WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
nem pofátlanság, csak a win7 még nincs kész, s arra nem optimalitálták a játékot

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Azert az megis csak pofatlansag, hogy ami Win7 alatt 19FPS-t produkal, tokeletesen ugyanazon beallitas mellett az XP-n 42-43FPS-t, marpedig ez a progi ezt csinalja.
Aha... Már féltem hogy lemaradok termipáncélról de ezek szerint majd ilyen az átlagosnál extrább küldetésben lesznek jutalmak...
Tatyla
ja de csak a fõ mappát kell a két dll fájlt nem kell...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Igen.
Nincs nagy szamok torvenye, term. pancelt sosem dobnak mobok, 3 darab van a jatekban osszesen, 1 a fokuldetes soran, 2 pedig opcionalis kuldetes, 2 foellenfellel, melyek kemenyebbek mint a jatek vegso ellenfele, ezek mindig ugyanazon kuldetesek, nincs bennuk veletlen elem. Ennyi.
Sikerult valakinek feltenni a nem-steames verziora a legujabb patchet?
Nekem azóta se küldetés díj se volt termi páncél, se pályán nem dobta semmi. Reméllem azért a nagy számok törvénye alapján hamarosan találok majd új termi páncélokat.
mondjuk aki spórol rá az majd megveheti dobosan 15k-ért a DVDs verziót és azt kiteheti a polcára.. :Ð

-tRs-Landor

#522 <#nezze>

-tRs-Landor

Shiwo
van 1-2 ember, aki megengedheti magának, vagy annyira szereti a w40k-t, hogy spórol rá

Fenrir
Megjelent steamen, 50 euróba kerülne. Ki a tököm veszi ott meg most 15k forintért? :D

A halál csupán a kezdet...

Shiwo
lehet ebacták..terminátor páncélt sem ad addig, míg el nem éred az elsõt a kampány-küldik közt..mondjuk nekem utána sem dobott a pályán, viszont adott 2 másik küldit, aminek a "fõdíja" az volt

bladex
Köszi szépen. Most már értem. Fura hogy nincs olyan lépegetõm és mégis add hozzá cuccot.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Shiwo
mert csak a Drednaught-ra lehet rátenni

méretes gyilkos lépegetõ..ha a fõszálat követed, elöbb-utóbb bekerül a csapatba..egyszemélyes gyilkológép, nekem a commanderrel egymás mellett nyomultak az elsõ sorban, és szerintem az ellenfelek 80%-át ketten nyomták le

bladex
Azt szeretném kérdezni hogy megjelent egy Dreadnaught ikon a felszerelési tárgyak között középen de nem tudom senkinek sem odaadni.
Van valakinek valami ötlete miért?

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Nem szintfüggõ, hanem sztorifüggõ. Miután elérkeztél a sztori egy bizonyos pontjára, utána már megjelenik a dobott/szerezhetõ cuccok között.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Maak
nekem mar 16 szint kornyeken volt termi armomrom, szerintem random adja a cuccokat, nezz kurol mindegyik bolygon hatha valamelyik kuldetesnel mar ott var...

a kard+pajzs az gondolom kalapacs+pajzs akar lenni<#rolleyes>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

már megint spojlerezel :DD

-tRs-Landor

Tatyla
már 18-as Force commanderem de még a terminátor armor nem esett de a kard+pajzs igen...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
játszanék Hamachin ha valaki elárulná azon kivül hogy letöltöttem a hamachi kliensét mit kell még tennem?

Maak
<#eljen>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

hétvégén a fõnökömmel megyünk ki hollandiába bulizni :D
lehet h kint megveszi a fémdobozost <#vigyor>

-tRs-Landor

Maak
nem isss, azert csak linkeltem a kepeket, hogy szo ne erje a haz elejet<#hehe>

Azt hol tudom megnézni, hogy milyen szinten kezdtem a kampányt ? Már nem emlékszem, hogy normál, vagy egyel nehezebb szinten.
már megint spoilerozol <#pardon1>

-tRs-Landor

Látta már valaki mi van ebben az új patchben? Nem találtam a patch notes-t sehol, a hiv oldalon se...

Maak
nalam igy alakult a csipet csapat :)

Force Commander
Avitus
Thaddeus
Davian

kicsit odabaszos lett a vegere <#hehe>

Az 1.1.2 patch nekem 145 mega körül van, szóval a lentebb belinkelt valószínû az 1.1.0-ra megy rá. De mondom, az nforce fórumain kell szétnézni, pcgames-technical részen.

Boron Power
A warhammer hangulatot az elsõ rész intrója adja vissza a legjobban. Nincs tökölés, csak Burn, purge, kill.

http://www.youtube.com/watch?v=SFkFo5SBx-g

WAAAGH az orkoknál, a space marine betámasztja a heavy boltert, dreadnought adja neki. Na errõl szól. Ezért nem is tetszik az egyjátékos rész.

bladex
Nekem már a verzó szám is gyanus. De azért kipróbáltam. El sem indúl többet a progi. Rakhatom újra fel fasza:)

"még nincs, gondolom azt izlés szerint lehet távolságira, meg közelharcira is gyúrni"

Nemtom, lehet csak szerencsétlen voltam, de semmilyen dreadra való távolsági fegyvert nem találtam sehol. Úgyhogy közelharcra toltam, amúgy is jobb ha a sok HPjával meg armorjával õt verték miközben az assaultok büntetés nélkül irthattak.

Gauntot olvastam, az összeset ami kijött magyarul, plusz még párat ami egyelõre még csak angolul jött ki. Ettõl függetlenül, jobban bejön a Space Marine stilus :) ami mondjuk az Ultramarines/Space Wolf/BloodRaven sorozatokban van. :) Meg azért sokszor a tanithi egyes is nyiltan ment gyakni :)

Skillek: force commander egyértelmûen közelharc, assault marineok szintén, a dreadnoughtnál nagyon fontos a "földrecsapkodós" speciális támadás és hasznos a self repair is. Heavy squadnak kimondottan távolsági skillek, ott nagyon hasznos pl az a skill ahol nem tellik idõbe a nehézfegyverzet felszerelése/szétszedése. Bár náluk, amint találtam rakétavetõt, inkább azt favorizáltam (nagyon megkönnyitette az egyre gyakoribb tankok/lépegetõk/nagy tyranidák elleni harcot), egészen a végjátékig, ahol már olyan ütõs heavy bolterek kerültek képbe hogy visszaváltottam arra.

Ja, amelyik csapatnál lehetett, elõször a +1 tárgyfelrakás (pl gránátok) képességet toltam ki, annyi cucc volt, még igy sem tudtam minden küldetésre mindegyiket vinni.

Bocs a pongyola fogalmazásért, de talán érthetõ.

grebber
1.1.2 Patch!

Ehhez kell valami okosság hogy elinduljon próbálta valaki?

Next PC upgrade: 2022

Kb én is igy látom ahogy az elöttem szoló én lvl 13 vok legnehezebb fokozaton.. Ezekre érdemes gyurni amit kollega irt bár én sipert részesitem elõnyben igen hasznos tud lenni messzire lát és kiszedi a legveszélyesebb egységeket valamit fõbosst is jol szedi a sniper képesség..
Willre nem dobtam egyet sem azt szerintem felesleges esetleg ha minden kivan maxolva akkor.. Ahogy közelharc v. távolságit érdemes erõltetni kettõt együtt nem..
Komoly gondot igy nem okoz a játék persze figyleni kell nem lehet hibázni van hogy 5 Carnifex van egy pályán :)

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

robotnyk
force commanderem nekem közelharci, az strenghtre, meg staminára, majd ha kimaxoltam, és lesz még pont akkor willre. assault marineok természetesen strenght és stamina szintén. tac marines ranged és stamina, dev marines ranged+stamina, elég alap.
azok, amik az adott csapat profilján kívül esnek, pl egy meleenek a will, azok sem rossz dolgok. de úgy vettem észre eddig (lvl 12 körül vannak), hogy hp és sebzés, ez a lényeg, a képességek cooldownja miatt a bossfightokat kivéve nincs energy hiány. dreadnaughtom még nincs, gondolom azt izlés szerint lehet távolságira, meg közelharcira is gyúrni. csak ha egyfelé elmegy az ember, akkor talán érdemes csak azt erõltetni.
scoutok nálam is porosodnak, szal azokat passzolom :)
Shiwo
olvass el párat Dan Abnett: Gaunt szellemei sorozat részei közül, s lehet közelebb fogod magadhoz érezni a lopakodunk és háborúzúnk warhammer 40k-ban érzést :)

attó függ hogy mire akarod használni.
pl commandert lehet közelre meg távolra is tápolni..
nézegesd végig hogy mikre mit ad és arra gyúrj

-tRs-Landor

I.C.ram
es melyik csapatnal mire erdemes gyurni? SKillekre gondolok.
Sokan mondjak, a scout kesobb ubertapos lesz a lopakodassal kombinalt pusztitasban (amikor hasznalhatsz pl robbanoanyagot ugy hogy lopakdova maradsz) de en nem voltam toluk hanyattesve meg ekkor sem - talan a lopozos molyolas nem illett bele a wh40k-s "For The emperor!" eleterzesembe.

Force Commander kotelezo, aztan jon a Dreadnought ami nagyon hasznos, az assault squad a jump packkal nagyon mobil es kozelharcban nagyon utokepes tud lenni, a heavy pedig brutalis DPSt tud osszerakni. Szoval en ezt a 4 csapatot vittem.

Termi squad mint olyan, nincs. Egeszen a vege fele, kapsz majd terminator armort, amit ratehetsz a force commanderre, illetve a tobbiekre is ha megfelelo skillt kifejleszted naluk. Az assault pl terminator armorban nem jumppackel hanem teleportal (szerintem ugy rosszabbak).

Shiwo
én torrenten találtam patchet is

Igen, lehet majd cserélgetni, nemsoká.
Viszont én nagyon ráéreztem a scoutra, fõleg az invisible & poweshot kombóval, na meg a collectorshoz járó sniper fegyóval kombinálva :DD

-tRs-Landor

I.C.ram
Meg az elejen vagyok, de majd a kesobbiekben lelehet cserelni az osztagaim? Vagy marad vegig az Assault, Heavy, Scout, Force Commander (jo ez utobbi gondolom fix :P) felallas?

Pl a Scoutoknak semmi ertelmet nem latom, allandoan csak megdoglenek, es nem is erosek. Jo lenne oket lecserelni egy Termi Squadra :D
Az eredeti a steamrõl automatikusan szedi mindig a patcheket..
Szétnéztem a hivatalos oldalon én ott nagyon nem találtam letölthetõ fájlt..

-tRs-Landor

bladex
Honan lehet leszedni a Patch 1.1.0 javitást? Egyáltalán kijött már?

elsõ link a googlen ne bánázzatok már :D
Már egy hete megvettem itt - collectors edition :D
Kurvára nem nézi a live hogy kinek hol az accja, csak bétában nézte.

-tRs-Landor

Hát mivel Mo-on nincs Live (elvileg) ezért lehet azért nem adják el nekünk mert ugye ha nincs multi akkor nem teljes a játék amit kapunk.
Ez persez felveti a kérdést hogy a Mo-on majd kapható verzio tartalmaz e multit..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

robotnyk
ok, hogy nem tekint komoly piacnak, de miért fájna az nekik, ha steamen keresztül meg lehetne venni? ez nem a piac komolyságának kérdése.
Pc Dome magazin áruházába márc 13. van megadva ami jövõ hét péntek..
Thq nem tekint minket komoly piacnak minden game-ük késve jelenik meg itt és pl. Mo-on Live-ra nem is lehet regisztálni azaz lehet ha más orszagát adsz meg lakhelynek..
De hát itt tartunk ratyi egy ország lett ez..

robotnyk
cdgalaxisnál márciust írnak megjelenésre, szerintem ebben a hónapban a steamre is felkerül. az, hogy így a steam egyik értelmét bukja el, az már más tészta.