2367
  • XenHai
    JA
  • Neoncsoves
    Sokan tolják ezt a játékot?
  • Landor
    jó.. nekem egyik se tetszett. ennyi :D
  • dronkZero
    2v2, 3v3-ra gondoltam elsősorban...
  • Landor
    nekem nem tetszett a h2h multi, coopban viszont pedróval kurvajól elvoltunk :D
  • Pianista
    ezabeszéd:D
  • dronkZero
    Toljátok ezt neten, multiban? Végigtolom kétszer a kampányt, aztán mennék köcsög külföldieket mészárolni... :P
  • Pianista
  • Landor
    jó hát
  • Landor
    van pm piarista :D
  • Pianista
    nincsmi am "Pianista".
  • dronkZero
    Nna, működik, király.

Gyorsan meg is cáfolnám azt, hogy az Ultra beállításokhoz DX10 kéne, én fel tudnám rakni ultrára.
    64-bit kell hozzá, nem DX10. 64-bites XP-m van, DX9.0c-vel.
    Kellene annyi RAM is hozzá, mint amennyit le tudna kezelni, iszonyatosan swappel 2G vel... :)

Ugye jó egy régi, használatlan Live acc, ahol amcsinak hazudtam magam?
  • Landor
    köszönjük piarista :Ð
  • Pianista
    kapatm új vasat és gondolom kipróbálom... hát... mit mondjak... közel sincs olyan jó mint az elődjei... pedig reméltem hogy lessz olyan jó:(
  • dronkZero
    Na itt pihenget mellettem a doboza, nagyon remélem, hogy így eredetiben működni fog. A krekkelt indítófájl feszt errorreportot akart küldözgetni...
  • maniac001
    DX10 kell hozzá. Én emiatt raktam fel a vistát.
  • Shiwo
    nekem úgy rémlik, mintha 1 gigaramos videókarit kérne hozzá
  • Fenrir
    Dx10?
  • oroberto
    Hi Mindenki!
    Valaki tudna segiteni abban hogy az Ultra beállítást hogyan lehet elérni a garfikai beállításoknál.
  • haxoror
    Én 40 nap körül fejeztem be de megcsináltam az összes küldetést, ha párat kihagysz gondolom gyorsabban vége van.
  • Ridley
    angol,de szerencsere csinaltam 1 jo csomo questet es eltuntette a szart...pedig nem is day limites volt...amugy meddig megy a game?...most 19 napnal tartok
  • Fenrir
    Magyar vagy angol?
  • Ridley
    üdv!

help vki....ez egyik küldetés betöltése után(press any key)enter majd vmi scar error-t ír...ha rábökök a resume-ra csak fekete háttér más semmi.

ami fura,h a küldi végén kapható relikvia neve vmi értelmetlen szöveg(bár a tulajdonságai jól le vannak írva) szal sztem ez lehet a hiba,de mit csináljak?
    vki belefutott ilyenbe?

amúgy 1.3.2es patch van fent
  • Fenrir
    A kampány jó, a fordítás már nem annyira
  • Masakari
    juuuuuuuuuuuj
  • Landor
    jóvan.. moddolt volt láma pedró verziója
  • KingPunisher
    Hajrá örülök ha segitettem . Igen jo a kampány én is magyarul toltam végig jo hosszu is meg fordulatos. Jo a történet.
    Megéri megvenni, nekem megérte :)
  • ProEvoFan
    lehet h mulatságos, de a történetet azért érteni szeretném:)
    tehát akkor van magyar nyelv benne STEAMon keresztül, single kampányban
    köszi
    megyek megvenni:)
  • KingPunisher
    Csak onliba lehet nyelvet váltani és csak eredeti verzioval.
    A modot leirták . Gondolom Warezos van neki mert ha ide tud irogatni akkor eredetivel tudna online is játszani.
    Amugy 700mb-ot tölt le steam és ugy lesz magyar.
    Forditás meg szörnyű nekem is visszament angol bár kampányba kifejezettem jokat nevettem..
    Volt Trancsírgíp Gyilokmasiniszta :) Hasfelmeccő-szijjelvágó..
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem nincs ilyen fájl ott. Egy rövid próba után egyébként is visszaváltottam angolra, mert inkább azt preferálom. Egyébként nem tudom, hogy a korábbi hivatalos magyar fordításoknak megfelel-e, de a kommandós sznob (sic!) valami röhejesnek tűnt...

Offline módban pedig tényleg nem lehet nyelvet váltani. Miért nem felel meg az online mód neked?

• Nyugis
    valaki beírná, hogy a játék könyvtárában a locale.txt fájlban mi van annál akinél magyar a game?
  • Nyugis
    nos én feltettem az 1.3.2 viszont Sehol nincs rá lehetőség hogy nyelvet váltsak.. Tud valaki segíteni? CSAK OFF line módban játszok..
  • Zóanagyvarázsló
    Eredeti játékhoz mindenképp kell Steam, az viszont aligha számít, hogy offline módban futtatod-e, mert a patchek szerintem eleve tartalmazzák a különböző nyelvi fájlokat.
  • Nyugis
    ööö, ha nekem nincs netem, és letöltöttem a patchet feltettem, akkor úgy nem lehet nyelvet választani? fent van az 1.3.2 patch..
  • Zóanagyvarázsló
    Steamben lehet nyelvet választani. My Games -> Properties -> Language
  • Nyugis
    és ha feltettem az 1.32-őt akkor magától átvált? vagy? ;)
  • Landor
    1.32ben bennevan.
    természetesen patch után nem ugrik össze a két gém (pedroé meg az enyém.. )
    hiába raktuk vissza angolra mindkettonkét, akkor is ezt dobta.. :/
  • Nyugis
    az 1.31 patchban ugyan nincs benne.
    Vagy igen?
    és ha igen akkor hogy kell előhívni? ;)
  • Zóanagyvarázsló
    A Multimédia Holding a hazai forgalmazó. Nem tudom, hogy a dobozos amgyar kiadás mikor kerül a boltokba, már régóta esedékes lenne. Viszont a patch tudtommal tartalmazza a lokalizációt, így túl sok jelentősége nincsen.
  • Nyugis
    a cdprojekt oldala szokás szerint megint nem működik, ergo egyenlőre nincs hiteles infó a gaméról.