2367
  • maniac001
    Zsír. Na akkor elkezdem magyarul :)
    Köszi az infót.
  • KingPunisher
    Nos akkor leirom..
    Nem kell cserélni semmit
    Steam
    Game-re jobb klikk Properties
    Language
    OPtt kiválasztod a magyart
    és Close
    kb. 700 Mb-ot tölt le de csak a feliratok lesznak magyarok szinkron nincs. Ha ujra angolnak akarod itt lehet variálni..
  • wednes
    Nem patchel együtt jön le a magyar felirat is?

Patch 1.3.1
    ===============================
    Localization
    o Added support for Hungarian language.
  • maniac001
    Hol? A cd galaxisban nincs. És becserélhető vajon az angol? És persze kompatibilisek lesznek-e a kiegek, peccsek vagy a később letölthető dolgok a magyar verzióval...
  • KingPunisher
    Akit érdekel immáron magyarul is lehet jászani eme kivállo játékkal.
    Szoval akinek ez a dolog hiányzott most már ő is jo szivvel megveheti.
  • Masakari
    moddolás engem hidegen hagy mivel azok a legkevésbé ballancosak a legtöbbször+ azok ha verseny van nem támogatottak

map editor meg majd jön amikor jön,addig ennyi van,már ezis bőven jó igaz lehetne több
  • lammaer
    Pörgőfarkú jegesmedve :) ez nagyon jó

Ettől függetlenül azért vagyon igazsaga XenHai-nak, például egy map editor sokat segit egy jatek népszerűségén, főleg ha a fejlesztők "mindent nem tudnak egyszerre". Már igy is próbálnak a modderek alkotni, de mindenki jobban járna némi moddolási/térkép készitési lehetőséggel.

• XenHai
    A másik meg azért ez a map mennyiség kine találd már ,hogy kielégítő.
  • XenHai
    Az esztétika dolgon nem nagyon számítanak nekem de a bug fix az már elkelt , és szerintem az a min ha már megvettük :D
  • KingPunisher
    Meg jo lenne még 6 nép, népenként még 10 unit még 50 map meg 4v4 5v5 meg jo lenne pörgöfarku jegesmedve is :)
    Örülj annak amit kaptál játsz ezzel, idővel lesznek még más dolgok is de mindent nem tudnak egyszerre. Igy is bőven elégedett vagyok ennyire sem számitottam..
    Inkább ilyeneket tessék irni ide Thx Relic igen köszönöm a szép uj kivégzéseket térképeket bugfixet stb stb..
    Micsoda emberek vannak most kap egy rakat ujdonságot azt ez is kéne még meg az is :)
  • XenHai
    Még városos map is jó lenne.
  • Masakari
    azis lesz,csak még csinálják
  • XenHai
    Map editort kéne ki adniuk inkább..
  • KingPunisher
    Hát ezek a tereptárgyak fák épületek vannak lemodellezve texturázva..
    Ha ujakat tennének bele az sok munka meg ugye akkor hatalmas lenne a patch mérete is. Szoval majd esetleg DLC vagy kieg. hoz más tipusu pályát.. A havas pedig ;) ugy tünik nem is van olyan messze.

• XenHai
    Téli map kéne!:)
  • maniac001
    Úgy értem hogy ez a kettő is olyasmi mint amilyen már volt. Azok a romos kunyhók pl. teljesen ugyanaz mint a hadjárat első pár pályája.
  • Masakari
    sztem kellően változatosak,teljesen eltérő a 2 egymástól
  • maniac001
    Hát kicsit nagyobb kreativitást vártam a 2 új maptól. Ugyanolyan mint a többi csak máshol vannak a tereptárgyak. Miért nem lehetett egy nagyváros romjai vagy ilyesmi? Ejh...
  • Masakari
    jaaaa hogy az te vagy:D tegnap pont néztem is este mikor vagy 10 ember volt fent hogy ki online,csak nem ugrott be téged honnan vettelek fel:D
  • maniac001
    Na felrakta a patchet. Igen, 3 féle crash bugot is javít. Masakari szerintem te benne vagy a friend listámban mert írja ha online vagy. majd tolhatnánk egy multit, de nagyon kezdő vagyok. Mindegy majd tanítasz :)
    Tudod, Necrodar73 néven vagyok.
  • Masakari
    nekem már patchel
  • XenHai
    Ez igaz ilyen randomokkal én sem szeretek játszani de ha van 1 haver aki jön akkor egészen jó a 3v3 ha meg 3 vagytok egyenesen csúcs.Ezért lesz jó a 2v2..Ahogy nézem a patch notot valami crash bugot javítanak majd vele.
  • maniac001
    Nekem 3v3-ban sem baszakodik. Amint megjelenik a kép, végigpásztázom a kamerával hogy betöltsön mindent aztán megy akadás nélkül kivéve ha lagol valaki. A baj ott van hogy általában vesztes csapatba kerülök :P
  • Masakari
    orgi válaszolt:) patch pedig este fele mivel amerikai idő szerint reggel 11-kor lesz
  • KingPunisher
    3v3 nekem sem valami jo :S
    Ma lesz patch oylan 6 felé kb.. Reméljük orvosolja a gondokat bár nekem azért 1v1 a lényeg a többit is eltologatom de 1v1 a fontos..
    Vannak benne hibák nem kétséges de dolgoznak rajt de tökéltes sosem lesz szerintem bőven játszhato 1v1-ben :)
    Persze aki teamet szereti azt megértem az bizony problémás.
  • XenHai
    Egyébként szerintem ez meg 1 bug a játékban nem 1 szer fordult elő gamlek 3v3 ki fagyok és mondja ventrin haver ,hogy oldalanként 2-2 player esett le és nem volt lagg..
  • XenHai
    Az általam játszott több tucat game közül csak ennek van ilyen jellegű hibája, baja...
  • Orgi
    A friss win, korszerű alkatrészek semmire sem garancia mondjuk... nekem pl egyszer sem fagyott ki a játék. Akármi progit felrakhattál, ami bekavar neki (codec pack, Alcohol, stb.), esetleg tuning, ramhiba, stb. Gondolom a driverek is full frissek, szerintem nézz körül a hivatalos fórumon, ha hasonló hardverrel megy a sírás, akkor game error, ha nem, akkor a gépedben nem oké vmi.
  • XenHai
    Áruld már el, hogy mi a hiba gépben friss win korszerű alkatrészekkel az egész annyi hogy szarul van megírva a game! Egyébként nem úgy volt ,hogy ma lesz patch?
  • KingPunisher
    Nekem iszonyat stabil bár főként 1v1-et tolok de 1x nem volt drop akadás a játék hibájábol.. Ha gond volt nálam vagy netemmel volt probláma. DE hát millio féle hardver van szoval lehet tiédet nem szereti de mondom ma lesz egy komoly patch tele bugfix-el lehet segit rajtad, ne add fel ;)
  • Masakari
    nagyon sokszor nem a játék hibája hogy kifagy mondhatnám úgyis hogy " a hiba az ön készülékében van",nekem amióta megvan max 4-szer ha kifagyott
  • XenHai
    És megint crash-elt a game ez 1 vicc....
  • KingPunisher
    Bugfix is lesz holnap, elég sokmindent javit meg 2v2 uj cuccok fejlettebb Ai stb.. stb..
  • maniac001
    Nekem nem volt még ilyen hiba hál istennek.
  • XenHai
    Először a bugokat kéne ki javítani mert eléggé idegesítő hogy mindig apacrash errort kapok .
  • lammaer
    Ugy emlekszem terminator armort nem random talalsz, hanem egy sztori kuldetes jutalma lesz (majd utana tobb random kuldi jutalmakent is megjelenik).

Csak rajtad mulik mikor lesz meg :), told azokat a kuldeteseket amelyek a tortenetet viszik elore.

Kieget en is varom - bar sztem meg korai.
  • maniac001
    Lassan lvl17 leszek de semmi terminator armor, semmi terminator cucc. De jól leszarom mert a hangulat verhetetlen. És nekem abszolut nem unalmas a hadjárat. Nálam az év játéka. Lassan jöhet az első kieg :)
  • Masakari
    holnap új patch!
  • Masakari
    ien ez a pop szakma:)
  • maniac001
    Qrva életbe már a 3. kék itemet dobják a scoutoknak. Még jó hogy nem használom őket :S