2367
-
#967 JA -
Neoncsoves #966 Sokan tolják ezt a játékot? -
Landor #965 jó.. nekem egyik se tetszett. ennyi :D -
#964 2v2, 3v3-ra gondoltam elsősorban... -
Landor #963 nekem nem tetszett a h2h multi, coopban viszont pedróval kurvajól elvoltunk :D -
#962 ezabeszéd:D -
#961 Toljátok ezt neten, multiban? Végigtolom kétszer a kampányt, aztán mennék köcsög külföldieket mészárolni... :P -
#960 -
Landor #959 jó hát -
Landor #958 van pm piarista :D -
#957 nincsmi am "Pianista". -
#956 Nna, működik, király.
Gyorsan meg is cáfolnám azt, hogy az Ultra beállításokhoz DX10 kéne, én fel tudnám rakni ultrára.
64-bit kell hozzá, nem DX10. 64-bites XP-m van, DX9.0c-vel.
Kellene annyi RAM is hozzá, mint amennyit le tudna kezelni, iszonyatosan swappel 2G vel... :)
Ugye jó egy régi, használatlan Live acc, ahol amcsinak hazudtam magam? -
Landor #955 köszönjük piarista :Ð -
#954 kapatm új vasat és gondolom kipróbálom... hát... mit mondjak... közel sincs olyan jó mint az elődjei... pedig reméltem hogy lessz olyan jó:( -
#953 Na itt pihenget mellettem a doboza, nagyon remélem, hogy így eredetiben működni fog. A krekkelt indítófájl feszt errorreportot akart küldözgetni... -
maniac001 #952 DX10 kell hozzá. Én emiatt raktam fel a vistát. -
#951 nekem úgy rémlik, mintha 1 gigaramos videókarit kérne hozzá -
#950 Dx10? -
oroberto #949 Hi Mindenki!
Valaki tudna segiteni abban hogy az Ultra beállítást hogyan lehet elérni a garfikai beállításoknál.
-
haxoror #948 Én 40 nap körül fejeztem be de megcsináltam az összes küldetést, ha párat kihagysz gondolom gyorsabban vége van. -
#947 angol,de szerencsere csinaltam 1 jo csomo questet es eltuntette a szart...pedig nem is day limites volt...amugy meddig megy a game?...most 19 napnal tartok -
#946 Magyar vagy angol? -
#945 üdv!
help vki....ez egyik küldetés betöltése után(press any key)enter majd vmi scar error-t ír...ha rábökök a resume-ra csak fekete háttér más semmi.
ami fura,h a küldi végén kapható relikvia neve vmi értelmetlen szöveg(bár a tulajdonságai jól le vannak írva) szal sztem ez lehet a hiba,de mit csináljak?
vki belefutott ilyenbe?
amúgy 1.3.2es patch van fent -
#944 A kampány jó, a fordítás már nem annyira -
Masakari #943 juuuuuuuuuuuj -
Landor #942 jóvan.. moddolt volt láma pedró verziója -
KingPunisher #941 Hajrá örülök ha segitettem . Igen jo a kampány én is magyarul toltam végig jo hosszu is meg fordulatos. Jo a történet.
Megéri megvenni, nekem megérte :) -
ProEvoFan #940 lehet h mulatságos, de a történetet azért érteni szeretném:)
tehát akkor van magyar nyelv benne STEAMon keresztül, single kampányban
köszi
megyek megvenni:) -
KingPunisher #939 Csak onliba lehet nyelvet váltani és csak eredeti verzioval.
A modot leirták . Gondolom Warezos van neki mert ha ide tud irogatni akkor eredetivel tudna online is játszani.
Amugy 700mb-ot tölt le steam és ugy lesz magyar.
Forditás meg szörnyű nekem is visszament angol bár kampányba kifejezettem jokat nevettem..
Volt Trancsírgíp Gyilokmasiniszta :) Hasfelmeccő-szijjelvágó.. -
Zóanagyvarázsló #938 Nekem nincs ilyen fájl ott. Egy rövid próba után egyébként is visszaváltottam angolra, mert inkább azt preferálom. Egyébként nem tudom, hogy a korábbi hivatalos magyar fordításoknak megfelel-e, de a kommandós sznob (sic!) valami röhejesnek tűnt...
Offline módban pedig tényleg nem lehet nyelvet váltani. Miért nem felel meg az online mód neked?
-
#937 valaki beírná, hogy a játék könyvtárában a locale.txt fájlban mi van annál akinél magyar a game? -
#936 nos én feltettem az 1.3.2 viszont Sehol nincs rá lehetőség hogy nyelvet váltsak.. Tud valaki segíteni? CSAK OFF line módban játszok.. -
Zóanagyvarázsló #935 Eredeti játékhoz mindenképp kell Steam, az viszont aligha számít, hogy offline módban futtatod-e, mert a patchek szerintem eleve tartalmazzák a különböző nyelvi fájlokat. -
#934 ööö, ha nekem nincs netem, és letöltöttem a patchet feltettem, akkor úgy nem lehet nyelvet választani? fent van az 1.3.2 patch.. -
Zóanagyvarázsló #933 Steamben lehet nyelvet választani. My Games -> Properties -> Language -
#932 és ha feltettem az 1.32-őt akkor magától átvált? vagy? ;) -
Landor #931 1.32ben bennevan.
természetesen patch után nem ugrik össze a két gém (pedroé meg az enyém.. )
hiába raktuk vissza angolra mindkettonkét, akkor is ezt dobta.. :/
-
#930 az 1.31 patchban ugyan nincs benne.
Vagy igen?
és ha igen akkor hogy kell előhívni? ;) -
Zóanagyvarázsló #929 A Multimédia Holding a hazai forgalmazó. Nem tudom, hogy a dobozos amgyar kiadás mikor kerül a boltokba, már régóta esedékes lenne. Viszont a patch tudtommal tartalmazza a lokalizációt, így túl sok jelentősége nincsen. -
#928 a cdprojekt oldala szokás szerint megint nem működik, ergo egyenlőre nincs hiteles infó a gaméról.