WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
kérdés továbbra is:valaki akar dow2-zni?vagy innen senki nem tolja?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
\" örökké nem eshet.... \"
Nemrég újra kellett raknom xp-t, de a mentéseimet lementettem elõtte. Újra felraktam gamét, visszamásoltam mentéseket ahol voltak, de sajna nem akar mûködni. Hogy tudom visszalõni mentéseket , hogy mûködjenek?
Nekem mondjuk jo, mert akkor statisztikailag nalam kisebb az eselye hogy bepurcan valami, ha minden nalad romlik el. Megyek is MSI alaplapot venni, a szart ugy latszik mar mind kihalasztad 😊
Csak kivancsisagbol: vissza tudsz emlekezni arra, mi az ami esetleg nem volt cserelve? A "zarlatos" hazon kivul...
Mas otletem nincs, azon kivul hogy nezd a jo oldalat, fel evente uj gepet kapsz gariban, sose fog toled megszabadulni a bolt...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Thx!
egyebkent tegnap kíváncsiság képpen kimértük azt amit lammaer mondott és van földelés..
-tRs-Landor
Sajna csak a vége felé fogsz kapni ill. találni terminator páncélt.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
( Nekem csak minõségi tápjaim voltak és van is, de egy szar táp sem vágja haza az alaplapot, csak villámlás, erõs és állandó áramingadozás stb hatására. De ez más elektromos eszköznél is jelentkezik.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Thx!
-tRs-Landor
Mennyi ido alatt fekudt meg az 5 alaplap? Milyen modon (se kep, se hang?)
-tRs-Landor
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
-tRs-Landor
csak hátráltatnálak
-tRs-Landor
elõször a szinglet akarom végigcsinalni multiban, de most nincs játszótárs. (köcsög pedró végigcsnálta egyedül es állandóan spoilerezik :/ 😄)
-tRs-Landor
Én Naraxel1981 néven vagyok fent.
A halál csupán a kezdet...
és szerintem nehezebbek is.. <#fejvakaras>#fejvakaras>
-tRs-Landor
@Shep: hat, ha a sztorit tolod, annal jobb nem lesz akkor a jatek. Sajnos. Tenyleg nagyon elkurtak a szinglit.
Egyébként meg éri megvenni netes játék miatt? Mondjuk bétát toltam jó volt meg minden csak kevés map és játék mód ,fullban is így van?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
-tRs-Landor
A sztori küldetések némileg változatosabbak, mint ez egykaptafás "véletlen" pályák. Ez utóbbiakat csak az XP miatt csináld, de ha már elég magas a szint, nincs sok értelme újra és újra letolni ugyanazt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az nem gáz, hogy a pályák ismétlõdnek, de a küldetések lehettek volna picit színesebbek. Azért jó volt.
-tRs-Landor
A halál csupán a kezdet...
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor