WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
-tRs-Landor
-tRs-Landor
és amúgy nekem is ezek a cuccok jártak hozzá <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Annyira nem mély mint CoH ez igaz de legalább annyira taktikus jo ellenféllel szemben és könnyedebb..
Ha Singe tetszett akkor megéri megvenni rengeteg apro dologgal dobták fel.. Pl:ork piros festés esetén gyorsabb szintenkén különféle vizuális dolgok az egységeknek uj sisak köpeny stb..
Elsõre nekem is ovisnak tûnt de azért vannak benne finomságok és jokat lehet vele szorakozni ha könnyed fél orára vágysz akkor szerintem igen jo..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Így is "átvertek", mert én a CE-re vártam, mint írtam lejjebb, de olyan ugye nem is létezik.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
na és persze kaptam hozzá a bonusz fícsöröket. 😄
néztük hétvégén hollandiába ergy kissebb városba de ott sajnos nem volt a boltban, a GameWorkshop meg vasárnap zárva volt Amszterdamban 😞
-tRs-Landor
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A Dreadnought-t regeneralodik, ha nem harcol? Mint a tobbi marine?
Mire erdemes fejleszteni a dreadnought-nal? Kozelharc vagy lovoldere?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nekem sajnos nem müködik ami patchek vannak azokkal nem indul el.
Ha vki tud segitsen itt vagy irjon privátot..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
lenne 1 kérdésem mégpedig 😄
nekem csak warezos rész van meg a game-bõl de ha a multi ja jól van megcsinálva akkor késõbb hajlandó lennék megvenni.
szerintetek a multi rész lett olyan jó hogy érdemes megvenni a gamét???
köszi
Inkább megveszem ha megjelent idehaza 12k-ért amihez kapok dvd-t, tokot, manualt meg a többi xart 😊
igaz, ez soulstormhoz kapcsolódó kérdés, de mivel a másik topicot nem igazán látogatják, kénytelen vagyok ide írni.
megvettem online móka céljából a soulstorm játékot, de mindig kivág azzal, hogy valaki már használja a cd-key-emet. ez frusztráló.
mit lehet tenni ilyenkor?
elõre is köszi a segítségeteket
This mod does the following...
Starting skillpoints that are autoassigned: 5 -> 4
Skillpoints for levels 1-through-20: 2 -> 5
Max skillpoints: 43 -> 104
Max stats: Default -> 26 each
Enemy Health on Easy: 100% -> 70%
Enemy Health on Medium: 100% -> 100%
Enemy Health on Hard: 100% -> 120%
Enemy Health on Legendary: 100% -> 150%
Tarkus' Squad Size: 3 -> 4