2367
  • ProEvoFan
    valahol olvastam, h lesz magyar verziója a játéknak
    van valakinek valami infoja ezzel kapcsolatban?
  • Nyugis
    Sziasztok!

Az a kérdésem, hogy, egy egy küldetés alatt, amikor nincs elfoglalva még egyetlen relikvia sem, és elfoglalom az egyiket, akkor ledob 3generátort. Aztán a másik relikviát már nem engedi elfoglani. miért? van erről valakinek infója?
    és melyiket érdemes előbb elfoglalni? van 3féle..
    melyik mire jó?
  • KingPunisher
    Jol mondja a kolléga meg amugy is ez a hiszti divat a dow2-be vagy mi a szar ?
    Bugol lagol kiesik nem számolja stb... Nekem meg jo nem értem.. :S
    Mentsd le egy 3 db replayt csomagold be küld el nekik irj mellé egy kis levelet.
    Mi nem tudunk segiteni rajtad.. Csupán ezzel a tanáccsal.
  • robotnyk
    mi lenne ha oda sírnál, ahol segíteni is tudnak? mentsd ki a replayt amikor jogtalanul kaptál losst, küldd el a relicnek ahelyett, hogy itt hisztizel már hetek óta.
  • XenHai
    Na ez 1 vicc...3v3 enemyben laggol a gyerek 800 pingel erre ki kickelik a melletem lévő 100 as pingut fasza a lagg nem oldodik meg haverom aztán én és be írta losnak??......
  • Masakari
    nemtom nem a relicnél dolgozok:)
  • XenHai
    De mit írjak nekik figyi nem kapom a wint ha nyerünk ?? Szerinted erre mi lesz a válaszuk......
  • Masakari
    3v3 nekem is mindig emgadja a win-t ha kilép a 3 enemy,szóval sztem tényleg nálad nem jó vmi,esetleg irj a relicknek
  • XenHai
    A netem nem mehet el mert ki írja hogy win és már keresem is a kövi mecset.Nincsen szünet sem hiba üzi , hogy nem tud csatlakozni.
  • KingPunisher
    :) Szerintem nálad van a gond sőt biztos. ELmegy neted vagy valami nekem ilyen nem csinál. MEg másnak sem igen hallom rajtad kivül.
    Meg forumokon külföldi sem igen höbörögnek.. szoval szerintem nézd meg mi lehet nálad a gond.
  • XenHai
    Ma napon ez a 2 meg nem kapott winem....
  • XenHai
    Mindjárt olyan levelet írok a fejlesztőknek, hogy össze szarják magukat.Most is 3v3-om van nyerésre állunk mint a disznó 1 enemy noob ki lép erre ki lép a másik 2ő is is megint nem kapok wint...
  • Masakari
    nemtom mitől lehet,te vagy az első akiről tudom hogy ien gondja van

más:aki még nincs regelve regeljen itt http://www.dawnofwar2.hu/news.php
    nemsokára lesz házibajnokság(gondolom lesz 1v1,2v2,3v3)ahol minél többen leszünk annál jobb lesz
  • XenHai
    Én ilyen mechekből nem kaptam meg vagy 10et.De ez az új patchel kezdődött.
  • Masakari
    valami nálatok tényleg nem stimm,mert pl ha nekünk kilép mind a 3 enemy akkor mivel gépek ellen nem folyhatódhat a játék 1-ből nyerünk és a pontot is megadja,ugyanez 2v2-nél
  • XenHai
    Fin gamebe tolom csak....De ez tényleg geciség mert nem 1x fordult már ez elő,hogy ki fagy valaki tőlunk és vesztünk meg agya losenak de ha az enemyből fagy ki valaki akkor nem....Ennél már csak az a jobb amikor vezetünk mint a disznó a map 88% a mienk erre a 3 ellenböl 2 ki lép 100 pont körül és megint nem kapod meg a wint..
  • maniac001
    Ebbe a hibába én is beleestem. A custom game nem íródik be mert nem ranked. Csak a find gamet jegyzi ha vesztesz vagy nyersz.
  • Masakari
    hát pedig valami nagyon nemtom mi nem stimm nálad,de nekem iet nem csinál hogy nem irja be a meccset
  • XenHai
    Gecire nem néztem be mert a mai nap folyamán is 3 baszott ki velem..
  • Masakari
    valamit nagyon benézel mert mindig megkapod mind2-őt,1edül mikor ien gecire laggos a game és szétfagy/kiesik mindenki akkor nem irja be
  • maniac001
    Három bolygó van csak.
  • XenHai
    De ez mi hogy ha mi vagyunk kevesebben és vesztünk, akkor losenak írja.Ha ők akkor meg nem kapod meg a wint.....
  • Ace McCloud
    Köszi a választ!
    Magam is hasonlóképp teszek, de így nagyon hosszú...
    Azért valamikor csökken majd a támadások mértéke??
    Mennyi bolygó van egyáltalán??
  • maniac001
    Nincs. Mindent neked kell csinálni.
    Az opcionális küldetés nem olyan fontos, bár én mindig azokra megyek rá először aminél időlimit van.
  • Ace McCloud
    Sziasztok!
    3 bolygót nyúzok (még csak) a játékban, de alig bírok megcsinálni egy küldit, máris akad másik 3 ami valamilyen védelmi lesz ez idő alatt.
    Már nagyon idegesítő, mert így nem tudok haladni.
    Nincs erre valami megoldás? Automata védrendszer, vagy hasonló??
  • maniac001
    Meg lehet változtatni a billentyűzetkiosztást? A cofig fileban sem találtam ilyet.
  • KingPunisher
    Hát ja érted lehetett volna 26/26 lose is.
    Szerencsés egy nap volt.
  • XenHai
    A mai nap kivételesen szerencsém volt 26 mecsből 20 lose mert mindig ki fagytak és vagy 5 öt nem adott meg mert ki fagyot az ellen böl valaki csak tudnám akkor nekem miért számolta?
  • Fenrir
    Elvileg magát frissíti úgy mint a steam.
  • grebber
    Ezt a Windows Live-ot hogy tudom frissíteni?
  • XenHai
    Megint elkezdett ki fagyogatni csak most APPCRASH erroral...
  • XenHai
    Jó kérdés én még nem néztem meg tudsz linkelni képet...
  • maniac001
    Mi a szar az a fejlesztett AI kiválasztás? Ha kikapcsolom és mindenkit kijelölök akkor a FC -t látom. Ha bekapcsolom csak alul vannak az ikonok a csapatról. Miért jó ez?
  • XenHai
    nice
  • grebber
    Hamarosan jön az 1.3.2-es patch!

Dawn of War II 1.3.2 Patch Tweaks, Coming Next Week

WH 40k: Dawn of War II takes players to the brutal frontlines of war where they�ll experience intense action and visceral combat through a non-linear single player experience and a fully co-op campaign. A quick patch making some quick tweaks and bug fixes, while v1.4 patch (eta unknown) will address many bug fixes, a balance update, new maps, and some awesome new features.

Dawn of War II 1.3.2 Patch Notes

* Adjusted the Orbital Bombardment ability to increase damage. Outer radius increased to 150 from 100.
    * Fixed an issue in the campaign where one point was getting auto-allocated at level-up if the player resumed an old campaign.
    * Made changes to the Mekboy mines. The mines now do drastically less damage and suppress infantry.
    * Adjusted lighting on 6P Tiber Outpost.
    * Fixed an issue where Guardian squads would switch to melee stance if upgraded with a Warlock, then with Battle Equipment.
    * Regenerated AI tuning data.

• maniac001
    Én semmi ilyet nem láttam benne. Ugyanúgy dawn of warnak írja, és a párbeszédekben is space marine van. Egyszer láttam űrgárdistát. Az meg jó úgy.
  • Fenrir
    Ki a tököm fordította így?
  • lammaer
    Jaj ez a magyar nyelv... pedig szeretem az anyanyelvem :)

Csataporoly 40.000 - A haboru hajnala
    A space marine meg UrTengeresz :) brrrrrr....
  • Masakari
    a helyedbe nem tenném,nagyon élményromboló mekkora hülyeségeket fordított az aki csinálta....
  • XenHai
    Zsír.