WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Most gothic3 láz van (azt vettem meg, mondjuk kicsit olcsóbb volt 😄). DoW2t csak akkor venném meg, ha lenne egy 10+ fõs magyar csapat, akirõl tudom, h rendszeresen együtt játszanak (aka klán).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

persil
Wow a kesztyût leszámítva baromi jó 😊

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

tégy úgy!😊<#gonosz1>
<#eljen>

Szaruman
Akarnék, csak meg kellene venni 😊

mondjuk nem modelleztek rendes kesztyût csak berakták ami volt a fallout3-ban..

kérdés továbbra is:valaki akar dow2-zni?vagy innen senki nem tolja?
Szaruman
Jééézus, mi ez a borzalmas kesztyû?

Nem off érdekes Fallout 3 mod:
senki nem akar játszani?:/
Myrddraal
Bakker <#szomoru1> Azért thx.

Mikiller
Mivel ez game for windows-os játék elkellett volna mentened az xlive mappát a C:\Documents and Settings\névmappa\Local Settings\Application Data\Microsoft\ könyvtárból. Sajnos így már nem lehet visszamásolni a mentést, mert egyedi xlive kóddal van ellátva.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Értem és thx. Akkor folytatom tovább a keresgélést páncél ügyben.

\" örökké nem eshet.... \"

aki akar multizni az irja meg nekem priv-be az id-jét
Myrddraal
Hali!

Nemrég újra kellett raknom xp-t, de a mentéseimet lementettem elõtte. Újra felraktam gamét, visszamásoltam mentéseket ahol voltak, de sajna nem akar mûködni. Hogy tudom visszalõni mentéseket , hogy mûködjenek?

Hat apam, valami elatkozott hazban elhetsz, ha ilyen utemben doglik meg nalad a hardver 😞

Nekem mondjuk jo, mert akkor statisztikailag nalam kisebb az eselye hogy bepurcan valami, ha minden nalad romlik el. Megyek is MSI alaplapot venni, a szart ugy latszik mar mind kihalasztad 😊

Csak kivancsisagbol: vissza tudsz emlekezni arra, mi az ami esetleg nem volt cserelve? A "zarlatos" hazon kivul...

Mas otletem nincs, azon kivul hogy nezd a jo oldalat, fel evente uj gepet kapsz gariban, sose fog toled megszabadulni a bolt...

Terminator teleporter és cyclone launcher amit terminátor páncélos FC-re rátehetsz. Meg pecsétek, a speciális, általa használható felszerelések (orbital bombardment például). Zászló úgy emlékszem felejtõs neki ha ilyen páncélban van.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Köszönöm. Amúgy csak azért kérdeztem, mert mindjárt 20-as a party de még csak a Force Commander-nek van ilyen páncélja. Viszont ha már itt tartunk, akkor eme páncél mellé milyen "kiegészítõt" (gondolok itt pl. jump pack, teleportáló stb..) hordhat a Force Commander? Csak mert most, hogy viseli semmit nem enged használni mellé. Eddig jump pack volt nála de mióta hordja ezt a páncélt ez a cucc kilõve. És amik nálam vannak azok közül egyiket sem tudja viselni. Csak vmi "speckó" cumó hordható a terminator páncéllal?

Thx!

hogy lehet egy ház zárlatos? <#fejvakaras> az csak egy fémdarab, nem? 😄
egyebkent tegnap kíváncsiság képpen kimértük azt amit lammaer mondott és van földelés..

-tRs-Landor

20-as szint a max.
Sajna csak a vége felé fogsz kapni ill. találni terminator páncélt.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Nem zárlatos a házad? Nekem is volt hasonló gondom, de idõben észrevettem.

( Nekem csak minõségi tápjaim voltak és van is, de egy szar táp sem vágja haza az alaplapot, csak villámlás, erõs és állandó áramingadozás stb hatására. De ez más elektromos eszköznél is jelentkezik.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Srácok két dolog érdekelne. Mi a max szintkorlát, illetve mi a kritériuma a Terminator páncél beszerzésének? Csak mert idáig egy darabot sikerült "találnaom".

Thx!

Fél év alatt gyakorlatilag minden komponens cserélve lett már, és több esetben is más és más volt a hiba. Azért köszi. <#smile>

-tRs-Landor

Azert a 3. utan mar elkezdenek gyanakodni a szervizes (meg a te) helyedben is, hogy nem e egy masik komponens ludas az alaplap halalaban. Kezenfekvo peldaul a tapegyseg, de extrem esetben (es azert zsinorban 5 alaplap az mar extrem esetben) mar gondolnek olyanokra is hogy foldeletlen konnektor meg ilyenek 😊

Mennyi ido alatt fekudt meg az 5 alaplap? Milyen modon (se kep, se hang?)

most beszéltem a szervizzel, úgy néz ki szerdára meglesz a gépem, amibe az 5 azaz ötödik alaplap kerül bele.. msi p45 diamond rulez <#rolleyes>

-tRs-Landor

Maak
hat ha jonnel neha, akkor jatszanek en baszki<#dumcsi>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ha nem is hiszem, de gondolom 😄

-tRs-Landor

Fenrir
Hiszed, mi? 😄

A halál csupán a kezdet...

ááá.. rts-ben túl skilles vagy te hozzám
csak hátráltatnálak

-tRs-Landor

Fenrir
Én lenyomnám megint a single-t, ha van kedved akkor ütközhetünk.

nekem megvan csak nem játszok vele.
elõször a szinglet akarom végigcsinalni multiban, de most nincs játszótárs. (köcsög pedró végigcsnálta egyedül es állandóan spoilerezik :/ 😄)

-tRs-Landor

Fenrir
Van még akinek megvan eredetiben? Megdobhatna egy gfwl accounnévvel 😊

Én Naraxel1981 néven vagyok fent.

ketten játszva interneten keresztül viszont tökjók a szingle küldik <#vigyor3>
és szerintem nehezebbek is.. <#fejvakaras>

-tRs-Landor

Hat, attol hogy feljebb emeled a fokozatot, a palyak nem lesznek valtozatosabbak 😊

@Shep: hat, ha a sztorit tolod, annal jobb nem lesz akkor a jatek. Sajnos. Tenyleg nagyon elkurtak a szinglit.

XenHai
Emeld fel a fokozatot garantáltan nem fogod unni!
Egyébként meg éri megvenni netes játék miatt? Mondjuk bétát toltam jó volt meg minden csak kevés map és játék mód ,fullban is így van?
Rage47
Multiban az igazi. Ott nagyon jó csatákat lehet vívni.. 😊
Shep
Hát fõleg a sztorit csinálom, de az is ugyanaz, ugyanazok a pályák milliószor. A különbség annyi, hogy néha nem csak A-ból kell eljutni B-be és megölni ott valakit, hanem esetleg tartani, vagy foglalni kell egy területet. Egyébként most már szerintem a végén vagyok, 3 napig kell védeni a területet míg megjön az ellenség. Ez is mennyire izgalmas százegyedjére is ugyanaz a pálya ugyanaz a feladat. Azt hiszem elég is volt nekem ennyi, megnézem inkább a végvideot, aztán annyi, ennyire unalomba fullasztani egy alapvetõen jónak induló és korrektül kitalált játékot, hát ... na de mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#nevetes1>

-tRs-Landor

Mester csak rajtad múlik mikor haladsz elõre a játékban. Ne a random, idõre menõ küldetéseket válaszd (amiknél a bolygóképen ott van hogy még hány napig aktivak - ezek teljesen opcionálisak), hanem a sztorihoz kötõdõket.

A sztori küldetések némileg változatosabbak, mint ez egykaptafás "véletlen" pályák. Ez utóbbiakat csak az XP miatt csináld, de ha már elég magas a szint, nincs sok értelme újra és újra letolni ugyanazt.

Shep
Hát most untam meg igazán, hogy századjára játszom ugyanazt a pályát gyakorlatilag ugyanazokat a küldetéseket és még mindig nincs vége.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

16 nap 33 küldetés.
Az nem gáz, hogy a pályák ismétlõdnek, de a küldetések lehettek volna picit színesebbek. Azért jó volt.
jó, hát én #522-re céloztam :Ð

-tRs-Landor

ewuk
dicséretes, hogy még így is megvetted. én már rég letöltöttem volna. aztán majd megveszem ha megjelenik itthon.
Fenrir
Evvan. Most vagy elkezdek szenvedni valami külföldi oldallal, hogy kb 1 hét alatt ideérjen (ha ideér) vagy várok tovább a cdgalaxis.hu-ra hogy hátha frissítik már a megjelenés idejét a sima márciusról valamilyen pontos idõpontra vagy megveszem steamen ahonnan rögtön tölthetem és utána játszok vele. Vártam 3 hetet,(hiába) majd megvettem steamen.

<#levele><#hehe>

-tRs-Landor

Fenrir
Semmi, én legalábbis nem vettem észre.

valami extra volt hozzá?

-tRs-Landor

<#eljen>

-tRs-Landor

<#eljen>

-tRs-Landor