2367
  • DarkBlade
    Bocsi.

Nekem Hungary van megadva és az itthoni címem, és megy a Live!
  • dronkZero
    Ja, másik fele, hogy a multit a következő peccsig el is lehet felejteni, kb fele-fele arányban dob kékhalált miután betöltötte a pályát.
  • dronkZero
    Ott rontottad el, hogy Magyarországot állítottad be. Nincs Mo.-n Live.
  • Orgi
    Ide jövök sírdogálni, hátha akad valakinek valami jó ötlete, mit kéne csinálnom:)
    Annó végigjátszottam warezben a játékot (ott is kellett offline live profilt kreálni) és mivel tetszett, megvettem eredetiben.
    Viszont úgy tűnik, vmi megmaradt a werzióból - vagy nemtom - mert most, mikor indítom a játékot a régi profilommal jön be. Próbáltam újat kreálni, sikeresen megadtam Magyarországot helynek, erre azt mondja hogy bocsi multiplayer.
    Szerintetek most mit is kéne tennem, hogy tudjak játszani rendesen? :) Gondolom valahogy le kéne törölnöm minden live profilt és létrehozni egy újat, amiben UK-ben lakom (és ezt hogyan is?) ? :)
    Előre is köszi, tudom hogy elba*m :)
  • dronkZero
    "A 64 bites XP semmitérő."

Akkor továbbra sem értem. Kifejtenéd? Nekem effektíve nincs vele bajom, minden jól futott rajta...eddig. Több mint egy éve használom, és semmi gáz nem volt vele.
  • dronkZero
    Uh, hát akkor már inkább Win7. Arról tényleg jókat hallottam eddig. Csak ugye a tapasztalatok, meg a jól ismert Microsoft "precizitás"...

Viszont a dual-boottól nekem is feláll a szőr a hátamon, oprendszer _csere_ játszhat be. Talán. Majd.
  • Magh
    Vista miatt féltem én is win7-től, de hónapok óta használom, azóta volt fenn vagy 60 játék, őskövületek is, és mind legalább úgy vagy jobban fut, mint XP-n, egy darab kompatibilitási probléma nem volt, VGA driveren kívül semmit nem raktam rá, maga a rendszer is simán gyorsabb, pedig alig tweakeltem.

DoWII-t pár hete raktam újra, és sokkal simábban fut, anno XP-n elég gyenge volt az irányítás, most meg hibátlan. Persze lehet, hogy csak kipofozták a motort.
  • tomcsa4
    Félreértettél. A 64 bites XP semmitérő.

Vista a kedvenc oprendszerem (nagyon jó), bár most fő OS Win7 (utálom a dual boot rendszereket).

1-1 játékkal lehet inkompatibilitás (pl KOTOR 1-2).
  • XenHai
    Jelenleg 64 bites win7-em van 7600 rtm és semmi baj nincsen vele.Pedig nem kevés gamel nyomulok.
  • fawcet
    zero a helyedben feltolnám xp mellé a 64 bites vistát és 1 hétig letesztelném, hogy kezeli a játékot.
  • dronkZero
    Ja, másik fele, hogy 2009 van, nemtom hány éve vannak már 64bites procik, oprendszerek, eléggé ciki a fejlesztők részéről, ha ennek a lekezelése nekik problémát okoz.
  • dronkZero
    Vistát akkor sem rakok fel, ha izzó vassal akarják kiégetni a szemem. Az egy csillivilli péniszgyűrű, nem oprendszer.

Win7 meg majd SP1 környékén lesz kipróbálva. Szvsz elég vakmerő dolog bétás vindózzal szarakodni. (Ja, igen, véleményem szerint az első szervízpakkig a vindóz "fizetős public béta" státuszú. XP-nél megtanultam, hogy egy évnél frissebb windowst soha többet.)

Ja, 64bit semmit nem ér...amennyiben elég neked 3 és fél giga ram. Most 6G van a gépemben. igaz, hogy gyakorlatilag nem használom ki, de az kúrná az agyam, ha nem is használHATnám ki, elvi okokból.

De pl pont ez a DoW2 swappelte halálra magát 2G-vel Ultra grafikán, míg 6 gigával tökéletesen fut, a vinyó meg sem moccan, miután betöltődött a pálya.
  • tomcsa4
    És miért nem választ oprendszert? Xp alapjában elavult, a 64 bites pedig semmit nem ér.
  • dronkZero
    Más.
    Én nagyon szívesen multiznék vele, ha _tudnék_. Kb háromból kétszer amint betöltené a pályát, kékhalállal összefossa magát a gépem, és amikor sikerül, akkor is olyan, hogy valakinek 1000 körül van a pingje, játszhatatlanul laggol. Aztán kiszavazódik, és onnantól nincs értelme a játéknak, AI ellen/AI csapattárssal játsszon akinek hat anyja van.

Ez a kékhalál téma állítólag a 64bites XP-m miatt van, és elvileg tudnak a problémáról.

Úgyhogy részemről peccsvárás van, addig gyakorlatilag nem tudok játszani. Várhatom is, mert pont mikor megvettem, akkor jött ki ez a There's Only War című peccs, de vagy nem javították, vagy akkor tették bele ezt a hibát... :(
  • dronkZero
    Három szálon fut a főküldetés, terminator páncél, drenya, meg a tiranida "méreg".
    A "prime gene sample" küldiket kell megcsinálni, akkor bead egy új területet, ahonnan a tiranida biotoxint kell begyűjteni, annak a legvégén kapod a drenyát.
    Egyébként érdemes erre indulni amint lehet, mert úgy a drenya nem marad le a többi squadtól tapasztalatban. 10-es szintűként kapod. Ja, és amíg nincs neki meg a gyógyulós képesség meg egy autocannon, addig szvsz szart sem ér... Én addig csak vittem magammal az xpért, de csak bámult a hátsó sorban bután, nem küldtem harcolni. (captain fokozaton)
  • Pianista
    kampányban mikor kapom meg végre a dreadnought-ot?? már fegyverek és páncélok is vannak de a gépezet sehol...
  • Masakari
    szerintem teljesen korrekt a kampánya..sajna nekem ujra kellett tenni a gépet és elvesztek a mentések:(
  • vegytek
    megoldva
  • moho
    vérszegény.. ok bocsi..azt akartam mondani, hogy vontatott.
  • vegytek
    megvettem én is a játékot. telepítésnél regisztráltam steam-re. utána netről letöltött games for win live 3.0-át telepítettem. a játékot itt is kell vhol regisztrálni?

/most per pillanat frissül a játék/
  • Landor
    szerintem egyáltalán nem vérszegény a single!
  • XenHai
    Sokan gamelnek vele.Fejlesztik is rendesen ,jó vétel.
  • moho
    Én a CoH single részével jót szórakoztam de ami üt az a Multija.
    Ezért kérdezem, hogy milyen a multi, mennyire használható, mennyien játszanak vele. Egyáltalán érdemes e a multiért megvenni mert a single ahogy olvastam elég vérszegény. Szóval olyan progiért adnék pénzt amit még 1-2 évig is tudnék használni (multi).
  • Landor
    én megvettem eredetibe a single, illetce a co-op single miatt. nem bántam meg, már a company of heroes is nagyon tetszett. a multi részével nem játszok.
  • moho
    Érdemes megvenni a játékot? Milyen a multi része?
  • maniac001
    és kétszer jobban szaggat mint előtte...
  • maniac001
    na megvan a worldbuilder. Elindítom, new map erre jön az ablak, error report. Hát basszák meg nem kicsit...
  • maniac001
    Nagyon köszönöm.
  • XenHai
    Steam/steamapps/common/dow2 ben van a WorldBuilder.exe.
  • maniac001
    ...és a steamen ha a file-settings-change-re nyomok, a legördülő menüben nincs ott hogy dawn of war 2 csak hogy steam beta.

Valaki találkozott már ilyennel?
  • maniac001
    Az új opció (megfigyelő) meg az új térképek megvannak és a game verziója 1.5.0.4038

nem értem...
  • maniac001
    Biztos én vagyok a noob de sehol nem találom a world builder pályaszerkesztőt pedig elvileg benne van. A game gyökérkönyvtárban nincs. Elvileg itt kéne lennie:
    C:\Users\Maniac\Documents\My Games\Dawn of War 2

De semmi ilyen pedig azt írja innen kell megnyitni. Valakinek ötlet?
  • Magh
    Aha, nagyon. Orcnak megjelenést követően kb. egy hónapig voltak OP dolgai, SM-nek talán a bétás plazma team, azóta semmi. Nid béta óta undorítóan OP, ráadásul folyamatosna volt valami, amit a sok láma abuseolhatott (VC, RA, spore mine), most szépen szétnerfelték, de pl. SM-el most is esélytelen. Én most a patch béta alatt tesztelgettem, mindneképp javult a játékmenet és a balance is minden fajnál, de rengeteget kell még ezen melózni, mert nagyon durván el vannak csúszva a nyerési esélyek a legtöbb matchupban.
  • Nyugis
    szerintem meg elfért volna egy több nehézségi szintes játékmenet, hogy miután kezdőn végigtoltad mehess haladóra jobb cuccok, ráadásul tovább lehessen fejlődni stb.. igaz ez már kicsit rpg de alapbol is a gaménak megvan az rpg érzete! szerintem bomba jó játék!!
  • Pianista
    valami mod nincs amibe lehet normális bázist építeni?? ebből csak az hiányzik.
  • Nyugis
    én párszor próbáltam ezeket a részeket de a kampányt nem is ugatják! egyszerüen semmi nem érnek. nekem nem jöttbe! viszont akampányt azt végig toltam jó párszor!! és az uj patch miatt megint végig fogom! nagggyon tetszik!! iszonyatosan jó!!
  • XenHai
    Jó az engem inkább a balanc zavar.Az orc meg az sm megint gecire erősek.
  • Pianista
    a kampány tényleg jó, az kib*szottul tetszett, csak a sima meccs nem tetszik mert össz-vissz tornyokat lehet építeni és a generátorhoz kiegeket... 1 épület az egész bázis...
  • XenHai
    Be van már jelentve?
  • Nyugis
    a campagin része valami döbbenetesen jó és játszható! már alig várom a kieget! remélem az is ennyire durván jó lesz!