kicsinál. A 45.000 hp-s wraithlord is jópofa volt de ez a defend mission? Mondjuk nincs dreadnaught-om meg terminátoraim. Talán segítene. Ideje a fõmissionokat nyomni.
A Dawn of War: Dark crusade nálam 8 és fél gigásra hízott az extráktól.
Kedvencem a Tabletop Roundup Mod volt, remélem ehhez is beindulnak a modderek.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A Patch azért javított a játszhatóságon és újrajátszhatóságon. Meg aztán érdekel mit tudok alkotni nehezebb fokozaton, mennyire befolyásolja a dobott/szerezhetõ tárgyak minõségét és mennyiségét a nehézség, mire képesek a speciális fegyverek (sergeant fokozaton teljességgel feleslegesek, bõven elég a bolter mindenre a pár tank kivételével, de azokra meg van más megoldás).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Egy group-ba lett rakva mindenki már a legelején és aztán mehetett a darálás. Együtt ment az egész csapat. Lenyomtam az "a" billentyût (assault move) aztán ráböktem egy helyre a tértképen/képernyõn, mire õk elindultak arra és bárki/bármi is került a közelükbe azt legyalázták. Idõnként volt, hogy kimondottan az egyik egységet irányítottam csak (ez általában a sérülékeny scout egység volt, még ritkábban elõfordult, hogy az assault banda), de addig a többiek maradtak az általános öldöklésnél. Nem volt gond az csapatok közötti kapcsolgatással, összesen 1-2 billentût kellett csupán használni az egér mellett.
Az egy csapatba illesztéssel meg lehetett koncentrálni a pusztítóerejüket egy célpontra és ehhez is csak az 1-es került lenyomásra. :)
Magamnak is meglepõ de a végén egész jó szájízzel zártam a játékot. Ugyan az egykaptafás küldetések tényleg unalmasak voltak, de a tárggyûjtögetés meg a squadok barbie babás tápolása feldobta azokat is, a sztoriban meg volt egy-két (szó szerint ennyi) egész normális küldetés is.
Tényleg, olvastam letölthetõ extrákról(DLC) is a közeljövõben. Tud valaki errõl többet? :)
Szoval a lenyeg, ha csak balta van a csakoknal (terminator armor meg az a shield+kalapacs cucc) akkor olyan kellemes... bekuldom a tomegbe, ut vag, ha elfogyott, megy a kovetkezohoz :)
Amugy a sima jobb gombbal is tudtam eroltetni a kozelharcot, szoval inkabb csak idegesitett amikor lattam hogy az 500+dpses közelharc helyett nemelyek bolter pistollal cirogatjak a tyranidakat. :)
Sima mozgást és támadást csak akkor használtam egész játék során ha kimondottan kerülni akartam a harcot vagy egy konkrét célpontot akartam támadni.
Magyarul (google translateval :) ):
"Húzza ide a kéretlen wargear tapasztalat jutalmazása"
Elég triviális :P
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Ott van a kezeben az utos egykezes lanckard, de mivel a masik kezbe mindenkeppen kerul valami kispisztoly, az atkozott marinet allandoan oda kell zavarno kozelharcba, hogy ne a 2 DPSes pisztollyal lovoldozze az ellent ha az eppen nincs kozvetlen mellette.
A vegere ugyan kapott ketkezes bardot a terminator pancelhoz, de igy meg elveszett a jo kis jumppack tamadas (a teleport gyengebb, mert nem stunolja az ellenfeleket).
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Fegyver és páncél esetén mindenképpen különleges, történelmi fontosságú cuccok azok amiket nem lehet kiszórni. Nem sok ilyen akad.
A felvehetõ cuccosok terén nekem összesen 2 feladat jött elõ, amikor nem tudtam felkapni az elhulló boss által dobott tárgyat. Az egyik a legvége, a másik meg az astronomican array pályáján a Lictor kinyírásakor (ott azonnal végetér a feladat). Az összes többi esetben bõven elegendõ idõ maradt a dobott eszközök felvételére.
A többieknél persze nem befolyásol sokat a fõnök fegyverzete, legfeljebb ha alapvetõ típusváltás történik (például a lövõssé fejlesztett assault marine csapat vezetõje ha valamilyen puskát kap, akkor a kíséret is lecseréli a közelharci henteseszközöket bolterre).
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
39 nap volt, több mint 60 pálya, és 20. szint a max.
Hát, volt kb. 3-4 pálya ami jó volt, a többi ugyan az. Nagyon unalmas!
Pályák közötti videók is ismétlõdnek. :(
Amikor 1ik bolygóról megyünk a másikra, az a videó nagyon tetszett.
Nekem kb. ennyi volt ez a játék, várom a kiegészítõket. :D
Csinálhatnának 1 filmet is ebbõl történetbõl. Jó kis sci-fi lenne.
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
assault marine-ok mindig gyorsan halnak, bármekkora a páncéljuk :D
szerintem osztódik 3fele a hp-juk vagy nem tom miért..
Viszont amit emlitesz a spoilerben az tenyleg jo volt (meg az utana kovetkezo eldas is).
Azt tudja valaki, mi tortenik ha egy hataridos kuldetest nem csinalok meg es lejar a 3 nap?
Mas: a terminator armor teleporttal nagyon gonosz. Igaz, az a 130+ Armor rating valahogy nem tunik sokkal erosebbnek mint az eddigi 70 koruli (az assault marineokat panceloztam fel, azokat szeretem kozelharcban hasznalni) - igy is ugyanolyan gyorsan halnak az assault marineok mint terminator armor nelkul.
pár példa
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
Strangers!Don\'t trust cute little girls!